אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם. יש לי מארז שקט מאוד יחסית למארזים בשוק...TT-SVIKING ויש לציין שהוא בולם רעשים באופן סביר מאוד.. השאלה שלי היא האם יש אפשרות להגדיר או לקנות פיזית את הפוטנציומטר של הVX ולהרכיב לBT הרגיל משום שאני רוצה להוריד את טמפ' המעבד שלי.. והוא פועל לי בסטוק שלו על 1328RPM כפי שמצויין ע"י ASUS-PC PROBE2 והMB עומד על 34-35 מעלות.. המעבד עומד על 38-43 במאמץ..והמעבד הוא D840 3.2..האם יש אפשרות כזו להעלות לו את המהירות.. שאלה נוספת היא האם יש אפשרות במארז הנ"ל להתקין קירור להארדיסק משום שיש לו את המתקנים הצדיים שמלביש אותו ללא ברגים..ואם כן אפשר המלצות. תודה מראש למגיבים.
-
- 11 תגובות
- 696 צפיות
-
-
אני מעוניין להחליף את המאוור שאני מקבל עם THERMALRIGHT 120 בסוקט 1366 ברשימה הנ"ל מופיעים מחליפים פוטנציאלים http://www.scythe-usa.com/support/support_temp/002/fan_spec.html יש כמה שנראים לי כמו : http://www.scythe-usa.com/product/acc/026/sy1225sl_detail.html או זה http://www.scythe-usa.com/product/acc/022/dfs1238_detail.html או אך הרעש שלהם גבוהה האם יש למישהו מאוורר חלופי שנותן הספק דחיפת אויר כמו כאן עם רעש נמוך ???
-
- 11 תגובות
- 837 צפיות
-
-
עשיתי אוברקלוק לכרטיס GEFORCE 2 MX 400 64MB. היה לו בסטוק רק צלעות קירור (וגם איתם בלי OC הוא לא התחמם בכלל), ואני הוספתי מאורר! פעם עשיתי אוברקלוק ל GEFORCE 4 MX 440 64MB , עם הקירור סטוק, ונגעתי בכרטיס והוא היה חם.. אבל לא יותר מידי. וסתקלו, פה היה MEMORY CLOCK 150 , ו ENGINE CLOCK 200 עשיתי את האוברקלוק המקסימאלי והכרטיס עדין קר. 2 שאלות: האם עקפתי את הביצועים הסטנדרטיים של הGEFORCE 4 MX 440 64MB? הם כדאי להגדיל את הOC? אם איזו תוכנה? **אני בודק את הטמפ בנגיעה כי לכרטיסים האלה אין חיישן חום... **
-
- 11 תגובות
- 882 צפיות
-
-
שלום חברים! המאוורר המקורי של האינטל שלי עושה רעש ברמות מטורפות. אני מעוניין להחליף אותו במאוורר שקט בהרבה. המעבד שלי הוא פנטיום 4 2.67GHZ, איך אני בודק איזה SOCKET? בכל מקרה, יש לכם להמליץ לי על מאוורר שקט עד 150 ש"ח? המחשב שלי סטנדרטי לחלוטין בלי שום OC או דברים בסגנון. תודה מראש, תומר
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני צריך המלצה למאורר/קירור לכרטיס מסך עד 200 שקל לא יותר. נ.ב אם הקירור מקרר משני צידי הכרטיס ,הכרטיס יורד בטמפ' הוא שזה לא קשור? אני צריך אחד טוב כדי לעשות לתת לו בOC תודה.
