עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. זה כבר ממש מזיק למחשב! מגיע לטמפ' של 60 מעלות.. אני חייב לפרק את המאוורר ולנקות אותו ואת האלומיניום הזה עם החריצים. פעם אחרונה שניסתי לפרק את זה כמעט פירקתי את כל הלוח אם. המעבד הוא P4 3.0GHz 64BIT LGA 775 630 תודה רבה לעוזרים!

• 36 תגובות
    • 2.4k צפיות
  2. ניסיתי איך שהו להוריד את זה אם קליפסים לא הצלחתי

• 0 תגובות
    • 468 צפיות
  3. Started by iakovl,

אני הזמנתי 2 מטר של 1/4" Neon green wire sleeving אם אני לא טועה 1/4 של האינץ 'אמור להספיק ואני מוסיף גם כמה Heatshrinkים השאלה היא איך אני מוציא את הכבלים של המולקס מתוך החיבור שלו? ואיך אני מחזיר אותם?

• 1 תגובה
    • 524 צפיות
  4. Started by SEFi,

המאורר מחובר ללוח תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 805 צפיות
  5. Started by ofirshaked,

שלום לכולם, אני חדש פה, והייתי רוצה פתרון פשוא לקירור המעבד: AMD ATHLON XP 2000 על לוח אם של GIGABYTE. המעבד עם המאוורר הנוכחי עומד על 85 מעלות. מכיוון שאני לא יכול להגיע למהירות של 1.6GH, (הלוח אם לא מאפשר לי) אני נאלץ לעבוד במהירות של 1250MH. איך בשם האלוהים אני פותר את זה? אודה להתייחסותכם, אופיר.

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by innoVision,

איך אני מקרר ספק?

• 5 תגובות
    • 708 צפיות
  7. Started by elad the master,

מה אני צריך לעשות ? אף פעם לא עשיתי בדיקה של ממטסט. ???

8. זה הלוח שלי.. אני התחלתי בפרוייקט בניית מערכת קירור מים... איך אני מחבר את הבלוק ללוח?? אין לי שם חורים .. מה אני אעשה? והדגם.... Gigabyte GA7N400L

• 4 תגובות
    • 544 צפיות
  9. Started by kfirlion,

שלום, יש לי כרטיס מסך, וברצוני להוציף לו קצת מתכת למה שיש לו (גוף קירור) באיזה דבק אני יכול להשתמש כדי להרכיב וגם איפה אני מוצא מתכת מוכנה?

• 2 תגובות
    • 614 צפיות
  10. שניהם מכניסים לבפנים אוויר או אחד מכניס אחד מוציא? מי מהם ? למבינים תודה.

• 3 תגובות
    • 483 צפיות
  11. Started by nivezrati,

HOLAAA תקשיבו יש לי כבל מולקס שאני מעוניין להוציא הכבלים מהחיבור הלבן שמחזיק אותם מסודרים בפנים@ ניסיתי להוציא במשיכה ולא הלך ניסיתי לדחוף אותו מקדימה ולא הלך? אפשר שיטה קלה לפתיחה??

• 5 תגובות
    • 519 צפיות
  12. לא מצאתי אותה להורדה, אני חושב שקוראים לה easytunes או משהו כזה, תודה ! ! !

• 4 תגובות
    • 482 צפיות
  13. היי לכולם, יש כ.מסך GF 4 440MX, כעקרון, הוא בא בתדיריות של 270\405 . התקנתי לו מאוורר ממש טוב שמסתובב כל הזמן ב6400RPM מאחר ואין לי חיישן טמפרטורה עליו..... עשיתי אובר למעבד עד ל310 שם הוא נעשה לא יציב ולעומת זאת לזכרונות לא הרגשתי צורך לעשות אובר מאחר וזה קונטרולר אחד ל64 מגה שזה אומר שכל ה64 מגה מקבל 405 מגה הרץ שזאת מהירות מאוד גבוהה יחסית שאפילו מתקרבת לFX. המעבד במהיריות ששמתי אותו עליו דיי קריר מה שמביא אותי לחשוב שבעיית חוסר היצובות אינה נובעת מחום אלא פשוט ממגבלות הPCB עצמו להעביר כל כך הרבה מידע. שאלתי היא: איך אני עולה באובר?? , לא יתכן שאפר לעלות רק ב40 מגה הרץ.... האים אני צריך להוסיף עוד מהירות לזכרונות? תודה רבה!!!, יאיר.

• 6 תגובות
    • 562 צפיות
  14. אין מדבקה, אין גומי להוריד. פשוט סגור מכל הכיוונים.

• 13 תגובות
    • 849 צפיות
  15. 8800GTS G92 באיזה תוכנה אני משתמש בישביל זה ?

• 2 תגובות
    • 693 צפיות
  16. שלום אנשים יש לי מעבד AMD 3000 בתושבת 754 לוח אם של גיגה בייט Gigabyte GA-K8NS זיכרונות TWINMOS לא בטוח איזה וכשאני מנסה לעשות OC אני מצליח להגיע רק ל215 ביציב וב220 המערכת לפעמים קורסת אני עושה OC דרך הביוס ואני לא יודע איך משנים את המכפלה של הזיכרונות או מה עושים איתם בבקשה עזרה

• 7 תגובות
    • 596 צפיות
  17. האלן אני מבצע OC לכרטיס החדש שלי (9800GT) העלתי ב 70 MHZ לליבה ולזכרונות. טמפ 75 אחרי שעה ב ATI TOOL האם זה יציב ומספיק ? הטמפ כבר גבוה מלהמשיך ? בנוסף שמתי לב שהכרטיס שלי רץ על 30 אחוז,הורדתי את התוכנהEVGA Precision גילגלתי ל100 איחלתי את זה ומשום מה אין שינוי מה צריך לעשות ? תודה

• 7 תגובות
    • 667 צפיות
  18. שלום לכולם יש לי 3 מאווררים במארז [2 של 120 מ"מ ואחד 80] ואני יודע ש2 מתוכם מחוברים ללוח אם... רציתי לדעת איך אני משנה את המהירות שלהם? שיהיו יותר חזקים ואם אתם מביאים תוכנה אז אם אפשר הסבר איך להשתמש בה. האם לשנות את הדברים האלה פוגע באחריות או משהו? [נגיד עם אני משנה את המאוורר של הכרטיס מסך [במפרט בצד]]... תודה מראש

• 1 תגובה
    • 522 צפיות
  19. Started by a-gold,

יש לי מאורר של אינטל מה שמגיע עם המעבד והוא מסתובב נורא לאט 1000 RPM נכנסתי לביוס ויש לי שם רק אפשרות שרשום בה lowest fan speed ויש לי אפשרות שזה יהיה או על SLOW או על OFF כרגע זה על SLOW . מישהו יכול להסביר לי איך אני משנה שיסתובב יותר מהר?

• 4 תגובות
    • 437 צפיות
  20. מה אני אמור לעשות פה ? ואם אני משנה זה נשאר קבוע? [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 418 צפיות
  21. יש לי כריס מסך 6600GT של ג'יגהבייט המאוורר הקטן שלו עושה המון רעש, פירקתי שימנתי לא עוזר. ניסיתי לנתק בכלל אבל הכרטיס מגיע לטמפ' גבוהות (90 מעלות) מה אפשר לעשות?

• 3 תגובות
    • 804 צפיות
  22. התחדשתי בכרטיס מסך מסוג 8600GTS מבית MSI, הוא נמצא אצלי בתוך מארז מסוג P182 של ANTEC. איך אני משתיק את הכרטיס הנ"ל (הכרטיס כפול בגודלו)?

• 4 תגובות
    • 691 צפיות
  23. יש לי כרטיס מסך NX8600GTS-T2D256E-HD-OC מבית MSI שנמצא אצלי במארז P182 של ANTEC. המארז הזה היה אמור להשיג לי שקט מוחלט, מה שהוא אכן עשה עד שהגיע הכרטיס (לפני כשבוע) אפילו ב- 4 לפנות בוקר (לפני שהציפורים מתעוררות). לינק לאתר החברה- http://global.msi.com.tw/index.php?func=proddesc&prod_no=1194&maincat_no=130&cat2_no=136 רציתי לדעת איך אני גורם לכרטיס הנ"ל להפסיד בתחרות על התואר מלך הדציבלים כנגד המכונת כביסה כאשר היא במצב סחיטה? צירפתי תמונה של הכרטיס (העליון מבין השניים), יש לציין שעל הכרטיס שלי התמונה קצת שונה. צירפתי גם ביצועים של הכרטיס כאשר ברקע פועל סרטון של HD. אני רוצה להשתיק את הכרטיס מבלי להעלות את הטמפרטורה שלו! [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 554 צפיות
  24. Started by Spaik,

אני רוצה לראות מה הטמפ' של המעבד שלי בעומס אז הורדתי את התוכנה פריים 95. איך אני משתמש בה? מה אני ממלא שם בכל השדות האלה? אתם יכולים לפרט בבקשה תודה

• 1 תגובה
    • 445 צפיות
  25. Started by gshhar,

מה זה החלון הזה ואיך אני מפעיל את התוכנה? דרך אגב יש לי בארטון 2500.

• 1 תגובה
    • 533 צפיות

דיונים חדשים בפורומים