אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
אז ככה יש לי לוח של אסוס . http://www.overclockersclub.com/reviews/asus_p5k3_black_pearl_edition/5.htm ואני לא יודע איך עושים OC בלוח הזה למעלה יש קישור לתמונות של הביוס. תודה על העזרה!
-
- 3 תגובות
- 515 צפיות
-
-
בקיצור: כמה תעלה מערכת קירור המים הזולה ביותר שתעלה על הביצועים של קירור אוויר באותו מחיר, כשאחד המשתנים הוא שקט? (מתוך הנחה שעם מים יש פחות מאווררים, בסופו של דבר). מה שאני מחפש: 1. מערכת שקטה לחלוטין עם אותם-קצת פחות ביצועים של קירור אוויר באותו מחיר 2. מערכת יותר טובה ויותר שקטה (גם אם במעט) מקירור אוויר באותו מחיר 3. מערכת יותר טובה ובאותה רמת רעש (פלוס מינוס) השאלה, נכון לעכשיו, היפוטתית לגמרי, למרות שהתשובות עלולות לשנות את זה. לצורך העניין אפשר להתייחס למפרט שבפרופיל שלי (בעיקר בגלל שיכול ליהיות שזה יהפוך לפחות היפוטתי) ולהניח שהקירור מיועד בעיקר למעבד ולכרטיס מסך. תודה :]
-
- 9 תגובות
- 687 צפיות
-
-
ASUS P5B DELUXE WI/FI VS ASUS P5Q PRO תודה לעוזרים...
-
- 0 תגובות
- 595 צפיות
-
-
THERMALRIGHT דגם True Copper הייתי חושב על קנייה אבל מפחיד אותי המשקל זה הולך להיות בצורה אנכית 2 קילו של לחץ על הלוח אם מה אתם אומרים? http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=15005 לפי הסתכלויות זה קירור איכותי במיוחד ביצור מוגבל http://icrontic.com/articles/thermalright-true-copper-review/5 נראה שגם ה BLACK מספיק טוב אפשר להשיג אותו בארץ? מתאים ל COREI7 ? הנתונים נראים מדוייקים כי הסטוק של אינטל שלי בדיוק מגיע ל 81-83 מעלות הייתי מת כבר להיות עם איזה קירור שיוריד את זה ל 60! רגע זה לא מדוייק כי אני רואה הסטוק של אינטל זה באורקלוק ל 3 או 3.2 אצלי אני מקבל 81 מעלות על 2.8 במאמץ טוב בהסתכלות באתר של thermalright נראה שיש רק דגם אחד עם תמיכה אמיתית …
-
- 1 תגובה
- 574 צפיות
-
-
ישלי כמה שאלות..לאיזה מהירות אני יכול להגיע באוברקלוק עם מעבד e7200 לוח אם g31 ו3 ג'יגה זיכרון.. ובדרך קירור של וונדטה ומהו המתח המומלץ
-
- 3 תגובות
- 643 צפיות
-
-
שלום יש לי מעבד E8400 3.0GHZ עם OC קטן שסקייפיסי עשו לי ל3.4GHZ .. לוח אם DFI LAN PARTY X48 T2RS זיכרון 800MHZ OCZ 4G Cl 4-5-4-12 בארבעה קיטים של גיגה.. ספק HEC 550W קירור למעבד syite ninja rev B מפרט בצד.. איך אני יכול להעלות את הOC?
-
- 10 תגובות
- 871 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי לוח אם של חברת GIGABYTE מדגם GA945P-S3 REV:A2 מעבד E6300 1.86Ghz כרטיס מסך Radeon 4830 512MB 575/900 @ 650/1000 זיכרון: 3GB 2 קיטים של 512MB 667MHZ ועוד קיט 1 של 2 GB במהירות 800MHZ (הלוח מוריד ל 667) קירור מקורי של אינטל למעבד (ORB) מתאים ל SOCKET 775 וכו' ספק ZUMAX 400WATT אמיתי. אני מעוניין לעשות OC למעבד, השאלה היא האם כדאי לי ? עם הנתונים שיש לי כרגע, עד כמה רחוק אוכל להגיע בלי העלאת מתחים וכו' ? 2.5GHZ אוכל ? (בערך, ברור שאף אחד לא יודע ולא יידע עד שאני אנסה בעצמי, אבל אני לא מעוניין למשוך OC עד הסוף). ראיתי הרבה אנשים בפורום שיש להם ניסיון עם נתונים כמו שלי בדיוק, תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 574 צפיות
-
-
שלום יש לי כרטיס כזה, ובתוכנת ה- 8.12 ATI Catalyst Driver אין את האופציה לשנות את אחוזי מהירות סיבוב המאוורר, ובכך לשפר את קירור שבבי הכרטיס.. האם יש דרך לעשות זאת?
