אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
הטמפ' של 2 המעבדים הוא פחות או יותר אותו דבר ושל המעבד הוא הרבה יותר סימנתי בתמונה
-
- 1 תגובה
- 509 צפיות
-
-
חיברתי מחדש את הכרטיס 7600GS והטמפ' במנוחה היא 100 מעלות צלזיוס!!!!! זה לא הגיוני.. הכרטיס לא ב-OC.. תודה על העזרה.
-
- 19 תגובות
- 969 צפיות
-
-
איך זה יכול להיות שבמעבדי אינטל כמעט כל המעבדים (חוץ מאלה בעלי ליבת וילמאייט) הם פשוט תותחי אוברקלוק ואילו בAMD יש אולי 3 מעבדים מומלצים???
-
- 11 תגובות
- 821 צפיות
-
-
-
איך זה שכבר 3 שנים אין לי מאוררים נוספים במחשב והכל עובד מצויין !!! אתם חושבים שהתקיעות שלפעמים יש לי באמצע משחק או משהו , הם בגלל זה ???
-
- 23 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
איך נחשבים זכרונות מסוג OCZ DDR 256MB PC2700 Rev 3.2 Performance Series 333MHZ (אלו זכרונות CL 2) -אני רוצה לשים שני סטיקים כאלה על לוח A7N8X מספיק טוב?
-
- 19 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
יש לי מארז מגעיל. לא יודע מאיזה סוג אפילו (איך אני בודק?). לפתוח אותו, אני צריך להרים את כל 3 הצדדים שלו (עליון, ימני ושמאלי) שמחוברים יחד!! איכס. החלטתי ללכת נגד זה. חתכתי את הצד השמאלי. עשיתי לו גם חלון. אבל איך? לא עם דרמל, לא עם מסורית, אלא מסור דיסק. פתאום נזכרתי שאבא שלי עובד עם דברים כאלה ושיש לו מסור דיסק. היה איכותי. מחר אני אשייף, ליופי. זה יצא ישר מאוד. אני אחבר את זה חזרה, זה הולך להיות דלת עם צירים. וההתחלה של פרויקט גדול מאוד מתחילה. נ.ב. איך אני מוריד את הצבע של המארז? עם מה?
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני רה להשקיט את המארז, הבעיה שהתקציב שלי דל מאוד ! חשבתי לשים קלקר בתוך המארז, איך זה יהיה ? זה ייצור חום ? אם אפשרי לעשות דבר כזה, איזה עובי של קלקר אני צריך ?
-
- 1 תגובה
- 543 צפיות
-
-
epox 8RDA AMD 2100 XP T-BRED REVISON B KINGSTON 256 MB 3500 (HYPERX)
-
- 4 תגובות
- 527 צפיות
-
-
http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3201 ביחד עם לוח אם lanparty nf4 ut ultra-d ומעבד amd 64 venice 3200+. המחשב עוד לא הגיע. אני לא מעוניין באובר קלוק עצבני אלא במשהו לא גדול אך עדיין מורגש. מה אתם אומרים? תודה, דולב
-
- 1 תגובה
- 413 צפיות
-
-
רק לפי הצ'יפסט? אם הוא לא כולל כ.מסך מובנה אז זה אומר שלא תהיה בעיה לעשות OC? לא הצלחתי למצוא תשובה חד משמעית בגוגל, או בדביקים... פשוט, אני רוצה לקנות לוח אם של אינטל, כן אני יודע שאתם ממליצים על לוחות אחרים אבל יש חנות שעבדתי בה ואני סומך על האנשים שם, בנוסף אני יכול לקבל את זה בהנחה, אבל הם רק מתעסקים עם לוחות של אינטל (הם מוכרים למגזר העסקי מחשבים עם ביצועים נמוכים, ליישומי אופיס וכאלה). לכן החלטתי שלמרות החסרונות אני אלך על לוח של אינטל, אז אני מנסה להחליט איזה מהם מתאים ל-OC. תודה! עריכה: אמרו לי בפורום חומרה שהלוח הזה לא יתמוך ב-OC: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_270_88_2622&products_id=18934 אז האם הלוח הזה, שלא כולל כ.מסך מובנה, כן יתמוך? …
