עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. אני אוטוטו מתקין תקירור

• 1 תגובה
    • 562 צפיות
  2. Started by emmanuel,

בוקר טוב לכולם יש לי מעבד 8400,ללא אובר קלוק,כעת קראתי פה באחד התראדים שהטמפ של המעבד הנ"ל הוא עומד על כ 18 מעלות הייתכן דבר כזה,אותו מעבד אצלי עומד על כ 35 מעלות עד 40. האם הוא אמור להיות באמת על 18 מעלות?? חייב לציין כי החלפתי קירור למעבד מהסטוק,וכעת יש לי נינגה שיסטה 2 פלוס עם המאורר. מה דעתכם?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by yuval345,

שלום לכל חברי הפורום בהדלקת המחשב שלי המאוורר פעם עובד ופעם לא , לסירוגין ולאחר מספר דקות הוא מתייצב ונשאר במצב עבודה באופן קבוע . יש למישהו השערה מה הסיבה ? תודה רבה יובל

• 1 תגובה
    • 647 צפיות
  4. Started by shil_o,

שלום יש לי לוח אם מדגם P7N SLI PLATINUM עכשיו נכנסתי לתפריט של הCELL MENU ועשיתי שינוים לתדר של המעבד(OC) עכשיו מתי שהדלקתי את המחשב אז הוא כותב לי את התדר של המעבד כפי ששינתי אותו אבל מתי שנכנסתי למערכת הפעלה ובדקתי עם כמה תוכנות אז התדר של המעבד נשאר כמו שהיה בהתחלה למרות שבביוס זה לא כך מה אני עושה ואם זה דפק בלוח אם אז יחלופו לי את זה במסגרת האחריות? בתקווה לתשובה בקרוב בתודה מראש

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by ori24,

שלום לכולם יש לי מחשב חדש דנדש בן שבועיים סה"כ. רציתי לבדוק את הטמפ' של רכיבי המחשב והורדתי מספר תוכנות כאשר בכולם אני מקבל מספרים סבירים עבור המעבד,כונן קשיח וכרטיס המסך אך את הטמפרטורה של לוח האם אני לא מצליח לראות באף תוכנה משום מה. הורדתי את ASUS PC PROBE ואני רואה ששם הטפמרטורה של הלוח היא 142 מעלות!! היכול להיות דבר כזה??? עבור ה8400 אני מקבל 18 מעלות,עבור הGTX 285 אני מקבל 40 מעלות ועבור הכונן קשיח 28 מעלות. אני חייב לציין שהמחשב עובד מצוין.

• 19 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by asaf556,

שלום. אז אחרי שאחד המאווררים שלי התחיל להרעיש קניתי חדש והחלפתי אותו ואז גיליתי שהקירור של המעבד מת. אני צריך המלצה לקירור למעבד בתקציב של כ150 שקל. אני רוצה שהקירור יאפשר לי לעשות oc קל לא יותר מדי. אני אשמח להמלצה כמה שיותר מהר אני עובד עם מאוורר יד שאני מכוון על מעבד מפתיע אבל המעבד לא עובר את ה48 מעלות במנוחה מוזר. תודה מראש

• 5 תגובות
    • 613 צפיות
  7. חברה כמו שאתם רואים יש לי 4870 TOXIC אני משתמש ב דרייבר 9.2 אני לא מצליח לשנות את המהירות של המאורר של הכרטיס מסך ..... מה יכולה להיות הבעיה לכך ?

• 3 תגובות
    • 554 צפיות
  8. Started by deking,

שאלה בנושא. תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 846 צפיות
  9. Started by Guy950,

לא הייתי בטוח לאיזה פורום לפנות עם השאלה הזו אבל העדפתי לכתוב פה כי פה נראה יותר מתאים. עיינתי בכרטיסי מסך 4850 שאני רוצה לקנות וראיתי שספיר שיחררו 3 כרטיסי מסך 4850 עם קירורים שונים ורציתי לדעת אם יש הבדל משמעותי. לכרטיס המסך מתוכנן לשחק במשחקים כבדים וסרטי HD אבל לא ברצף (למעט ימי שישי-שבת) אז לא נראה לי שבאמת צריך לקנות קירור לכרטיס מסך אז אני רוצה לקנות את הדגם הזה: http://www.sapphiretech.com/us/products/products_overview.php?gpid=244&grp=3 יש לו קירור אקטיבי והוא סבבה, מספק את מה שהוא אמור לספק. אבל אני לא רוצה שהכרטיס יתחמם יותר מדי לכן אני תוהה האם כדאי לקנות את אחת הגרסאות הללו: http://www.sapphiretech.com/us/products/products_overview.php?gpid=249&grp=3…

• 4 תגובות
    • 611 צפיות
  10. שלום לכולם, אני קונה מחשב חדש ואני מיתלבט בין הקירורים: Thermalright TRUE Black 120 775(הוא כולל 2 מאווררים) או THERMALRIGHT ULTRA 120 EXTREME (בפעם הראשונה אני קונה לו מאוורר כזה:SCYTHE S-FLEX 120mm 1600rpm ) עכשיו,ראיתי שכתבו שהביצועים שלהם זהים(שהקירור השני בלי מאוורר),והשאלה שלי מי יותר כדי לקניה?. והאם אתם בוחרים בשני איזה מאוורר לקחת? יש 1200 RPM יש 1600RPM ויש 1900RPM?. וכמובן שאני רוצה שליטה במאווררים של שיהיו על הקירור. ועכשיו שאלה לגבי OC, מתי שאני עושה OC בהתחלה התדר של המעבד עומד על 2.4 GHZ והמעבד הוא כמובן Q6600,אני אמור לעלות 10MHZ כל קפיצה ואחר כך לעשות בדיקה של 25-30 דקות?(הכוונה שהוא בתדר נמוך יחסית),והשאלה היא האם אני יכול נגיד ליקפוץ ישר ל2.8MHZ ואם אני…

• 3 תגובות
    • 433 צפיות
  11. מה אתה אומרים לנסות או להביא לאיזה מעבדה שיתקינו

• 4 תגובות
    • 511 צפיות
  12. Started by Danix60,

עשיתי OC למערכת הבאה : מעבד : Intel Core 2 Dou E7400 לוח אם. Gigabyte GA-EP43-DS3L Chipest P43 זכרון. G.skill 4GB KIT 2X2 800MHz CL4 DDR2 PI צלע קירור כפולה : הנה תמונה של זה :http://www.skypc.co.il/pl_product~F2-6400CL4D-4GBPI-B~15~0.htm ספק כוח. HEC 600W 140 Fan and 80 Fan קירור המעבד, קירור סטוק של INTEL בהתחלה היה לי ZALMAN אבל לא ישב לי טוב על המעבד מארז, אם ידוע הדגם.(במקרה שלא ידוע, אפשר לצלם) ThermalTAKE Soprano RS 101 + מאוורר אחורי איכותי של TT בגודל של 120 מקדימה יש גם מאוורר של 120 שמכניס והאחורי מוציא ויש לי שתיים של 80 צבעוניים עם לדים על המכסה בצד שמכניסים Temp In Full Load. אני כבר יפרסם אבל אני יודע שבנוחה הוא 31 עם משחה Ocz Freeze מקווה שזה טוב במאמץ …

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by sivan82,

היי לכולם, קודם כל אני חדשה בפורום, ואני מחפשת בנרות פיתרון לבעייה שלי, אז אנא התייחסו בסבלנות. יש לי מחשב נייד טיפה ישן DELL C640, אשר נהרס לו המאוורר ל CPU המעבד הוא אינטל פנטיום 4 האם מישהו יודע היכן אני יכולה להשיג מאוורר שיתאים? אשמח לכל הפנייה ועזרה תודה, סיון

• 3 תגובות
    • 691 צפיות
  14. ניסיתי להגיע עם Q6600 שלי ל 3.6 והצלחתי לעשות את זה רק עם מתח של 1.575, זכור לי שלא מומלץ לעבור 1.5 אז כרגע אני על 3.45 עם מתח של 1.49 דרך אגב אין שום בעיה עם הטמפ' וגם במאמץ אני לא עובר את 55 מעלות. האם יש סכנה אמיתית במתח של מעל 1.5 ?

