אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
עשיתי עידכון ביוס ללוח שלי Gigabyte GA-8IK1100 והטמפ' של המעבד ירדה מ- 43 מעלות במנוחה ל- 23 מעלות במנוחה. ( נמדדה דרך הביוס ) המעבד הוא: Intel Pentium 4 3.0E 800MHz והקירור הוא: Thermalright SP94 + Vantec Tornado 80MM ברור שזה לא הגיוני, איך אני יכול לדעת מה הטמפ' האמיתית? האם מישהו מכיר דבר כזה?
-
- 11 תגובות
- 598 צפיות
-
-
יש לי כרגע Mushkin 256MB DDR PC3000 366Mhz x2. חשבתי למכור אותם איפשהו ולקנות במקומם את הזכרון הזה. האם כדאי (כי אחרי הכל יש לי אחריות לכל החיים) ? כמה שווים הזכרונות שלי ? תודה
-
- 11 תגובות
- 631 צפיות
-
-
תראו יש לי מעבד AMD ATHLON XP 2800+ עם לוח GA-7N400 PRO2 (socket A) והמעבד שלי מגיע ל63-65 מעלות על ההתחלה אז חשבתי שאני צריך כבר לקנות מאורר חדש הציעו לי שתים zalman 7000 cu Arctic-Cooling ושתיהם לא טובים לי כי הראשון דורש שיהיה לי 4 חורים מסביב ללוח מה שאין לי השני הוא לAMD64 בעוד ששלי לא 64 עכשיו איזה טוב לי אם אין לי בכלל חורים ליד הסוקט ואין לי 64BIT (רק תופסן נראה לי) אני גם לא יכול בכל כך יקר עד 250 בערך ואני לא רוצה כל סוגי הקירור המשונים כמו מים גז או כל מיני השטויות האלה SweeT EviL
-
- 11 תגובות
- 925 צפיות
-
-
שלום ברשותי מחשב עם מעבד P4 prescott 3 ghz על לוח אם MSI 865PE neo2-v . המאוורר של המעבד מרעיש בצורה מחרידה (רוב הזמן נע במהירות 3500-4000 RPM כאשר מעבד בטמ"פ 42 מעלות) . כרגע המאוורר המותקן הוא מאוורר מקורי ( מדבקה של אינטל עם חותמת של sanyo denki C33218-002 ) מעוניין בהצעות לשיפור המצב כך שהרעש יהיה נסבל. א . איך אני בטוח שהמאוורר החדש יתאים ונכנס במארז? ב. האם המאווררים באים עם heatsink אם בנפרד ? ג. היכן בארץ ניתן לרכוש מוצרים כאלה ? בקיצור אני לא ממש מבין בתחום ומעוניין בפתרון זול(עד 180 ש"ח) ופשוט שיתן לי רמת רעש נמוכה יחסית למצב בנוכחי. תודה
-
- 11 תגובות
- 672 צפיות
-
-
יש לי לוח אם של אסוס CUSL2-C ומעבד P3 1GHZ ואני משתמש ב PCPROBE של אסוס ושאלתי היא כזאת: המעבד שלי נמצא כמעט תמיד (במצב IDLE) בסביבות ה 45 - 50 מעלות כשזה נוטה יותר לכיוון ה 50 והזכרון בסביבות ה 40! (אני משתמש במאורר שהגיע עם המעבד) האם זה נורמאלי? תודה מראש!
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
אני פירקתי ליפני כחצי שעה מסך LCD ישן שהיה בטלפון בבית מלון, וניתן לי. אני רוצה לעשות בו שימוש, רק שאני לא יודע מה ואיך. והרי התמונות: מקדימה: הכבל: (קשה לראות, אבל זה 16 פינים) הצ'יפים: שוב הצ'יפים: תנו לי רעיונות ושיטות מדויקות לביצועם. תודה.
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
פרויקט קטן עם 7VAXP, מעבד XP 1700 0.13M, וזכרון - CORSAIR 3200C2 512MB - תשפטו בעצמכם !!! הפרויקט בעידוד מלא ותמיכה נפשית של פבל וצוות זיגזג 2000 שאפילו הקריבו את ה AX7 של פבל לטובתו !
-
- 11 תגובות
- 856 צפיות
-
-
טוב דיי כתוב בכותרת מה שאני מחפש.. החיפוש החל שרציתי לקנות SCYTHE ULTRA KAZE 3000 RPM... הבעיה היא שאין את זה במלאי והיבואן אמר שהוא מסכים להביא רק אם תיהיה כמות הזמנות גדולה... איזה כיף :\ החיפוש המשיך בגוגל שבמקרה מצאתי איזה פוסט פה על עוד בחור שחיפש לפני איזה חצי שנה ואז נתנו לו ים המלצות... לדברים שהיו בארץ וכבר אין :\ אחרי חיפוש ממושך בחנויות (SKYPC TMS IQPC KSP PANDA IVORY) באינטרנט אנלא מצאתי מאוורר אחד שעונה לדרישות האלה :\ מה שחשוב לי זה מחיר שפוי (סביבות ה 50-60 שקל למאוורר לדעתי זה שפוי... אפשר קצת לחרוג), לחץ סטטי גבוה (STATIC PRESSURE... אני שם 2 מאווררים על HTS של המעבד) וCNF גבוה במיוחד.. כמו שרואים הULTRA KAZE 3000 עונה לכל הדרישות האלה אבל אין בארץ :\ בוש…
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש ל את הכרטיס מסך 1900GT SAPPHIRE 256 MB ואני מחפש לו מאוורר טוב ב200 שקל בערך על מה אתם ממליצים?
-
- 11 תגובות
- 629 צפיות
-
-
האם הוא מתחמם, כלומר על איזה טמפ' הוא עובד במנוחה/במאמץ. איך הוא במחינת חום בהשוואה ל-AMD 5200/5600/6000.
-
- 11 תגובות
- 905 צפיות
-
-
THERMOCHILL PA120.3 רדיאטור Danger Den Dual 5 1/4 Bay Reservoir מיכל Swiftech STORM Rev2.0 Extreme Performance Universal Water block בלוק למעבד 5 מטר צינורות טייגון. 4 יחידות -SWIFTECH HYDRX שאלה נוספת התרכיז הזה מוליך חשמל? כי הוא מתערבב עם מים האים אני צריך לקנות אחר? תודה מראש
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בבקשה אם באתם להגיב שOC לזכרונות מיותר ... לכו . הזכרונות האלה במקור רצים על 9-9-9-24 1.5V 1600MHZ מדובר בזוג של 4GB כל אחד שרצים בDUAL (נבדק בCPUZ) ניסיתי להריץ תזומנים 12-12-12-35 1866MHZ (אין אפשרות אחרת בין 1600 לזה), 1.65V לא יכול אפילו לעשות POST . המחשב נכבה ונדלק מחדש עם הודעת שגיאה והגדרות דיפולט . PERFORMANCE ENHANCE על OFF , מעבד ללא OC . ניסיתי גם להשאיר את כל ההגדרות המקוריות ורק להעלות מתח ל1.65 וולט ולהוריד CL ל8 , לא עושה POST גם במצב כזה. הדבר היחיד שהצלחתי לחלוב זה להוריד COMMAND RATE מ2 ל1 , וזה לא עבר בדיקה כלשהי עדיין. הלוח Z77-D3H , מעבד 3570K. היו זכרונות יותר זולים ולקחתי את אלה בגלל פוטנציאל לOC של 2000-2133MHZ לפי מה שראיתי ברשת. מה הו…
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מממ.... כשאין מה לעשות, מוצאים מה לעשות. והפיתרון הכי טוב לשיעמום הוא... או להיות במחשב או להיכנס במחשב והנה כמה תוצאות של שיעמום: (מודם 9600 הפנימי בין הראשונים בארץ)
-
אהלן, באחד הלילות הלכתי לישון והשארתי את המחשב פתוח. לא הצלחתי להירדם ותוך כדי מחשבות שונות שמעתי את המחשב והחלטתי שהוא רועש מדי, ומשם התחיל פרויקט הקירור שלי, או בעצם: החלפת כל המאווררים במארז שיהיו שקטים ככל האפשר. קצת פרטים: מארז: Antec Sonata 500 מעבד: Intel Q9300 כרטיס מסך: Gigabyte 8800GT 4GB RAM הרכיבו לי בחנות את המחשב, ציידו אותי בקירור למעבד GlacialTech Igloo 5600 PWN, שני מאווררים קדמיים למארז GlacialTech SilentBlade 92MM, המארז הגיע עם מאוורר 120MM אחורי והכרטיס מסך הגיע עם קירור סטוק. בירור של הרעש באותו ערב הראה כי כרטיס המסך מרעיש מאוד, בעזרת הפורום החלפתי ל-S1 עם TurboModule. (http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=383814.0) לא יודע מה הייתה הטמפ' …
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
www.pchardware.co.il/docs/pd-73977067.htm www.pchardware.co.il/docs/pd235135224.htm אני לא מתכוון לOC חשוב שהיה שקט אם יש דעות נוספות אני אשמח תודה
-
- 11 תגובות
- 889 צפיות
-
-
הממ... עשיתי ל GTS שלי O/C ל 222/362 . מאוורר שבא עם הכרטיס. עכשיו הטמפרטורות הם 50 ב-idle ו 60 בFull load. מקודם זה היה 50 ו 58. האם הטמפרטורות האלה נורמליות? בסדר? סביר? או שכדאי לי להחזיר חזרה או Downclock אפילו?
