אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,124 דיונים בפורום זה
-
טוב אז אני בנתיים עם מחשב זמני שיעבור לאחותי החלפתי את הפנטיום 4 למחשב הזה זמני עד שאני יקנה את החלקים לשלי בנתיים אני רוצה להיתעלל בו קצת עם OC נחמד שאולי ישאר גם עם יעבור לאחותי עם הOC הזה.. חיפשתי בביוס את הגדרות השעון וההמהרה ולא מצאתי אותן חשוב לציין שיש כרטיס מסך OB בשימוש אבל יש לי X700 שיחליף אותו במידה והOC יצליח .. בקיצור מה עושים? ההגדרות מיתחבאות בביוס ? או שמא אין לי ברירה אלא לעשות OC ממערכת ההפעלה ובמידה וכן ? איזה תוכנה פשוטה יש ? ואם אפשר גם הסברים על התיפעול .....
-
- 12 תגובות
- 905 צפיות
-
-
בניתי לא מזמן מערכת מחשב מבוססת על P2 ערכתי כמה בדיקות והמעבד (SLOT) עובד על 25-29 בעלות. המעלות נמוכות כי יושבים עליו 2 מאווררי 6CM על הגוף קירור חחח... בקיצור ברצוני לבצע OC אבל לא דרך הביוס כי המחשב גם ככה לא הכי מהיר אז אין כוח לעשות ריסט כול חמש דקות. האם יש למישהו תוכנות שיעבוד בwindows 98? תודה למגיבים:]
-
- 3 תגובות
- 478 צפיות
-
-
היי קניתי את המאוורר הזה: http://www.skypc.co.il/pl_product~TT-A1909~18~0.htm רק בגודל של 120,לא של 80 והוא מרעיש לי בטירוף חיברתי אותו רק בביוס ואז ראיתי שהוא מרעיש וניתקתי לא ראיתי איך הוא מתנהג כשעולה הוינדוס אבל אני לא מבין למה הוא מרעיש לי ככה אם העוצמה שלו זה 21 דציבל קניתי גם את הMINIBEA וגם הוא לא הכי שקט שיש העוצמה שלו היא 18 דציבל ואני עדיין שומע אותו בקיצור מה אני עושה עכשיו עם הטנדרבלייד? תודה לעוזרים
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי לוח אם ABIT ip35-e ואני רוצה לשים את המאוררים על 100% ולכן אני צריך abit EQ דרך speedfan אי אפשר וגם דרך הביוס לא.. השאלה שלי איפה אני יכול למצוא את האקולייזר הזה כי האתר של אביט לא עולה ואני לא מצליח למצוא בגוגל מישהו יכול לעזור לי ? תודה.
-
- 2 תגובות
- 471 צפיות
-
-
יש לי את המעבד E8400 ורציתי לדעת מה הטמפרטורות של הליבות שלו בזמן מנוחה ובמאמץ.. שלי במנוחה- 55 מעלות שתיהן במאמץ-62 שתיהן
-
- 8 תגובות
- 845 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי כרטיס מסך של פאליט מדגם 7600 GS סוניק, שאמור להיות טוב ל אוברקלוק אז חשבתילמה לא לנצל את זה? הוא כבר מקרטע הרבה זמן אז ... אני אף פעם לא התעסקתי עם OC, אז אני צריך ללמוד את זה מ א' ועד ת' , אז אם תוכלו לכוון אותי מה לעשות, לתת לי כל מני מדריכים זה יעזור לי מאד, תודה. * כדאי לעשות בנוסף OC למעבד? המעבד הוא 2.4 GHZ פנטיום ארבע, ובליקרור מיוחד אמרו לי שלאכדאי לי לעבור את ה 2.6 GHZ.. עד כמה זה יעזור? ושוב תודה לעזורים
-
- 3 תגובות
- 586 צפיות
-
-
אהלן אנשים בשעה טובה קניתי מחשב חדש אחרי 6 שנים וגם הרכבתי אותו בעצמי ... וזו בעצם הסיבה שיש לי כמה שאלות טרם התקנתי עליו מערכת הפעלה אבל עלו בי כמה שאלות : 1. מה צריכה להיות הטמפרטורה (מיטבית) של המעבד בבדיקה בביוס כמובן שאני מדבר על מצב ישר מהארגז בלי אוברקלוקינג ובלי כלום. 2. האם כל הנורות הציבעוניות שעל הלוח אמורות לדלוק בביוס שכן ממה שרשום בחוברת הוראות ככל שדולקות יותר נורות חיווי מירוק לאדום עם צהוב/כתום וכתום חזק באמצע ככה יש יותר עומס על המעבד... אז השאלה היא האם זה תקף גם למצב ביוס או ששם זה תמיד מדליק את כל הנורות ? מעבד CORE2QUAD 9550 גוף קירור AC freezer 7 pro לוח gigabyte ep45-ud3p לא יודע אם זה חשוב לצורך התשובה אבל הספק הוא crosair 620W והמארז CM690 נכון …
-
- 2 תגובות
- 692 צפיות
-
-
היי, בקשר ללוח אם שלי (מפרט בצד) , אם במקרה שהOC לא יציב והלוח לא מגיע לPOST , איפה הג'מפר של ה Clear CMOS ? אם אין, איך אני מחזיר את הלוח למצב default? תודה , יובל.