-
- 1 תגובה
- 571 צפיות
-
-
זה המפרט שלי(למטה) וחשבתי לשים קירור ac freezer pro 7 או ac freezer xtreme אני רוצה שהמעבד יהיה די קריר גם בזמן מאמץ, האם כדאי לי לשים קירור והאם יש הבדל רציני בין הקירורים למעלה? (אני לא עושה oc) מעבד Intel Core 2 Quad Q9550 Box ¤1475 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IQ9550 לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3L ¤479 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39470 כונן קשיח Westren Digital WD6400AAKS 640GB SATA2 16MB ¤386 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=WDC1210 זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 PK ¤275 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F2-6400CL4D-4GBPK כרטיס גרפי Club3D ATI Radeon HD4870 OC Edition 1024MB DDR5 …
-
- 2 תגובות
- 488 צפיות
-
-
היי אנשים. הייתי מעוניין לדעת מהם המתחים המקסימלים שמומלץ לתת לעבודה רציפה של 24/7, עם מערכת i7 שמורכבת מ-i7-920, P6T Deluxe וזכרונות בנפח של 6GB מבית OCZ. אני מתכנן להוציא מהמערכת הזו את המיץ. תודה רבה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 561 צפיות
-
-
מעוניין איזה מאוורר מומלץ להלביש משני צידי THERMALRIGHT דגם ULTIMA-120 EXTREME ? תודה מראש !!!
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה לחבר מאווררים לבקר-מאווררים, אבל עדיין לראות את ה RPM שלהם בתוכנות כמו SPEEDFAN אז צריך כבל שהמתח ילך לבקר (עדיין עם מחבר של 3 פין) והכבל של הRPM ילך ללוח אם (עם כבל של 3 או 4 פין) יש כבלים מוכנים כאילו לקנייה? איפה קונים? או, אם צריך להכין לבד, איפה קונים את רכיבים שצריך? תודה
-
- 2 תגובות
- 834 צפיות
-
-
שלום עשיתי OC קטן למעבד שלי שהוא Q6600 והגעתי איתו ל 3 עשיתי בדיקת מאמץ ב OCCT במשך שעה והטמפרטורה הכי גבוהה הייתה 64 +- יש לי קירור לא משו והוא כתוב פה בצד של המפרט שלי ורק בזכות מאוורר שקניתי ודחפתי למארז הצלחתי לבצע את ה OC כי בלי המאוורר שיושב בקומבינה מול הקירור הקירור של המעבד לא היה מצליח להגיע לטמפרטורה כזו השאלה שלי האם כדאי לי להמשיך ב OC ולהגיע ל 3.2 + ? ואם כן האם עלי להוסיף מתחים ? כי אני לא כ"כ רוצה לגעת בזה אבל לא אכפת לי לנסות :]
-
- 1 תגובה
- 517 צפיות
-
-
שלום ברצוני לקנות Freezer Xtreme ויש לי כמה שאלות לפני: קודם כול איך הקירור והאם שווה בכלל לקנות אותו? האם המאוור שלו מרעיש? מה הגודל שלו ב ס"מ כי אני לא יודע אם הוא יכנס למארז שלי.
-
- 2 תגובות
- 604 צפיות
-
-
היי, 1. האם מישהו יודע אם קירור Freezer Xtreme יתאים ללוח GIGABYTE EP45-DS3R ? - יש ללוח קירור NB בגובה 3 ס"מ בערך. http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2842 2. האם ניתן להשתמש בו ללא מאוורר (כלומר כקירור פסיבי)? 3. למארז HTPC השוכב שלי יש גובה של 14 ס"מ מהלוח, וגובה הקירור 13 ס"מ, האם זו תהייה בעייה? (למרות שנראה שהחום יוצא מאחור ולא מלמעלה - ויש לי מאוורר מוציא אוויר מאחור) תודה
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שאלה ראשונה-איזה קירור טוב אפשר להביא למעבד E7200 שיתאים גם למקרה שאני ירצה אוברקלוק... ולאיזה מהירות המעבד שלי יכול להגיע עם אוברקלוק?
