עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. תודה. אני בOC די רציני.

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. לא ישמש לOC ורק דרוש שקט אני בוחר שניהם מתצורת L כי חשוב לי השקט את ה12L ARCTICFAN אני אוכל לחבר רק מאחור,בגלל המבנה שלו ומקדימה אחבר את ה12025L או שאולי עדיף כבר לקנות שני 12025L כקדמי ואחורי?מה דעתכם?הם באותו המחיר

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. בנתיים הורדתי קצת את האוברקלוק בתקופת הקיץ,וגם כי אני לא רוצה להוריד מהחיים של המעבד,אבל רק עכשיו שמתי לב שבמקום שהזכרון יעלה מ200 ומעלה (הוא 400MHZ) הוא יורד,ללא האוברקלוק הוא עובד ב150 MHZ,למה? הנה תמונה שקצת תסביר יותר למה אני מתכוון: עוד משהו,הזיכרונות המצויינים של הPDP שלי,הצלחתי להגיע איתם מ2.5-3-3-8 ל2.5-3-3-5 באובר קלוק! ועברתי איתם בדיקה של הMEMTEST והם עובדים מעולה,יכול להיות שזה מה שקשור לעובדה שהם עובדים בפחות MHZ? ודבר קטנטן אחרון,הPAT הזה שמופעל,איך מכבים אותו? תודה רבה לעונים :-*

• 10 תגובות
    • 764 צפיות
  4. Started by ThePinkPanther,

עכשיו רק אני מגלה שלוח ה איי בי אמו(IBM) שלי לא יכול לעשות אוברקלוק למעבד,מה עושים? יש אפשרות לשנות את הBIOS שאני אוכל לעשות אוברקלוק?

• 1 תגובה
    • 552 צפיות
  5. Started by vic1234,

יש לי פרסקוט 3GHZ במנוחה הטמפ' על 45 למשל עכשיו ששום דבר לא פועל ובמעמץ עם התוכנה S&M הכי הרבה שהגיעה זה היה 65 מתכנן OC תקציב 200-300 כמה שפחות יותר טוב אה שכחתי להזכיר שניקיתי אבק לא החלפתי משחה אבל לא משנה אני רוצה קירור יותר טוב בשביל OC

• 5 תגובות
    • 630 צפיות
  6. אז ככה..היה לי עד עכשיו סתם איזה מעבד P2...ולא ידעתי מה לעשות איתו...היום בבוקר התקלקל לי המאורר של הכרטיס מסך.... אז אני...פירקתי את המאורר של הP2...ולקחתי צלעות קירור של איזה כרטיס מסך מעפן (SIS 315).... אצ הצלעות שמתי על הGPU במקום המעבד...ואת הקירור של הP2..(למי שלא יודע...הקירור הוא מלבני ארוך כזה...בצבע שחור...ובמרכז מאורר נראה לי של 40מילימטר)... ואללה זה חייה.... מתי שאני יביא את המצלמה שלי אני יביא תמונות... למישהו יש רעיון איך לתפוס אותו....אבל בלי גומיות..!!..

• 0 תגובות
    • 503 צפיות
  7. שלום, הלך לי הקירור אקטיבי של הCHAINTECH 7NJS ZENITH שלי ונשארתי עם הפסיבי המעפן שלו... אז אני רוצה אקטיבי חדש... מה לקנות? חשוב יל מאוד השקט ואני לא עושה OC רציני מדי.. אבל קירור שיאםפששר אוברקלוק בינוני.... תודה רבה רהב מראש, ניר. יש יל אפשרות להביא מחול אז אם יש דברים בחול שאין בארץ זה בסדר... ואל תתייחסו למחיר.. תודה רבה רבהמראש, ניר.