-
- 11 תגובות
- 514 צפיות
-
-
טוב אני רוצה לעשות OC למחשב שלי הפרטים בצד ! <---------------------------------------------- שמעתי שציך לעשות כמה OC לכל מיני דברים כגון כרטיס מסך מעבד.... אז ה OC שאני רוצה לעשות הוא OC יותר למשחקים גיימרים. יש לי את התוכנות שצריך cpuz/everest GeForceTweakUtility ובזאת שהיא לכרטיס מסך אני לא יודע להשתמש. כל עזרה תתקבל בברכה
-
- 11 תגובות
- 769 צפיות
-
-
אני מתלבט בין 2 קירורים לכרטיסי מסך 1. ZALMAN ZM80D-HP 2. או אחד מה Silencer איזה מהם יתן לי ביצועים יותר טובים? תודה מראש
-
- 11 תגובות
- 977 צפיות
-
-
הי התקנתי את התוכנה WCPUID, כדי לברר פרטים על המעבד לפני שאני יעשה לו OC והשאלה וכמו שרואים כאן יש לי BUS 398 ו SYSTEM CLOCK על 99, מה ההבדל בניהם? אני יודע שה CLOCK כפול המכפלה זה המעבד שלי אבל שאני עושה OX את מה אני מעלה? תודה וחנוכה שמח
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מאוורר שיהיה שקט אבל שיעשה את העבודה, כמובן הוא צריך להיות 120mm
-
- 11 תגובות
- 868 צפיות
-
-
אחריי שהחלפתי ללוח ASUS P4P800 SE עדיין לא החלפתי גוף קירור אבל ניקיתי את כל הגוף קירור עם שואב אבק וספריי רוח שיהיה מבריק. עכשיו המאוורר פועל לי על 5400-6000 RPM ועדיין אותה טמפרטורה של 50+ בלי מאמץ ! אין לי מושג מה כן יקרר לי את המחשב אני מחפש מערכת יעילה שתיתן לי את הפתרון , כי כשאני משחק GTA:SA המחשב ניתקע הרבה פעמים. התקציב שלי הוא עד 220 ש"ח גג.. אבל שיהיה מערכת באמת טובה שתיתן תמורה לכסף לבעיות שלי. אגב זה סוקט 478 ,3.06 ג'יגה הרטץ.(אולי אני אשכול אופציה לאוברקלוק בעתיד אז שיהיה משהו חזק אבל לא ניראה לי..) עריכה: תיראו הינה תמונה של FAN SPEED והגעתי גם ל 80 טמפ' ! ואלוהים זה בלי מאמץ !! תודה רבה מראש לכולם !
-
- 11 תגובות
- 759 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי את כרטיס המסך nvidia 6800gt ויש לי בעיית חום קשה איתו. הכרטיס פעם עבר אובר קלוק בעזרת התוכנה atitool.בקיצור התוכנה מחשבת את התדר המקסימלי שהכרטיס יכול להגיע, והיא ממש הרסה לי את הכרטיס. בזמן הרצת התוכנה הכרטיס הגיע לי ל110 מעלות! ניתקתי הכל וכיבתי את המחשב. מאז הכרטיס שלי במנוחה על טמפרטורה של 56 מעלות ובמאמץ הוא ממש משתגע! הטמפרטורה עולה ממש ממש מהר ל70 +-. יש לציין שמאז אני לא במצב של אובר קלוק. כדי לנסות לקרר אותו אני דבר ראשון העלתי את מהירות המאוורר שלו ב riva tuner ל 100 אחוז וניקתי את הכרטיס מאבק. אבל עדיין הטמפרטורה גבוהה, גם בגלל שהמאוורר שלו הוא איטי. בגלל המצב הוספתי לו לצלע קירור את המאוורר של המעבד athlon שהיה לי ז"ל, אבל עדיין! שום …
-
- 11 תגובות
- 902 צפיות
-
-
הטמפ' במנוחה 39 מעלות. ובS&M על 100% הוא הגיע למקסימום 51.5 מעלות. טמפ' טובה? אני רוצה לעשות OC.
-
- 11 תגובות
- 588 צפיות
-
-
אהלן, עשיתי OC למעבד והוא לא מזהה את זה, בדקתי עם CPUZ מצורפות תמונות: עשיתי משהו לא בסדר? תודה,
-
- 11 תגובות
- 10.6k צפיות
-
-
אהלן, אז לאחר שמצאתי תוכנה שאיפשרה לי לעלות מהירות ליבה מעל 775 באוברקלוק של הדרייברים, אני מגלה כי הכרטיס לא יציב בשום תדר מעבר ל 775 (המסך קופא אחרי מספר שניות). האם זה המגבלה של הכרטיס או שבכל זאת יש איזושהי הגבלה של התוכנה ?! אני לא מכיר את הכרטיס יותר מידי ואת יכולות האוברקלוק שלו, אבל אם זכרוני אינו בוגד בי אז רק אותו גם ב 900MHZ על אויר . יש השארות ?!
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-
-
HELP!!! איך אני מנסר שפיצים כאלו שיש לי מסביב מאוורר? חתכתי עם פלייר תגריל האחור כי הוא הרעיש... הנה תמונה: מה הדרך לחתוך את זה? תודה לכל מי שיעזור
-
- 11 תגובות
- 824 צפיות
-
-
הנה תמונה שממחישה את הכוונה שלי: והייכן ניתן לקנות בלוק מים לזכרון? תודה לעוזרים. [attachment deleted by admin]
-
- 11 תגובות
- 776 צפיות
-
-
מערכת 1. http://www.thermaltake.com/watercooling/cl-w0011rocket/cl-w0011.htm מערכת 2. http://www.thermaltake.com/watercooling/cl-w0005bigwater/cl-w0005.htm לפי מה שראיתי שכתוב אין הרבה שוני בנינהם אז למה יש הפרשי מחיר כאילה?
-
- 11 תגובות
- 690 צפיות
-
-
היי אני לא ממש מבין בOC של AMD ויותר מזה אף פעם לא היה לי גם AMD. כל המחשבים שלי הם של INTEL והיתי רוצה לקבל פעם חוות דעת ואפילו לנסות..! השאלה היא אם בכלל זה שווה את הכסף והזמן מפחינת תוצאות! נכון להיום אני יודעה שהכתר שייך לINTEL.. והעניין עד כמה? והפמרט שהיתי מעוניין לרכוש עבור משחקים וסרטים בעיקר הוא: Athlon 64 5000+ 2.6GHZ 2GB 800HZ Kingston Value ו.. M61PME-S2 AM2+, 6100, DDRII800, VGA, PCI-E http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=2755&ProductName=GA-M61PME-S2 או MA69VM-S2 AM2, 690V, DDRII 800, PCI-E, ATI X1200 http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ClassValue=Motherboar…
-
- 11 תגובות
- 794 צפיות
-
-
האם הקירור של זלמן CNPS7000B מתאים ללוח אם של אסוס P4XP-X תודה מראש לכל מי שיענה
-
- 11 תגובות
- 653 צפיות
-
-
מחשב חדש, קירור בגדול לא אידיאלי, מארז מידי ATX פשוט, אומנם זרימת האוורי אל המאורר של הכרטיס לא אופטימלית, אבל בכל מקרה אני לא מתכן OC וגם לא הולך לשחק קל כך הרבה... אבל הכרטיס ממש מתחמם, ומהר. ומגיע 78 מעלות, ללא מאמץ בכלל, כל מה שהוא עושה זה להציג דסקטופ ברזולוציה 1920X1200 המאורר פועל חלש מאוד, א' הגינו בכלל שהוא יצור כל כך הרבה חום בלא מאמץ? ב' למה המאורר לא פועל יותר מהר עם הוא כבר מגיע לטפ' כזו. אני מניח שאני אוכל להפעיל את המאוור על מהר יותר, אבל עדיין משהו לא נראה לי בסדר.
-
- 11 תגובות
- 950 צפיות
-
-
שלום. כרגע יש לי מעבד של 2000 מגה הרץ אינטל פנטיום 4 . נניח שעשיתי אובר ל 2600 והכל יציב כמו סלע , ראיתי שאמרו שבכל הפנטיום 4 יש אפשרות של ה ht דיואל פרוססור אם אני מפעיל את זה המעבד שלי יהיה כמו 2600 ht 800 fsb חוץ מה 800 ? בתודה מראש.
