עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. מכמה בחינות: צבחינת מחיר וכדאיות??? מבחינת קירור יעילות ?? מבחינת אוברקלוקינג?? אשמח לקבל את חוות דעתכם ואת עצותיכם בכר

• 1 תגובה
    • 480 צפיות
  2. אשמח לקבל מפרט של מערכת קירור מים שתיהיה מספיק טובה לAMD 4400 ולGeforce 7800GTX. אני גר בחו"ל, ככה שאם אפשר להמליץ על חנויות מארה"ב שמוכרות ציוד לזה. התקציב הוא בערך 150$, אם כי אני מוכן לחרוג ממנו אם יהיה כדי לעשות זאת. אני לא מתכנן לעשות OC, אבל רוצה שתיהיה מערכת יציבה ולהוציא ממנה את המירב, ככה שאולי יום אחד כן אעשה OC, בהתאם להמלצותיכם.

3. Started by HWmaniak,

ברצוני להחליף את המשחה הטרמית שלי ואני מתלבט בין שלושה סוגים של משחות טרמיות... ה AC MX-2 או ה MX-3 או MX-4 מה בדיוק ההבדלים בינהם ואיך אני יכול לדעת מה הכי טוב בשבילי... ה MX-3 הכי יקרה, זה אומר שהיא הכי טובה?? תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. היי לכולם. האם משחה טרמית היא אוניברסלית? אפשר אחת שתתאים גם למעבד בתושבת אינטל בתושבת 478 או 775, גם למעבדי AMD וגם לכרטיסי מסך? אם כן איזו משחה כדאי לקנות?

• 31 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by bezangeloo,

ARCTIC COOLING MX-1 , Arctic Silver 5, ZALMAN ZM-STG1. תודה.

• 3 תגובות
    • 491 צפיות
  6. Started by 11GnR,

היי חשבתי להחליף את המשחה בין המעבד לHEAT SPREADER שלו וכמובן שאותה משחה תשמש גם לגוף קירור עצמו ... יש איזו משחה מומלצת במיוחד למטרה הזאת ? או משחה מסויימת להמנע שלא מומלץ שהיא תגע במעבד עצמו (השבב) ? בבקשה בלי דיונים אם יש טעם או לא , אם אני אחליט לעשות את זה , אני אעשה אגב אם מישהו ניסה, עם איזו סכין השתמשתם ? אני אמצא בסופר פארם סכין גילוח כמו של פעם דקה במיוחד או שאני אצטרך גם את זה להזמין ?

• 47 תגובות
    • 3.3k צפיות
  7. איזו משחה עדיף? ARCTIC COOLING MX-1 או Arctic Silver 5

• 2 תגובות
    • 701 צפיות
  8. Started by OldSchool,

1. איזו משחה טרמית הכי טובה כיום? 2. לכמה מריחות יספיקו לי 4 גרם? 3. מה האפקט של המשחה על מחשב בן כמה שנים שמעולם לא מרחתי לו משחה טרמית? כמה טמפרטורות יירדו? במה זה יעזור? תודה!

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. שלום, איזו תוכנה הכי מומלצת תביא אותי הכי רחוק עם אוברקלוק לכרטיס Radeon 9550 ? תודה.

• 2 תגובות
    • 507 צפיות
  10. מחפש תוכנה שתציג את הנתונים הנ"ל על הדסקטופ כ - wallpaper. דבר כזה כבר עשו? 8)

• 1 תגובה
    • 464 צפיות
  11. כמה שיותר חלקים שניתן למדוד אותם. תודה.

• 3 תגובות
    • 825 צפיות
  12. כל תוכנה שאני מכיר(סנדרה אוורסט) נותנת טמפ' שונות... אמרו לי שיש תוכנה של גיגה בייט שנותנת את המידע הכי נכון בקשר לטמפ'... אז באיזה תוכנה כדאי להשתמש?

• 11 תגובות
    • 560 צפיות
  13. הייתה לי פעם אחת אבל שכחתי את השם שלה... (הצבא הרס אותי)

• 1 תגובה
    • 453 צפיות
  14. אבל היא אמורה לעבוד על כל סוגי המעבדים לא? בכל מקרה למישהו יש תוכנה כזו? תודה לכל העוזרים...

• 3 תגובות
    • 725 צפיות
  15. כרגע המחשב שלי ב-OC ונתוני הטמפרטורה הם כאלה. TAT - THERMAL ANALYSIS TOOL באיידל - 42 עבודה - 74 EVEREST איידל - 24 מאמץ - 54 איזו תוכנה אומרת אמת ואיזו מזייפת? מה דעתכם על הטמפ' ואולי תציעו לי על תוכנה שלישית שאתם חושבים שהיא אמינה כדי שתכריע בין השניים.

• 1 תגובה
    • 588 צפיות
  16. כבן אדם פרנואיד (אחרי שבעבר נשרף לי בורד של amd), הורדתי שלוש תוכנות לחיווי טמפ' מעבד: Realtemp, Coretemp ו-Hwmonitor. שמתי לב שכל תוכנה נותנת חיווי שונה לגבי טמפ' המעבדים. אז מי מהן המדוייקת ביותר? (אני מצרף קובץ בו אפשר לראות את ההבדלים בין התוכנות השונות) [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 729 צפיות
  17. Started by royb,

אז ככה אני כבר כתבתי בהמון פורומים את השאלה הזו ולא קיבלתי אף תשובה עדיין ואני מאד מקווה שכאן אני יקבל והשאלה שלי היא איך אפשר לאחד כוח עיבוד של שני מחשבים לכוח עיבוד אחד??? אגב....אני הבנתי שיש תוכנה כלשהי שעושה את זה....