• 11 תגובות
    • 616 צפיות
  8. תקציב :300 שקל יש כמה סוגים אני לא יודע מה מתאים Zalman Vga Cooler VF900-Cu Zalman Vga Cooler VF700-Cu LED Zalman FATAL1TY Vga Cooler FS-V7 ZALMAN Heatpipe VGA Cooler ZM80D-HP או Silencer או שבכלל ללכת על מוצר של Thermaltake

• 3 תגובות
    • 588 צפיות
  9. שלום לכולם . איזה קירור (מפלונטר) כדאי ל- i5 3470 ? בתוך מארז ANTEC P100 + 280X תודה מראש!

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by Nijhuis,

אהלן קרור הסטוק על כרטיס המסך שלי התחיל לעשות בעיות ולאחר שקילה של כל האפשרויות ובהתחשב בעובדה שאין אחריות על המאוורר בחנות ממנה קניתי(או בכל חנות אחרת) החלטתי לקנות קרור חדש, אז אם בטוב ליבכם תוכלו להמליץ לי על קרור טוב+ לכרטיס מסך X700 PRO של ABIT אני אודה לכם מקרב לב nijhuis

• 5 תגובות
    • 822 צפיות
  11. שלום רציתי לדעת מה הקירור אוויר הכי חזק ונחשב לOC כיום בשוק בשביל מעבדי C2D? האם זה : Zalman - CNPS9700-LED ? או שמה זה THERMALTAKE VOLCANO 4005 CPU HEAT EXCHANGER או משהו אחר?

• 15 תגובות
    • 934 צפיות
  12. איזה קירור אוויר לציפסט הכי טוב?והכי מישתלם כי יש לי ds3 שהציפ שלו עומד על 65 ?

• 11 תגובות
    • 784 צפיות
  13. וזה dfi lanparty ultra-d אמ אני לא טועה. עד 350 ככה.. אוויר.. לoc בשילוב עם g.skill 4400 ועוד שאלה: אני רוצה לקנות מארז וספק עד 800 שקל בערך,חשוב שהמארז יקרר והספק יספיק לoc .. תודה לכם !

• 6 תגובות
    • 527 צפיות
  14. שלום, אני מעוניין לבצע OC (לא אני הכוונה לטכנאי). המעבד שלי הוא Q6600 . אני רוצה להגיע עם OC ל3GHZ. איזה קירור אני אצרך לזה? יש לי זיכוי באייבורי של 220 ש''ח אז בבקשה תמליצו לי על קירור עד 300ש''ח(כולל הזיכוי). אם צריך עוד נתונים על המפרט שלי תגידו . תודה וסליחה על הבורות,אני ממש לא מבין ב OC וקירור.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by Shane McMahon,

שלום לכולם! יש לי מחשב עם מעבד פנטיוםD 820 , במצב מנוחה הוא 55 מעלות ובמאמץ 64,איזה קירור אני צריך ? יש לי מארז ג'נרי וספק ג'נרי,מאוורר ג'נרי אחד ואחד של טרמלטייק..מארז פשוט של midi..

• 2 תגובות
    • 390 צפיות
  16. למעבד וגם לכרטיס..! בעזרת השם! יש בעיה אני רוצה לעשות אני רוצה ללמוד אני לא יודע מאיפה ללמוד קראתי תמדריכים שיש באתר וזה לא מסביר איך עושים אלה רק מידע כללי..@ אני רוצה לדעת איך עושים : אם מישהו יוכל לעזור לי באונליין כאשר אני יעשה את זה זה יהיה יותר טוב ופחות טעיות שלי@! תודה זה מה שאני מתכוון לקנותת! PENTIUM 4 2.8ghz 800mhz 512K 1100 ¤ 1 ABIT IS7-E 490 ¤ 1 או Epox EP-4PDA3I Intel 865PE [ 510 ] ¤ 1 WD 200/7200 SATA 8MB 870 ¤ 1 MSI RADEON 9800 PRO PLUS 128MB [256BIT] [R360] 1500 ¤ 1 SPL 008 NEON 220 ¤ 1 Thermaltake TT420 WATT APD 2-fan APFC 330 ¤ 1 512MB A-DATA 400MHZ [KSP] 490 ¤ 2X או 512MB A-DATA 500MHZ [KSP] 610 ¤ 2X הזיכרון והלוח אני מתחנן …