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אחרי הוספה של מאוורים אורות וכו והמחשב עוד עובד למה להחליף ספק או מה הסימנים שצריך להחליף
-
- 2 תגובות
- 814 צפיות
-
-
אני מתכנן אחרי ירידת המחירים ביולי לקנות E6540 ולעשות לו OC, אך שיגיע הזמן הזה איך אני אדע מהמקסימום שלו, כדי שאני יוכל לקבוע לי מהיעד... תודה רבה לכולם רז
-
- 0 תגובות
- 449 צפיות
-
-
כותרת.. כי כל תוכנה מראה לי משהוא אחר
-
- 10 תגובות
- 789 צפיות
-
-
שלום חברים יש לי כרטיס ASUS 7100 MX2 עם 32MB בזמנו היה מכובד מאוד אבל החלטתי לעשות אוברקלוקינג עם RIVA TUNER התוכנה רשמה לי הפרש בין מהירות ה ליבה למהירות זיכרון ליבה - 160 זיכרון - 150 ניסיתי לחפש מידע בפורום על ההפרש בין המהירויות ומה ההגבלה אך ללא הצלחה מי שיכול לנדב מידע בתודה מראש מערכת : AMD 1.33GHZ 512MB SDRAM 133 ASUS A7V-133C LG 795PLUS
-
- 2 תגובות
- 416 צפיות
-
-
יש לי קירור freezer extrem על המעבד יש לי את המחשב כבר שנה וחצי וברוך השם אין בעיות אבל הקרור ענק ואין סיכוי לראות את המעבד איך אני יודע אם צריך למרוח משחה או משהו?
-
- 10 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
כפי שכתוב בכותרת. אנא, אל תצחקו על אי השכלתי בתחום, אני חדש בתחום ומנסה ללמוד - לדעתי, לגיטימי מאוד.
-
- 10 תגובות
- 898 צפיות
-
-
יש לי E8400 ומשום מה יש הפרש גדול מאוד בטמפ' בין הליבות. הליבה הפחות פעילה חמה בכ- 10 מעלות מהליבה הפעילה (לא רק בפעילות של 5% כמו בתמונה גם כשהליבות היו בפעילות הליבה השניה חמה יותר למרות שהליבה הראשונה פעילה יותר). זה אמור להיות ככה? [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 917 צפיות
-
-
-
שלום רציתי לדעת איך יכולות האוברקלוק של הלוח אם והמעבד שלי מעבד:AMD athlon64 3800Mhz Winsdor D.C steeping-2 model-1 fameliy-f לוח אם- MSI MS7260 K9N NEO Nforce 550 שאלה נוספת שיש לי היא עד איזה מהירות שעון אני יוכל להגיע עם המעבד שלי עם קירור סטוק?
-
- 1 תגובה
- 492 צפיות
-
-
Intel Core 2 Quad Q6600 -=Stepping G0=- Box GIGABYTE GA-P35-DS3L לוח אם Western Digital WD2500AAKS 250GB G.Skill DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL5 GIGABYTE nVIDIA GeForce 8800GT 512MB PCIe Enermax Chakra ECA5001 Zalman Case Fan ZM-F3 120mm Arctic-Cooling FREEZER-7-PRO FOR INTEL 775 Enermax Liberty 400W ? נגיד למעבד? עד כמה מומלץ מקסימום או שצריך לשדרג דברים?
-
- 1 תגובה
- 452 צפיות
-
-
אני מעוניין לעבור לקירור מים[שקט] ובזול, משאבה יש, צנרת ומים יש בחנות ובלוק אני מתכוון לקנות, אני יכול להשיג רדיאטור בזול, מאחד מחברי הפורום, הבעיה שהרדיאטור נועד לעבודה עם מאווררים מעל 100CFM, איך הוא יעבוד עם מאווררים מתחת ל-100CFM? http://www.thermochill.com/he1201.php
-
- 2 תגובות
- 464 צפיות
-
-
אז ככה, הקירור של הצ'יפסט שלי משמיע יותר רעש מכל המאווררי ענק שיש לי במארז, כבר הורדתי לו את הגריל שהיה עליו, זה עזר קצת אבל לא מספיק. מה לעשות ? אפשר להחליף אותו לקרור פאסיבי ?? אפילו שג'יגה בייט בחרו לשים שם מאוורר ? Gigabyte 8IPE1000 PRO3 (With P4 EX Edition Gallatin 3.2Ghz) [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 607 צפיות
-