עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by desheh,

לא מבין בזה

• 13 תגובות
    • 932 צפיות
  2. Started by Nitro Viper,

??

• 2 תגובות
    • 571 צפיות
  3. Started by roeiw,

^^^^ תודה.

• 1 תגובה
    • 498 צפיות
  4. Started by lion03,

שאלה בכותרת

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. איזה סירקולציה עדיפה למערכת שלי (מפרט בצד) מבין הבאים: בלי לקנות שום דבר. ואגב כל הכבלים מסודרים יופי כבר עם אזיקונים.

• 13 תגובות
    • 702 צפיות
  6. אני בונה מערכת שיכרון חושים ( לאוברקלוק במיוחד ) ואני רוצה לדעת, איזה מהסלרונים יעבור אוברקלוק רצחני בשלום?

• 1 תגובה
    • 643 צפיות
  7. Started by amilo,

שלום לכולם רציתי לדעת איזה ספק הכי טוב לקלוקינג רציני..(כמובן עם קירור אויר לא משהו מטטורף) המערכת תהיה זו שבמדור המפרטים של האתר בתקציב של 6000 ש"ח ללא מסך... בקטנה: dfi lan party , amd 3200+ 7800gt התקציב הוא עד 600 שח... במפרט מוצע שם ספק של fsp group ,הם שווים משהו? מה עם antec true power 2.0 ו אולי ocz modstream ... בבקשה עזרה אני מבולבל...

• 6 תגובות
    • 655 צפיות
  8. Started by shaks,

איזה ספק יותר טוב? ( הספק ישמש למחשב משחקים ובעיקר לOC) ENERMAX EG425P-VE Ver.2.0 Noisetaker P Series או OCZ ModStream Power Supply 450W או TAGAN EasyCon TG430-U15 430Watt Active PFC

• 4 תגובות
    • 594 צפיות
  9. Started by Yaron-Cohen,

Thermaltake PurePower TWV 480W או Enermax 420W EG425P-VE FMA או HEC 475VD-T 2 fan או איזה משהו אחר...ומה?? דרך אגב...הספק צריך להיות מתאים ללוח DFI UT ULTRA-D (כלומר 24 פינים וחיבור PCIe, אם צריך לX800XL) תודה ירון...

• 5 תגובות
    • 548 צפיות
  10. Started by ONKYO,

יש לי ספק של 300 W ורשום עליו בתור שם של חברה " tzag elita computer systems" נראה לי שזה ספק פשוט וזול אבל הוא פועל טוב והכל... זה ספק ג'נריק? אני לא יודע מזה ג'נריק אבל זה אומר שזה סטנדרטי או משהו? מצטער פשוט אני לא יודע....

• 4 תגובות
    • 877 צפיות
  11. Started by orkir,

שלום לכולם, אני מתעניין ברכישת כרטיס מסך חדש ונראה לי שאני צריך להחליף ספק כוח. כיום אני עובד עם E6600 על 3.2GHZ, דיסק שיח אחד, שני צורבים ו7600GT באוברקלוק. נראה לי שאני ילך על 8800GTS 320MB ויעשה לו OC... אזה ספק יתאים לי? ENERMAX LIBERTY 400W יספיק? בין השאר חשוב לי גם השקט והמליצו לי על SEASONIC S12, האם הוא באמת מאוד שקט? דגם של 430W עולה 530ש"ח בנעה... תודה מראש, אור

• 3 תגובות
    • 446 צפיות
  12. Started by 1nstall,

היי אני צריך לקנות ספק חדש והתעניינתי בספקים הבאים Enermax 550W EG651P-VE-FM או Antec TrueControl 550W Power Supply רציתי לדעת מה יותר טוב לא אכפת לי המחיר ותגידו לי במה הספק שבחרתם יותר טוב תודה מראש לעוזרים INSTALL

• 10 תגובות
    • 736 צפיות
  13. אני רוצה לקנות ספק כוחל למחשב שלי. מה ההספק הממומלצ : 300,350 או 400 W. והאם יש עוד קריטריונים שחשובים. תודה רבה.

• 11 תגובות
    • 887 צפיות
  14. איזה ספרידר (קירור) עדיף לזכרונות?? אלומיניום או נחושת או המקורי? המקורי הוא נחושת עם ציפוי צבע אפור כסוף. יהיה מאוורר 12 סנטימטר תמידי על הזכרונות.

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. בשילוב עם הSF2? ואם יש גוף קיורור אחר שאתם ממליצים איפה אפשר לקנות?