-
- 12 תגובות
- 706 צפיות
-
-
או קיי אתמול קיבלתי לידי את הלוח G31M-S2L של גיגביט כמובן... על היום הראשון כמובן צריך לעשות את הדבר שבשבילו אי פעם קניתי מחשב ה-אוברקלוקניג כמו כל בכל שאר הלוחות אני יכול פשוט להעלות את התדר של המעבד אפילו בMHZ 1 והכל פועל ומושלם אבל! ויש אחד גדול מאוד כשאני ניסתי להעלות ב5 את התדר של המעבד המחשב בכלל לא נדלק הוא נדלק לשניה ואז מתכבה ואחרי שניה וחצי נדלק עוד פעם כמו לולאה כזאת עד שאני מכבה אותו מהכפתור בספק... ביטלתי את כל מה שיכל להפריע.... אולי אני צריך להוסיף מתח לאיפשהו? אגב המפרט Q6600 G31M-S2L 9500GT ספק FSP 550W וזהו בערך הטמפ' של המעבד עומדת על 30 במנוחה
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
Scythe Ninja 2 VS AC Freezer Xtreme אוקיי הסטוק של המעבד שלי (E8400), התחיל קצת להרעיש, והטמפ' לא ממש יפות. איזה קירור אתם אומרים שמביניהם לוקח, מכל הבחינות? המחיר זהה, אבל חשוב לי מבחינת שקט בעיקר, כמובן טמפ', הרכבה!, יופי, וכו' .. אשמח לעזרה כי באמת אין לי מושג מה לקחת.. (עד עכשיו חשבתי על F7P אבל חבל שבעוד קצת כסף משיגים הרבה יותר טוב)
-
- 6 תגובות
- 951 צפיות
-
-
Hi, everyone. Where can I find Thermalright heatsink products in Israel?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה המצב אנשים ?.. הטכנאי שלי עשה לי OC למעבד E4500 מ - 2.2 ל - 2.93 . יש לי טמפרטורות מאוד נמוכות במנוחה (25-27) ובמאמץ 40-42 מקסימום, אז הייתי רוצה להגיע מ - 2.93 ל - 3.2 וגם בנוגע ל - Clocks של ה - כ.מ . ויש לי כמה שאלות ... אני אשמח ואודה לכם מאוד אם תתייחסו לכל השאלות שלי וברצינות ... 1) האם אני אשים לב להבדל בין 2.93 ל - 3.2 ?.. 2) האם אני צריך לשנות עוד משהו מההגדרות (כמו למשל PCI Express Frequency מ - 100 למספר אחר, אחרי שאני מבצע OC למשהו גבוה יותר מ - 2.93, או שזה צריך להשאר ככה אפילו אם היתיי עושה OC ל - 5 Mhz ?) של ה - BIOS (ההגדרות פה מתחת) חוץ מאת ה - CPU Host Frequency מ - 266 ל - 291 ?.. 3) אם אני מעלה את המעבד מ - 2.93 ל - 3.2 (291 ב - CPU Host Freque…
-
- 23 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
שלום לכולכם. קוראים לי אריאל ואני משתמש חדש פה באתר. האמת שעד עכשיו יותר התעסקתי במודינג ואני כנראה אעלה פרוייקטים שלי לאתר בזמן הקרוב,אבל לא יכולתי שלא להתלהב ולהיסחף אחרי ה-Overclocking. כרגע אני יודע די מעט בנושא.אני יודע שצריך להגדיל את מהירות ה bus ואז עם מהירות המכפלה של המעבד,המהירות תדר יוצאת גבוהה יותר והמעבד מואץ. אני יודע להכנס לביוס ולבצע שינויים,רק שאני עדיין לא יודע אילו שינויים לעשות... כמה דרסטי אפשר לעשות את השינוי במהירות,כמה זרם צריך להגביר למעבד,באיזו מידה יותר,ובאיזו תדירות אם בכלל. כרגע יש לי את התוכנות OCCT,CPU-Z,S&M,GPU-Z וכו'... מאוד אשמח אם מישהו יהיה מוכן לעזור לי ולהסביר לי יותר בעניין הזה כי אני מאוד רוצה לקחת את זה ברצינות! אפיל…
-
- 67 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
יש לי כרגע מאוורר אחד שדוחף אויר פנימה לתוך הקירור ואני רוצה להרכיב לו עוד מאוור השאלה היא באיזה כיוון לשים אותו? ששתייהם ידחפו אויר לתוכו? או שלהמשיך את הזרימה של האוויר שאחד דוחף והשני מוציא? אני די מבולבל :s05:
-
- 8 תגובות
- 679 צפיות
-
-
שלום חבר'ה, חשבתי לעשות קצת OC למכונה הקטנה שלי, נכנסתי לביוס אבל האופצייה שם להעלות את הFBS חסומה, ז"א מופיעה אבל אין לי גישה אלייה, יש דרך לפתוח את זה? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 530 צפיות
-
-
שלום לכולם הכרטיס מתחמם יותר מדי בזמן האחרון, מגיע לטמפרטורות של 80 מעלות במאמץ ב World at war ו Modern warfare לעתים רחוקות יותר. המפרט שלי 5600+ X2 ספק כח Corsair VX450 Watt זכרון 2 GB מה אפשר לעשות כדי לשפר את המצב?
-
- 8 תגובות
- 722 צפיות
-