עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by technikz,

נתונים של הOC: Clock Ratio: x15 Nb Freq:x8 FSB:255 HT Freq:2040MHz Mem Clock: 1333@1359 CPU Vol:1.425 CPU NB VID:1.3750 NB/PCIe/PLL Vol:1.860v SB/HT Vol:1.240v NB Vol:1.260 Dram Vol:1.515v מפרט מערכת: AMD Phenom II x4 955 3.2@3.8 GIGABYTE GA-790XT-USB3 Kingstone DDR3 1333MHz CL9 אז ככה,אתם אומרים אפשר עוד למשוך ל4 ככה? ומה אתם אומרים על הOC הזה בכללי 8)

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. ראיתי כמה דגמים של זלמן שנראים ממש טוב ה 6500 7000 וה 7000-cu מה זה אומר ? ב KSP הם עולים כ 200 שקל ... מה יותר כדאי ?? המעבד הוא AMD Xp 2200

• 12 תגובות
    • 878 צפיות
  3. Started by rap_tr,

אהלן, אני רוצה למרוח משחה טרמית על המעבד,קראתי כמה וכמה מדריכים וכולם כאמור זהים,הבנתי את העיקרון ואעשה הכל בזהירות. השאלה שלי היא כיצד "לגעת" במעבד,בחלק מהמדריכים נכתב שצריך לעמוד על הרצפה ולהיות משוחרר ממתח חשמלי,בחלק נכתב שצריך לשים שקית מיוחדת כלשהי וכו.. השאלה שלי היא האם מותר להניח את המעבד על שולחן עץ(לא מלא אם זה משנה) והאם אפשר להחזיר את המעבד למקום מיד לאחר המריחה כדי לטפל בחלק של הקירור? אשמח לתשובות ולטיפים ל"מורח המתחיל" יום טוב.

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. Started by kobihaz,

שלום רב לכם!!! אני חדש באתר הזה אבל קיבלתי המלצות קניתי עכשיו את הלוח RAMPGE EXTREME ואת הכרטיס מסך 4870X2 אמרו לי שבישביל שאני ינצל את הכרטיס מסך אני צריך לעשות אוברקלוק רציני למעבד עכשיו רציתי לדעת מהיכן אני יכול לילמוד איך לעשות את זה?תודה מראש!!!

• 12 תגובות
    • 814 צפיות
  5. Started by ElemenTal,

טוב אז אחרי כל השאלות מה , מי, איך, ולמה אני סוף סוף עושה את ה OC. (למעבד) טוב אז הדבר היחידי לפני שאני מהתחיל זה ההגדרות בביוס. לוח אם - P35 DS3L זכרון - Corsair 2GB 800MHZ CL 4-4-4-12 מעבד Q6600 עשיתי חיפוש בגוגל ומצאתי את ההגדרות המסיומות ללוח שלי, אבל לאותו בן אדם שכתב היו זכרונות שונים, וגם היו ממש הרבה דברים להגדיר שלא ניראה לי שהגיוני (יש מקס' 10 שינוים שצריך לעשות, ושם היו איזה 30) אשמח אם משהו יודע, כדי שאוכל להתחיל ב OC.

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  6. אורח G.I.JO
    Started by אורח G.I.JO,

מה הגודל של משאבה כזאתי? כתוב במדריך כאן שהיא צריכה לספק 2000 ליטר בשעה... זה לא קצת הרבה? יש לי משאבה דיי פיצפונת,מה המידות של משאבה בריאה צריכות להיות?

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by Spootnik,

טוב ככה לקחתי ת Ati Raedon 9550 Se Sappihre 256mega 128 bit שלי ועליתי איתו מ 1915 נקודות של ה 3D-mark ל 2766 נקודות מ 200hertz le @ 410 hertz ve memory 200 @ 250 עכשיו אני צריך לקרר אותו עם קולר? טוב או שמה שיש לי זה מספיק יש לי קורל של ati

• 12 תגובות
    • 878 צפיות
  8. הנושא הוא ההודעה ;D

• 12 תגובות
    • 825 צפיות
  9. שלום, יש לי היטסינק של מעבד Celeron Tualatin שאני לא משתמש בו. חשבתי לשים אותו על הכרטיס מסך בשביל לשפר את המהירות המקסימלית של ה OC. איזה דרכים יש להלביש אותו על הכרטיס מסך? (GF4 Ti4400 או Radeon 8500)......... תודה.

• 12 תגובות
    • 883 צפיות
  10. Started by RonenIL,

שלום לכולם, יש לי כ. מסך gigabyte 7600gt עם silent pipe II (יש תמונות) השאלה שלי אם אפשרי לחבר את ה- TIDE WATER לכ. מסך שלי..?? תודה לעוזרים. אני אשמח לעוד תגובות על הכ. מסך מאנשים שרכשו אותו. [attachment deleted by admin]

• 12 תגובות
    • 668 צפיות
  11. יש לי מארז של CHIEFTEC הנה התמונה: ברצוני להוסיף לו מאווררים(אתם תגידו לי כמה עוד צריך) כרגע יש לי מאוורר אחד של זלמן ZM-F3 120 מ"מ שמחובר על הצלעות קירור של המעבד ומאוורר של הנינג'ה פלוס שגם הוא 120 מ"מ שיושב מאחורי המארז ומוציא אוויר החוצה וכמובן מאוורר על הכרטיס המסך(XTX). אני יודע ש-2 מאווררים לא מספיק ויש לי עוד יציאות במארז שאפשר להוסיף שם מאווררים. לפי הקישור הזה - http://www.chieftec.de/?page=products_show&item=3806&k_id=1&language=uk תראו את מבנה המארז שלי ותציעו לי עוד כמה מאווררים אני צריך ואיפה למקם אותם. בתודה.

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by segev22,

אני מחפש קירור אוויר מומלץ לQX9650...אני מבצע לא מעט OC(בין 4 ל5 ג'יגה) ולכן אני צריך קירור מסיבי ורציני ככה שגם אין הגבלת מחיר... שאלה נוספת ולא קשורה לנושא שבוכותרת האם כאשר אני מורח משחה טרמית השכבה אמורה להיות כמה שיותר דקה ואחידה או יותר עבה? שגב.

• 12 תגובות
    • 3.1k צפיות
  13. Started by eyaffe,

אני מחפש פאנל לשליטה ובקרה על כ 4 מאוורים של המארז (120 ממ כ"א) האם יש למישהו חיה כזו שמומלצת ? ראיתי את זה : http://www.skak.co.il/Trader/Product.aspx?loc=COOL&DRID=9202946

• 12 תגובות
    • 668 צפיות
  14. שלום לכולם, אשמח לקבל המלצות לגבי קירור אוויר ממינימום 300 ש"ח עד ל550 ש"ח (אפשר לעשות יותר פשוט, המלצת מינימום והמלצת מקסימום) אז ככה יש לי מחשב עם מעבד i7 860 @ 2.80G וארבע ג'יגה זיכרון שמתחמם ומגיע לטמפרטורות של 70-80 מעלות בזמן עבודה (אני מקודד עליו סרטים) שדי מאיטות את הביצועים שלו בהשוואה לחודשים הראשונים שהיה לי אותו ובזמן שקניתי אותו לא חשבתי על קירור בכלל כי לא היתה לי כל כוונה לקודד עליו סרטים אבל עכשיו המצב השתנה. כנ"ל לגבי המחשב השני שלי עם מעבד Q9550 @ 2.80G גם ארבע ג'יגה זיכרון הטמפרטורה שלו נעה בין 65-70 מעלות (ללא הקירור שיש לי SpinQ) והייתי רוצה לשדרג את מה שיש לי באותה הזדדמנות. יכול להיות שאני טועה ולא צריך קירור והטמפרטורות נורמליות? העדיפות שלי היא לק…

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. נשמע לכם כמו משחק מחשב מנת 92, אבל זה הקירור החדש של XIGMATEK וקוראים לו Thor's Hammer http://www.xbitlabs.com/articles/coolers/display/xigmatek-thors-hammer.html XIGMATEK Thor's Hammer proved not only a good cooler for extremely hot overclocked CPUs, but took a well deserved place among the best air coolers כל המומחים כאן שחופרים על המוגן 2, הינה ה"אל" החדש שמוחץ אותו לקרשים מרשים ביותר, נראה איך המחיר יתפתח בארץ

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by idan,

מה אתם אומרים על גוף קירור SILENT BOOST למעבד AMD אני מתכוון לעשות OVERCLOCK ומה עם מאוורי SMART FAN 80 מ"מ למארז... ???

• 12 תגובות
    • 657 צפיות
  17. Started by orkir,

מי משתי הדרכים נותנת ביצועים טובים יותר כאשר המעבד נמצא באותה מהירות שעון? כלומר, אם הצבתי לעצמי להגיע ל-3GHZ אז מה עדיף לי לעשות והאם יהיה הבדל בביצועים?

• 12 תגובות
    • 689 צפיות
  18. יש ברשותי את הHD 5850 Vapor-X אני משתמש בmsi afterburner וזה לא נותן יש לי משהו מושג למה?

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by dark_b0y,

שלום אני דיי חדש בקטע של הOC ואני צריך את העזרה שלכם .. יש לי AMD X2 3800 על לוח DFI NF4 ULTRA LP העלתי את הFSB מ200 ל220 כדי ששני המעבדים יעבדו על 2.2GHZ העלתי את הVCORE מ1.3 ל1.375 משהו מוזר קורה לי .. ב3DMARK05 אני מקבל תוצאה נמוכה ממה שאני מקבל בSTOCK בAQUAMARK3 , SISOFT SANDRA 2005, EVEREST לעומת זאת אני רואה שיפור חיובי וטוב. האם יש פה בעיה ? האם אני עושה פה משהו לא נכון ? בנוסף לכך יש לי 2 סטיקים של KINGSTON שרצים בCAS3 האם ניתן לעשות להם גם OC יעיל ?

• 12 תגובות
    • 965 צפיות
  20. הקירור עושה בעיות ואני לא מיתכוון להחליף כרטיס בזמן הקרוב...אז על איזה קירור אתם ממליצים לי..?! משו שיהיה טוב ולא יותר מ150-200 שקל!

• 12 תגובות
    • 774 צפיות
  21. ה FULLTOWER של SUPERTALENT בלי ספק, ב480 שקל בלבד, נראה לי מחיר דיי טוב קניתי השבוע ספק אז אני בכל מקרה לא צריך ספק אחר כדאי ללכת עליו? כמו ששאלתי בטופיק איך הוא מבחינת זרימת אוויר איפה המיקום של המאוררים, אם יש לו בגג או משהו איך הוא מבחינת נוחות ובכלל בכלליות למי שיש את המארז הזה מוזמן להגיד לי יתרונות\חסרונות תודה. ** אם אפשר שזה יהיה ממקור ראשון (בעל המארז או מישהו שהתעסק איתו יותר מ3 שניות) ולא משמועות או דעות היגיון וכאלה **

• 12 תגובות
    • 752 צפיות
  22. Started by CXC,

שלום. קניתי את הקירור הזה והוא עושה לי קצת צרות. התקנתי אותו על מעבד I5 והטמפ' מגיעה ל 70 מעלות כשאני משחק במולטיפלייר של BF3. איך זה הגיוני? שמתי משחה טרמית כמו שצריך ומרחתי עם כרטיס אשראי שכבה דקה ואחידה. אני משתגע, ממה זה יכול לקרות? עם הקירור של אינטל הייתי מקבל 80 מעלות במאמץ חשבתי שקירור חדש ייתן לי הרבה פחות. ופה ראיתי שהם קיבלו הרבה הרבה פחות (ועוד על מעבד חם יותר מסדרה קודמת): זה לא הגיוני! אפשר עזרה?? דרך אגב, התקנתי אותו לאורך... זאת אומרת שהמאווררים פונים למעלה ולמטה. לא לצדדים.

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by danieln9,

שלום אני רוצה להחליף את הלדים הצהובים (ומשעממים) של המיקלדת אינטרנט פשוטה של MICROSOFT (חדשה לא ישנה) עכשיו אני רציתי לדעת מה המקסימום של החוזקה של הלד אפשרי לשים על המיקלדת. אם אשר אז תמליצו לי על חנות (שיש להם אתר) ישראלית למרות שאני גר באוסטרליה. החנות שאני אקנה את הלדים היא http://www.jaycar.com.au והלד שראיתי(מתוך מיגוון ענק) הוא בכתובת http://www1.jaycar.com.au/productView.asp?ID=ZD0156&CATID=&keywords=LED&SPECIAL=&form=KEYWORD&ProdCodeOnly=&Keyword1=xxxxxxxxxx&Keyword2=xxxxxxxxxx&pageNumber=&priceMin=&priceMax=&SUBCATID= וזה המידע שאומר עליו Emmitted colour: red Lens colour: waterclear Wave length: 625 nm: 20 Pd W: 130n…

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by segev22,

ככה היום אני וחבר טוב עשינו מודינג למארז שלי.... המודינג המתוכנן היה לבצע חור של כ 120 מ"מ למאוורר של 120מ"מ ע"י הסירטוטים שנילקחו מן האתר מאחד מדרכי המודינג... הדפסנו לנו את השרטוט של ה120מ"מ והתחלנו לבצע את המודינג גם עפ"י ניסיון קודם של אותו חבר...מסתבר לאחר שביצענו את העבודה שהדפסנו את השרטוט דרך המציג תמונות של הווינדוס והוא הדפיס לנו אותו כן אתם יכולים לנחש בגודל של 125מ"מ!!! מסתבר שהיינו צריכם להדפיס את זה דרך הadobacrobat ! בקיצור כרגע יש לי חור בחלקו העליון של המארז למאוור בגודל 125 מ"מ: א.מאיפה אני יוכל להשיג אחד כזה שגם אני יוכל לחבר לספק של המחשב? ב.אולי יש פיתרון אחר למישהו אני ישמח לשמוע כי גם יש לי עדיין את ה-120 מ"מ פה. הנה תמונה של ה"יצירה"-פשלה. [attachm…

• 12 תגובות
    • 869 צפיות
  25. אני קניתי לוח חדש(ראה מפרט) ואני בניתי על הלוח הזה לאובר קלוק ממש טוב!! אבל אני לא מצליח לעבור htt at 230 והורדתי את הזיכרונות ל-180...למה אני לא מצליח להתקדם?? ועוד דבר...איפה מעלים מתח למעבד אני לא מצאתי וגם אמרו לי שהוא יכול לתת מתח של 4 ואני יכול רק עד 3.2 למה זה??

• 12 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.