• 5 תגובות
    • 577 צפיות
  17. היי 1. נשברה לי אחת הכנפיים של המאורר של ה-CPU (המאורר מסתובב עדיין - האם זאת בעייה ויזיק לCPU?) (יש לי קירור אינטל מקורי) מה אני צריך לקנות? (רק מאורר? מאורר וHEATSINK?) יש לי P4 478 2. המאורר של ה BOARD מרעיש ומרעיד את המחשב, איזה מאורר אני צריך לקנות בשביל להחליף אותו? GIGABYTE GA-8IPE1000 Pro board תתנו לי בבקשה לינקים ישירים למוצרים בחנויות. תודה

• 14 תגובות
    • 747 צפיות
  18. Started by d-undertaker,

למעבד פנטיום 4 2.8 ג'יגה לא פרסקוט הקיצור אני חשבתי משהו בסביבות ה200 300 ככה סיילנט טוואר ביג טייפון זלמן חוץ מה XP למיניהם כי הם לא באספקה של החנות וצריכים להזמין אז אין לי כוח..

• 3 תגובות
    • 474 צפיות
  19. הקירור עושה בעיות ואני לא מיתכוון להחליף כרטיס בזמן הקרוב...אז על איזה קירור אתם ממליצים לי..?! משו שיהיה טוב ולא יותר מ150-200 שקל!

• 12 תגובות
    • 773 צפיות
  20. Started by eranisra,

שלום, יש לי את המעבד שרשום במפרט שלי, ואני עובד עם אוברקלוקינג עליו כבר מעל שנה והכל עבד פשוט מעולה, אך משום מה בזמן האחרון משחקים התחילו לקרוס ואחרי שבדקתי זה נראה כאילו המעלות של המעבד גבוהות מדי בזמן מאמץ ממושך, המעלות מגיעות ל70! איזה קירור אתם ממליצים לי לקנות כדי לעזור לו לעבור את חודשי הקיץ החמים של הארץ??

• 7 תגובות
    • 656 צפיות
  21. Started by DJ Clue,

איזה קירור אתם מציאים לי לקנות למעבד a64 3000 בתקציב של 200 בערך שיהיה חזק ולא איכפת לי שקט או לא תודה.

• 8 תגובות
    • 633 צפיות
  22. להן פרטים -שני וננטות מקובעות מעל לכרטיס המסך -וונטה של הכרטיס עצמו (במהירות מוגברת) -וונטה מצידו של הכרטיס -מאוור ביתי השוכב מצד למחשב אני צריך להוסיף עוד קירור ואין לי רעיונות...

• 1 תגובה
    • 421 צפיות
  23. לאוברקלוק רצחני עד 50db בערך

• 6 תגובות
    • 624 צפיות
  24. איזה קירור במחיר הנ"ל ניתן למצוא בSKYPC ? כבר הזמנתי משמה כמה חלקים אך קירור הכי טוב שניתן למצוא במחיר הנ"ל איזה הכי מומלץ מבחינת קירור שיהיה מצויין , מבחינת שקט זה לא חשוב תודה

• 7 תגובות
    • 753 צפיות
  25. אהלן אנשים, יש לי את הכרטיס מסך PowerColor 9600 XT 256MB , ועכשיו אני רוצה להמהיר אותו ולהחליף לו את הקירור. אז רציתי לדעת איזה קירור הוא המתאים לי ביותר לכרטיס הזה ושיקרר לי גם את הזיכרונות ויהיה כמובן בעל חיישן חום מובנה מכיוון שאין לי על הכרטיס חיישן. עכשיו לא להגזים יותר מידי עם העלויות של הקירור כי גם ככה הכרטיס לא שווה כל כך הרבה, אז לא להגזים. קצת מידע על הכרטיס המדויק שיש לי: http://www.pcnow.co.il/product.asp?productid=84&CatCode=123 תודה לכל המגיבים והעוזרים בנידון!.

• 4 תגובות
    • 461 צפיות

דיונים חדשים בפורומים