עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by Jules Winnfield,

אני מעדיף לקנות בIQPC אז אלה בערך האפשרויות שלי, איזו מהן יותר כדאי? http://www.iqpc.co.il/Home/Index.asp?productCat=450 המשחה אגב, להחליף את המשחה של הפריזר פרו 64 בגלל שכשהתקנתי אותו(פעם ראשונה שלי) נמרחה לי לצדדים לפחות 5 פעמים, בקיצור בלאגן והמעבד שלי עומד על 40 מעלות מינימום(במצב שקט-900RPM)

• 5 תגובות
    • 860 צפיות
  2. Started by אבשה,

אז ככה אם אני רוצה לדעת (כמו שהרבה פה כותבים) את הטמפרטורה של המחשב שלי אז איך אני עושה את זה???? תודה מראש.

• 12 תגובות
    • 7.2k צפיות
  3. דבר ראשון, מצטער לא ידעתי ממש באיזה פורום לרשום וחשבתי שזה הכי נורמלי דבר שני, הגיוני שהמחשב שלי קולט הרבה אבק יותר מהרגיל ? וכמובן לשאלת המיליון, יש משהו לעשות בנוגע לדבר המעצבן הזה ?

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by helical,

היי, אז יש לי מערכת חדשה, כרגע המעבד על ה STOCK FAN שלו, לא הייתי בטוח אם אני רוצה לנסות OC בכלל, אבל החלטתי שאני רוצה לאחר שראיתי המון תוצאות יפות של אנשים עם המעבד הזה. איזה קירור כדאי לי? התקציב 200 - עד 300 גג... לא מפריע לי רעש מאוד, חשוב שיקרר כמובן ויעשה את העבודה, הא וגם שיהיה קל להתקנה (בלי להסיר את הלוח האם וכל הסיפור...) אגב, זה בעייה להוציא ת STOCK FAN ולהשים תחדש? יענו אני לא יסתבך עם זה?

• 4 תגובות
    • 486 צפיות
  5. הטמפ' של 2 המעבדים הוא פחות או יותר אותו דבר ושל המעבד הוא הרבה יותר סימנתי בתמונה

6. Started by idofr,

שלום לכולם. עשיתי OC לכרטיס מסך שלי דרך הGAMER HUD של GIGABYE והוא עובד מצויין והכל, הבעיה היא שכל פעם שאני מפעיל מחדש ת'מחשב אני צריך להפעיל את התוכנה ורק אז ההגדרות OC חוזרות. כלומר התדרים החדשים לא עולים אוטומטית עם הווינדוס. למה זה? ומה אני יכול לעשות עם זה? תודה

• 3 תגובות
    • 520 צפיות
  7. שלום עשיתי לכרטיס שלי 7600gs אוברקלוק של 38% לפני יותר משנה, את האוברקלוק עשיתי על הדייברים המקוריים דרך coolbit, לאחרונה נסתי לעדכן את הדרייברים ולהתקין coolbit אבל התוכנה הזאת לא עובדת בדרייבר החדש. אני יכול לעשות אוברקלוק דרך הntune אבל כל אתחול ההגדרות מתאפסות, מה אפשר לעשות בכדי שההגדרות ישמרו?

• 1 תגובה
    • 507 צפיות
  8. Started by MIKI23,

שלום קניתי מחשב : מעבד 8500 אינטל לוח אסוס P5Q DELUXE 4 GB 1000 MHZ 640 GB דיסק X2 ב RAID0 כ.מסך 260 GTX 216 המחשב חלום , עובד לא רע עשיתי OC ל 4.2 , פשוט שיניתי ל 450 בביוס, כל השער על אוטומט מעבד לא עובר 42 מעלות הקירור שלקחתי עושה עבודה ברמה ( נוגע בגוף קירור שהמחשב במעמץ והוא קר ממש ) http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1212 אני לא יודע מה אני צריך לשנות בביוס ואני גם צריך עדכון ביוס אבל לא יודע בדיוק למצוא ביוס הנכון איך עושים OC לזכרונות ?

