עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. אני עם P5Q DELUXE, זכרונות של GSKILL 1000MHZ, קירור TRUE 120 ומתח לא שפוי למעבד ועדיין הוא נכשל פריים אחרי כמה שניות. אני רואה אנשים שעושים עם המעבד שלהם 3400 במתחים של 1.4 ~ 1.55. אני יודע שיש הבדלים בין המעבדים אבל עד כדי כך? משהו פה לא מסתדר לי! יש עצות?[br]פורסם בתאריך: 8.10.2008 בשעה 11:44:30 צירפתי לפה תמונה של CPUZ אולי תעזור לכם: המתח לזכרונות על AUTO אבל הם במהירות פחות מהסטוק שלהם. ביוס יש לי גירסא אחרונה אני בודק כל פעם.

• 6 תגובות
    • 762 צפיות
  2. Started by Director,

הסתכלתי בתוכנה SpeedFan וראיתישכמעט כל הטמפרטורות עוברות את המקסימום . אז העלתי לכם תמונה : הראשון מצב עמוס והשלישי במצב מנוחה :\ מה אתם אומרים ? מתי ישרף המעבד או כל משהוא אחר במחשב .. ? [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 565 צפיות
  3. Started by Class889,

קודם כל השגתי מעבד E6300 במקום הE2180. עם המעבד הקודם העבודה היומיומית הייתה על 375*9 עכשיו עם המעבד הזה ממש פתחתי ללוח ולזיכרון תצורה. הצלחתי להפעיל את המחשב על 485FSB אבל מרוב החום הוא התכבה. אני כרגע עובד על 465 והכל יציב וחלק. אבל כשאני לדוגמא מפעילORTHOS הטמפ' במקסימום עולה ל78. כאשר שהטמפ' הרגילה היא 45 בערך. השאלה שלי היא כזו... האם זה בסדר טמפ' כזו גבוהה?? אני עובד עם טוניק חדש טוניק טאוור...

• 3 תגובות
    • 770 צפיות
  4. Started by dragon772,

אני משתמש בתוכנה ATITOOL ולפני כמה חודשים היא הראתה לי את הטמפרטורה של הכרטיס מסך (יש בו חיישן) אך עכשיו שפתחתי את התוכנה היא לא מראה למטה שום טמפרטורה..החלפתי ל גירסת ה 2.7 וגם שם התוכנה לא מראה את הטמפרטורה.. ממה זה יכול להגרם מהתוכנה או מהכרטיס? ומה אפשר לעשות בנושא? תודה

5. Started by LORIANTA,

כרטיס בן חצי שנה של GIGABYTE - GVNX88T512HP הכרטיס מגיע עם תוכנה של גיגהבייט שמאפשרת להעלות את המתח לכרטיס ל1.20 והתדרים שבתמונה הם המקסימום שהגעתי בבדיקת יציבות שלATITOOL עכשיו אני רוצה להעלות עוד את המתחים כי הכרטיס לא עובר גם במאמץ את ה74 מעלות יש אולי תוכנה שאפשר להעלות איתה יותר את המתח? אולי להעלות את הPCI? [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 778 צפיות
  6. חשבתי להחליף את הקירור של המעבד ממה שקיים כבר שנים ל-ARCTIC COOLING Freezer 7 Pro. (זה מה שהבנתי מהפורום הזה, אם אתם ממליצים על משהו אחר, זה הזמן לכתוב). עכשיו השאלה האם אפשר לפרק את הקירור הישן, להפריד את המאוורר מגוף הקירור ואיכשהו לאלתר כמאוורר נוסף למארז? מישהו עשה פעם דבר כזה?

