אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
:AR15: :AR15: :AR15: :AR15: :AR15: :AR15: :AR15: יש לי חלון והוא שומם אני רוצה לצייר או לעשות עליו צורה כלשהיא? עזרו לי בבקשה? איפה אני יכול להשיג תמונות חוץ ממה שיש באתר הזה ואיך אני עושה אותם אם יש לי חלון פרספקס
-
- 6 תגובות
- 659 צפיות
-
-
ראיתי הרבה אנשים פה בפורום שרוצים לעשות oc לכרטיס מסך שלהם אז אני עכשיו הולך לעשות מדריך סוףסוף שיסביר איך לעשות את זה מה דרוש כדי לעשות oc לכרטיס? 1. בשביל לעשות oc לא צריך כרטיס מיוחד ולא לוח אם מיוחד כמו ב oc למעבד 2.הרבה זמן וסבלנות 3.צריך ספק איכותי או אם המחשב שלי צורך 500w אז אם הספק שלי 650w או יותר אז אפשר לעשות oc ולהיות רגועים... הנה הגענו לרגע כדי להתחיל לעשות oc צריך להוריד תוכנה יש כמה תוכנות ל oc אני אישית מעדיף את msi afterburner אבל העיקרון הוא ממש אותו דבר ( בכל תוכנה רשום את הדברים שרשמתי למתה) אחרי שפתחנו את התוכנה אנחנו ניראה כמה דברים עיקריים שלהם צריך להתייחס core voltage .1 power limit .2 core clock .3 memory clock .4…
-
- 0 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
יש לי זכרונות ADATA 500MHZ מעבד ב 120FBS (לא לצחוק). הגעתי ל 2-3-3-5, אמרו לי שאני יכל להגיע ל 2-2-2. עכשיו בגלל שאני לא ממש מבין בזה אני צריך שתגידו לי מה לעשות, אני צריך להוסיף מתח בשביל זה? כמה? לוח IS7-E והיחס הוא 3:4 120:160HZ
-
- 11 תגובות
- 722 צפיות
-
-
חשבתי לעצמי לא לפתוח נושא שיאסוף טיפים ורעיונות של חברי הקהילה איך לעשות MODDING נכון. אני מבקש שתפרסמו: 1. טיפים לקדיחת חורים, טיפים וטכניקות לצביעת המארז 2. רעיונות מקוריים למודים 3. רעיונות וטכניקות חדשות 4. כל מה שעולה על רוחכם ויכול לשרת את אנשי הקהילה. אני מבקש לשמור על טעם טוב בהצעות, ולמנוע SPAM מיותר. כדי שלא ינעלו את הת'ראד תודה מראש The Grey Matter
-
- 21 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום שוב, יש לי זכרון 256MB OEM PC2100. האם יש אפשרות לעשות לו OC? או שכדאי רק להוריד את הCL וכל מה שקשור בזה? וגם להזכירם עשיתי OC למעבד אם זה חשוב. לוח: Asus P4BS66-C. On Fire.
-
- 11 תגובות
- 779 צפיות
-
-
שלום לכולם !! יש לי לוח אם Intel Maryville D850MV ומעבד 2GB , מותקנים לי הזכרונות הבאים: 2x64mb + 2x128mb זכרונות RDRAM 800MHz . עכשיו השאלות שלי הם: 1) האם אני יכול לעשות OC לזכרונות האלה עם הלוח הזה ?? ואם כן אז איך ? 2) האם אני יכול לעשות OC למעבד ? (אמרו לי שהלוח הזה נעול לOC ואם אפשר לפרוץ את הנעילה הזאת?) מחכה לתשובותיכם
-
- 3 תגובות
- 550 צפיות
-
-
-
אני לא בידיוק יודע איך לעשות את זה רק תסבירו ואני ידע אני מבין בחומרה... CPU : Intel Pentium 3 550Mhz 512k Cache GFX : InnoVision GeForce2 MX400 64mb
-
- 11 תגובות
- 832 צפיות
-
-
מאיפה להתחיל? מה לקנות? מה לעשות? איזה קירור לשים? יש לי PINE XFX5500 128MB תודה.
-
- 0 תגובות
- 432 צפיות
-
-
איך אני יכול לעשות OC לכרטיס מסך 7800 GTX כמו שצריך עם מערכת קירור ZALAMN FS V7 מאוורר
-
- 2 תגובות
- 525 צפיות
-
-
אני רוצה להקפיץ תמהירות ל- 2000 מגהרץ. oc קליל. מה להגדיר מה לשנות אני לא מבין ממש. לעלות עם ה- FSB?
-
- 0 תגובות
- 566 צפיות
-
-
שלום, אני הולך לקנות 7900GS, ורציתי לדעת.. איך עושים OC? כלומר איך ממהירים את הכרטיס? על ידי תוכנה או על ידי שינויים בחומרה עצמה? תודה למגיבים לא מצאתי כלום ב FAQ.
-
- 6 תגובות
- 522 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי לוח אם Matsonic MS9317E ומעבד P4 200 מג"ה של אינטל. אני רוצה לעשות על המעבד אוברקלוקינג אבל אין לי ניסיון באוברקלוקינג ואני לא יודע מה בדיוק צריך לעשות. כשבדקתי בביוס, באיפשהו שמה שמכוונים את המכפיל, רשום שם Locked. אז מה זה אומר? שהמעבד נעול לOC? אם כן, אז איך אני יכול להוריד את הנעילה? אני צריך תשובה מפורטת בבקשה כי אין לי כלל ניסיון בOC!
