עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by Baridy,

אני רוצה לקנות את Cooler Master 590 איך האיוורור בו? כמה מאווררים יש בו? או שכדאי לקנות מארז אחר אם קירור טוב יותר?

• 1 תגובה
    • 501 צפיות
  2. שלום, חבר שלי קונה בימים הקרובים מחשב והוא קונה את הטירמלריט למעבד q9300. אני צריך שתמליצו לי על המאוורר הכי טוב שאפשר לחבר לטרמלריט. תקציב 150-200 שקל... תודה רבה מראש סטס.

3. Started by y4niv,

שלום, יש לי את המארז Corsair Carbide Clear 400C Compact Mid-Tower כרגע מחוברים אליו 2 מאווררים 140מ"מ שמכניסים אוויר קר מקדימה, מאורר 140מ"מ שפולט אויר חם מלמעלה ומאורר 120מ"מ נוסף שפולט אויר חם מאחור שהוא גם מחובר לרדיאטור של המעבד. יש לי מקום להוסיף עו מאורר אחד שיפלוט אויר בחלק העליון של המארז, האם כדאי להוסיף ? אם כן, אין לי עוד חיבור למאוורר נוסף בלוח האם, האם זה בטוח לחבר מפצל ? תודה.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by Night,

המעבד הוא Intel Pentium 4 דגם 513. אני רוצה מאוורר שלא יעשה הרבה רעש, שאני אוכל לישון כשזה דלוק... אני לא מתכוון לעשות אוברקלוק אז לא צריך משהו חזק. על מה תמליצו?

• 3 תגובות
    • 626 צפיות
  5. איוורור למעבד + מאוורר 120MM עד 150 ש"ח לשניהם ביחד. כאשר הדרישה היא שקט מוחלט (עד כמה שהדבר אפשרי), יש חיה כזו? אני צריך את הנ"ל אבל המטרה היא שזה יהיה שקט במקסימום האפשרי אפילו על חשבון הביצועים! המחשב הוא ללא OC! יש מפרט מחשב. נ.ב. האם קירור פסיבי בתנאים הנ"ל הוא אופצייה? תודה רבה מראש.

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by Snoopy2006,

שלום, קניתי מארז V4 http://www.thermaltakeusa.com/Product.aspx?S=1308&ID=1967#Tab1 המוכר אמר לי שהוא מגיע עם מאוורר אחד וששאלתי אם ניתן להוסיף עוד מאווררים הוא אמר שאפשר מקדימה. בבית גיליתי שניתן להוסיף גם מלמטה ומלמעלה. מרגיז מאוד (שלא ניתן מידע מדויק וצריך לגלות זאת לבד). אני רואה במארז שלמעלה יש מקום ל-2 מאווררים. האם זה נכון (באתר של היצרן כתוב שניתן להתקין מאוורר אחד למעלה). איזה מאווררים 120 MM מומלץ להתקין כתוספת ? תודה רבה

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by doreiny,

שלום לכולם אני רוכש כרגע מעבד ולוח חדשים 775 האם הקירור ל775 שונה ? או שהגודל זהה ואפשר לקרר אותו עם כל פתרונות הקירור שיש בנושא הדביק? כי רציתי לקרר את המעבד הקודם שלי עם : thermalright slk-947u+enermax 92mm

• 3 תגובות
    • 411 צפיות
  8. Started by Chura,

שלום לא מזמן קניתי מחשב ואני רוצה ללמוד את התחום... קניתי מעבד P4 3.0 2M 64 עכשיו הוא מגיע עם מאוורר דיי גדול, לא מבין גדול בזה... יש צורך בביג טייפון ? נכון לעכשיו המחשב לא מיועד לOC או בכלל למשחקים, רק בעוד 7 חודשים (זאת הסיבה שהוא בלי כרטיס מסך\זיכרון נורמלי) אבל משו מטריד אותי, המאוורר על המעבד הוא רק ב1400 סל"ד.... למה ? זה נקרא טמפ' סבירות ? חן