• 7 תגובות
    • 665 צפיות
  7. שלום! בימים הקרובים אשדרג מחשבי... אני כנראה יילך על זכרון 800GHZ הסטנדרטי אבל הייתי רוצה ללכת על יותר מזה. אז האופציה היא לעשות אוברקלוק לזכרון 4G 1066GHZ. (מעבד E8400) והתעוררו שאלות: 1. האוברקלוק ישפר את מהירות המעבד? איך זה יבוא לידי ביטוי??? 2. האוברקלוק לא יפגע בזכרון? אם האוברקלוק מאיץ את הזיכרון, למה לא כל זכרון מגיע ישר עם אוברקלוק? אין שחיקה או משהו? 3. אם כן אז איך עושים אוברקלוק לזכרון? תודה רבה ויום טוב

• 6 תגובות
    • 910 צפיות
  8. יש מדריך ואני לא זוכר איפה הוא נמצא (בקשר לתדר PCI-E ). האם העלאת מתח לכרטיס מסך דרך הביוס תהיה תחלופה ל- VoltMOD (יש לי אופציה עד ל- 2.0 V ) ?

• 0 תגובות
    • 723 צפיות
  9. Started by yacovmateo,

שלום יש לי מחשב שאני מביא בעוד כמה ימים ושמעתי מאיזה אחד שהHT בכלל לא טוב לאוברקלוק זה נכון? הנה המערכת משחב cpu:Intel Pentium 4, 3000 MHz (15 x 200) mainborad:ASRock P4i65G (3 PCI, 1 AGP, 1 AMR, 2 DDR DIMM, Audio, Video, LAN) 1 memory dimm:Samsung M3 68L6523CUS-CCC 512 MB PC3200 DDR SDRAM 2 memory dimm:Kingston K 1 GB PC3200 DDR SDRAM GPU:nVIDIA GeForce 7600 GS 256DDR2 128BIT AGP HDD1:Maxtor 6Y080L0 (80 GB, 7200 RPM, Ultra-ATA/133) HDD2:WDC WD400LB-07DNA2 (37 GB, IDE)50 Optical Drive:GJEZIDC 0XMNW5I3K SCSI CdRom Device 40 Optical Drive:SONY CD-RW CRX215E1 (48x/24x/48x CD-RW)70 Optical Drive:SONY DVD RW DW-Q30A X16 100 POWER SUPLY:HEC 400W CASE:HEC COLING:ZALMAN 120mm…

• 3 תגובות
    • 617 צפיות
  10. 60 מ"מ זה גודל בעייתי, בנתיים ראיתי רק אצל פנדה מאוורים כאלה וגם הם (כנראה לא במלאי) אז...מי מכיר ? מחפש משהוא בפחות מ 20DB. ושיתן משהוא בסביבות ה 15 CFM . תודה רבה !

• 1 תגובה
    • 595 צפיות
  11. Started by vale,

שלום, אני מקווה שזהו הפורום הנכון כי לנושא השאלה אין קשר לאוברקלוק אבל הוא קשור לקירור. אני מתכוון להוסיף כרטיס מסך מסוג GTX260 ובנוסף לו אני גם מחליף את הספק לENERMAX PRO 625W, ורציתי לדעת אם יש צורך בהוספת מאוורר או גוף קירור בנוסף, כדי למנוע עבודה בטמפרטורות גבוהות. הכרטיס מסך הזה יהיה הדבר התובעני היחידי במערכת שכוללת הארד דיסק אחד(יכול להיות שאני אוסיף עוד אחד בקרוב), לוח אם, מעבד, צורב DVD, זיכרון RAM וזהו בעיקרון. אני חשבתי על פיתרון בצורה של הוספת מאוורר אבל אני לא יודע אם להתקין אותו בתוך המארז תוך כדי שהוא מופנה כלפי הכרטיס מסך, או לעשות מודינג למארז ולסדר אותו כך שיוציא אויר חם מבפנים או יכניס אויר קר מבחוץ. מפרט: מעבד- E4500 core 2 duo 2.2Ghz זיכרון פנימי- כר…

• 4 תגובות
    • 723 צפיות
  12. Started by bronco,

האם יש צורך בקרור טוב יותר מהקרור המסופק עם מעבדי אינטל סדרה E6,E7,E8,

• 2 תגובות
    • 608 צפיות
  13. Started by AmitMa,

אז ככה... זה הלוח אם והמעבד שלי: מעבד: AMD Athlon XP (1100 mhz) והלוח אם: Epox EP-8RDA+ עכשיו, רציתי לעשות להם אוברקלוקינג וכמעט ואין לי מושג איך... את המארז אני הולך לקרר כמו מקפיא עם הרבה מאווררים וסירקולציה כמו שצריך. ולמעבד יש את הביג טיפון שמקרר אותו. יש מצב להדרכה?