• 6 תגובות
    • 634 צפיות
  16. איזה עוד דרכים יש לבדיקת הסטפינג חוץ מלהסתכל על המעבד

• 2 תגובות
    • 567 צפיות
  17. שלום אני צריך פאנל שישלוט לי במאווררים,מה אתם ממליצים לי עד 100 ש"ח{אני צריך לשלוט בערך בשלוש מאווררים},בבקשה לא רחוק מהמרכז. תודה

• 0 תגובות
    • 458 צפיות
  18. בכללית, אני יודע איך עושים זאת, אני רק רוצה לדעת איזה פינים צריך לקצר בשביל לעשות VMOD ל1.75 ולמתחים נמוכים מזה. אהה, המעבד הוא מעבד של פנטיום 4. תודה מראש. 8)

• 3 תגובות
    • 687 צפיות
  19. Started by uguru1969,

מתלבט בין שני פיתרונות BIGTYPHOON עם מאורר חזק של TT SMARTFAN לבין SONIC TOWER עם אותו מאורר מי יתן את הביצועים הכי טובים למעבד כפול ליבה 3800 תודה

20. מדובר בכרטיס מסך 8800GT של BFG עם OC מהמפעל. שבשעת מאמץ הוא מגיע לטמפרטורה מבהילה של 83 מעלות(לפחות על פי GPUZ). יש הצעות? כמו כן המחשב מנוקה מאבק בצורה סדירה, כך שזו לא הבעיה.

• 4 תגובות
    • 610 צפיות
  21. היי חבר'ס.. צריך קצת עזרה. עד כה לא התעסקתי עם הפנרין עדיין, אני יודע שהמכפלות של המרובעי ליבות נמוכה יחסית, בהנחה שאני רוצה להגיע למרובע ליבות יציב ב-4Ghz על קירור אוויר איכותי, מה צריך לקנות? מה הבאס שלוח אם סטנדרטי כמו ה-P35-DS3 מגיע אליו עם מעבדים אלו? הוא מסוגל ל-445mhz או שיש צורך בלוח יוקרתי? האם חובה Q9650 במכפלה 9? יש אותו בכלל בארץ במחיר נורמלי או שהביאו לכאן רק את ה-QX? פשוט לא ראיתי בזאפ. או שאפשר להסתפק גם ב-Q9550 במחיר יותר עממי עם מכפלת x8.5 ואולי באס גבוה אף יותר (של 475mhz)?

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. מאיזה גודל של פרויקט אפשר להכנס לגלרייה? תודה מראש.

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. יש לי MB של ABIT ומעבד 450 . ניסיתי לעשות לו OC אבל הצלחתי רק עד 520 בערך . האם אפשר יותר ? מה אומר כל שורה בקונפיגורציות בביוס ? יחס מעבד / AGP ? מהירות שעון לוח אם ? וגם 1/4 1/3 ? מכפלה ? TURBO FREQUENCY ? SPEED ERROR HOLD ? איזה קונפיגורציות כן לשנות כדי לקבל OC מירבי ? תודה מראש !

• 0 תגובות
    • 477 צפיות
  24. הי אנשים. אני עומד לקנות מחשב חדש וההתלבטות היחידה שלי היא בנושא קירור. כמה פרטים על המחשב, בגדול: מעבד AMD כפול ליבה, 3500, 64 ביט. כרטיס מסך NVIDIA GEFORCE 7800 GTX SLI (רק אחד בינתיים...) קיצר, בגדול, הכי טוב שיכולתי למצוא. הנקודה היא, שאני מתלבט האם לקנות WATERCOOLING או לא. אני _לא_ עומד לעשות OVERCLOCKING אבל עדיין אני מעוניין בקירור איכותי בגלל: 1. המחשב נמצא בבאר שבע והטמפרטורות די גבוהות פה. 2. המחשב עובד כל הזמן, ומנצל כמעט 100% כל הזמן מהCPU. חשוב לי גם שהקירור יהיה שקט, כי אני צריך להשאיר את המחשב דולק במהלך הלילה. אשמח לטיפים ורעיונות מה כדאי לקנות, בגדול קשה לי להגיד איזה תקציב יש לי, אני בטוח לא אשקיע 2000 שקל רק בזה, אז פשוט תתנו רעיונות תודה…

• 6 תגובות
    • 597 צפיות
  25. איזה צ'יפ לזיכרון טוב יותר לOC?? bh-5 או tccd או אם יש משהו אחר יותר טוב לOC אז תכתבו. אל תתייחסו למתח ולחום. עריכה: מדובר על סוקט 939 אתלון ולוח אם dfi

• 8 תגובות
    • 667 צפיות

דיונים חדשים בפורומים