• 5 תגובות
    • 584 צפיות
  9. Started by danieln9,

שלום ניראה לי שאני קונה SLK 700 ורציתי לדעת כמה דברים יש לי BARATON 2500 עם קירור מקורי של AMD שמגיע ל45 בשימוש פשוט של אינטרנט, עכשיו האם בכלל יהיה שינוי עם הSLK 700 והאם המאורר המקורי של AMD על הHSF (כאילו ההיט סינק) הוא BALL BEARING (מסב כדורי)?? עי אז אני פשוט אקנה את הSLK 700 ואשים את ה60 MM של הAMD עליו. בתודה דניאל נורמן

• 8 תגובות
    • 573 צפיות
  10. Started by looo,

האיורור במארז אצלי טוב? אם לא איך לסדר את האוררים?

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by zohare62,

ברשותי 2 מחשבים שהכרטיסים בהם היו מתחממים p2 p3 הכנסתי מאורר כמו שבספק כוח לכל מחשב בתוך המארז מדיוק במרכז קדחתי חור קטן והגבעתי את המאורר פתר לי המון בעיות של התחממות כרטיסים והרד דיסק שהיה רותח בהתחלה מומלץ בחום לעשות כמוני יפתור לכם הרבה בעיות.. שלכם זוהר ידיד טוב :saint:

• 2 תגובות
    • 530 צפיות
  12. Started by adamginz,

דיפדפתי באתר של טרמאלטייק לראות אם יש גופי קרור חדשים , או משהו חדש, ולהפתעתי אני רואה מארז XazerIII בקטן! http://www.thermaltake.com/products/xaser3/vm3000a.htm למארז הודבק השם Xaser III Skull Mid אלו הנתונים: P/N VM3000A Case Type Middle Tower Skull series Side Panel Honeycomb Style side panel: Fully EMI shielded (tested by ClassB) Net Weight 10.8 kg (23.81lb) Dimension (H*W*D) 535x 192x 430 mm Cooling System CPU cooling fan on swing bar (intake): 80x80x25 mm, 2050rpm, 21dBA HDD cooling fan on side panel (intake): 80x80x25 mm, 2050rpm, 21dBA Dual fans in rear (exhaust): 80x80x25 mm, 2050rpm, 21dBA Drive Bays 11 Front 6 x 5.25", 2 x 3.5" Internal 3 …

• 38 תגובות
    • 2.6k צפיות
  13. Started by realmagic,

אהלן, אחרי שהלכתי והשקעתי וקניתי מחשב חדש (AMD XP2200 על ABIT NF7) בתוך מארז של Enermax - FS710, גיליתי שני דברים: הראשון הוא שטמפרטורת המעבד שלי ההיא 54 במנוחה ובלי OC והשני היא שבמארז שעולה 450 שקל בלי ספק אין אפילו מאורר אחד לרפואה. אז עכשיו לכמה שאלות: 1. על המעבד יש SK7 ו SF2 שעובד עם החיישן (מהירות משתנה). הטמפרטורה נראית לכם סבירה? 2. אין עדיין קירור במארז, אבל לפי ראייתי יש מקום לשלושה מאווררים של 80 מ"מ (או אולי ארבעה - אחד יושב מאחורי המדף של ההרדיסיקים). כדי ללכת ולהשקיע 200 שקל במאווררים לטובת העניין? אולי כבר עדיף לקנות מאווררים של 90 או 120? 3. אם כבר אני אלך ואשקיע, איך כדאי לשים את המאוררים? מכניס אוויר מקדימה (למטה) ומוציא אוויר משני החורים מאחורה (…

• 7 תגובות
    • 618 צפיות
  14. ראיתי באתר זה את הלינק הבא: http://www.pickis.com:81/akai_datorvideo/page_1.html ומאוד אהבתי את הרעיון שהחלטתי לעשות לעצמי גם כזה. מצאתי וידיאו והכנסתי מחשב הבעיה הצפויה לי היא חום, הבעיה הנוספת שאין מקום לדברים רצינים כמו לצעות אלומיניום או נחושת למינהם. הפתרון שחשבתי עליו הוא למלא אותו במאוררים כשאני מכוון טוב מאיפה יהיה כניסה של אויר ומאיפה יציאה - הבעיה שזה יצור לי - רעש לא נורמלי מאחר ואני יזדקק להרבה מאוררים. כדי שהעבודה שלי תצא שימושית בסופו של דבר אני חייב לפתור את הבעיה הזאת pliz help

