אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
שלום אני מחפש קירור איכותי ושקט למעבד שמעתי על טרמלטייק V1 ועל BIG TYPHOON VX איזה מהם יותר טוב? ועדיף כמובן?[br]פורסם בתאריך: 27.01.2008 בשעה 19:23:01 מישהו בבקשה?
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
טוב.אם עשוים VMODE למה צריך לשדרג ביוס? למה חייבים לעשות מהVMODE העלת מתח ולא מהביוס שזה יותר בטוח? צריך לעשות את שנהם ביחד? מישהוא יכול להסביר לי את זה לכתוב בקצרה מ ביוס עושה? אני רוצה לעשות OC גדול ל 4850 שלי.הוא ממש קר. 37C במנוחה במאמץ מלא 48C אם 700/1300. אני רוצה להביא אותו ל 800/1300 או אפילו 850/1300 במתח הזיכרונות אני לא רוצה לגעת. יש לי עוד שאלה.נגיד אני מתקין ביוס על הכרטיס.ואני מעביר אותו למחשב אחר.עדין היה את הביוס החדש,או הישן?
-
- 12 תגובות
- 790 צפיות
-
-
הנה הצינורות שלי... מה דעתכם? סיימתי להכין אותם היום. מה דעתכם?
-
- 12 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אז ככה חבר'ה... אתמול הייתי במחשב פתאום חלון כחול וריסטרט... הלכתי לביוס וראיתי הודעה שהמעבד בוולט נמוך מהרגיל... 1.000 וולט... הספק הלך חיברתי ג'נרי אחד שעובד סבבה לגמרי ואולי אני אשאר איתו ... רק רציתי לדעת על איזה ספק אתם ממליצים לOC הכי זול שיש... 350-400 וואט.. תודה אנשים, ניאו
-
- 12 תגובות
- 687 צפיות
-
-
-
היי. אולי עשיתי משהו לא נכון? ??? ניסיתי לשחק עם כמות המשחה הטרמית, אבל כרגע עם ה heatsink הנ"ל אני יושב על 38 מעלות ב idle ו 70-71 מעלות ב full load. אין OC כרגע. מדובר על i7-920. באם זה נורמלי לקירור הזה, אז אלך היום לקחת את ה mugen 2 שראיתי שממליצים עליו, ואוסיף לו מאוורר נוסף. מבחינת מארז HAF 932 יש המון מקום והוא מאוורר למדי.
-
- 12 תגובות
- 840 צפיות
-
-
כדי לי לעשות OC למעבד שלי? תראו את המעלות של כל המחשב תגידו אם כדי לי להתחיל http://img101.imageshack.us/img101/853/oc8tr.jpg
-
- 12 תגובות
- 747 צפיות
-
-
יש לי מעבד אינטל פרסקוט 3 גיגה אני צריך מאורר שקט למעבד וספק כוח שמתאים שקטים ככל האפשר אם אפשר המלצות ספציפיות ואפילו קישור לחנות אינטרנט תודה
-
- 12 תגובות
- 576 צפיות
-
-
שלום רב, כבר הרבה מאד זמן שהמחשב שלי מתחמם ומגיע לטמפרטורות גבוהות ומתכבה בשל כך. במשחקים כבדים יכול להגיע ל70-80 ואז המנגנון האוטומטי פשוט מכבה אותו, או שהוא מתכבה לבד. בכל מקרה - אפשר להגדיר את הטמפרטורה של הכיבוי אבל אני לא מתסכן בלהעלות אותה. יש מאורר אחד שמכניס אוויר למארז (למטה מימין), אחד שמוציא (למעלה משמאל), HSF למעבד וגם לגשר הצפוני. כפי שאתם רואים הכבלים מסודרים בצורה לא רעה כך שהם לא אמורים להפריע יותר מדי לזרימת אוויר. אבל השורה התחתונה היא שהמערכת כולה מתחממת כאשר המארז סגור. או שלא נכנס מספיק אוויר קר בשביל לפצות על החום שיוצא מהמעבד או שפשוט זרימת האוויר לא טובה במארז. אני מצרף תמונה ומבקש עיצות לפתרון הבעיה. תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני בעל לוח IS7-E שעליו מורכב P4 3.0C עם SLK800U וSF2 שפועל הכי מהר (רעששששש) המארז פתוח עכשיו ויש מאורר תקרה בחדר ..... בהתחלה שהרכבתי את ההיטסינק שמתי AS3 על המעבד וגם על ההיטסינק ... שכבה טיפלה עבה ... היה מינמום IDLE 46 .. (בזמן שה SF2 פועל הכי מהר) אמרו לי לדלל את השכבה .... דיללתי ונהיה יותר גרוע .. 