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by shil_o,

האם אם אני יעשה OC למעבד Q6600 עלול לגרום לו נזק או לחילופין לקיצור חיו אם אני יעלה רק את התדר ל2.8? עוד שאלה אם אני עושה OC יש דרך שיגלו במקרה שיתקלקל המעבד והזדקק להשתמש באחריות

• 4 תגובות
    • 708 צפיות
  16. Started by eliil1,

אחד המאווררים אצלי במארז NEXUS REAL SILENT CASE FAN עושה רעש מוזר כזה, אם אני עוצר אותו ואז משחרר הרעש נעלם לזמן מה ושוב חוזר. יש דרך לגרום לרעש הזה להיפסק? או שצריך להחליף מאוורר?

• 5 תגובות
    • 620 צפיות
  17. הרכבתי היום מחשב חדש הכל היה ניראה טוב ויפה עד שגיליתי שיש תקלה מטרידה. קניתי ב IVORY מעבד Q8200 התקנתי אותו והמחשב מצפצף לי בהתחלה ורושם שהטמפרטורה של המעבד גבוהה! ניכנסתי ל BIOS וראיתי שהיא 68-56 שזה מטורף!! אין לי מושג מה לעשות ולמה זה קורה... הורדתי את התוכנה Speed fan כדי לראות טמפרטורות והיא מראה לפעמים מינוס 1לפעמים 58 ושיא של 113 מעלות! שאין לי מושג איך זה הגיוני!. המאוור של INTEL משמיע רעשים נוראיים וניראה כאילו הוא עובד, אבל כל 5 שניות מפסיק ותוך שניה ממשיך לפעול. האם קרה למישהו בעבר? או שהוא יודע איך לפתור את זה? אין לי מושג בכלל אם יש לי אחריות על ה CPU שקניתי היום. תודה רבה לעוזרים! :-[

• 22 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. Started by myjunkmail0000,

הכרטיס מסך שלי התחיל פתאום לעשות רעש ממש מעצבן... פתחתי את המחשב וניקתי את כולו מאבק כולל הכרטיס מסך... אבל הוא עדין רועש, אם אני עוצר את המאורר של הכרטיס מסך עם האצבע אז הכל שקט אבל כך הוא ממש רועש מה אפשר לעשות? יש לי HIS X1900XT ודי קשה ל"שמן" את המאוורר תמונות http://hothardware.com/Articles/HIS-X1900XT-IceQ3-Dual-DLDVI-VIVO-512MB/?page=2 מה אפשר לעשות אני כבר מתחרפן...

• 4 תגובות
    • 685 צפיות
  19. יש לי כריס מסך 6600GT של ג'יגהבייט המאוורר הקטן שלו עושה המון רעש, פירקתי שימנתי לא עוזר. ניסיתי לנתק בכלל אבל הכרטיס מגיע לטמפ' גבוהות (90 מעלות) מה אפשר לעשות?