-
- 6 תגובות
- 641 צפיות
-
-
כותרת יש לי את הכרטיס 7300 ואני יודע לעשות אוב קולוק פשוט שום תוכנה לא עוזרת לי
-
- 2 תגובות
- 533 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך SIS_315_315E ואני רוצה לעשות עליו אוברקלוק איך אני עושה? תודה
-
- 10 תגובות
- 761 צפיות
-
-
האם זה אפשרי בכלל?... ואם כן צריך לשנות משהו בחומרה עצמה או שזה נעשה ע"י תוכנה כמו בכרטיסי מסך?
-
- 6 תגובות
- 988 צפיות
-
-
PENTIUM 4B 2400 256MB SAMSUNG 2700 DDR 333 256MB GEIL 2700 DDR 333 BOARD INTEL D845PESV כל הקירור הוא סטוק!!! יש מצב לעשות אוברקלוק למעבד ולזכרונות עם הלוח הזה מבלי להוסיף קירור ומבלי לפגוע ברכיבים כמובן? אם כן איך (אין לי מושג מאיפה להתחיל). תודה רבה אנשים דרך אגב נכנסתי אצלי לביוס ואין לי גישה למתחים של הרכיבים אני יכול לראות אותם אבל לא לשנות!!
-
- 1 תגובה
- 497 צפיות
-
-
איך אפשר לעשות אוברקלוק למעבד e5400 עם לוח biostar group g41-m7 תודה לעונים
-
- 5 תגובות
- 829 צפיות
-
-
ראיתי ב"מדריך אוברקלוקינג - חלק ב" של קובי חסון שאוברקלוקינג באמצעות צריבת ביוס הרבה יותר יעיל מאשר שימוש בתוכנה ורציתי לדעת מה זה איך אני יכול לעשות זאת ובמיוחד לכרטיס המסך שיש לי,אם זה מעין FIRMWARE UPDATE אז תשלחו לינקים אם יש לכם לתוכנות כלשהם לשינוי הזה. אני מודה מראש על העזרה שלכם
-
- 1 תגובה
- 545 צפיות
-
-
היי קניתי מחשב חדש עם C2D E4300 ולוח אם 965P-S3 של GYGABYTE יש אפשרות לעשות אוברקלוקינג בלי להיכנס לכל המונחים האלה (שאני לא מבין אותם)? המערכת שלי: מעבד: C2D E4300 לוח אם: 965P-S3 זכרונות 1GB X2 667 MHz כ"מ: 8800GTS 320MB OC ספק כח: ENERMAX LIBERTY 400 מארז: GYGABYTE Tryton חיישנים של המחשב: (EVEREST) Temperatures: Motherboard 24 °C (75 °F) Aux 42 °C (108 °F) GPU 55 °C (131 °F) Cooling Fans: CPU 1507 RPM Chassis 6618 RPM Voltage Values: CPU Core 1.28 V +2.5 V 1.82 V +3.3 V 3.36 V +5 V 4.97 V +5 V Standby 5.13 V VBAT Battery 3.09 V אולי יש פה מישהו עם מערכת דומה שאני פשוט אוכל לשים הגדרות כמו שלו? (או שזה לא עובד ככה...) …
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אתם יכולים לראות את המפרט שלי. נאמר לי כי אוברקלוקינג ל-CPU יכול לשפר את ביצועי המחשב במשחקים חדשים באופן ניכר. המעבד הוא P3-800MHz והוא עובד ב-FSB של 133. הבנתי שצריך לשנות משהו בהגדרות הביוס. יש לי WIN98SE, אגב. הלוח אם משנה?
-
- 4 תגובות
- 612 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות אוברקלוקינג בנוני מעבד 3800X2BOX לוח M2N-E AM2, 570Ultra 1 גיגה זיכרון למי יש רעיונות? אבל שהיו הסברים ברורים, תודה.
-
- 5 תגובות
- 600 צפיות
-
-
היי , היום קיבלתי מאוורר 80 מ"מ נוסף ואני רוצה לשים אותו מאחורי המארז - הוצאת אוויר . יש לי במקום "הכנה" למאוורר - עיגול משורטט של 8 ס"מ ובתוכו חורים קטנים , ואני מעוניין להוציא את כל העיגול הזה החוצה ... לזרימת אוויר יותר טובה . חיפשתי בהום-סנטר ובאייס , אבל אין להם מקדח כוס בגודל הזה :'( רק 83 מ"מ או 60 מ"מ - אם אני זוכר טוב : . בדקתי בכל הנגריות באשדוד , אבל באף אחת מהן אין מקדח כוס בגודל הזה . הם אומרים שזה גודל מפלצתי . יש אפשרות אחרת לקדיחה ? מסור חשמלי לא בא בחשבון הגודל הזה של המקדח קיים איפשהו ? יש למישהו מקדח כוס 80 מ"מ - והוא מוכן להשאיל לי אותו לעבודת קדיחה קטנה / אני אקדח אצלו ?
-
- 3 תגובות
- 693 צפיות
-
-
יש לי את המארז הזה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_1090&products_id=6079 איך הייתם ממליצים לפזר את המאווררים?
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מספיק רק לפרק את הניטים? איך אחרי זה אני אתפוס את זה חזרה ואיך אפשר לפרק את הניטים כשחומרה בפנים (לדוגמא מקדחה ימלא את המארז בשבבים ואין לי כוח לפרק הכל)
-
- 11 תגובות
- 982 צפיות
-