-
- 11 תגובות
- 763 צפיות
-
-
טוב אז ככה, יש לי בעיה במחשב והוא שבמשחקים הוא נתקע לי. כלומר במשחקים כבדים כמו היטמן הירוס 5 וכו' המשחק נתקע הסאונד גם נתקע (שומעים את הצליל האחרון שהיה במשחק חוזר על עצמו) והמקלדת והעכבר לא עובדים הפתרון הוא לעשות ריסט. עשיתי בדיקות ניקיתי את המחשב בדקתי וירוסים ותוכנות spy וכל זה לא עזר והגעתי למסקנה שהמחשב מתחמם ועקב כך הוא נתקע, יותר נכון הכרטיס מסך מתחמם (הוא מגיע לאיזה 70 מעלות - אני יודע שזה לא נורמלי). לקחתי מאוורר ביתי ובעזרתו קיררתי את הכרטיס מסך ועכשיו זה לא נתקע לי, חשוב לציין שהמאוורר על הכרטיס עצמו הוא עובד. עכשיו השאלה שלי היא האם איכשהו אפשר להוסיף איזה קירור נוסף לכרטיס מסך? אם כן איפה מחברים אותו או מה מה אתם ממליצים לי לעשות? למה אני לא יכול להמשיך ולע…
-
- 11 תגובות
- 813 צפיות
-
-
זה המפרט של המחשב: I7 3770K מעבד | לוח אם ASUS P8Z77-V | זכרונות G.SKILL ARES 1600 mhz - 16GB | מאוורר למעבד NH-D14 | כרטיס מסך Gigabyte Ati Radeon HD5870 (כרטיס שיש לי מלפני כשנתיים-שלוש כשהוא רק יצא) | 3 מאווררים גדולים על המארז, 2 מקדימה 1 מאחורה (לא שזה כזה חשוב) . ספק כוח 500W של CORSAIR -------------------------------------------------------------- בכל אופן, כשאני משחק בBattlefield 3 על הגדרות ULTRA הכי גבוהות עם MOTION BLUR יש קצת TEARING לפעמים פעם בבבבב.. (תקיעות לפחות משניה אבל עדין תקיעות) | מה אפשר לעשות כדי למנוע את זה.. יש דרך כלשהי בעזרת O.C ? | וגם בלי קשר למשחק הייתי רוצה שתתנו לי המלצות + הסבר אם אפשר איפה להכנס בהגדרות בBIOS בשביל להוציא את המקסימום מהמ…
-
- 11 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני כמה זמן החלטתי לרכוש קירור מים, מערכת יפה אבל עשתה לי הרבה כאב ראש עד עכשיו..... אז ככה, אחרי שחיברתי הכל ומיליתי מים במיכל חיברתי את המשאבה לספק 550W דרך בקר, לא משנה מה עשיתי לא הצלחתי לגרום לזרימת מים רציפה. המים מתמלאים בחלק מהצינורות ולא זזים (המשאבה עובדת). המערכת הולכת ככה. מיכל מים נמצא למעלה במארז וצינור האאוט שלו יוצא לרדיאטור כפול בתחתית המארז, משם ממשיך למשאבה DP600, מהמשאבה לרדיאטור חיצוני, משם ממשיך לסטוק מעבד, ולעוד רדיאטור ולבסוף חוזר למיכל, חשוב לציין שהמערכת עבדה במחשב אחר.... אם למישהו יש רעיונות אני אשמח.
-
- 11 תגובות
- 5.9k צפיות
-
-
שלום חברים. אז כמו שכתבתי בכותרת, אני דיי אהבתי את המאווררים של קורסייר, דגם-HD120 RGB. ראיתי באתר הרשמי שלהם, וראיתי גם סרטונים ביוטיוב, והמאווררים האלו פשוט הדליקו אותי אז כן, אני אוהב רכיבי מחשב וחומרה שיש להם תאורה כלשהי, וכן יש לי מארז עם חלון גדול בצד שדרכו אפשר לראות את כל היופי של רכיבי החומרה שמותקנים בפנים, והמארז עומד בגובה על השולחן, ולא איפשהו מוסתר למטה על הרצפה בגלל זה אני מעוניין במאווררים הללו. השאלה היא, האם מישהו מכם אולי יודע האם מוכרים אותם בארץ בכלל, אם כן אני אשמח למידע איפה מוכרים אותם. כי אני בינתיים לא ראיתי אותם בחנויות שאני מכיר... אשמח לעזרה ממכם, מראש תודה.
-
- 11 תגובות
- 4.1k צפיות
- 1 follower
-