• 3 תגובות
    • 804 צפיות
  20. Started by alexbmw,

תקשיבו אחותי קיבלה מחשב חדש לכן נישאר המחשב הישן שלה (אגב כבר שאלתי אילו כמה שאלות פה בעבר ) . ועכשיו אין לי מה לעשות איתו חוץ מלעשות לו O.c אבל הפעם אני מעוניין ללכת באקסטרים כי אני לא מפחד להרוס אותו . המחשב הוא כזה מעבד amd 3000+ בסוקט 939 לוח :gigabyte k8t890 אבל אני הולך לנסות להשיג איזה dfi בזול . זכרון : משהוא גנרי של kingston ב pc 3200 אבל האמת היא שהוא מחזיק לא רע . קירור :סטוק של amd (בעיקרון זה קירור tt אבל פשוט מאוד ) אז כך אני לא מתכנן להשקיע עילו יותר מ 300 שקל לכן אני חשבתי שאולי lapping יכול לשפר את הקירור ואת המעבד (אני רוצה לעשות לשנייהם ) ולקנות קירור חדש לא ניראה לי בא בחשבון (כי רוב התקציב הזה ילך כניראה על לוח נורמאלי ). אז יש לי כמה שאלות על lapp…

• 7 תגובות
    • 755 צפיות
  21. שלום לכולם... יש לי מעבד Core 2 Quad Q6600 ועכשיו אני על OC של 2.70 (חח) עם קירור סטוק הצלחתי להגיע ל 3.10GHZ ואחרי 15 דקות זה הגיע לי ל 63 מעלות במאמץ תופתת....המעבד על 30-32 מעלות במנוחה.. תמונה: יש לי ספק כח ג'נרי שרשום עליו 550W והבנתי שזה יעשה לי המון בעיות...רציתי לדעת מה אני צריך לעשות כדי להגיע לOC של בערך 3.80GHZ.. ברצוני לרכוש את הקירור IFX-14... תציעו לי אפשרויות בבקשה שאני אוכל להגיע לרמה כזו של OC עם ספק כח ג'נרי של 550W..

• 6 תגובות
    • 789 צפיות
  22. Started by menihen16,

שלום לכולם... בקשה: רציתי לדעת אם מישהו יכול לתת לי בנצ'מארקים של גופי קירור טובים כמו : IFX-14 , Ultra 120 , Freezer EXTREAM.. שאלה: יש לי ספק כח ג'נרי שרשום עליו 550W וחשבתי על OC..רציתי לדעת כמה WATT באמת הספק שלי מפיק?.!.כי אני רוצה לעשות OC. תודה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 599 צפיות
  23. שלום לכולם, אחרי שדי התאכזבתי מה TR ULTRA 120 + שני מאווררי SILENX... אני עובר בשמחה למערכת קירור מים, בשלב הראשוני הלופ יהיה רק למעבד, כאשר מאוחר יותר מתוכננים להצטרף הגשר הצפוני/מוספטים וכו. חלקים: רדיאטור - ThermoChill PA120.3 (עבודת יד ;D) משאבה - Swiftech MCP655 בלוק למעבד - Swiftech Apogee GTX מיכל מים - Swiftech Micro Hi-Flo צנרת - 1/2 פנימי 3/4 חיצוני קצת תמונות הרדיאטור הנעל היא לשם ההשוואה (אני מידה 43 ) משאבה כלל הציוד התכנון נכון לעכשיו הוא להתקין את הרדיאטור מחוץ למארז..אבל אני בודק אופציה שהוא ימוקם בחלקו הקידמי של המארז. אני אשמח לעצות..רעיונות... ;D

• 52 תגובות
    • 12.9k צפיות
  24. שלום לקוראי הודעה זו האם אבק בתוך המארז מחשב יכול להוריד מביצועי המחשב הכוונה היא כזו לפני שנה קיבלתי תוצאה ב 3DMARK06 של 12000-12800 נקודות היום אני מקבל 9000 נקודות האם היצתברות אבק יכולה לגרום לירידת ביצועים שכזו ? {אני שולל וירוסים כי תוכנת האנטי וירוס שלי לא מוצאת כלום גם ה SPYBOOT] אם לא מה יכול להיות הבעיה? בברכה ארז

• 6 תגובות
    • 687 צפיות
  25. Started by shemiraz,

הכרטיס שלי טיפה רועש נדמה לי איך אני יודע מה מהירות המאוורר באחוזים או כמה rpm ? ב speedfan לא רשום לי

• 3 תגובות
    • 792 צפיות

דיונים חדשים בפורומים