• 11 תגובות
    • 858 צפיות
  9. שלום, אני עומד לקנות את המפרט הבא למטרות OC, משחקים ושדרוגיות עתידית: מעבדי אינטל‏ Price Units Total Pentium E5200, Bus800Mhz, s775, 2MB, DualCore 420 1 420 לוחות אם למעבדי אינטל‏ ASUS Price Units Total P5Q Pro s775 C2Q 1600Mhz, Intel P45, DDR2 1200, 2xPCI-E 2.0 624 1 624 זכרונות‏ DDR II 1066Mhz - Life Time Warranty Price Units Total 2x2GB OCZ Reaper HPC Edition Dual Channel 580 1 580 כרטיסי מסך‏ Sapphire Price Units Total HD 4850 512MB Toxic GDDR3 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E 1070 1 1070 דיסקים קשיחים‏ Seagate Price Units Total 500GB 7200RPM, 32MB, SATA II 275 1 275 צורבים‏ Asus Price Units Total DRW-2014L1T DVD±R x20 LightScribe Black Sata 160 1 160 …

• 10 תגובות
    • 680 צפיות
  10. Started by wrecker,

אז ככה.. CPU: Core2duo 6550 2333MHZ 1333FSB OC 3500MHZ 2000FSB BUS 500MHZ קירור TT Big typhoon 120 VX Mbord: GA-P35-DS3 Memory: 2GB DDR2 800MHZ OC1000MHZ הגדרות בביוס על סטנדרט ומתח על מצב אוטומטי.. אך PCI-E ידני על ל100 MHZ כי אחרת OC לא עולה. סטפינג מקסימלי 7 של הזכרונות זה 2.00 כרגע (עם הOC מצב רגיל זה 2.44) עכשיו אם אני מכוון את הבאס ל444 עם מצב זכרונות רגיל (2.44) הזכרונות על 1066 ומעבד 3100.. עובד טוב. אני מנסה להעלות על באס 533 ומצב זכרונות 2.00 - 1066 ומעבד 3700 - והמחשב לא מקבל את זה ולא עולה, מה אני יכול לעשות? לשנות משהו? אני ממש חיכיתי לחורף בשביל להתעלל במחשב (מעבד עם OC במנוחה על 23 )

• 0 תגובות
    • 485 צפיות
  11. טוב אני באמצע מוד ואני רוצה להזמין כמה חלקים לפני זה אני צריך להתיעץ אז ככה קודם כל אני עובד על סירקולציה כי נכון לעכשיו הלוח שלי רותח 58 מעלות 60 במאמץ משו מוזר אם יש לכם פתרון על הדרך סבבה מה שיש לי עכשיו זה 80MM מכניס מקדימה ואני הולך לשים 2 80MM מוציאים מאחורה בנוסף ופה אני צריך עצה לגבי המאוורר הזה http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=24545&catid=903#details אני רוצה לשים אותו בתחתית שיכניס ולמעלה כבר קניתי 130MM שיוציא מה דעתכם? איך המאוורר מבחינת דחיפה של אוויר? האם הסירקולציה נראית לכם נכונה?

• 20 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. האם כדאי להוסיף קירור לכרטיס מסך זה? במידע וכן, איזה? איזה קירור אתם מציאים לי לקנות לאחד מהמעבדים האלו אם אין לי רצון לעשות OC בזמן הקרוב (אולי עוד שנה, שנתיים ומשהו לא רציני) תקציב - לא מוגדר. אין לי גם מושג כמה כסף עדיף להשקיע בקירור =/ ועוד שאלה... אם אני קונה גרסאות TRAY אז חוץ מקרור צריך גם מאוורר?

