אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
חזרתי היום מזיגזג עם שני צעצועים ;D ספק Thermaltake - Silent Purepower 480W ו Arctic-Cooling NV Silencer 3 ל Gainward GeForce FX5900XT שלי שנראה כאן לצידו (הדבר הזה ענק!) התחלתי בעבודה של הסרת גופי הקירור הישנים, את הקירור מהזיכרונות תלשתי בעזרת כוח פיזי מתון ;D מריחה חדשה של משחה תרמית מורכב הוא נראה טיפה דומה ל ATI לא? אחרי עבודה ארוכה של סידור חוטים מחדש מותקן הכרטיס יחד עם הספק החדש ההתקנה הסתיימה וכבר הטמפרטורה המדווחת של הכרטיס היא 36 מעולת במנוחה! ירידה של 10 מעלות בטמפרטורה לעומת גוף הקירור של Gainward. בהמשך אני יפרסם את המהירויות שהצלחתי להגיע אליהם. עם גוף הקירור הקודם של Gainward הגעתי למהירות של 400@475 לליבה ו 700@885 לזיכרונות(…
-
- 11 תגובות
- 904 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש בקרוב מאוד כרטיס מסך GeForce 7950 GX2 של XFX. אחרי חיפוש ארוך לא הצלחתי למצוא פיתרון קירור שתומך רשמית בכרטיס, פרט לפיתרון מוזר של חברת EGVA שמגיע עם הכרטיס שהם מייצרים, מישהו מכיר אולי פיתרון קירור כלשהו שכן תומך ? לא ממש משנה כרגע אם זה מבוסס מים או לא .... האם מוצר שתומך ב7900GT/GTX יתאים? תודה
-
- 11 תגובות
- 784 צפיות
-
-
לחברי הפורום שלום ברשותי מחשב Pentuim D805 אשר רץ על קירור סטוק במארז HEC עם שני מאווררי 12cm (כניסה ואגזוז) וחיווט מנוטב בקפידה... בתקופת הקיץ הורדתי את ה OC מ 3800MHz ל 2800MHz בשביל להגן על המעבד מהחום. לאחר מכן הורדתי אותו ל 2666MHz לאחר שזה היה בלתי נסבל לשהות בחדר של המחשב מהחום ששורר בו. השבוע אני הולך להחליף לו את המאוורר המצ'וקמק במשהו יותר נחמד שילווה אותי גם למחשב הבא שאני מתכוון לקנות בעשור הבא. חשבתי על vendetta / vendetta 2 / DuOrb / Scythe Ninja / thermalright 120 xps / zalman או כל דבר אחר שעושה בריזה למעבד יש להניח את הדעת שהקירור עולה בין 180 ל 250 שח. או לחילופין לחסוך את הכסף ופשוט לבחור ב Freezer 7 Pro ושלום על ישראל? דבר נוסף, זהו מחשב שעובד 7/24 ו…
-
- 11 תגובות
- 908 צפיות
-
-
שלום, בבעלותי כרטיס על הפנים (עוד מעט כרטיס חדש) GF2MX400 גם אחרי OC קיבלתי: לא פחות או לא יותר 1500 נקודות, הכרטיס צריך לקבל קצת יותר אתם לא חושבים?
-
- 11 תגובות
- 828 צפיות
-
-
יש לי זכרונות ADATA 500MHZ מעבד ב 120FBS (לא לצחוק). הגעתי ל 2-3-3-5, אמרו לי שאני יכל להגיע ל 2-2-2. עכשיו בגלל שאני לא ממש מבין בזה אני צריך שתגידו לי מה לעשות, אני צריך להוסיף מתח בשביל זה? כמה? לוח IS7-E והיחס הוא 3:4 120:160HZ
-
- 11 תגובות
- 726 צפיות
-
-
שלום יש לי כרגע אפשרות להשיג את 2 הדגמים האלה במחיר ממש אבל ממש זול... מה עדיף מבניהם? ZALMAN CNPS7000-Cu או Thermaltake VOLCANO 11 - Xaser Edition Highest Performance Cooler או שיש דמגים יותר טובים? אבל אני מדבר בסגנון כזה לקירור חזק! לAMD תודה מראש!!!