• 8 תגובות
    • 724 צפיות
  18. Started by Superior,

שלום רב לכולם, קניתי לפני כ3 וחצי חודשים את המחשב החדש שלי, ובזמן האחרון אני חש איטיות ממש מוזרה ללא שום סיבה במיוחד במשחקים - החנות ביצעה OVERCLOCK ל 4.5 ועד עכשיו לא ממש ניסיתי לראות עם המחשב תקין ואני ממש מודאג בקשר לעניין הזה כי אין לי שום ניסיון בדברים האלה. אז כמובן שאני כאן כדי לשאול אותכם מה אני צריך לעשות? (תוכנות טובות לבדיקה ואם יש מדריך עוד יותר טוב בשבילי) - אין לי ממש מושג מה היא הבעייה זכרונות, מעבד, כרטיס גרפי? (יש 2) ומאיפה להתחיל לבדוק את העניין הזה *-המחשב עובד על ahci mode הוא היה IDE בהתחלה ואחרי שקניתי את ה SSD שיניתי מIDE ל AHCI *הבדיקה שעשיתי, היא רק לבדוק את הטמפרטורה בעזרת התוכנה HWMonitor - למעבד היה משהו באזור ה -45-50C לאחר שעבד יותר מ 10שעות …

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by The_Byter,

המעבד החדש של Intel הi5 750 נפל לידי ועבר מקצה oc אי שם מתחת לאפס. המעבד בתושבת 1156 (פחות פינים בגלל ערוץ זיכרון אחד שנעלם לו), דומה מאוד במידות ל775 אבל שונה... מה שהקשה קצת על חיבור הקרור - אבל הסתדרנו היה נעים מאוד לעבוד איתו. לא היו בעיות והכל עבד חלק ותקתק כמו שעון. התחושה שלי שהתוצאה הוגבלה ע"י הלוח ולמעבד יש עוד (קצת) מה לתת. על אוויר סטוק המעבד נותן 4.0-4.2~ (לא נבדק בעומס). באופן כללי תחושה טובה מאוד בOC ואני בטוח שיחס המחיר לביצועים יהיה מעולה. יאללה תהנו מהתמונות וספרו לי מה אתם חושבים לחימום: ולקירור: ועוד קצת... אחרי כמה וכמה שעות: משתפר... הבידוד המעולה מעשה ידיו של שותפי - dhob18 מקסימום תדר: (לא נתן 5 בשום אופן...) sp1mb לא …

• 20 תגובות
    • 2.3k צפיות
  20. אני רוצה לשים מאוור על כרטיס המסך שלי הוא ניהיה ממש חם הכרטיס הוא geforce 4 64 mx 440 אייך אני מתקין עליו מאוור? מאיפה אני משיג את המאוור ?

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. בוקר טוב ושבת שלום ברשותי הלוח P5LD2 עם הביוס הכי חדש ועליו מעבד חמוד P D 805 אני על קירור סטוק ולכן אני לא רוצה לעשות OC רציני עד שיגיע הBT אבל... אני רוצה לראות אם אני יכול להפוך את המעבד ל820 אני מחפש מחפש ומחפש ולא מוצא איפה בלוח אפשר לשחק עם המכפלה תודה לכולם

• 12 תגובות
    • 743 צפיות
  22. Started by pppuser,

שלום. הצלחתי לעשות OC למעבד E6750 עם לוח gigabyte ga-p35--ds3l ולהיא אותו למצב של 3320 הרץ הוא יציב וגם בבדיקות עם OCCT הוא לא נופל על מאמצים במבחן של כמעט יום שלם (אני בעבודה והתוכנה מופעלת ללא הפסקה) הבעיה היא שכשאני מפעיל את המחשב מחדש או שיש כשאני מכבה ומוציא מהחשמל הוא "שוכח" את כל השינויים שעשיתי... השאלה שלי היא איך לשמור את השינויים שיהיו קבוע ושאני לא אצטרך לשנות כל פעם מחדש תודה

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by IlyaN,

שלום אנשים, קניתי את הספק הזה: http://www.antec.com/us/productDetails.php?ProdID=22480 של אנטק, כחלק מבאנדל ספק+מארז (AMG 1088), במטרה לבצע OC רציני למערכת. קראתי על הספק הזה רק דברים טובים (שינויי מתח של כל הריילים נשארו בסטיית תקן של 1% (!) בלבד גם בעומס גבוה מאוד לפי ביקורת שקראתי) למרבה הצער, לא שמתי לב שמסילות ה-12V שלו הן "רק" 18A, לעומת ספקים איכותיים אחרים, שייש להם 20A ואפילו 22A... השאלה שלי היא איך זה ישפיע על יכולות הOC של המערכת שלי? אני מעוניין להגיע ב-OC התחלתי לסביבות ה-3ghz עם המעבד (עם OC מזערי לזכרונות). המערכת היא: C2D E6300 Scythe NINGA plus GIGABYTE 965- S-3 1GB g.skill 800mhz bhz(אגב מה הצ'יפ של הזכרונות? איך הזמן תגובה שלו?) תודה לעונים.

• 8 תגובות
    • 542 צפיות
  24. Started by Jules Winnfield,

המארז הזה מאורר טוב? כשיש לו שתי מאווררים כמובן

• 4 תגובות
    • 502 צפיות
  25. Started by retro,

זה היטסינק ל AMD http://www.pch.co.il/docs/pd538154540.htm יותר טוב מ Volcano 7 ? תודה מראש :-*

• 2 תגובות
    • 557 צפיות

דיונים חדשים בפורומים