אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
שבת שלום. אחרי חיפוש של מדריך בנושא בפורום לא מצאתי כלום מלבד סיפורים שחבר'ה ששינו את המהירות שלהם ב-ccc שאין לי שמץ מה זה אומר (סליחה על הבורות) אני מבקש את עזרתכם בנושא. תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 522 צפיות
-
-
-
החלפתי קירור לvandetta.. ונראלי שאני יילך על אוברקלוק ישלי e72000 לוח ג'יגהבייט g31 זיכרון 3 ג'יגה kingston עד כמה אתם ממליצים שאני יעלה את המהירות של המעבד?
-
- 17 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי מעבד חדש E8400 ולוח אם חדש של אסוס וגם מאורר חדש של COOLERMASTER תסתכלו בתמונה הזאת ובביוס גם אותו דבר :
-
- 4 תגובות
- 663 צפיות
-
-
שלום ! אבקש את המלצתכם לקירור טוב למעבד Q9550 OC לא יהיה מאסיבי מסגרת השקעתי כ-600 ש"ח תודה לכל העוזרים
-
- 4 תגובות
- 605 צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי כרטיס מסך Gigabyte 9800gt oc 1gb התקנתי תדרייבר הכי מעודכן של NVIDIA ואת ה-gamer HUD הכי מעודכן הוא מראה לי שהטמפרטורה של הכרטיס מסך היא תמיד 0 מעלות מישהו יודע מה הבעיה? בבקשה תעזרו לי תודה, בר
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
משום מה כשאני מנסה להעלות משו בכרטיס ולהריץ 3Dmark או את Grid (כי זה מה שיש לי מותקן) אפילו על העליה הכי קלה (20Mhz) אני מקבל ארטיפקטים. כשעשיתי את הauto-thingy של הCCC גם קיבלתי ארטיפקטים. כשניסיתי את Rivatuner, בנקודה מסויימת המחשב פשוט קרס.
-
- 13 תגובות
- 914 צפיות
-
-
היי חברים ראשית זה המפרט שלי לוח אם Asus P5kc כ. מסך Zodiac 8800GT512 מעבד quad q6600 ספק כוח corsair 450W מאוורר למארז Thermaltake Thunderblade מארז Saggita זה בעקרון הרוב לא אתאר את הכל.. העניין הוא שאני משחק במשחק או עושה איזו פעולה אינטסיבית במחשב הטמפ' של הכ. מסך עולה ל- 89 ואף 91! השאלה אם זה תקין ? היו לי מספר מסכים כחולים ברגע שהמחשב נתקע עשיתי את הדברים הבאים שידרגתי את הביוס, שידרגתי את הדרייבר של ה. מסך ואף שנמכתי אותו וכו.. אני אובד עצות יש לי עדיין אחריות על הכ. מסך השאלה אם יחליפו לי ?
-
- 3 תגובות
- 580 צפיות
-
-
ולשים איזה 120 ? או שהם מספיק טובים ?
-
- 4 תגובות
- 569 צפיות
-
-
שלום מדובר במחשב לסלון - בעל מארז קטן (נכנס בו לוח MICRO ATX) שניתקתי ממנו את כל המאוורררים (הרעישו מאוד) המעבד הוא INTEL E2140 -הבעיה שהוא מתחמם והמאוורר המקורי של אינטל מרעיש מתלבט כרגע בין : Freezer 7 Pro -AC ZALMAN-CNPS7500 TT-Blue Orb II Silent התקציב 150 (למרות שה-ZALMAN עולה יותר) יש למישו הצעה אחרת? בשמחה...
-
- 11 תגובות
- 800 צפיות
-
-
שלום. אני מחפש קירור למעבד. אני רוצה להחליף את הקירור שלי בגלל שהוא מאוד מרעיש (הקירור האורגינל של אינטל). OC בנתיים לא , אולי בעתיד. ראיתי שהמליצו פה על הקירור הזה : http://www.coolermaster.com/products/product.php?act=detail&id=4509 אבל אני לא יודע אם הוא בכלל מתאים למפרט שלי (אני ממש לא מבין בזה). הלוח אם והמעבד שלי הם: CPU Type Intel Pentium 4 530, 3000 MHz (15 x 200) Motherboard Name Asus P5P800 (5 PCI, 1 AGP, 4 DDR DIMM, Audio, Gigabit LAN) אם צריך עוד פרטים תגידו. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 498 צפיות
-
-
שלום, אני לא בטוח אם זה המקום הנכון לשאול את השאלה (אולי בפורום כרטיסי המסך?) ואשמח אם Admin כולשהו יעביר את ההודעה לפורום המתאים אם טעיתי. אז בפעם השניה בכמה שנים נשבר לי המאוור על הכרטיס מסך (Radeon 9700 Pro). לפני כשלוש שנים החלפתי את המאוור השבור עם מאוור גנרי, שנראה פחות או יותר ככה - http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=9661 אני מניח שאני יכול לקחת שוב את אותו מאורר, אבל אני מחפש משהו שיחזיק קצת יותר, ויהיה שקט יותר. בגלל המבנה של הכרטיס אני צריך מאוור עם Heatsink עגול כזה שמתחבר עם קליפסים בצדדים. האם תוכלו להמליץ לי על מאורר? או לפחות על חברה מסוימת שכדאי לרכוש את המאורר ממנה? תודה.
-
- 14 תגובות
- 966 צפיות
-
-
-
אז ככה .. פעם הייתי חובב רעש וחובב מאווררים רבים .. אבל אז הבנתי שאני רוצה שקט ולא רעש של מסוק מהמחשב .. לאט לאט הורדתי את המאווררים ובדקתי אחד אחד מימי מגיע הרעש הרציני .. גליתי שזה מהכ. מסך.. היום הלכתי וקניתי אקסלרו אס 1 של ארקטיק .. ראיתי שיש אותו להרבה אוברקלוקרים רציניים .. התקנתי אותו ולא רק שהרבה יותר שקט (מין הסתם אין לו מאוורר) הוא גם הגיע לתוצאה מפתיעה של 40 מעלות במנוחה .. (50+ עם הסטוק במנוחה) יש לי על המעבד פריזר 7 פרו של ארקטיק וב100 אחוז וב50 אחוז פעולה של המאוורר אני מקבל בדיוק את אותם הטמפ' בOC של 3.6GHZ .. מפתיע הייתי אומר .. יש לי גם מאוורר של איזי קול שקניתי פעם .. שקט במיוחד .. גם מאד מפתיע.. אז מה שאני רוצה לקנות וצריך המלצה מימכם זה המלצה על החלקי…
-
- 26 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אילו מבין המאווררים יותר אמין, פחות מרעיש, יותר טוב ? Arctic Cooling Alphine 7 או OCZ Vendetta ? תודה !
-
- 5 תגובות
- 621 צפיות
-
-
בתור אחד שהוא לא תותח OC הצלחתי תמיד עם קירור אויר וציפסטים בסיסיים להגיע עד 20 אחוז OC מ 3 גיגה להגיע ל 3.6 זה נחשב הרבה ? עם קירור BOX וספק גנרי 300W פשוט. הפנום נותן עד 25 אחוז OC מ 3 עד 3.75-8 זה שווה את הכסף ? מבאס רצח . גם במבחן ה OC ההבדל הוא אפסי בביצועים גרף 58 מול 59 אחרי OC .
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
העמוד הראשון לא משמעותי מדיי. שלום, אני מעוניין באוברקלוק דיאו רציני לQ6600, מ2.33GHz ל3.4GHz בערך. איזה קירור מומלץ? (קירור שקט, איכותי ושיחזיק את המחשב בעומס על טמפ' סבירה). הלוח אם EP43 DS3L יהיה טוב לאוברקלוק? או שהלוח לא קשור? נ.ב יש איזה מדריך מפורט על איך עושים אוברקלוק? כי אני לא מבין בגרוש בנושא.. אם כן-אפשר לינק? אם לא-אפשר מדריך?
-
- 22 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ערב טוב. ברצוני לדעת איזה גוף קירור מבין השלושה הכי טוב. http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=1610 http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?ProductID=3884 או http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=928 אל תסתכלו על המחיר. אבל להתייחס אך ורק לשלושת גופי קירור אלו. תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 538 צפיות
-
-
היי אנשים. כפי שבטח שמתם לב, תכננתי לקנות מחשב המכיל את קירור ה-Thermalright Ultra-120 eXtreme שמצויד ב-2 מאווררי NF-P12, מתוצרת Noctua. לאחר בירורים ארוכים, מסתבר שנגמר המלאי שלהם בארץ.. ככה שאני בבעיה. אני צריך המלצה ל-2 מאווררי 120mm, שיהיו כמה שיותר יעילים עם הקירור שרציתי. התקציב המקסימלי הוא 100 ש"ח למאוורר, לא כולל המשלוח. תודה רבה לעוזרים והמשך יום נעים
-
- 18 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לאור העובדה שאמא שלי נוסעת לארה"ב, אירוע שלא ניתן להתעלם ממנו , אני נאלץ להביא איתה כמה מוצרים ככה על הדרך. חשבתי על השילוב הזה למערכת הקיימת שלי : 1+2. חיזוק לונדטה 3. מאווררים למארז 4. לונדטה, לחץ סטטי גבוה ב60% ממאווררים של noctua 5. מתכנן לעשות חלון במארז, ורוצה לעשות אותו עצבני יש לי הגבלה של 100$/400 ש"ח, את ההפרש חשבתי להשקיע בבקשר מאווררים של זלמן (תמיכה בשישה ערוצים) שניתן להשיג בארץ (זיגזג). יש עצות לשיפור/ייעול? הכל יתקבל בברכה. ד.א. מישהו מכיר מאווררים של Panaflo? (ייצור של פנסוניק)
-
- 1 תגובה
- 510 צפיות
-
-
ערב טוב.. התקנתי את התוכנה.. עכשיו זה לא נראה מסובך מדי, אבל עדיין אני פוחד להרים את זה יותר מדי.. מישהו יכול להסביר לי מה אני צריך לעשות בדיוק? בפונצקיה של הadvance.. לא ה-easy מישהו שעשה את זה כבר פעם ללוח גיגהבייט.. תודה .. זה המפרט של המחשב: intel Q9300 2.50mhz P35-DS3L GYGABITE קירור מעבד פריזר 7 פרו ועוד 3 מאוררים 120ממ חוץ מזה.. אם זה קשור אז זיכרון 2X2048 תודה רבה למתייחסים
-
- 4 תגובות
- 639 צפיות
-
-
אני מנסה לעשות OC ל-4850 CF שלי... בקיצור אני מצליח נחמד אבל ממש לא מרשים... שאני מגיע לסביבות 680 לליבה מתחילים ארטיפקטים ולא בגלל חום. האם העלאת ה-PCI-E ל-105 יעזור?
-
- 4 תגובות
- 586 צפיות
-
-
אחרי OC דיי רציני לכרטיס מסך שלי (עכשיו על 775\1780) בחלק מהמשחקים ה VPU RECOVER מוציא אותי מהמשחק ומחזיר את הכרטיס לשעונים של 2D. אפשר לבטל את זה? זה בטוח? או שבאמת הגזמתי עם ה OC? תכלס הטמפ' בסדר.. ארטיפקטים אין...
-
- 4 תגובות
- 684 צפיות
-
-
אוקי אז ככה קניתי היום וונדטה מfox pc אני מנסה לחבר אותו למחשב וזה פשוט לא מתחבר אחרי שאני מורח עליו את המשחה הטרמית קשה להכניס אותו לא יודע איך להסביר המפרט כתוב לי בחתימה אם אתם צריכים
-
- 1 תגובה
- 526 צפיות
-
-
היי רציתי לדעת מה צריכות להיות הטמפרטורות של הכרטיס מסך שלי , x1950xtx . במנוחה הטמפרטורה שלו עומדת בערך על 63-68 מעלות ובמאמץ מגיעה עד ל 83 מעלות. אני חושב שזה לא צריך להיות ככה , מישהו יכול להגיד לי מה צריכות להיות המטפרטורות שלו ? תודה
-
- 5 תגובות
- 832 צפיות
-