-
- 11 תגובות
- 932 צפיות
-
-
זה AMD 3000 שרץ על 2200, ה CHIPSET סביר ? מה הגבולות שלו אמורות להיות ? והשאר גם בסדר? [attachment deleted by admin]
-
- 11 תגובות
- 721 צפיות
-
-
אחרי הרבה ניסיונות OC, החלטתי שיש לי ליבה דפוקה לגמריי... שלא מצליחה לעשות 520mhz עם קירור סטוק. הכרטיס הוא LeadTek 6600GT PCI-E... אתמול שיבצרתי לו את הביוס המקורי, העלתי מתח מ-1.4 ל-1.5(מי אמר שצריך VOLTMOD =) ורואים שיפור... כרגע, בזמן מאמץ, הטמפ' עומדות בין ה-69 ל-71, יש משהו שצריך להטריד אותי בטמפ' הזו? (OC: 545/1045 - לעת עתה...)
-
- 11 תגובות
- 751 צפיות
-
-
איך עושים דבר כזה ? יש לי כמה ישנים שאני רוצה לחבר השאלה היא עם מה , אני מניח שדבק לא אפקטיבי כי הוא מנטרל את המגע בין הציפ להיטסינק ועלול להתלקח . אז עם מה כן ?
-
- 11 תגובות
- 952 צפיות
-
-
שלום לכולם. קיבלתי אתמול את המחשב עם המעבד E6300 שעובד במהירות 2800 מה"ז, המעבד בא עם קירור סטוק וגוף הקירור הוא די נמוך ואני לא מאמין שהוא יכול להחזיק את המעבד קר ב OC. בנוסף יש לי שוכב בארון קירור סטוק אבל רואים שהוא גבוה יותר, והליבה שלו שנוגעת במעבד היא מנחושת לעומת הליבה של הקירור הנוכחי שהיא כנראה מאלומיניום. אם אני אחליף בין שני גופי הקירור האלה האם אני אוכל להגיע לתוצאות טובות יותר ב OC או שההבדל ביניהם הוא לא משמעותי? בסה"כ יש הבדל מסוים כי הנחושת קולטת חום טוב יותר וגוף הקירור גדול יותר אז על הנייר יש לפחות יתרון לקירור הזה. מה דעתכם?
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מישהוא יכול לעזור לי? ראיתי כמה סירטונים של 8600GTS שמגיעים ל 1GHZ ובתגובות רשום שהשתמשו ב VMOD לפי מה שהבנתי זה מעלה את ה VOLTAGE אבל לא הבנתי איך אני עושה את זה זאת תוכנה או ממש MOD? אני לא מעוניין להגיע ל 1GHZ (תלוי כמה חם הכרטיס יהיה) אבל הייתי רוצה להגיע ל 800~900MHZ אם זאת תוכנה מישהוא יכול לתת לי קישור להורדה ואיך אני משתמש בזה אם זה ממש MOD זה אחד שקשה/מסוכן (לכרטיס) לעשות? תודה למי שעוזר, עמנואל.
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברים... קניתי היום מעבד E8500 נוסף בשביל להתעסק איתו קצת ב OC... לראות אם יש הבדלים בינו לבין ה E8500 הקודם שלי... עד עכשיו מה שגיליתי שהחדש משמעותית יותר חם מהקודם ! לפחות ב 8 מעלות תחת מאמץ... שזה חיסרון... ( שניהם E0 ) אבל יש יתרון 1 ברור לבנתיים... המעבד הקודם היה צריך 1.5V מינימום כדי להחזיק שעה וחצי OCCT בתדר של 4.55GHZ, המעבד החדש עושה את זה ב 1.35V !!! אבל הטמפרטורה רק במעט נמוכה יותר מהמעבד הקודם ב 1.52... חשבתי לעצמי שאוליי המגע בן הליבה לבן הכיסוי HEAT SPREADER ?! זה השם ? לא מספיק טוב... במידה ואני יסיר את הכיסוי... ( בידיע שמין הסתם זה יבטל את האחריות ) לדעתכם הטמפרטורה תהיה טובה יותר ? מישהו שעשה אוליי ? תודה מראש, ברק. ;D עריכה, בנתיים המעבד יציב כבר…
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום שי לי זיכרונות HYNIX עם שבבי Hyundai זה הקוד שלהם HYMD232 646B8J-D43 האם אלו צ'יפים טובים לOC? כי ראיתי שמדברים פה על D43 מישהו יודע? שכחתי לציין זה של 400MHZ
-
- 11 תגובות
- 854 צפיות
-
-
האם שאני עושה OC מהירות הבאס [FSB] עולה בהתאם למהירות המעבד שאני מביא שם או שבעצם אני שולט על זה ואני יכול להגיע עם זה לאן שאני רוצה
-
- 11 תגובות
- 698 צפיות
-
-
-
האם אפשר לקנות לוח בקרה ולחבר אליו מאוררים בקלות או שיש צורך באמצעים נוספים כדי שיהיה אפשר לשלוט במאוררים
-
- 11 תגובות
- 795 צפיות
-
-
שלום, אני צריך רדיאטור קטן, 80 מ"מ או פחות.. יש כזה? אם כן, איפה אפשר לקנות? תודה מראש..