• 2 תגובות
    • 595 צפיות
  14. Started by FastJack,

שלום. אני מעוניין לקנות קירור למעבד שלי. המטרה העיקרית היא שקט ולאחר מכן ביצועים. אם אני יעשה OC זה יהיה רק עם תוכנה שמבצעת את זה אוטומטית, כגון: AMD Overdrive. התקציב הוא עד 200 ש"ח, אבל כמובן אני רוצה להשקיע כמה שפחות. יש לי שני מועמדים של AC: הפריזר 64 והפריזר אקסטרים. מה ההמלצה שלכם?

• 6 תגובות
    • 694 צפיות
  15. Started by boazmo,

אני עומד להרכיב את המחשב הבא.. כרטיס מסך- GIGABYTE GeForce 9500 GT 512MB 128-bit GDDR3 PCI Express 2.0 x16 HDCP Ready SLI מעבד-Intel Core 2 Duo E8500 זיכרון - CORSAIR 4GB (2 x 2GB) 240-Pin DDR2 SDRAM DDR2 1066 לוח אם - ASUS P5Q LGA 775 Intel P45 רציתי לשאול- איזה קירור הכי מומלץ- אשמח לדגמים ספצפים.. תודה רבה. הפורום עזר לי רבות בהחלטות- כמות הידע שיש פה- מדהימה.

• 7 תגובות
    • 588 צפיות
  16. Started by LastForOne,

קניתי מחשב חדש שעלה בערך 700 שקל, ככה שהוא מאוד תקציבי וחלש [מחשב זמני] המפרט הוא כזה: AMD Athlon 64 X2 4200+ MSI MS-7309 DDR 2 800Mhz 2Gb אבל הבעיה שאני לא חושב שאפשר לעשות לו OC, למרות שבאייבורי אמרו לי שאפשר. אני נכנס לBIOS ולא רואה שום אפשרות שקשורה לOC, חוץ מאפשרות לצפות [רק לצפות] במתחים, מהירות שעון וטמפרטורות... מה הבעיה של הדבר הזה? מה אני יכול לעשות?

• 13 תגובות
    • 735 צפיות
  17. אהלן כבר כמעט שנה בבעלותי מחשב שכולל מעבד אינטל E6750, זכרון 2GB G.SKILL וכ. מסך 8800 GT של EVGA בגרסה המומהרת (בולשיט אחד גדול, אני יודע...) הכל יושב בתוך מארז של HEC 6A19B למי שמכיר, שנחשב למארז בגודל בינוני, אך מצוין מבחינת קירור. בעת מנוחה, בלי מזגן דלוק בחדר, מראה EVEREST כך: (מצורף פרינטסקרין) GPU 72C GPU AMBIENT 60C שאלתי היא - מה ההבדל בין השתיים? זה אמור להדאיג אותי?? כשאני נכנס למשחק יחסית כבד, כמו CALL OF DUTY 4 או THE WITCHER הוא בשקט עולה ל87C בGPU... תודה רבה לעזורים! [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 526 צפיות
  18. Started by Omer DA,

קניתי לאחרונה מחשב חדש והייתי רוצה לדעת אם יש צורך בקירור נוסף או שמה שעכשיו מספיק.. המערכת היא E7200 abit ip35-e g.skill 2GB SAMSUNG HD252HJ נראה לי שזה מה שצריך...

