אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,124 דיונים בפורום זה
-
בחיי שקוראים פה דברים מצחיקים. לפני הכל המפרט שלי: GigaByte P31 DSL3 E7200 45 nm G.Skill 6400PK CL4 Nvidia 8800GTS HEC 400TR-TF CoolerMaster 690+מאווררים ממש חזקים. Tuniq HSF לפני הכל אני אספר קצת היסטוריה עליי. היה ברשותי מעבד E2180 שאיתו הצלחתי להגיע לתדר של 375X9 יום יום. הזיכרונות שלי עבדו על 4-4-4-12 מתח של 2.1. הPCI E ניסיתי 100-110MHZ והמחשב לא היה עולה, רק שהוא היה על אוטומט. יותר מאוחר הבאתי E6300 שאיתו הגעתי ל... 470X7 בכיף עבדתי איתו בלי שום בעיה. מבחינת ההגדרות הכל היה על אותו דבר. שניהם רצו מתח של 1.55. היום שהבאתי את הE7200 דברים מצחיקים קרו... הצלחתי לייצב אותו על 420X9 לזכור שזה …
-
- 8 תגובות
- 696 צפיות
-
-
אהלן, רציתי לשאול, איך מקבעים יחס של 1:1 לזכרונות? הלוח הוא EP43-DS3L מצאתי שם רק יחס של 2:1...
-
- 16 תגובות
- 942 צפיות
-
-
שלום רב, הזמנתי מעבד E5200 בתצורת BULK\OEM, כלומר ללא מאוורר הסטוק. ברצוני לרכוש אוורור סביר ומעלה (טוב מהסטוק, אך לא צריך משהו מוגזם) במחיר נמוך ככל האפשר. שמתי את עיני על ה Alpine 7 PRO (למרות שאני לא מחבב כל כך את ARCTIC COOLING)- איך הוא? איזה עוד אפשרויות יש ואיך הן? ד"א, יש לי את ה Golden Orb II- האם אתם חושבים שהוא יהיה מספיק טוב\ עדיף על קירורים אחרים בתחום המחירים של מתחת ל 100 שח? תודה
-
- 4 תגובות
- 672 צפיות
-
-
שלום לכולם וחג שמח לאחרונה קניתי מחשב חדש שהגיע עם מארז של EZCOOL עם מאוורר מובנה במארז. איף אני יכול לשלוט במהירות שלו ? הורדתי ספיד פאן, אשמח לעזרה:
-
- 5 תגובות
- 689 צפיות
-
-
קניתי מעבד חדש (Q9550) וקירור AC FREEZER 7 PRO. האם זה נכון שאין צורך במשחה טרמית? אלא אפשר להסתפק בהדבקה שיש על ה-FREEZER ?
-
- 4 תגובות
- 632 צפיות
-
-
אז ככה, המעבד של הכרטיס מסך שלי ממש מתחמם אז קניתי משחה טרמית למרוח הפרדתי את המאוורר מהמעבד וראיתי שהמשחה טרמית הישנה התייבשה, עכשיו איך אני מוריד את המשחה הישנה? עם איזה חומר להשתמש? וכאשר אני שם את המשחה החדשה איזה כמות לשים ואיך? תודה
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי נינגה 2 שהוא ענק רצח... הטמפ אצלי עומדת על 47 ברגיל בעומס לא בדקתי... האם זה מה שאמורים לקבל?
-
- 5 תגובות
- 561 צפיות
-
-
שלום לכולם?? רציתי לדעת האם יש הבדל בין המישחות הטרמיות? ואיזה מישחה הכי טובה(לפי מה שאני יודע mx2 של ארטיק קולר)? פשוט אבא שלי הביא לי מישחה מהעבודה שהם משתמשים על המכונות ואני רוצה לדעות אולי כדי להשים משהו אחר(לא למחשב שלי)? למשיחה שאבא שלי הביא קוראים: היא של חברת servisol והשם שלה: silcone heat sink compound תודה לכל העוזרים :yelclap:
-
- 5 תגובות
- 840 צפיות
-
-
כמה דברים שארצה לציין: -אין תקציב כי אם יש קירור טוב ב 100 שקלים(פריזר פרו) אבל ב180 יש פי 3 יותר טוב אז אשקיע את ה180 האלה. -הצלחתי לעלות את התדר של המעבד ל2904 FSB אבל רק במתח של לא פחות מ1.5 וולט אז השאלה שלי היא עד כמה יעזור לי קירור חיצוני כי הבנתי שיש גבול לכמה מתח המעבד מסוגל לסבול לא משנה מה הטמפ'? והאם המתח הגבוה נובע בגלל הקירור סטוק?(לא הגיוני נכון?) -אני רוצה להגיע לתדר של בערך 3.7-3.8 +- ,הבעיה היא החשש שלי מהמתח הגבוה, מה אתם חושבים? תודה.
-
- 0 תגובות
- 480 צפיות
-
-
האם הבחור הזה לדעתכם עושה את העבודה כראוי? : http://www.youtube.com/watch?v=drwH08jP0-k אני אשמח לקבל תגובות כמו כן אם מישהו יוכל לתת קישור למאמר בעברית על LAPPING אנדע שהיה באתר פעם משהו כזה g0vner_x3
-
- 4 תגובות
- 805 צפיות
-
-
קניתי לאחרונה מחשב חדש מעבד E8500 ולוח אם של ג'יגהבייט GA-EP43-DS3L. למעבד יש כרגע את המאוורר הרגיל של אינטל שמקבלים עם המעבד. זה מחשב שפועל רצוף 24 שעות ביממה לכן רציתי לשדרג את הקירור למעבד כדי לא שלא יהיו לי בעיות. אני צריך המלצה לקירור למעבד בסביבות ה200 ש"ח משהו טוב של חברה מוכרת והכי חשוב שיהיה שקט. תודה!!!
-
- 6 תגובות
- 725 צפיות
-
-
יש לי את הקורור הזה למחשב: ואמור לי שיש לי בעיית ספיקיזולציה מהשהו כזה.. ושאני צריך לשנות את הכיוון של המאורר דרך אגב הטמפ שלי היא: 52 לוח אם מעבד תקין-20-32 כרטיס מסך 70 א.איך אני עושה את זה? ב.איך אני מעלה את המיהרות של המאוורים של ה 120mm יש לי 3 כאלה) ג.איך אני מעלה את מהירות של המאורר הגדול שעל המעבד... תודה מראש... (כרגע נוסף עוד hd ליד הקיים...)
-
- 0 תגובות
- 446 צפיות
-
-
שלום לכולם בבעלותי כרטיס מסך מסוג Leadtek GeForce 8800GTS 640MB G80 הבעיה שלי היא שהוא מתחמם באופן קצת מטריד (72 מעלות ברגיעה, 80 מעלות במאמץ), וזה גורם לבעיות במספר משחקים חיפשתי פיתרון קירור מתאים לכרטיס, ומצאתי את שני המוצרים הבאים: Thermalright HR03 PLUS Arctic Cooling Accelero Xtreme 8800 הבעיה היא שלא מצאתי אף חנות בארץ שמוכרת אותם! מה שכן נמכר בארץ זה הקירור לדגם החדש יותר של הכרטיס (G92) , לדוגמא: Thermalright HR03 GT Arctic Cooling Accelero TWIN TURBO ורשום באתרי היצרנים שהקירור הנ"ל לא מתאים לכרטיס שלי אודה לעזתכם.
-
- 2 תגובות
- 632 צפיות
-
-
הכטיס מסך שלי מגיע לטמפ גבוהות בטרוף כשהוא במנוחה הוא על 65 פלוס מינוס לפי ati tool ולפי everest זה 8 מעלות פחות תמיד מati tool ובמשחקים הוא מגיע לי ל 95 מעלות לפעמים הוא הגיע לי ל 100 (כל המעלות מתייחסות לפי ati tool) אני לא יודע מה לעשות הרמתי את הפעילות של המאוור שלו ל100 אחוז ניקיתי אבק מכל המאווררים אני נואש
-
- 6 תגובות
- 622 צפיות
-
-
באשר לקירור המעבד ה Cooler Master Hyper 212 מתומחר ב 165 ב FOXPC לעומת ה KAMA CROSS ב 159 ב IQPC האם ניכר ההבדל ברמת הקירור כמו שנראה כאן? http://www.anandtech.com/showdoc.aspx?i=3141&p=6 גם ה Hyper TX2 (במחיר של 120 ב IQPC) קיבל ביקורת טובה ב tomshardware לעומת קירורים אחרים (http://www.tomshardware.com/reviews/...-2,1782-6.html) ביניהם ה KAMA CROSS, שנכשל. (http://www.tomshardware.com/reviews/...8,1779-10.html) יש לציין שהומלץ לי עליו רבות בפורום מה דעתכם?
-
- 3 תגובות
- 628 צפיות
-
-
הי, אני מקודד המון וידאו ובזמן הקידוד (FHD) המחשב פשוט זוחל, לכן אני רוצה לעשות OC, יש לי כמה שאלות הקירור שלי (AC7 PRO) נחשב בסיסי? עד כמה כדאי להמהיר את המעבד איתו שלא יתחמם יותר מדי? עם איזו תוכנה אני אקבל את הטמפרטורות המדויקות ביותר למעבד שלי (E6550)? אומרים כאן שלוחות GB עם L בסוף הדגם טובים פחות לOC, בגלל מערכות ייצוב מתח אאל"ט, זה סיכון כלשהוא בOC? כדאי לי לוותר עם הלוח והקירור הזה? לגבי זה שראם יעזור, אני יודע, עוד מעט נוסיף עוד 4. עריכה: איזה טמפרטורה כבר נחשבת לא בטוחה למעבד?
-
- 3 תגובות
- 610 צפיות
-
-
הי,במארז שלי(דגם וחברה בצד)יש אר מאוורר אחד גדול שמוציא אוויר .מה עדיף שיכניס או יוציא? הקירור למעבד הוא GlacialTech Igloo 5062 האם הוא מספיק לE8400 ללא OC? כדאי להוסיף עוד מאוורר? תודה
-
- 4 תגובות
- 615 צפיות
-
-
היי, קיבלתי השבוע מחשב חדש, ואני אשמח אם תוכלו לתת לי חוות דעת על הטמפ' של המעבד ושל הכרטיס מסך =] כרטיס מסך - HD4850. תמונות:
-
- 4 תגובות
- 504 צפיות
-
-
שלום. יש לי לוח אם של ג'יגה בייט, EP43-DS3, ועושה רושם שהקירור של הצ'יפסט לא מודבק לצ'יפסט עצמו, אלא רק מוצמד אליו באמצעות הקפיצים. בדקתי על הלוח אם הישן שלי, גם של ג'יגה בייט, 8I945P, וגם שם זה ככה - בקלות הרמתי את הקירור מהצ'יפסט, עד קצה הקפיץ, ופשוט הקפיץ, שמחובר ללוח אם, מצמיד את ה-SINK לצ'יפסט. זה הגיוני? (אני בעיקר מוטרד מהלוח החדש, DS3).
-
- 8 תגובות
- 675 צפיות
-
-
טוב אז ככה, בזמן האחרון יש לי במשחקים שונים (במיוחד עם גרפיקה כבדה) קפיאות במהלך המשחק והתרסקות המחשב. לאחר הדלקת המחשב יש כל הזמן ארורים שונים עם וידאו ולכן אני מניח שזה כרטיס המסך. אני מתכנן לקנות קירור לכרטיס המסך אך אני רוצה להיות בטוח שהוא באמת הדבר החם במחשב! שמתי לב שגם כל שאר המארז גם הוא חם! ובמיוחד הספק! המליצו לי על המארז הזה בפורומים של מפרטי מחשב, ונראה לי שהוא לא מתמודד כ"כ טוב עם החום של הרכיבים. כיצד אני יכול להיות בטוח מה הוא גורם הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 522 צפיות
-
-
קניתי מאוורר של EVERCOOL, אין שם משחה טרמית. שכן שלי אמר לי שאני יכול למרוח גריז, האם זה נכון?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
אני מתכוון לעשות לו OC דיי משמעותי האם כדאי לי לקחת את ה Thermaltike Tide water או קירור אוויר רגיל?
-
- 7 תגובות
- 643 צפיות
-
-
ASUS P5Q או GIGABYTE EP45DS3 ? קניתי אתמול מחשב ואני לא יודע האם כדאי להחליף את הלוח לoc (קניתי את הASUS). המערכת היא e8400 קירור ZEROTHERM NIRVANA זיכרונות 4G G.SKILL 1000MHZ 5 CL ספק SEASONIC 500 איזה לוח עדיף? תודה מראש ערן.
-
- 6 תגובות
- 718 צפיות
-
-
הלוח שלי ASUS P5Q מגיע לטמפ' גבוה של 60 מעלות במנוחה (פעם הוא לא היהה עובד את ה 45 ) צריך עזרה איך לפתור את זה? ללכת לממש אחריות מה לעשות? נ.ב אני רוצה להתחיל OC אבל ככה אני לא יכול להתחיל
-
- 4 תגובות
- 540 צפיות
-