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי E8400 EP45-DS3 הקירור למעבד הוא CM HYPER 212 על 3.6GHZ זה יכול להיות יציב על 1.2V והמעלות 40-43 במנוחה ו58 במאמץ מלא (גם על 1.25V המעלות דומות) אם אני שם 3.8-3.9-4GHZ נגיד על 1.3 המעלות במנוחה כבר 47-50 ובמאמץ 67 ה0.05-0.1V האלה כל כך משמעותיים ? S: איך הקירור דרך אגב? כדאי לי לשים עליו עוד מאוורר מהצד השני?
-
- 11 תגובות
- 792 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מנסה למצוא איל לשנות את המכפלה של המעבד מהביוס אך ללא הצלחה. מה שכרגע יש לי זה 12.5x200 ומה שאני רוצה לעשות זה 11.5x218 יש לי מעבד amd 2500+ ברטון ולוח abit nf7-s2 תודה לכל העוזרים .....
-
- 11 תגובות
- 965 צפיות
-
-
יענו תוכנת צריבה של גיגהבייט וממה לצרוב את הביוס על המערכת מהווינדוס.. ולא דרך הביוס.. זה גורם לבעיות או שזה לא מומלץ? ואם כן למה?
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי רציתי לשאול , להיות בטוח , אם סידור החוטים במארז , של ספק הכוח בעיקר , מאחורי דופן הברזל של הלוח אם (מצורפת תמונה לדוגמא) ישפיע בצורה כלשהי על הזרמים או יפגע בצורה כלשהי בתפקוד המחשב . אני יודע שבעיקרון לא צריכה להיות בעיה עם זה , לפחות ככה אני חושב , אבל כששאלתי חבר אם כדאי לסדר את החוטים ככה , הוא ענה לי שלא כדאי ולכן לא עשיתי את זה . תמונה לדוגמא של מאחורי המארז - http://www.tweaknews.net/reviews/nzxt_zero_computer_case/img/19.jpg חוץ מזה רציתי לשאול אם תהיה תועלת , מבחינת זרימת האוויר והטמפרטורה במארז , בהוספת מאוורר 120מ"מ מכניס אוויר במקום של כונני הדיסקים , תמונות לדוגמא - http://www.tweaknews.net/reviews/nzxt_zero_computer_case/img/15.jpg http://www.tweaknews…
-
- 11 תגובות
- 915 צפיות
-
-
והפעם המערכת בתוך המארז.. עדיין הרצה על יבש הרדיאטור :
-
- 11 תגובות
- 846 צפיות
-
-
רוצה לדעת מהו הקירור הכי טוב שאפשר לקנות בארץ לקונרו עד תקציב 400 ש"ח.
-
- 11 תגובות
- 569 צפיות
-
-
היי אני מחפש מאורר מארז 80ממ בשביל להחליף את זה שבא עם ה SHUTLE. חשוב שזה יהיה מאורר שקט ביותר (כל סיבת ההחלפה היא להשקיט את המחשב) (לא למטרות OC) למאורר צריכים להיות 3 פינים לחיבור לMB (לא 2 פינים ולא מולקס) ראיתי המלצות על Panaflo L1A ועל Silentx אבל אני לא יודע איפה אפשר לקנות אותם בארץ תודה
-
- 11 תגובות
- 852 צפיות
-