-
- 1 תגובה
- 492 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך ATI HD4670 1GB DDR3 המאוורר שלו מרעיש , האם ניתן לנתק את המאוורר ?
-
- 5 תגובות
- 872 צפיות
-
-
המעבד מגיע בין 40~50 מעלות בכללי INTEL CORE 2 DUO 1.86GHZ תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 686 צפיות
-
-
היי יש לי מעבד E8400 וכרטיס מסך 9800GT ואני חושב על לעשות OC קטן למעבד.(בקשר לכרטיס מסך אני ידבר עליו בהמשך) עכשיו אין לי מושג איזה קירור יש לי אם בכלל אבל אני יודע שיש לי 3 מאוורים(לפי איך שאבא שלי אמר) אחד למעבד אחד לכרטיס מסך והשני לזיכרונות. רציתי לשאול איך אני יודע איזה קירור יש לי אם בכלל ועד כמה אני יכול לעשות OC שזה יהיה יציב ושזה לא ירעיש יותר ממש שזה עכשיו. מה גם רצית לדעת מה הסכנות של הOC ועד כמה נפוצות בעיות בזמן OC שאני יצטרך לקנות מעבד חדש. רציתי לשאול עוד שאלה, אני יכול לקנות עוד כרטיס 9800GT שיהיה תואם וזה יעבוד יותר טוב מ9800GT רגיל בהרבה? שווה את הכסף? אפשרי בכלל חח? יום טוב
-
- 1 תגובה
- 507 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש ואיתו את הקירור למעבד: Scyhe MINI NINJA 6 Heat Pipes CPU Cooler כל המאווררים של המארז שקטים מאוד (קשה מאוד לשמוע אותם) ורק את המאוורר הזה אני שומע חזק. אני רואה שהוא מסתובב על מהירות גבוהה למרות שקר בחדר. ניסתי ב BIOS להעביר אותו ל SILENT MODE אבל זה לא שינה את מהירות הסיבוב ואת עוצמת הרעש. האם למשהו יש מושג? אני די בטוח שהוא לא אמור לעשות כזה כמות של רעש. תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 663 צפיות
-
-
שלום רציתי לקבל חוות דעת על הקירור הזה והאם הוא מתאים :] קרור למעבד Gigabyte Volar ¤194 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=14965 לא מתוכנן לעשות OC במחשב ... האם הוא יהיה לי מספיק טוב למעבדי Q6600 Q8200 ? תודה
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה קורה... אני מחפש משאבות מים פשוטות וקטנות בשביל קירור מים המשאבה צריכה להיות קטנה פיזית ובעלת ספיקה נמוכה אני ישמח לעזרה כי אני לא ממש מוצא תודה.
-
- 3 תגובות
- 937 צפיות
-
-
שלום לכם חברים חייברתי כרגע מאורר THERMALTAKE כתום כזה עם 3 פינים ישירות ללוח עכשיו איך אני יכול לשלוט עליו?? ניסיתי עם SPEEDFAN ולא קורה כלום .. תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 514 צפיות
-
-
היי , המחשב הנ"ל עושה המון רעש , האם יש המלצה כיצד להשקיט אותו ? תודה.
-
- 3 תגובות
- 621 צפיות
-
-
שלוםם..יש לי כרטיס מסך LeadTek Geforce 8600GT TDH 512MB DDR2 PCI-E רציתי לדעת אם אני יכול להריץ עליו CRYSIS ברמה הכי גבוהה באוברקלוק הכי גבוהה.. הקלוק המקסימלי הוא : 810 Mhz הממורי קלוק המקסימלי הוא : 600 Mhz... האם אני יכול להריץ Crysis ברמה הכי גבוהה באוברקלוק המקסימלי? תודה לעוזרים.!
-
- 1 תגובה
- 557 צפיות
-
-
האם אפשר "לברקלק" את 8600gt הרבה מאוד או שסתם לא משמעותית?
-
- 4 תגובות
- 485 צפיות
-
-
^^ אל תביאו לי את ה BIOS EDITIOR אני לא יודע איך לערוך אני רק רוצה לעדכן את הביוס.הביוס הכי טוב והכי חדש אז הוא גם מעלה מתח לכרטיס? כי אני צרריך לעלות מתח ואני לא רוצה ו VMODE אין פשוט ביוס שאני רק מתקין אותו ושהוא מעלה לי את המתח? ומי שיכול שיתן ל גם מדריך...
-
- 2 תגובות
- 570 צפיות
-
-
היי.. אם זה לא הפורום המתאים ובקשה להעביר יש לי E7200 במנוחה הוא עומד לי על בין 43-48 מעלות ניסיתי להתעסק עם הrivatuner ולא הבנתי איך לשנות את מהירות המאוורר מישהו יכול להדריך אותי? אני מפחד לשחק עם המחשב בטמפ' הזאת מדובר בקירור סטוק של המעבד אם צריך. תודה !!
-
- 9 תגובות
- 749 צפיות
-
-
חשבתי על ה Z-machine של זלמן אבל יש עוד אחד רק מנחושת,מה ההבדל בינהם כי המחרים דומים. כמובן שאנ רוצה הקירור יתאים גם לכ.מסך חדשים... יש עוד הצאות?
-
- 3 תגובות
- 687 צפיות
-
-
החלטתי להעלות את תדר המעבד שלי (Q6600) מ-3.0GHZ ל-3.4 ועשיתי את זה בהדרגה. קודם כל העלתי ל-3.2 לאחר מכן שקיבלתי יציבות החלטתי להעלות ל-3.4. משום מה אני כבר מחפש שעה מתח שבו המעבד יהיה יציב בהתחלה הוא אפילו לא עלה לווינדואוס,אחר כך הצלחתי להריץ 3DMARK06 הרצה מלאה והצלחתי זתומרת שהיה שיפור אבל עכשיו שאני מפעיל את ה-OCCT לא עוברות 5 דקות ואני שומע קול של ברווז והתוכנה מפסיקה. כרגע הבאתי למעבד מעל 1.4v וזה כבר נראה לי לא הגיוני שלא יהיה יציב. ניסיתי להביא מתח לגשר הצפוני אבל אז בכלל ניהיה מסך שחור ולא קרה כלום אז ביטלתי את זה. יש למישהו מושג מה הבעיה?? יש אולי אופציה שלא שיניתי בביוס והייתה חשובה באוברקלוק הזה. היחס של הזכרונות השתנה לבד ל-1:1 הטמפרטורה במאמץ לפי מה שראיתי לא…
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הכרטיס יישב במארז מרווח ומצויד ב-6 מאווררי 140MM ומאוורר אחד של 120MM. יש קירור אוויר נפרד למאוורר, המצויד ב-2 מאווררי 120MM. קר ביותר בקיצור. לאיזה תדר אוכל להביא את הכרטיס?
-
- 7 תגובות
- 621 צפיות
-
-
חבר שלי קנה לאחרונה 4670 Asus http://www.asus.com/products.aspx?l1=2&l2=8&l3=806&l4=0&model=2547&modelmenu=1 הבעיה היא שהכרטיס רועש מאוד, הבנאדם השקיע במארז שקט (סונטה 3) ובקירור למעבד (פרו 7) ועדיין ניתן לשמוע את המחשב דלוק מהחדר שינה שלו (המחשב בחדר אחר והשכונה ממש שקטה). ווידאתי שהאשמה היא בכרטיס מסך (עצרתי את המאוור), וניגשתי לטפל בבעיה כבעליו המנוסה של 4870 , אבל במפתיע לא קיימת אפשרות בדרוורים לשלוט על מהירות המאוור. לאחר חפירות מעמיקות במרחב הוירטואלי גיליתי שאני לא היחיד שניתקל בבעיה זו. חלק מהפתרונות שהוצאו היו חיבור המאוור ללוח אם (בלתי אפשרי בלוח אם שלו), עידכון ביוס (שאני מעדיף להימנע) וחיבור מאורר 80 מ"מ לכרטיס מסך במקום המקורי של asus (אג…
-
- 1 תגובה
- 704 צפיות
-
-
לא ממש יודע איך לנסח את זה בכותרת, אבל השאלה שלי היא כזו: המעבד שלי e6600 שבמקור הוא על 2400 מה"ץ נמצא כרגע באוברקלוק למהירות 3120 מה"ץ זה יוצא מכפלה 9 כפול באס 347. השאלה שלי היא, עם OC כזה, לאיזה מעבד Retail/Stock הוא שווה ערך מבחינת ביצועים? האם אפשר לומר שהוא קרוב ל- 8400? עובר אותו? 6750? אנא עזרתכם HF
-
- 3 תגובות
- 635 צפיות
-