• 3 תגובות
    • 589 צפיות
  13. Started by orengreen,

שוב שלום! אני רוצה לעשות OC בפעם הראשונה בחיי... וזה קצת מפחיד... בכל מקרה, לוח האם שלי (ASRock P43Twins1600) מגיע יחד עם תוכנת OCTUNER להמהרה. התוכנה עובדת דרך ווינדוס, אבל אין לה מדריך טוב בכלל. 1. האם מישהוא מכיר את התוכנה ועבד איתה, מה דעתכם? 2. האם OC דרך ה-BIOS יותר\פחות כדאי \ לא משנה בהשוואה להמהרה דרך ווינדוס? 3. האם יש אילו צעדים מקדימים (שינויים ב-BIOS וכו') שצריך לעשות לפני שעושים OC דרך ווינדוס? בקיצור, אתם מבינים שאני NOOB מוחלט בקטע...אשמח לעזרה, עצות, או אם מישהוא מכיר מדריך טוב אונליין (חוץ מהמדריך של HWZONE... ) תודה!

• 7 תגובות
    • 693 צפיות
  14. Started by gilgol,

נראה טוב לא??! אבל אני תקוע, לא מצליח להגיע ל400 עזרה...?

• 22 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by eran256,

האם הoc סביר? 4.1GHZ עם NIRVANA 120 וטמפ 67? זה לא טמפרטורה גבוהה מדי ל4.1GHZ במאמץ? מעבד E8400 הוא במתח של 1.265 ו9*456. עוד בעיה הcore temp רושם 63-64 והOCCT רושם ב4-5 מעלות יותר תמיד.... במנוחה 43 אבל הוא עובד על מכפלה 6 במנוחה. תודה מראש ערן.

• 7 תגובות
    • 617 צפיות
  16. Started by orengreen,

שלום לכולם, לאחרונה רכשתי מחשב חדש, וכמה חבר'ה פה אמרו לי שממש כדאי לי לעשות OC (אף פעם לא עשיתי). קראתי בנושא וזו שאלתי: יש לי מארז ANTEC 300, שיש לו שני מאווררים מעולים שממוקמים ממש קרוב לאיפוא שהמעבד יושב. האם אני צריך רק היטסינק או היטסינק+מאוורר למעבד? האם היטסינק+מאוורר למעבד יפריע לפעולת המאווררים של המארז? כמו כן, אשמח להמלצות (אני רוכש מ-newegg.ca). תודה!

• 6 תגובות
    • 699 צפיות
  17. רק לפי הצ'יפסט? אם הוא לא כולל כ.מסך מובנה אז זה אומר שלא תהיה בעיה לעשות OC? לא הצלחתי למצוא תשובה חד משמעית בגוגל, או בדביקים... פשוט, אני רוצה לקנות לוח אם של אינטל, כן אני יודע שאתם ממליצים על לוחות אחרים אבל יש חנות שעבדתי בה ואני סומך על האנשים שם, בנוסף אני יכול לקבל את זה בהנחה, אבל הם רק מתעסקים עם לוחות של אינטל (הם מוכרים למגזר העסקי מחשבים עם ביצועים נמוכים, ליישומי אופיס וכאלה). לכן החלטתי שלמרות החסרונות אני אלך על לוח של אינטל, אז אני מנסה להחליט איזה מהם מתאים ל-OC. תודה! עריכה: אמרו לי בפורום חומרה שהלוח הזה לא יתמוך ב-OC: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_270_88_2622&products_id=18934 אז האם הלוח הזה, שלא כולל כ.מסך מובנה, כן יתמוך? …

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by gerpbt1,

שלום לכולם אני עושה אוברקלוק למעבד הישן שלי, ,pentium d930 , החלקים שלי הם הבאים: asus p5q-deluxe d930 ram 4gb 2x2 ocz ddr2 1066 reaper psu enermax liberty 500w vga ati x800gto2 water cooling thermaltake 735 winxp64 המחשב הוא ישן, החלפתי לפני כמה ימים את הלוח את הזיכרון, כל השער אצלי יותר משנתיים, לפני שאני מחליף מעבד רציתי לבדוק מה אפשר לעשות אם הישין עד עכשיו הגעתי יציב ל 4.12ghz שזה fsb 275 x15. הדבר היחיד שנגעתי זה ה fsb וה vcore . לא רציתי לגעת במתח של הזיכרון כי הלוח הזה לא מראה לי את התמפרטורה שלהם, אבל ברור לי שאפשר להגיע ליותר מהירות. אולי מישהו מכיר טוב את הזיכרונות האלו ויודע שאפשר לעלות קצת את המתח ל 2.2 v אולי. או אפשר לגעת במשהו אחר. המהירות של ה pci e עומד …