-
- 11 תגובות
- 991 צפיות
-
-
ועוד שאלה: יש לי את ה- FX5200 של ASUS. נגיד ואני רוצה לעשות לו אוברקלוק ב- RivaTuner כמה אני צריך להעלות שם בהגדרות של האוברקלוק? עריכה: בכרטיס הזה לא צריך לפתוח צינורות או משהו, נכון? אם כן, איך עושים את זה? והאם הקירור הסטוק שלו יחזיק ב-OC קטן?
-
- 11 תגובות
- 912 צפיות
-
-
יש לי תקציב של 450 ש"ח (חריגה של עד 50 ש"ח) לקניית 5 מאווררי 120mm הניתנים לשליטה ע"י בקר מאווררים + קניית בקר למאווררים שיתאים לכמות כזו של מאווררים. המארז שלי הוא מארז של CoolerMaster דגם: centurion 590. תודה רבה מראש.. ________________ avivgenius
-
- 11 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
איך אני יכול לדעת ? הנה תמונות שהעלתי מ-CPU-Z. [attachment deleted by admin]
-
- 11 תגובות
- 972 צפיות
-
-
הנה תמונה של המחשב עצמו + הביצועים: יש לציין שהמחשב לא נמצא במאמץ בעת הבדיקה. רציתי לשאול אם זה נראה לכם תקין או שיש פה משהו חריג? בגלל שהורדתי משחק למחשב וכבר פעמיים באמצע המשחק המחשב עשה ריסט מעצמו מה שבחיים לא קרה לי במחשב. ורציתי לשאול גם מה האחוזים בFANSFWM אומרים ומה זה AUX גם? מודה לעוזרים
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הזמנתי את הזכרונות האלה ורציתי חוות דעת איך הם לדעתכם ? האם הם מספיק טובים לאוברקלוק יחסית למחיר שלהם 900 ש"ח לזוג ? Twinmos 512MB DDR433 PC3500 DDR Speed Premium BH-5
-
- 11 תגובות
- 581 צפיות
-
-
אז ככה בלוח הזה יש MIT - MB Intiligent Tweak עכשיו המתח עולה עם ה OC אבל ב 319 FSB הווינדוס לא עולה ... יש איזה עדכון לזה?
-
- 11 תגובות
- 714 צפיות
-
-
יש לי מעבד CORE I7 920 עם מערכת קירור במים ZALMAN RESERATOR 1 V2 אבל בלי מעמץ ובלי כלום 10 דקות אחרי שהמחשב נידלק הוא בטמפרטורה של 50 מעלות C לא עשיתי לו OC אבל המחשב הוריד אותו לבד ל1.6GHZ כדאי שלא יתמם עוד יותר יכול להיות שמשהוא לא בסדר במערכת?
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כתבתי בעבר שיש לי AMD64 +3000 עם קירור סטוק, 2 מאווררים על המארז. חום היה 51-65 מנוחה-מאמץ. בצג של המארז 31 בערך אתמול העברתי את כל המחשב מצד אחד של החדר לצד שני, הטמפ' עכשיו 58-70 !!! מארז 37. אין שום סיבה נראית לעין - אותה שעה ביום, ללא מזגן (כך שאין קשר לקרבה למזגן), ההבדל היחיד זה שעכשיו הוא על מדף, גבוה בכ-70 ס"מ לעומת קודם .... מה קורה כאן ? האם לחזור לחנות שיפתרו את הבעיה ?כמה אמור להיות החום ?
-
- 11 תגובות
- 919 צפיות
-