עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. תודה..ניר.

• 12 תגובות
    • 749 צפיות
  2. Started by zazaza,

יש לי מערכת: Intel Pentium 3 EB 800MHZ Asus CUV4X-C Sdram1: Kingston 256mb Sdram2: 128mb [Dunno what] Gforce 2 mx *השאלה היא אם כדאי לעשות OC לאיזהשהם חלקים ואם יש טעם לעשות OC בלי להוסיף קירור נוסף ומבלי שום תוספות חומרה שווה להוסיף קירור? P.S חשוב מאד שהמחשב לא ישרף

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by The_Byter,

pix update: Cold plate temp: Geforce3 Defalut core: 200MHz Air OC: 250MHz MCW50-T: 270MHz (no artifacts, no v-mods) 17C~ idle 28C~ load ambient 18C~

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by EpoXi,

שלום. ברשותי פנטיום 4 3000MHZ ואני רוצה לנסות לעשות לו OC. קראתי כמה מדריכים והתחלתי במלכה. ביטלתי את שתי האפשרויות C1E ו EIST שמרתי ועשיתי ריסטארט. אחר הגעתי לשלב המעשי של לעלות את התדרים, הגעתי ללשונית Frequency/Voltage Control שם אמורים להעלות את התדרים אבל יש לי שם רק אפשרות אחת :Memory Frequency For - בה אני יכול בחור בין AUTO, 2.0, 1.66 ו 1.33. איך אני אמור לעלות מתחים ותדרים אם הביוס בכלל לא מציג לי את האפשרות? הלוח אם הוא : GIGABYTE GA-8I865GME-775-RH המעבד : INTEL PENTIUM 4 630, 3000 MHZ (15 X 200 אם תוכלו לעזור לי אני אשמח, תודה. דניאל.

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. ויש לי קרור טוב על המעבד. SPARK 7

• 12 תגובות
    • 716 צפיות
  6. שלום אני לא מוצא את המארז שלי בחנויות כנראה כבר עבר זמנו אבל ציירתי את מיקום המאווררים... יש לי שלוש מאוורים של 8ס"מ ומאוורר אחד מאוחורה של 12 ס"מ הייתי רוצה להתייעץ איתכם איזה מאווררים יכניסו אוויר ואיזה יוציאו... תודה רבה מראש http://img513.imageshack.us/img513/4999/100tt6.jpg נ.ב המארז דיי גדול (45X45) אם זה משפיע בצורה זאת או אחרת. שוב תודה

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  7. ואם ז המשהו אחר תסבירו לי מזה.. ואני זוכר שפעם ראיתי פה שדיברו על מישהו שהגיע לבאס 600 עם הP5B DLX ניראה לי מישהו מהפורום XS אני זוכר טוב? או שאולי התלבלתי?

• 12 תגובות
    • 876 צפיות
  8. Started by TheSoupNatzi,

קודם כל, רציתי לבקש סליחה על כל האשכולות שאני פותח בזמן האחרון פשוט....ניכנסתי לתחום הזה ממש לפני קצת זמן ואני מנסה פה כל מיני דברים עכשיו, קניתי(יותר נכון קנו לי) מאוורר של אנרמקס 120 מ"מ עם הכיוונון של עוצמת המאורר בכל אופן, ניתקתי גם מאורר מספק ישן ו...עכשיו יש לי 2 מאוררים שלא מחוברים רציתי לדעת איפה מומלץ לשים אותם...? ד.א. עכשיו יש לי מאורר אחד שמוציא אוויר שממקום קצת מתחת לספק ומאורר שני שמכניס אוויר שממקום בחלק הקידמי תחתון של המחשב...

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by GHOST,

הרבה זמן לא התעסקתי בנושא אז אני לא כ"כ מעודכן.... אבל האם המעבד הנ"ל פתוח ל OC והאם הוא אוברקלוקר טוב? תודה מראש על העזרה

• 12 תגובות
    • 779 צפיות
  10. Started by idoyi,

אני חייב המלצה לקירור למעבד עד 300 ש"ח הוא רותח!!!!!!!! יש לי amd 3500+

• 12 תגובות
    • 666 צפיות
  11. Started by eglon1,

קצת תמונות בקרוב אעלה .. אני רק מתקין את החיה הזאת על המעבד ואדווח על השינויים כרגע עם אילתור של מאוורר (שצורך 30 W חיברתי לשקע של החשמל באמצעות שנאי ) אני נמצא על OC של 600 MHZ למעבד AMD Athlon 3800 +64 X2 סטוק - 2000 --- > C@ 2600 במנוחה 60 =/ כך גם במאמץ .. ( איך זה הגיוני אין לי מושג סוף סוף לעשות OC מכובד יותר ) אוקיי התמונות ייתעכבו ככל הנראה אך אני עובד כרגע בתדר של 2800 MHZ (עדיין מכפלה 10 למעבד) לזיכרונות הייתי צריך להוריד תיזמונים ל- 5-5-5-15 . ) במנוחה המעבד עובד על 44-45 ( גם אתם יודעים זה דינאמי .. 45,41,43 ) טמפרטורה במאמץ עפ"י S&M 53 לליבה אחת ו- 55 לליבה שנייה + - 1 מעלה עד 2 מעלות . שמתי לב לדבר די יפה (אך מבאס ואשמח לעזרה ..) הטמפרטורה…

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  12. רוב הלוחות המבוססים על שבבי אינטל (כרגע האופציה השפויה למשתשי קונורו) משתמשים בגוף קירור פסיבי, שקט מאוד אבל חם. קירור הגשר הצפוני יכול בהחלט לתת עוד כמה מגה הרצים נוספים ל fsb ולשפר את מצב האוברקלוק. כרגע יש היצע מוגבל יש בגופי קירור טובים לגשרים הצפונים, אבל הנה אחלה אופציה שצפויה בקרוב להגיע לארץ: tt extreme spirit 2 גוף קירור עשוי נחושת כולו עם 2 פייפים חמודים, שקט יחסית - 19DB, קל להתקנה ויושב על ציר מסתובב ככה שהוא אמור להתאים לרוב הלוחות הקיימים בשוק - בעלי ה dfi ultra/sli - אין לי שמץ אם הוא יתאים ללוח שלכם בגלל הכרטיס מסך. ניסיתי בדקתי, מדובר בגוף קירור טוב, על האינטל הוא הוריד לי 7 מעלות לעומת הגוף המקורי + מאוורר 80, ונתן עוד כמה MHZ . המחיר: בחול הוא עו…

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. 61 מעלות במאמץ ?! עם ביג טייפון ! לעזאזל מה עושים? יש לי P4 3GHZ 2MB מאמץ..קידוד סרט הטמפ' מגיע ל 59-61 בלי לזוז כל משך הקידוד שזה 25 דקות... במנוחה 38-44 מעלות לי נראה שלא מרחו משחה טרמית מספיק לא ?!!?! או שאולי אני צריך להוסיף עוד מאווררים למחשב.... ? יש לי רק אחד מקדימה שמכניס אוויר....... בעעעע ואחד חלש מאחורה שאמור להוציאאבל אני רואה שאין לו כוחחחחחחח יש מצב שאני יוסיף עוד אחד שמכניס ועוד 2 שממוצאים והכל יסתדר?!?!

• 12 תגובות
    • 951 צפיות
  14. Started by roeiw,

איזה לוח מהלוחות של Abit למעבד הזה הוא הכי טוב?

• 12 תגובות
    • 664 צפיות
  15. Started by maxwell10,

האם ישנם מחשבים חרישיים? (fanless syste) אפשר לראות תמונות או מפרט?

• 12 תגובות
    • 952 צפיות
  16. Started by kostik,

תודה מראש!! ןלפנטיום 4 2.4C לוח אם ABIT IS7-E

• 12 תגובות
    • 793 צפיות
  17. Started by taotao,

פרקתי ממחשב יש (686) את המאוור של המעבד ויחד איתו את הצלעות עכשיו המאורר של המעבד הוא קטן 40מ"מ משהו כזה (אם יש למישהו רעיון מעניין איפה לדחוף אותו בכיף?) עכשיו הצלעות קירור הם מרובעות כאלה ואני שואל אם למישהו יש רעיון או אולי סתם משהו נחמד שאפשר לעשות איתם אם בכלל ?

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. רציתי לדעת בהיותי קונה בקרוב תמעבד הזה רציתי לדעת לאיזה תוצאות אפשר להגיע בOC?... תוצאות גבוהות!!! ??.

• 12 תגובות
    • 838 צפיות
  19. Started by DarkSight,

צורפה תמונה אני לא יודע למה זה ב70 מעלות ומזה לעזעזל אני רק יודע שהמעבד נמצא על 33 מעלות עם קירור סטוק ויש לי מארז עם זרימת אוויר מצויינת [attachment deleted by admin]

• 12 תגובות
    • 730 צפיות
  20. Started by MaRom1,

בבקשה הינה תמונה: http://up35.siz.co.il/up1/w0nluhgmizm0.bmp לפי דעתי זה לא בסדר אבל אתם תגידו. *זה בלי מאמץ בלי כלום אפילו בלי משחק אחד על המחשב (אתמול פרמטתי את המחשב) עריכה: המעבד הוא E8400 וכרטיס 4870

• 12 תגובות
    • 820 צפיות
  21. שלום יש ברשותי מחשב נפטיום D 3.2 כפול ליבה עם קירור טרמל טייק סיילנט הטמפרטורת עבודה -70 65 מעלות שזה ממש גבוה יש לי מארז סווינג של טרמלטייק ולא נראה שיש מקום לביג טייפון.. איזה קירור אתם ממליצים לי לקנות ואיזו משחה טרמית על מנת להוריד את המעלות המטורפות האלו... ברגע שאני מקודד סרט המעבד פשוט מתחמם כיאילו אין מחר!!! מה עליי לעשות על מנת לקרר אותו כהלכה.. ומה הטמפרטורות הסבירות של מעבד כזה ? נראה כיאילו הוא חם מעל ומעבר... אשמח להמלצות על קירורי אוויר במחירים לא אסטרונומיים ועל משחה טרמית שתעשה את העבודה... זה דחוף בבקשה, תודה מראש.

• 12 תגובות
    • 761 צפיות
  22. תקשיבו אני חדש בקטע הזה של OC הבנתי שמה שאפשר לעשות לו OC זה רק המעבד הכרטיס מסך והזיכרון.. ואני יעשה OC למעבד זיכרון או הכרטיס מסך ופתאום אחד מהם יהרס לי..ויש לי עדיין אחריות על החלקים ואני מביא אותם לחנות עם כל המארז יש להם איזהשהו אפשרות לראות אם עשיתי OC או לא?(להתייחס למעבד לזיכרון ולכרטיס מסך..כל אחד בנפרד)

• 12 תגובות
    • 740 צפיות
  23. Started by LermanIsUberCool,

וקירור, ואוברקלוקינג. מלמעלה ועד למטה. תודה

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by K0sTa,

טוב אז הבעיה היא כזאת, אני לא מצליח לעבור את ה425 ליבה ו385 זכרון בלי שמופיעים לי הארטיפאקטס האלה, הפסים האלה שקופצים... המעלות של הכרטיס עומדות על כ-40-50 מעלות... ואני חושב שהוא מסוגל ליותר מזה... מה עושים ? :s05: הכרטיס מסך שלי במפרט......תודה לעוזרים

• 12 תגובות
    • 648 צפיות
  25. שמתי לב שהמאוורר בביג טייפון הוא עובד מקסימלית על 1300RPM,יש מצב להחליף מאוורר שם נגיד משהו שעובד על 1500-2000 RPM? לאחד כמוני שטמפ לא מספקת אותו במעבד זה אפשרי לא? למשל כזה מאוורר נראה לי הרבה יותר טוב ממה שיש סטוק בביג... http://www.thermaltake.com/product/DCfan/Standard/a2368/a2368.asp 2000RPM 21DBA נשמה יותר טוב בהרבה...מה אתה אומרים? נ.ב מדובר בביג טייפון גירסה רגילה*

• 12 תגובות
    • 712 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.