48 IDLE .... אז ניקיתי את ההיטסינק והמעבד ושמתי את המשחה שבאה עם ה SLK800 (לבנה . טיפה דביקה ..) ועכשיו המעבד על 48 IDLE .. בPART LOAD 52-54 ועוד לא ניסיתי FULL LOAD . ואני ממש לא רוצה לנסות הSLK800 מורכב היטב (לפי החוברת) ושאני שם עליו יד , גוף הקירור לא חם בגרוש ....... כנראה הבעייה בתעבורת החום ממעבד לגוף הקירור רעיונות משיהו ????? זה דחוף .... אני לא ממש …
-
- 11 תגובות
- 765 צפיות
-
-
יש לי HD4890 של POWERCOLOR, ביצעתי איתו בדיקות לOC והגעתי לתדרים חדשים: מהירויות בריר מחדל ליבה 850 זיכרון 975 עבר בהצלחה 30 דקות בדיקה בFURMARK STABILITY TEST במהיריות הבאות ללא ארטיפקטים ליבה 990 זיכרון 1150 AAX8 1680X1050 טמפ' ממוצעת עם הקירור על המקסימום בתום הבדיקה היא 64c, נוסף סקרינשוט מאמצע הבדיקה אימתתי את האוברקלוק בZ-GPU אני מעוניין לבצע לו מוד ביוס ולשנות לתזמונים החדשים שיהיה קבוע בלי שאני אצטרך כל פעם להיכנס ולהתעסק עם RIVATUNER מחפש בנרות מדריך או הסבר מפורט לעניין? תודה רבה לעונים. [attachment deleted by admin]
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי מעבד 990X בתוך לפטופ (ולכן גוף הקירור לא משהו). כשאני מריץ אפליקציה שמנצלת את כל 6 הליבות ב-100% אז אני מגיע לכ-93 מעלות בממוצע והכי חם - 98 מעלות (לפרק זמן קצר). המקסימום למעבד הוא 101. עד כמה כדאי לעבוד כך למשל זמן? מה הטמפרטורה הכי גבוהה שהיא בסדר לעבודה למשך זמן? האם כדאי לנסות לשדרג את הקירור שבתוך הלפטופ? תודה!
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
טוב, המשחקים הולכים וכבדים על הTI4600 המזדקן, וחשבתי לקראת בואו של DOOM 3 להביא אותה בOC לגי'פורס, וצריך להתחיל במציאת פתרון קירור: 1. היטסינק של P3+מאורר עליו שמודבק בדבק טרמי. 2. Thermaltake GeForce 4 Highest Performance cooler http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_157_161&products_id=401 3. TT CRYSTAL ORB http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_157_161&products_id=4 4.כל פיתרון אחר שתציעו. -*-*דברים נוספים-*-* לדעתי פתרון 2 הכי טוב, יש למישהו? מה אתם חושבים? זה גם בא עם קירור לזכרונות (לא הבנתי מהאתר של TT). אני גם יודע שלא מדביקים ליבות בדבק טרמי אבל בהיטסינק הנוסף שיש לי אין חורים וגם אני מקום לקדוח.
-
- 11 תגובות
- 923 צפיות
-
-
רציתי לדעת פחות או יותר על איזה מאוורר ללכת בשביל פנטיום 4 2.8 ובכמה מעלות בממוצע הוא יוריד מהטמפרטורה של המעבד?
-
- 11 תגובות
- 642 צפיות
-
-
http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=4914 אני כבר הזמנתי 2 חתיכות, מה איתכם ? זה נותן למחשב ערס-שיק .... !
-
- 11 תגובות
- 824 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב 2.8GHZ NORTHWOOD 512DDR 400MHZ לוח אם של אינטל לא זוכר איזה נראה לי D865GLC אני לא יכול לבדוק כי הכונן קשיח שלי בתיקון לאחר שגיליתי בו תקלה וכרטיס מסך FX5200 128MBIT יש לי 3 מאוררים אחד במעבד אחד מאחורה ואחד בספק,עכשיו הבעייה במחשב היא שרשום לי בתוכנה הנקראת INTEL ACTIVE MONITOR שקיבלתי אותה עם הדרייברים של הלוח אם והיא אומרת את הטמפ' במחשב,לפני כמה חודשים לילה אחד המחשב צפצף וראיתי שיש 71 מעלות במעבד! כיביתי את המחשב מהר ולאחר יום הדלקתי אותו שוב וקרא אותו דבר,ישר לאחר הפעלת המחשב רשם לי 60+ מעלות שאלתי כמה אנשים וחלקם אמרו שיכול להיות שהחיישן נשרף כי לפני הבעייה הזאתי זכור לי שהיה לי 40 פלוס מינוס מעלות וכיום לפני שבוע החלטתי להתקין את התוכנה שוב לאחר …
-
- 11 תגובות
- 806 צפיות
-
-
לאחרונה קניתי מערכת קירור חדשה למחשב שלי, Thermalright SLK947U + Enermax 92MM + AS5 וה MBM מראה את הטמפרטורה של בין 15-17 מעלות, ובמשחקים 20-23, האם זה אפשרי? אני באוברקלוק p2.4b @ 2700mhz
-
- 11 תגובות
- 794 צפיות
-
-
אני צריך עזרה בקשר למאוורר למעבד AMD הבנתי שהמאווררים שבאים איתם די גרועים.. חשבתי על זה אני צריך חוות דעת איך הוא בתור מאוורר ל-AMD: http://www.pch.co.il/docs/pd-937313484.htm בתודה בנצי
-
- 11 תגובות
- 922 צפיות
-
-
שלושת הלוחות זהים מבחינת הצ'יפסט(האסוס עולה איזה 50שקל יותר משניהם) השאלה היא מיהו The Overclocking King כאן...
-
- 11 תגובות
- 890 צפיות
-
-
הדרישות בכותרת. קירור עד 100 ש"ח , אפשר להתגמש טיפה למעלה. מומלץ לקירור שקט, וגם קירור טוב לOC חנות - מלוג'יק PC או מסקיי PC ניב
-
- 11 תגובות
- 839 צפיות
-
-
אני אפתח בזה שההזמנה שלי מחו"ל (EPoX 8K3A, AMD Athlon XP 1900+ AGOGA Stepping, ועוד כל מיני פיצ'עפקס)הגיעה, ואיתה הכרטיס ששמו בכותרת שחיכיתי לו כ"כ. בחנות ממנה קניתי נגמרה גרסת הRetail של הכרטיס, ונשארה רק הBULK, אותה הזמנתי. ידעתי מראש שאני לא אקבל יחד עם הכרטיס את השני משחקים האלה, וגם לא את הדיסק של התוכנות, אבל מה שלא שיערתי זה שאני לא יקבל איתו את הגוף-קירור המדובר :-/ ... קיבלתי את הגוף קירור הרגיל של nVIDIA... התגברתי, והגיע הזמן להמשיך הלאה . עלה בראשי הרעיון לקחת את הגוף קירור של הפנטיום הישן שלי, אתם יודעים, SLOT1 והכל... הגוף קירור הזה ממש גדול (מכסה את כל הכרטיס), וחשתי שאולי אני אוכל לשים אותו על הזיכרונות של הלידטק... מה אתם אומרים? יהיה שינוי? ואיך…
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
וואו! הייתי בטוח שהכרטיס חלש וזה, ואחרי שקראתי פה גיליתי שיש לו פוטנציאל OC גבוה, אומגה דרייבר מאוורר קטן על הסינק, וזה מה שיוצא, תמונה בהמשך..., וכל זה על מחשב די חלש... : p4 2400MHz, 256MB,R9550,GA-8S648FXRZ
-
- 11 תגובות
- 651 צפיות
-
-
יש לי כמה מאוורים של מעבדים שאני רוצה לבדוק אותם ללא לוח אם. יש איזה סטנדרט של מתחים שנכנס למאוורים האלה? יש מצב שאני יכול לחבר אותם ישירות לספק מחשב בצורה כזו או אחרת ? אני מדבר כרגע על מאוור של פנטיום 4.
-
- 11 תגובות
- 552 צפיות
-
-
אני רוצה לדעת מה זה גריז טרמי ולמה זה עוזר ואיפה סמים את זה ???
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום! יש לי סיילנסר לX850XT שלי, אך לצערי אני צריך להחזיר את הכרטיס לחנות ולהחליפו מאחר ויש בו פגם. אני רוצה לשמוא את הסיילנסר שלי, אך כדי להשתמש בו אני אזדקק למשחה תרמית חדשה. 1.המשחה המקורית שבאה עם הקירור היא MX1-האם מישהו יודע היכן ניתן לרכוש אותה? 2.אם אי אפשר לקנות את המשחה הנ"ל- האם מישהו יכול להמליץ לי על משחה טובה אחרת? תודה מראש!
-
- 11 תגובות
- 712 צפיות
-