עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. האם הוא צריך להיות על מצב אוטומטי או מצב WPM ??? ומה ההבדלים ביניהם? תודה.

• 2 תגובות
    • 551 צפיות
  2. מים או אוויר?? פתוח להצעות עד 2000-2500 שקל מערכות קירור מים למעבד amd 64 939 כרטיס מסך geforce6200fx לוח אם gigabyte k8 וזהו... הצעות תודה!

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. הtuniq tower שלי כבר צבר כמות אבק רצינית מאז שקניתי אותו לפני 4 חודשים.... ואני לא בטוח איך כדאי לנקות אותו בגלל הצורה המורכבת שלו.... יש למישהו רעיון???

• 2 תגובות
    • 480 צפיות
  4. Started by mrraz,

יש לי שני מאווררים 120 אחד חלש ואחד חזק יש לי שני מקומות למאווררים מקדימה שמכניס אויר ומאחורה שמוציא אויר איך כדאי למקם אותם החזק מקדימה והחלש מאחורה ? או להיפך

• 1 תגובה
    • 695 צפיות
  5. Started by redead,

הכרטיס מסוג GIGABYTE 6600GT מגיע לטמפרטורה של 63 מעלות בזמן מנוחה ועובר בכיף את ה70 בזמן מאמץ.. אין ניתן להוריד את הטמפ הזאת למשהו יותר סביר? אמרו לי לקנות משחה טרמית arctic silver 5 למרוח על איזה 4 ריבועים שחורים שנמצאים על הכרטיס וזה אמור לעזור.. אז אני שואל כאן האם לעשות את זה ובכמה זה יוריד לי את הטמפ? אם לא מה אתם ממליצים? תודה..

• 8 תגובות
    • 786 צפיות
  6. http://www.techpowerup.com/realtemp/docs.php יש את התוכנה הזאתי, זה המדריכים שלה עכשו כל תוכנה אומרת דברים אחרים ויש גם עניין (תקראו את המדריך, די מעניין) של אי דיוק וכו'. אז מה אתם משתמשים? מה הדרך הכי אמינה ונוחה לבדוק תחת חלונות את הטמפ' המדוייקת של המעבד? אני משתמש בCORE TEMP והגעתי למסקנה שהוא פשוט ממש לא מדוייק!

• 27 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by makakO,

שלום, יש לי מחשב חדש, ואני מאוד סקרן לבדוק מה הטמפרטורה של כל הרכיבים האפשריים ( מעבד, זכרונות וכו') תודה.!

• 4 תגובות
    • 460 צפיות
  8. Started by GamePad,

כאמור, אני עושה oc קטן ורוצה לבדוק שהכל בסדר.. מה הבדיקה הכי מהימנה?

• 6 תגובות
    • 824 צפיות
  9. Started by Cereal Killer,

השאלה נמצאת בכותרת

10. Started by moshe55501,

ואם אפשר אז אשמח לקבל מדריך מפורט

• 14 תגובות
    • 813 צפיות
  11. Started by moshel7,

איך אני מבצע OC למעבד באמצעות התוכנה המיפרט שלי הוא: AMD ATHLON X24800+ GIGABYTE MA770-UD3 REV 1.0 KINGSTON 2X1 GB 667MHZ SAPPHIRE HD-4850 512MB TT TR-2 450W PSU AC FREEZER PRO 64 NZXT ALPHA BLACK

• 2 תגובות
    • 722 צפיות
  12. Started by א.ב. גימל,

שלום, ביצעתי חיפוש קצר ולא מצאתי דיון בנושא בפורום, אז פתחתי דיון חדש. איך כדאי לבצע OC לכרטיס מסך MSI GTX970 Gaming ? ע"י התוכנה MSI afterburner או תוכנה אחרת ? האם אני צריך תוכנות נוספות על המחשב ע"מ למטר את טמפרטורת הכרטיס ואחוז הניצול של המאווררים? וכמוכן למי שביצע המהרה לכרטיס זה, לאילו ערכים הגעתם?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. http://forums.extremeoverclocking.com/showthread.php?s=&postid=448209 בעיקרון ובקיצור; הבחור אומר שע"י הוצאת העיגול שמחזיק את הכנפיים (/להבים - איך שתיקראו לזה) גורמים למאוורר להסתובב מהר יותר ופחות רעש. הוא טוען שמה שמחזיק את המאוורר זהו השדה המגנטי שנוצר. אני *עוד*( ;D) לא ניסיתי את המוד. למישהו יש השערות? או מישהו מוכן להתנדב לניסוי? ( )

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. היי.. מתחיל בנייה של מחשב חדש, NZXT H9 ELITE, המארז מגיע עם שלושה מאווררי RGB מדגם NZXT F120, מתכוון להוסיף עוד. בחלקו העליון של המארז יתפקדו או שאחליף אותם, מאווררי ASUS שמגיעים עם הקירור שהזמנתי ASUS reyujin iii 360. איך ואם בכלל אפשר לגרום למאווררים מחברות שונות להציג את אותם הצבעים/פולסים? אגב, קיימת במארז רכזת למאווררי RGB ורגילים... תודה מרש

15. Started by MasterDK,

שלום לכולם. יש ברשותי את המארז הבא: http://www.silverstonetek.com/product.php?pid=241 הוא מגיע עם 3 מאוורים שאני חייב להודות דיי רועשים יחסית למארז HTPC שאמור להיות שקט (פאק שלי שלא קראתי מספיק ביקורות לגבי הרעש, חוץ מזה המארז מעולה!) המאוורים הם כולם 3 פינים. אני מחפש דרך לגרום להם להיות יותר שקטים, ויש בפני 2 אפשרויות: 1. קניית מולקס שמתפצל ל 3 מאוורים + קו שיחבור ללוח אם (חיבור של 4 פינים) משהוא כזה http://img.misco.eu/resources/images/products/106/AKA/AK/AK-CB001//AK-CB001_1600x1600.jpg יש לציין שאני לא בטוח האם החיבור 4 פינים על הלוח אם מסוגל לשלוט על מאוורים של 3 פינים. אשמח להבהרות בנושא זה. מצאתי את זה http://www.amazon.com/Computer-Splitter-Connector-Sleeved-Ada…

