אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
השאלה למעלה...אני לא רוצה לעשות OC עם תוכנות חיצוניות..
-
- 4 תגובות
- 501 צפיות
-
-
היי. קניתי מחשב בשעה טובה, וביקשתי מהחנות שיעשו לי אוברקלוקינג (באחריות). איך אני יכול לברר מה המהירות האמיתית בה המעבד שלי עובד עכשיו ? (הורדתי CPU-Z, אני לא כ"כ מבין איך אני קורא את הנתונים שמופיעים שם, הם גם משתנים מדי פעם...) תודה מראש על העזרה.
-
- 4 תגובות
- 812 צפיות
-
-
פשוט אבדתי את הקופסה שלו... אני צריך תוכנה פשוטה... יש לי sandra אבל אני לא יודע איפה אני מוצא את השם של החברה.... תעזרו לי תודה... יש מצב שזה JETWAY?
-
- 8 תגובות
- 667 צפיות
-
-
כל פעם אומרים לי משהו אחר יש לי פנטיום 4 1300 עכשיו, יש לי לוח אם: intel desktop board D850GB ואין לי מושג מה הצ'יפסט שלי ואם הוא בכלל משפיע על כל הסיפור הזה... אז מה גזר הדין?
-
- 2 תגובות
- 920 צפיות
-
-
תראו החלפתי לוח לABIT NF7... והפעלתי את הSpeedfun הורדתי מהאתר.... ותמיד מופיעות לי אותן הטמפ' איך זה יכול להיות... תמיד כתוב לי -48 41 35 31.. תראו בתמונה שצירפתי... מה לעשות....? אני מעוניין לעשות OC אבל איך אני ידע אם אני לא עובר את הטמפ' הקריטיות.... :s05: [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 2 תגובות
- 485 צפיות
-
-
אם יש תוכנה כזאת אשמח שתביאו אותה פה (יש לי את ה-6600GT) במנוחה הוא על 50C
-
- 5 תגובות
- 906 צפיות
-
-
-
-
- 1 תגובה
- 543 צפיות
-
-
-
שידרגתי את המחשב והוספתי לו הרבה דברים בינהם עוד כרטיס של 2 ג'יגה הרץ ואני רוצה לדעת עם זה עובד...
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
-
יש לי שתי זכרונות 512 (400) של ADATA ומעבד AMD 64BIT 3000+ העלתי לו את הבאס מ200 ל240 (מכפלה 10) עכשיו המחשב עובד על 2.4 GHZ... איך אני יכול לדעת מה השתנה בזכרונות? יש לי לוח אם EPOX 9kda3j
-
- 8 תגובות
- 532 צפיות
-
-
איך אני יכול לדעת באיזה תוכנה?! תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
איך אני יכול לדעת מה מגביל אותי באובר יש לי מעבד פרסקוט 3.000 איך אני יכול לדעת מה מגביל למה כשאני מגיע איתו ל 3.5 הוא מראה לי בפרים 95 שהוא לא יציב מפרט טכני: מעבד 3.000 לוח אם:P4S800D זכרונות : 1 של ELIXIR ן1 של NCP תודה מראש אלי :hi: :hi: :hi: :hi:
-
- 5 תגובות
- 892 צפיות
-
-
איך אני יכול לדעת מתי לעצור במס המאווררים שאני סם במחשב מבחינת הספק כח אני לא רוצה להעמיס עליו יותר מידי
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי זכרונות של samsung שתי סטיקים של 256 מגה pc2700 על דואל צא'נל שעובד ב333mhz עכשיו התזמונים שיש לי עכשיו הם 2.5-3-3-6 במידה ואני אצטרך לשנות אותם בגלל חוסר יציבות לאיזה ערכים לעלות אותם? איך אפשר לדעת? ועוד משהו אני רוצה לנעול את המתח לזכרונות שלי לסטוק אני יודע שהוא 2.5v אבל בביוס שלי יש רק אפשרות לnormal ול0.1v+,זאת אומרת שכשהמתח על נורמאל זה אומר שהוא נעול? בs&m כשבודקים את היציבות צריך לבחור שהוא יעשה בדיקה להכול או רק למעבד?,פשוט כבר בdefault הזכרונות וההארד דיסק מסומנים שמה
-
- 0 תגובות
- 499 צפיות
-
-
עשיתי עכשיו למחשב שלי פנטין 3 Oc הקיצר שיניתי אותי מ 5.5x133.3 ל5.5x150 הקיצר על המעב דהזה אין חיששן אז איך אני יכול לדעת שהכל בסדר? אוליי יש איזו תוכנה או משהו?
-
- 9 תגובות
- 731 צפיות
-
-
יש לי leadtek 880 gts 640mb שעשיתי לו overclocking קטן דרך rivatuner מה שהעלה לו את הטמפ במאמץ ל78-80 מעלות. ניסיתי להגביר את המהירות של המאורר דרך rivetuner אבל לא נראה או נשמע (הכרטיס נורא שקט) כאילו יש שנוי. 1. האם טמפ של 80 מעלות היא סבירה במצב כזה (580\850)? 2. האם יש עוד דרך לשנות את המהירות של המאוררים? תודה
-
- 2 תגובות
- 539 צפיות
-
-
אני לא רוצה שהמחשב יתחמם ויתחיל לעשות בעיות וישרפו חלקים וכו' וכו'... מזגן יעזור? מערכת קירור? ספק כח? תודה לעונים , VL.
-
- 21 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
איך אני יכול לעשות אוברלוק למחשב שלי בכלליות ( חוץ מהכרטיס מסך כבר חרשתי עליו) להעלות fsb מהירות מעבד לוח אם ועוד בלי שום שינוי פיזי אלא רק אם תוכנות וביוס האם זה אפשרי אם הרכיבים שלי.
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי כרגע VF900-CU ובאתר כתוב שהוא עובד בשקט של 18DB עכשיו כל החברות האחרות מפרסמות את הרעש בעוצמת DBA...השאלה היא איך אני יכול להפוך את יחידות הDB לDBA..
-
- 1 תגובה
- 978 צפיות
-
-
איך אני יכול להרכיב מנורת לד קטנה בתוך העכבר כמו שמישהו עשה פה?
-
- 0 תגובות
- 636 צפיות
-
-