אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
מה שלומכם? ^ האמת שדי הסתבכתי עם הסידור מהאווררים ל-CM690. אז ככה: קיבלתי איתו 3 מאוררים. (120MM) - מקדימה, מכניס. - על הדלת, נדמה לי מוציא. - מאחורה, מוציא. מה שמשאיר לי מקום לעוד 4 מאוררים. - רצפת המארז, מכניס? מוציא? - גג המארז 2 מאוררים, שניהם מכניסים? - על הדלת, לשים עוד את המאוררים כמו הראשון? אשמח לסדר בבלאגן. תודה.
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
השתמשתי בתוכנה hwmonitor 1. ראשית רציתי לדעת אם זו תוכנה טובה לדעת את הטמפרטורות של המחשב? 2. שנית אשמח לדעת אם הטמפרטורות בסדר? זה במנוחה.. [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 724 צפיות
-
-
היי אנשים. לאחרונה הזמנתי מ-Skypc מספר חלקים למחשב, ביניהם קירור ה-TRUE המפורסם בגרסאת תושבת ה-1366, אבל אין להם אותו במלאי. אני מנצל את ההזדמנות כדי לשאול פה, איזה גוף קירור אוויר יציג לי את הביצועים הטובים ביותר (ללא קשר למחיר, ישנה אפשרות להזמין מחו"ל) עם 2 מאווררי FM123 של SilverStone (במהירות מקסימלית לצורך העניין) במארז ה-PC-P80? כמובן שישנה עדיפות עצומה לגוף קירור שמגיע כבר עם מתאם לתושבת ה-1366, אבל במידה וניתן לרכוש את התושבת בנפרד אני מניח שלא תהיה בעיה לרכוש גוף קירור שאינו מתאים. קראתי ביקורות על ה-NH-U12P של Noctua שאומרות שהוא קירור האוויר הטוב ביותר. האם זה נכון? תודה רבה מראש לעוזרים. לילה טוב
-
- 10 תגובות
- 928 צפיות
-
-
שלום יש לי מארז של אנטק. אל המאוור של האנטק (המאוורר העליון) מחובר מין מתג כזה... אני חושב שזה מין שינוי של כיווני אוויר, תקנו אותי אם אני טועה. עדיין לא בדקתי את זה אבל אם כן האם אפשר לעשות זאת באמצע שהמחשב מופעל?
-
- 25 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן אנשים, קניתי לא מזמן מעבד Q6600 בטענה שזה G0 . לאחר התקנה במחשב התוכנה CORETEMP מזהה אותו כ B3 .... האם זה אומר שאכן המדובר בגרסה של ה 130W ?! או שהתוכנה לא אמינה ... ? תודה. תמונה : [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 696 צפיות
-
-
טוב אז ככה.. אני מתכנן לקנות E5300 שהוא 2.6GHZ , עם הקירור סטוק שלו והוא יהיה עם כזה מפרט: לוח אם Asus P5KPL-CM זיכרון 2GB+1GB 667MHZ (ה-2 של PQI וה-1 של קינגסטון) כרטיס מסך Club3D GeForce 9500GT 512MB ספק כח ג'נרי 500W שמחזיק לי טוב מאוד בנתיים (רק עם מעבד פנטיום 4) מארז סבבה שני מאווררי 8 ס"מ אחד מאחורה אחד מקדימה, ואני שם עוד אחד 12 ס"מ בצד, אולי עוד אחד איפשהוא לכמה OC אני יכול להגיע איתו אבל בלי לקחת סיכונים ושהוא יישאר לא רותח אחרי הOC? ומה המקסימום מקסימום שאפשר? והאם הלוח שלי בכלל מאפשר OC?
-
- 5 תגובות
- 663 צפיות
-
-
יש לי בעיה שאני שובר תשיניים כבר כמה שעות ופשוט לא מצליח לפתור... יש לי שני כרטיסים HD4870 ב CF, ברגע שרק כרטיס אחד מחובר אין לי בעיה להריץ פריים גם ב 4.8GHZ, ברגע שאני מחבר את שני הכרטיסים ליבה אחת בפריים נופלת אחרי 2 שניות... מה יכולה להיות הסיבה ? איפה ההגיון בעיניין ?! אשמח לתשובה מהירה... תודה.
-
- 5 תגובות
- 611 צפיות
-
-
מי עדיף מבחינת ביצועים ושקט ? אם ה120 נותן ביצועים טובים יותר אז בכמה? כי גם יש הפרש במחיר. כאשר על ה120 מורכב מאוורר 1300rpm nactua .
-
- 2 תגובות
- 573 צפיות
-
-
שלום. יש לי E7200 על AC FREEZER XTREME ומעלות במנוחה זה 37-38. זה בערך אותה טמפ שהייתה לי על קירור הסטוק. יש מצב שזה בגלל שבעת ההתקנה, הוצאתי והחזרתי את הקירור מספר פעמים ואולי זה דפק את המשחה הטרמית. או שאולי זה קשור איך שהוא לכיוון של המאוורר. בתודה, demi
-
- 14 תגובות
- 750 צפיות
-
-
המחשב קופא כשאני משחק במשחקים, משהו עם גראפיקה די עלובה האמת, אני לא בטוח מה זה CPU בכל מקרה בEVEREST זה מראה שזה על משהו כמו 60-70 אחרי/בזמן המשחק, לא ניסיתי בזמן עומס גדול אבל אני מניח שאותו דבר יקרה, פתרון?
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
תקשיבו אני קניתי היום מחשב ואני רוצה לדעת האם כדאי להחליף את הקירור לninja 2.. המעבד שלי הוא q6600 וsky עושה לי oc.. תודה!
-
- 6 תגובות
- 685 צפיות
-
-
קרתה לי תקלה עגומה כשניסיתי להוציא את הקירור למעבד AMD 3000+ על תושבת 939. הפינים התעקמו וכשניסיתי לישר אותם אחד מהם נשבר. מדובר בפין בשורה החיצונית ביותר בסוף השורה. הצלחתי ליישר את כולם, עם מברג והכנסתי בחזרה וזה יושב הרמטי. השאלה שלי היא - האם זה בטוח לנסות להפעיל את המחשב עם המעבד הזה, או שהלוח ישרף?
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שאלתי בעבר ולא זוכר כבר מה ענו לי. מה אוכל לעשות על מנת להשתיק אותו? פתחתי אותו ולא היה נראה שאפשר להוציא את המאוורר.
-
- 14 תגובות
- 906 צפיות
-
-
והכול עלה לי 160 $ כולל הובלה לארץ שימו לב הם שייפו לי את המאוורר קליפסים נוספים למאוורר שני מאוורר 110 CFM
-
- 25 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מבקש בבקשה עזרה.. קניתי מעבד חדש ולוח אם חדש.. חיברתי הכל .. כשאני מדליק מופיעה לי .. הטמפרטורה של ה-CPU גבוהה מאוד.. ניכנסתי להגדרות בביוס רשום לי 100 אחוז טמפרטורה.. המוזר שהכל מחובר כמו שצריך המאוורר שעל הקירור עובד הקירור לא מחומם ביכלל .. בדקתי כמה פעמים שהכל מחובר טוב.. מבקש את עזרתכם .. מהי יכולה להיות הבעיה ?.. כאשר אני מדליק עושה לי רעש של כמה ציפצופים ..ואז כרגיל הכל!..
-
- 3 תגובות
- 658 צפיות
-
-
חשבתי לבנות מערכת עם המפרט הזה ובהמשך להוסיף כרטיס 4670: מעבד: INTEL PENTIUM DUAL CORE 2.5GHz E5200 : "SLAY7" - BOX ¤358 לוח אם: ASUS P5KPL-CM ¤274 זיכרון: KINGSTON 2048MB DDR2 800MHz CL5 ¤115 מארז: ANTEC NSK4480B II + 380W EARTHWATS PSU ¤466 מחיר סופי: ¤1213 המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il אני מבין שבמערכת כזו אי אפשר לעשות אוברקלוק. אם אחליף את הלוח ללוח מבוסס P31 ואקנה את כרטיס המסך כעת, האם הספק וקירור הסטוק יספיקו לאוברקלוק?
-
- 4 תגובות
- 706 צפיות
-
-
עשיתי אוברקלוק למעבד ל-3.16.. עד לאן אני יכול להגיע עם E7200 בלי שהמחשב ייפגע או משהו כזה... מי שעשה אוברקלוק במעבד הזה לכמה הגעת?
-
- 8 תגובות
- 633 צפיות
-
-
שלום, המאורר סטוק שיש לי מאוד מרעיש ואני מעוניין לקנות את המאורר הזה http://www.arctic-cooling.com/catalog/product_info.php?cPath=2_&mID=101&language=en ב145 ש"ח מ ksp\ עכשיו ההתקנה לפי מה שביררתי עולה 100 ש"ח לפי דעתכם אני יכול להרכיב את המאורר הזה בעצמי? כאילו האם זה לא ממש מסובל למי שיש חוש טכני? כי אני אף פעם לא הרכבתי מאורר על כרטיס מסך אולם ניקיתי מידי פעם. או שכדי לי להוציא 100 ש"ח על ההתקנה של המאורר וזהו? ד"א איך המאורר הנ"ל? האם הוא מומלץ או שמישהו מכיר משהו יותר טוב וכדאי? תודה לעוזרים!
-
- 4 תגובות
- 495 צפיות
-
-
היי אנשים. שמתי לב כי בכל לוח אם ישנה הגבלה לתדר מסוים של זכרונות, כדוגמאת ה-Rampage II Extreme שיכול לעבוד עם זכרונות בתדר של עד ל-1,800MHZ. רציתי לדעת, האם ישנה דרך כלשהי לעשות OC ללוח ככה שיוכל לעבוד עם זכרונות במהירות יותר גבוהה, או שבכל מקרה יזהה רק 1,800MHZ? עד כמה שידוע לי, גם התדר של 1,800MHZ נחשב כ-OC ללוח האם. תודה רבה לעוזרים.
-
- 14 תגובות
- 711 צפיות
-
-
שמעתי שהוא מאוד רועש.אז יש אפשרות להחליף מאוור לשקט?
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האם אפשר לבצע המהרה למעבד p4 1.6 sokcet 478? האם זה שווה את המאמץ? יש ברשותי מאוורר למעבד פשוט האם כדי להחליף מאוורר? ואם כן עד לאיזה מהירות שווה להמהיר?
-
- 2 תגובות
- 577 צפיות
-
-
http://img127.imageshack.us/img127/8638/jpgmyocic8.jpg מבחינת טמפ' אני יכול עוד הרבה אבל לדעתי אני מוגבל ע"י הספק הג'נרי שלי... חברים יקרים קבלו עידכון : http://img186.imageshack.us/my.php?image=nomorepa1.jpg תמונה אחת שווה אלף מילים שאין לי ! טמפ' בפנים -->> See 4 Yourself
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כיום אני הבעלים הגאה של הפריזר 7, וחשבתי לשדרג כבר את הקירור המזדקן, במיוחד אחרי המעבר למעבד מרובע ליבה, והקירור הזה פשוט לא יכול להתמודד עם האוברקלוק. חשבתי על Freezer Xtreme ועל Ninja של סקייט. מה מהם עדיף? או אולי קירור אחר (בתקציב של +-200 שקלים)?
-
- 36 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
מה דעתכם עליו? כמה רעש הוא מפיק? למישהו יש נתונים מדוייקים?
-
- 18 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לו כזה http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1297 ומעבד ק7400 וקירור OCZ VENDETA 2 אני יוכל להגיע ל 4 ?
-
- 7 תגובות
- 538 צפיות
-