• 4 תגובות
    • 489 צפיות
  19. אז ככה יש לי מעבד E8400 ולוח EP43 DS3L התחלתי בOC העלתי מ333 ל373 [בהדרגה כמובן] וכל הבדיקות היו בסדר העלתי ל383 המחשב קרס אמרתי לעצמי בסדר בעיה רגילה העלתי את המתח ל1.4 הרצתי Intel Burn Test התחיל ואחרי כמה שניות נהיה מסך שחור ניסיתי עוד פעם ושוב מסך שחור הזיכרון 1:1 הורדתי את המכפלה ל8 והעלתי את הFSB ל425 המחשב נכבה נדלק אבל נכבה שוב ונדלק ועלה הווינדוס בדקתי בCPUZ והמהירות חזרה ל3000 והמתח ירד ל1.2 ניסיתי להעלות ל378 במכפלה 9 עדיין קורה אותו דבר וראיתי אנשים עם אותו לוח שהגיעו ל 410X9 בלי בעיה ... מה זה יכול להיות ?[br]פורסם בתאריך: 6.10.2008 בשעה 18:03:51 עכשיו הייתי על 373X9 הרצתי בדיקה עם OCCT והמחשב קרס באתי DUMP והופיע לי memory_corruption יש קשר?

20. Started by the king2006,

היום הגיע ה 9800GT XXT החדש שלי המערכת שלי : PD 930 3.0 MSI 945P NEO 2G DDR התוצאה ב 3DMARK06 היא 6831 מה דעתכם?? הבדיקה ברזולציה של 1680X1050 תודהה

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by iem,

רציתי לדעת האם הטמפ' והמתחים תקינים, ובמיוחד על ה- South Bridge. במידה ולא אשמח לשמוע על פתרונות ואילו. תודה [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 609 צפיות
  22. Started by Acejin,

שלום לכולם, אני אשמח לקבל עזרה בהרכבה של המאווררים למארז =] שאלות: 1. המאווררים שצריכים להתחבר לחלק העליון של המארז צריכים להוציא או להכניס אוויר? 2. המאווררים שצריכים להתחבר לצידי המארז אמורים להכניס או להצויא אוויר? 3. כדי לגרום למאוורר להוציא/להכניס אוויר אני צריך רק להפוך אותו? ד"א, המאווררים של CM http://www.coolermaster.com/products/product.php?language=eu&act=detail&tbcate=264&id=355 קיבלתי מאוורר (LED) אחד במתנה של NXZT, אני חושב שזה אחד המאווררים שמקבלים במארז Tempest, המאוורר מחובר בחלק העליון של המארז, השאלה שלי היא אם כדאי להשאיר אותו, או להחליף אותו במאוורר של CM? מאווררים: מארז: CM590

• 3 תגובות
    • 646 צפיות
  23. Started by tamir6066,

.מה הטמפרטורה נורמלית ל8500 במנוחה ומאמץ?אצלי הוא במאמץ על 60-65 ומנוחה 50-55. זה נורמלי?

• 6 תגובות
    • 671 צפיות
  24. Started by קוביה,

שלום, יש לי כרטיס מסך של ati דגם radeon x600, המאורר הוא של zalman. במהלך התקופה של שלושת השנים האחרונות החלפתי כבר שלושה מאוררים לכרטיס הנ"ל. אחרי ששמתי את המאוורר החדש של zalman הכל עבד מצוין אבל אחרי כמה חודשים מתחיל הרעש, והוא פשוט בלתי נסבל. זה לא רעש של התחממות יתר או משהו כזה, אלא רעש שנובע כנראה מאיזושהי הפרעה מכנית. אני ניקיתי את המאורר כבר מספר פעמים אבל הרעש לא מפסיק. מה לעשות??? אני לא רוצה כל פעם להחליף את המאורר!

• 2 תגובות
    • 492 צפיות
  25. Started by JBKG,

היי, יש לי מחשב דיי ישן. AMD Athlon 64 3000 K8NF-9 1GB DDR 400 הגעתי עם המעבד לFSB 240 מכפלה 9 מעבר לזה, המחשב לא עובר פוסט (פוסט? אני לא מבין בזה כל כך הרבה). עד איפה לדעתכם אני יכול להמשיך מכאן? האם עליי לכבות אופציות בביוס כדי להמשיך? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 694 צפיות

דיונים חדשים בפורומים