• 4 תגובות
    • 512 צפיות
  15. Started by HellBoY,

מה אתם אומרים ?ככה זה האורור הנכון למארז שלי? http://img168.echo.cx/my.php?image=149215021495151314891513150014.jpg

• 11 תגובות
    • 662 צפיות
  16. Started by fit3,

שלום אנשים אני לא יודע אם השאלה הזאת מתאימה לפה כול כך אבל אני אנסה בכול זאת יש לי מחשב נייד של HP ורציתי לדעת האם יש אפשרות של לפתוח ולנקות אותו כמו במחשב נייח??? או שזה לא מומלץ??? ואם לא האם יש דרך מסוימת לנקות? בתודה אמיר

• 2 תגובות
    • 510 צפיות
  17. יש לי תקציב של 650 שלקל לקנות מהערכת קירור למעבד של AMD3500 איזה מערכות אפשר לקנות בסכןם הזה זה מספק תודה וכמה אני יגיע למהירויות מערכות קירור שתצעו לי תודה

• 2 תגובות
    • 502 צפיות
  18. Started by iakovl,

במקרה הספציפי הזה השאלה היא: האם הקירור המצויין אך המובנה של ראדון 9700 (NP) מתוצרת הרקולס (החייתיים עם הכרטיסים שלהם) עדיף, או לא על- Iceberq4 מה דעתכם?

• 2 תגובות
    • 525 צפיות
  19. Started by keglevich,

איזה בלוק מים במחיר של עד 380-390 שקל שניתן להשיג אותו בארץ!! הכי טוב????? תודה רבה לעוזרים!

• 14 תגובות
    • 865 צפיות
  20. מעוניין איזה מאוורר מומלץ להלביש משני צידי THERMALRIGHT דגם ULTIMA-120 EXTREME ? תודה מראש !!!

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. חברה אם איזה 88GTS אפשר להגיע לOC הכי טוב ללא החלפת קירור סטוק? ומה דעתכם על הגירסה של ה88GTS 640MB של LEATDEK? וללא קירור פצצתי במחשב עד לאיזה תוצאות אפשר להגיע איתו לליבה וזיכרון?

• 13 תגובות
    • 826 צפיות
  22. הכותרת אומרת הכל "איזה Arctic Cooling מתאים לR9700 וייתן את הביצועי קירור הטובים ביותר?" תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 450 צפיות
  23. Started by tamir.fri,

אחרי חיפוש בכל מיני מקומות לא הגעתי למסקנה ברורה. איזה bearing הכי שקט? sleeve, ball, sleeve+ball, 2ball או אחר. ואני מוכן לשמן את המקום הזה שפותחים במרכז המאוורר פעם ב3 חודשים בערך בשביל השקט.

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by chmmr,

1. איזה מאוורר נחשב ליותר טוב ? (או שזה לא משנה במקרה הזה) THERMALTAKE Fan 120mm http://www.thermaltake.com/products/dcfan/a1280.htm או VANTEC Stealth 120MM FAN - SF12025L http://vantecusa.com/product-cooling.html# 2. איפה באיזור חיפה יש חניות שאפשר לקנות בהם כזה מאוורר (אין ב KSP, ואל תשלחו אותי לפנדה - זה יותר מדי רחוק)

• 27 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. אני מתכנן לקנות GTS ולעשות לו OC אבל אני לא מאמין שהקירור של הLEADTEK(הכי זול) והפוטנציאל שלו בOC שווה לאחרים... מה דעתכם? תודה רבה רז

• 3 תגובות
    • 510 צפיות

דיונים חדשים בפורומים