• 3 תגובות
    • 551 צפיות
  19. Started by KingYes,

אהלן.. קניתי מחשב לפני כחצי שנה עם כרטיס מסך בשם: 9600GT 512MB Superclocked GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E השאלה שלי, מה זה ה-Superclocked הזה? האם זה אומר שהכרטיס תמיד במצב פעיל יותר מהרגיל בשביל להאיץ.. וזה המטרה שלו. או שבאמת זה אומר שמותר לי לעשות לכרטיס מסך OC ויש לי אחריות על זה?

• 3 תגובות
    • 664 צפיות
  20. Started by sstephan,

בנסיונות הOC הרבים לכולנו קורא שהמערכת קורסת והווינדוס לא עולה .כמובן עושים ריסט , מורידים טיפה את הבאס ומנסים שוב, עד שקורא מצב שאיזה קובץ נהרס לגמרי , כך שיש צורך לפרמט הכל ולהתקין את הווינדוס מחדש.(לפעמים הrepair console גם עוזר) שמתי לב שהווינדוס נהרס הרבה יותר מהר בנסיונות OC כאשר ה file system בהארד דיסק היא NTFS .התקנתי את הווינדוס עם FAT32 והמערכת הרבה יותר עמידה להתעללויות עכשיו. האם אני מדמיין או שNTFS באמת פחות עמידה להתעללויות מהסוג הזה?

• 0 תגובות
    • 547 צפיות
  21. Started by Jules Winnfield,

שלום, החלטתי לעעשות OC למעבד שלי שהולך ומזדקן ומה שעשיתי עד עכשיו זה פשוט נכנסתי לביוס ו... 1.נעלתי את ה PCI-E על 100 2.העלתי את מהירות הבס מ200 ל220 ובנתיים יציב. כשניסיתי לעלות יותר הוינדוס לא עלה, מה השלב הבא על מנת להתקדם בOC? *הערה: קראתי את המדריכים באתר ולא פעם לכן אין צורך להמליץ לי עליהם, ומה שעשיתי זה כל מה שהבנתי בערך מהמדריך. תודה .

22. Started by vipersh,

שלום לכולם, כבר הרבה זמן אני קורא בפורום והריר שלי בפה עולה כל פעם שאני שומע על OC, עד היום לא יכולתי לעשות OC בגלל הלוח המסריח שהיה לי, אבל לאחרונה החלפתי אותו ללוח חדש כמו שכתוב במפרט שלי, כמו שכתבתי בכותרת, אף פעם לא בצעתי OC, ואני לא יודע אפילו ממה להתחיל, אודה מאוד מאוד על עזרה!

• 38 תגובות
    • 2k צפיות
  23. Started by Oranili,

שלום לכולם ! אתמול עשיתי OC מ2.66 ל3.00GHZ והORTHOS נתן לי ERROR ניסיתי לעלות מתחים את המעבד העלתי מ1.250 ל1.350 לא עזר וגם את הMCH מה אפשר לעשות עוד ?

• 9 תגובות
    • 682 צפיות
  24. אהלן, מאחר וקניתי את הכרטיס מסך שאתם יכולים לראות אצלי במפרט בצד והמעבד עושה לי צוואר בקבוק ענק אני מעוננין להוציא ממנו את המיץ ובשביל זה אני מתייעץ איתכם על מאוורר שיביא את הכי הרבה ביצועים במסגרת התקציב. תודה.

דיונים חדשים בפורומים