• 11 תגובות
    • 2.6k צפיות
  16. Started by ReDev1L,

אני רוצה לקנות מאוורר בנוסף לקירור לכרטיס מסך שאני קונה, HR-03GT, עכשיו אין לי מושג איזה מאוורר לקנות ואיך לדעת איזה. אני מחפש כמובן מאוורר טוב ושקט נורא. הנה רשימה של מאווררים למשל: http://logicpc.co.il/heb/itemlist.aspx?cnam=cooli-fans מה לקנות? איך לדעת מה לקנות? מה ההבדלים ביניהם? תודה

• 8 תגובות
    • 841 צפיות
  17. יש לי כרטיס 9100 של ספיר יש על הליבה היטסינק ומאורר (שרשום עליו POWER BY ATI) הוצאתי תמאורר ושמתי מאורר חדש (שאי בטוח שיותר טוב) ששיך אם אני לא טובע לפנטיום 2 . אני לא בOC . יש סיכוי ואני יודע (ללא חיישן חיצוני) אם הטמפ' ירדה או אם הקירור החדש עזר בגרוש ?

• 11 תגובות
    • 687 צפיות
  18. Started by Overshot,

אז שלום חברה. ניסיתי לחפש בפורום ולא הצלחתי למצוא את התושבה... א. אני מעלה ומעלה את ה-FSB, מתי אני יודע שזה הזמן להעלות את המתח במעבד? (במידה וה-OC הוא רק למעבד). היו לי כמה מקרים של מסך כחול, כן, כשהעלתי את ה-P4 630 ל-4.3 GHZ על סטוק VOLTAGE... ב. מה זה NORTHBRIDGE VOLTAGE בכלל? למה ומתי צריך להעלות אותו? לוח : Asus Maximus Formula X38, לוח אם כל כך רע, תראו מה קורה אצלו בביוס וכמה VOLTAGE יש :

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by carman,

היי! יש לי מאורר 12 ס"מ של ARCTIC COOLING. זה מהדגמים האלו עם הגומיות. אני לא מוצא מקום לברגים שבאים איתו, זאת אומרת אין הברגה בכלל! איך מבריגים אותו? תודה.

• 1 תגובה
    • 542 צפיות
  20. הם מחוברים ב4 פינים(מולקס נידמה לי?)ולא ללוח אם....האם יש אפשרות בעזרת תוכנה להעלות את מהירות המאווררים? ואיך המאורר Tt thunderblade?חשבתי להחליף את המאוררים במארז לכאלה... תודה רבה מראש!!!!!!!!!

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  21. שלום לכולם.. אני מחפש פה בהגדרות בתוכנה אבל לא מוצא איפה להגדיר שהSpeedFan יעלה אוטומטית בהדלקת המחשב עם הנתונים שאני בחרתי למהירות המאוורר. ועוד שאלה - למה שאני רושם שהמאוורר של המעבד יעבוד על 0 - הוא בכל זאת מסתובב ותוכנה לא רשום לי מה הRPM , רשום לי אפס. וגם רק כשאני שם אותו על 60 ומעלה הוא מתחיל לעלות את הקצב (מ-0 עד 59 זה לא משתנה ). למה זה ככה? תודה מראש...

• 2 תגובות
    • 599 צפיות
  22. Started by dandisc,

קצת נמאס לי מהרעש של המחשב אני מעוניין להשתיק אותו קצת: יש ארבעה מאווררים לפי מה שראיתי:1 בגב המארז מוצי אוויר,אחד על הכ"מ,אחד על המעבד ואחד בספק..קצת קשה לי להבחין מאיפה רוב הרעש מגיע אבל נראה לי שזה מהספק איזה עוד מקורות רעש יכולים להיות? אני לא יודע בינתיים מה התקציב כי אני לא מודע למחירים ובכלל לא מבין בעסק הזה בש*ט איזה בדיקות ניתן לערוך על מנת למצוא את מקור הרעש?

• 5 תגובות
    • 461 צפיות
  23. Started by bay,

שלום לא מזמן פירקתי טלוויזיה ישנה וממנה הוצאתי 2 גופי קירור מאלומיניום אחרי בדיקה קתנה הבנתי שהם מתאימים ללוח האם שלי השאלה היא איך להדביק אותם אני בינתיים מחזיר אותם בעזרת החותים של הדיסק הכשיח אך בעת תזוזה מינימאלית הם נופלים

24. Started by drBozo,

יש לי כרטיס NVIDIA TNT2 (ישן, אני יודע), שהשתחרר לו ההיטסינק (אלימות לא פותרת שום דבר כנראה). איך אפשר להדביק אותו מחדש? האם Superglue מספיק? תודה מראש (אני מקווה שזה הפורום המתאים).

• 5 תגובות
    • 794 צפיות
  25. Started by onn_the_vy,

שאלה קטנה: איך אני מוריד את ההיטסיק מהצ'יפ..? אחרי שניתקתי את התופסים שלו הוא לא ממש רוצה לצאת, ואני מפחד למשוך אותו. אני רוצה לשים שם משהוא אחר ששיפצתי (spire חתוך לחצי עם מאורר של hi-coolבצד שלו).

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים