עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by .m.l,

למעבד e6600 ולוח אם gigabyte ds 4 Scythe Ninja Plus Rev. B Thermaltake Big Typhoon Thermaltake Cooling Bundle Sonic Tower+Silent Wheel 13mm

• 10 תגובות
    • 592 צפיות
  2. Started by hagay21,

zalman CNPS 7700 Cu עם מאורר 120 מ"מ או Thermalright XP-90 עם 90 מ"מ אני מחפש השוואה גם לגבי load וגם לגבי idle

• 0 תגובות
    • 443 צפיות
  3. Started by ScreameR,

Cooler Master Hyper TX 3 לאומת Xigmatek HDT-S963 H.D.C, במדדים של קירור ושקט. בנוסף, הרבה זמן לא קניתי חומרה וציוד חדש, עם גוף הקירור מקבלים גם משחה טרמית או ש אני ממש לא מתכנן OC והרבה יותר חשוב לי השקט..

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. איזה עדיף ? יש עליו SF2, ומתוכנן OC. מעבד : AXP 1700+ dlt3c

• 1 תגובה
    • 550 צפיות
  5. Started by traveller,

אני צריך להחליט איזה גוף קירור אני מזמין. השיקולים שלי הם: צריך יכולת קירור טובה כמה שיותר(הולך לשמש ל-Core2 Quad) צריך להיות שקט. יש לי מחשב עם Zalman 7700AlCu עם קצב סיבוב מירבי. הייתי רוצה מאוור עם רמת רעש דומה. צריך לבוא ביחד עם מאוורר(לא כל מני הרכבות של חלקים שקונים בנפרד) קירור אוויר(לא רוצה צרות עם מים בתוך המחשב) אני לא יודע לאיזה גדלים ומשקלים הדברים האלה מגיעים, אבל זה צריך להיות משהו שלא ישבור את לוח האם אם מובילים את המחשב מורכב(גם לא בסיכוי קטן) מחיר הוא לא פרמטר משמעותי(אין לי בעיה לשלם אפילו עוד כמה מאות שקלים בשביל מוצר טוב, אבל רק אם הוא באמת טוב) בחירה טריוויאלית היא Zalman 7700Cu, כי אותו אני מכיר. השאלה היא האם אתם יכולים להמליץ על משהו בעל יכולת קירו…

• 8 תגובות
    • 686 צפיות
  6. יש לי פה מחשב עם לוח אם לא מוכר, הבעיה היא בגוף קרור מדובר במחשב ישן יחסית מסוג דורון של AMD לא ראיתי מעבד כזה בחיים שלי ואני לא יודע על איזה סוקט הוא יושב וכ'ו והחלטתי לשאול מכיוון שהגוף קרור מחובר ללוח אם עם פס ברזל באמצע ומקובע ע"י 2 ברגים משתי הצדדים ולא הקליפסים שיש כיום ... עכשיו הבעיה היא שהמעבד מתחמם יותר מידי והמחשב נכבה עקב זאת טמפ' מעבד מגיעה עד ל 90 מעלות !!! צריך להחליף גוף קרור ומאוורר דחוף ! אני לא מעוניין להשקיע בגוף קרור יותר מידי כסף משהו בתחום של 50-70 שקלים בקיצור השאלה היא כזו : איזה גוף קרור אני צריך לקנות בשביל מעבד דורון של AMD ? אם אפשר לקבל שם של דגם מדויק ... תודה

• 0 תגובות
    • 482 צפיות
  7. Started by tovtov,

שלום, אני לא מבין בזה כלום - לכן השאלה (אני מכווה שלא טיפשית ) איזה גוף קרור עדיף ל AMD 939 3000 1. זה שמגיע ב BOX (האורגינל) 2. TR2 M6 SE של thermaltak תודה

• 2 תגובות
    • 482 צפיות
  8. ולא רק הצינורות חוץ מV1 וV12 מה יש עוד? חשבתי להביא משהו טוב יותר ...יש לי כרגע את הV1 אבל הוא באמת יותר ליופי ופחות לקירור... אז אני שוקל להחליף אותו למשהו שיהיה משהו ממש חזק שיהיה אפשר להעביר בשידרוג הבא... אבל מה אני לא מכיר בכלל גופים מנחושת... מי

• 32 תגובות
    • 4.1k צפיות
  9. Started by kozlovski,

יש לי מעבד: amd 64 athlon 3500 plus! וכרטיס מסך: x800xt platinum 256mb אני רוצה לשים לכרטיס מסך ולמעבד קירור טוב שיוריד את הטמפרטורה בהרבה אז בבקשה תגידו לי איזה לשים כי אני לא יודע מה מתאים להם

• 3 תגובות
    • 435 צפיות
  10. אני מתכוון לקנות את ה 5200 של ספארקל שנמכר בפנדה אתם יכולים להגיד לי איזה גופי קירור מתאימים לו(אני מתכוון גם לגופים הגדולים ג'יינט,סילנסר זלמן וכו) וגם איזו בחירה הכי עדיפה?

• 3 תגובות
    • 497 צפיות
  11. נכון לעכשיו יש את הגוף קירור המקורי של המעבד והרבה פעמים כשיש עומס על המעבד הטמפ מגיע ל 70 מעלות!!! המחשב לא נמצא במצב OC אני מעוניין לרכוש גוף קירור עבור המעבד בתקציב של עד 200 שח חשבתי על Thermaltake Extreme Volcano 12 CPU Cooler for AMD Athlon XP שעולה 160 שח בפנדה יש משהו יותר טוב במסגרת התקציב שלי? אפשר להשיג אותו במחיר יותר נמוך? מה דעתכם על [185שח] Thermaltake SilentTower 4-in-1 CL-P0025 Heatpipe Cooler (צריך בשבילו לעשות חורים בלוח אם? אם כן זה בעיתי?) או [175שח] Thermaltake POLO 735 Extreme 3-in-1 A2144 Cooler [170שח] ZALMAN CNPS7000B-AlCu הם יותר טובים מ Volcano 12 ? …

• 34 תגובות
    • 2k צפיות
  12. Memtest86: http://www.memtest86.com Memtest86+: http://www.memtest.org

• 0 תגובות
    • 719 צפיות
  13. Started by SubX,

אני מתכוון לקנות גריז טרמי חדש, ולהיתפטר מהגריז הלבן.. איזה לקנות ? (חשבתי על הננוטרם) ואיפה מוכרים הכי זול ? אשמח לתגובות 8)

• 7 תגובות
    • 764 צפיות
  14. Started by Rust,

לא ראיתי בשום מקום התייחסות מסודרת לסוגים השונים של גריז תרמי, ומכיוון שאני קונה בקרוב מחשב בהרכבה עצמית אשמח לשמוע את דעתכם על הסוגים השונים הקיימים בשוק. תודה!

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by oded6188,

http://www.pandas.co.il/default.php?cPath=55_349 ?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  16. שלום לכולם. אני עושה חושבים אם להחליף כ. מסך, ועלתה לי השאלה לאיזה מהסדרות האלה בד"כ ניתן לבצעה המהרה, ולפתוח צינורות? אני יודע שזה תלוי הרבה על מה נפלת, אבל בגדול נראה לי שיש הגיון שאם לקחו סט של כרטיסים שחלק נפלו להיות GS בגלל היצור של המעבד, וחלק נפלו להיות GT מסיבות דומות, ורק חלק נשארו כ U, אז זה אומר משהו על היכולות פתיחה והמהרה של ה U מאשר של ה GS. שאלה שניה: ב SLI, אני הבנתי שמחברים שני כרטיסים זהים. מה קורה אם אני מחבר שני כרטיסים שונים (אבל כמובן מאותו יצרן GPU)? מישהו ניסה? מישהו יודע?

• 0 תגובות
    • 437 צפיות
  17. Started by dr computer,

איזה דבק טרמי הכי כדאי לקנות??? אני רוצה להדביק לזכרונות של הכרטיס מסך(FX5200) ד"א אני גר באיזור ירושליים(מעלה אדומים!!!) וחוץ מקי אס פי יש עוד מקום בסביבה שבוא אפשר להשיג דבק טרמי(יש לי נסיעות חינם אז תרגישו חופשי להגיד לי ליסוע לכל איזור ירושליים בשביל לקנות)

• 9 תגובות
    • 995 צפיות
  18. אני מודע לזה שצריך OC בנוסף לפתיחת הצינורות ולזה שזה לא בטוח מצליח והכל.. לפי מה שהבנתי בלידטק זה מצליח הכי הרבה לא? זה עובד גם בAGP? אם כן אני אשמח לקבל לינק ישיר אליו באחת מהחנויות שמוכרות אותו. תודה מראש

• 29 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by shlomo_l,

עם איזה תוכנה עדיף? כי לפי מה שהבנתי הכי טוב זה עם צריבת ביוס שאני לא יודע איך עושים ואם מישהו יכול להסביר לי איך? בבקשה ותודה!

• 3 תגובות
    • 485 צפיות
  20. שלום, מה יהיה ההבדל בתוצאות בין הלוחות: ASUS P5B ASUS P5B DELUXE ABIT AB9 ABIT IB9 ואחרון חביב: Abit FPIN9 ?? -- עם המעבד: e4300 / e6400 ועם זיכרונות 800mhz cl5 [בינתים לא בחרתי חברה] [אה כן ועם tuniq tower] תודה האם עם כל לוח יהיה אפשר להגיע ל 3.3MHZ ? ואיזה מהם הכי טוב? ולמה?

• 1 תגובה
    • 437 צפיות
  21. השאלה בכותרת. אני רוצה לבדוק מהי הטמפ' המקסימלית שהכרטיס מגיע אליה ביום חם שכזה.. עוד סטיה שכזו. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 469 צפיות
  22. Started by ofir123,

של הGREEN POWER עם מאורר 9800 סל"ד שקט מאד (למרות שהרעש לא מפריע) לבין המקורי של AMD המעבד הוא AMD.

• 9 תגובות
    • 962 צפיות
  23. Thermaltake VOLCANO 11 - Xaser Edition Highest Performance Cooler האם הסינק שאיתו שווה משהו ?? אני יודע שהמאורר זה SF2 אבל מה עם הסינק ? שווה ? לאיזה היטסינק מוכר הוא משתווה . איך הSK-7 מולו ?

• 3 תגובות
    • 454 צפיות
  24. בלי להתייחס לרעש - רק לקירור

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים