אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
איפה אני יכול להשיג אויר דחוס כדי לנקות את המחשב שלי ??? ??? ??? כמה זה עולה ??? ??? ??? ואיך בדיוק אני מנקה (איפה אני צריך לנקות) ??? ??? ??? תודות לעוזרים :saint: :saint: :saint:
-
- 1 תגובה
- 837 צפיות
-
-
טוב אז אחרי שהבנתי שהV60 הוא צעצועון והוא לא מספיק לQ9550 מעל 4 החלטתי להחליף אותו , כי ממילה הוא הולך להיות במחשב הורדות ..(שמה יהיה מעבד חלש יחסית E6300 או משהו ) חשבתי לקחת את האולטרה 120 הנחושת .. מזה שהיא כבדה אני לא דואג כי אני יבנה לה תומכות .. מה לגבי ביצועים? יש הבדל משמעותי בין הנחושת לאלומניום? מה עם השחור ?
-
- 40 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
יש לי מעבד 733 intel והלוח אם שלי הוא via vt82c596
-
- 7 תגובות
- 641 צפיות
-
-
גם אלקטרוניקה זה לא התחום שלי כ"כ אבל לאן הלד מתחבר (לאיזה ספק כח) אם אני שם אותו באיזה חור מארז ?
-
- 6 תגובות
- 996 צפיות
-
-
-
http://www.hwzone.co.il/YaBBImages/smilies/cwm41.gif[/im מישהו אולי יודע איך לעשות אובר קלוק לזכרונות אני ממש צריך את זה אם תוכלו לעזור לי
-
- 7 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אהלן אנשים היום קניתי מאוורר שעלה לי מעל 200 ש"ח של חברה COLD BIT (הוספתי גם תמונות).כאשר דברתי אם המוכר, הוא המליץ לי אליו כיוון שיש לו את אותו מאוורר והמעבד שלו לא עובר את ה 40C . כאשר הגעתי הביתה, רק אז נפל לי האסימון כי זו חברה אנונימית וכמעט אף אחד לא שמעה אלייה!! אולי משהו מכיר את המאוורר ? האם כדי להשאיר אותו ? או להחזיר לחנות ולקחת משהו אחר? עדיין לא מאוחר כי לא פתחתי את האריזה. בפשטות רק תגידו אם להשאיר או להחזיר ולהחליף במשהו אחר? [attachment deleted by admin]
-
- 14 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
לא יודע, שתפתי את המכונית ופתאום מתוך שעמום צץ לי רעיון, למה, בשביל טיפה להפיג את השיגרה לא לקיים תחרות מודינג ארצית. אפשר לבקש מזיגזאג וhwzone להיות ספונסרים כאשר hwzone יתנו את כתובת האי מיילים למשלוח התמונות ואלי גם עמוד לתחרות ואילו זיגזאג יתנו את הפרסים לשלושת המקומות הראשונים, נגיד, מקום ראשון enermax, מקום שני, חלון וdelta ומקום שלישי artic silver 3 וcrystal orb. צריך להיות נחמד, הרי מארגנים הרבה תחרויות כאלה ברחבי העולם אז למה לא כאן. נשים פוסטים בכול האתרים, מpcpro ועד vgames וrotter (lol) g באמת נחמד.
-
- 121 תגובות
- 11.8k צפיות
-
-
אולי קצת מטורף....אבל אני קורא על מלא שיטות קרור ולא ממש זולות... אולי פשוט לקחת מקרר, משרדי קטן ולשים את המארז בפנים..... לחתוך חור בדלת בודל המארז ולדחוף עד עומק ישור קו עם הסידי וכו'...(כמובן לעשות מסילות וכו' מבפנים) לדעתי אפשר להגיע למעלות מצויינות לא?? ;D
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אומרים את זה רק בגלל שלמעבדי AMD אפשר לשנות מכפלה ? (עזבו תנעולים)
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הוא רק מראה את הריבועים וזהו ! הוא לא מראה שום דבר אחר!! (הפעלתי תוכנות והכל ו.......לא עובד..) בבקשה עזרה! תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 491 צפיות
-
-
טוב כך, דורון 800 ב1066 עם VOLTAGE של 1.8 לא עובר את 35 בIDLE, ובFULL LOAD הוא מגיע ל38 ופשוט לא עובר את זה. עשיתי כמעט כל דבר לנסות להעלות את הדבר הזה מעל 40, כמו בימים הטובים שהיה עליו את הSuper Orb המסריח... אני מתחיל לחשוד כאן במשהו, אני משתמש בVIA HARDWARE MONITOR.
-
שבוע טוב , מהי ההרכבה האופטימלת של קירור נוזלי עם רדיאטור במארז, כך שלא יהיה אוויר במשאבה? אשמח להחכים מניסיונכם, או ממה שידוע לכם. תודה
-
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
- 2 followers
-
-
אהלן, אני רוצה למרוח משחה טרמית על המעבד,קראתי כמה וכמה מדריכים וכולם כאמור זהים,הבנתי את העיקרון ואעשה הכל בזהירות. השאלה שלי היא כיצד "לגעת" במעבד,בחלק מהמדריכים נכתב שצריך לעמוד על הרצפה ולהיות משוחרר ממתח חשמלי,בחלק נכתב שצריך לשים שקית מיוחדת כלשהי וכו.. השאלה שלי היא האם מותר להניח את המעבד על שולחן עץ(לא מלא אם זה משנה) והאם אפשר להחזיר את המעבד למקום מיד לאחר המריחה כדי לטפל בחלק של הקירור? אשמח לתשובות ולטיפים ל"מורח המתחיל" יום טוב.
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי קניתי לוח אם חדש P41 של גיגבייט, ראיתי שיש ללוח 3 חיבורים של מאוורים + חיבור לCPU, 1 חיבור עם 4 פינים+2 חיבורים עם 3 פינים, מניסיון שלכם את המאוורר הקידמי המכניס אויר ,לאיזה חיבור מומלץ לחבר? כי ראיתי שמהירות הסיבובים שלו קטנים ולא מספיק לקירור המארז. רוני
-
- 1 תגובה
- 627 צפיות
-
-
שאלה זו תהיה מובנת יותר לבעלי לוח זה. בBIOS של לוח GIGABAYTE X38 DS4 בכדי לעשות O.C. לזכרונות ישנם 4 אפשרויות A-D שמאפשרים לבחור בין קצבים 200,266,333,400 FSB בתוך אותם אפשרויות ישנם מכפלות המביאות לקצבים שונים ודומים. השאלה שלי היא:באיזה תדר לבחור(200,333,266,400) כאשר אני עושה OC לFSB420 למעבד, האם זה משנה או האם ישנו חישוב כלשהו לניצול מירבי של הזיכרון? הזיכרונות הן של G.SKILL 4GB 1000MHZ (ב1066 המחשב קורס במשחקים). אגב, אני מנסה להריץ MEMTEST אך ללא הצלחה, דיסק לא עולה לי בBOOT, המערכת הפעלה היא VISTA 64BIT יש קשר?
-
- 9 תגובות
- 702 צפיות
-
-
היה לי מאורר שהגיע עם המעבד, המשחה טרמית שלו כנראה היתה ממש חזקה ושניסיתי להוציא את ההיטסינק הוא לא יצא אפילו שניתקתי את החיבורים שלו מהסוקט.. בקיצור אני מנסה מנסה מנסה, לא מצליחחחחח.. מנסה יותר חזק בוםםםםם, התשחרר עפתי קצת אחורה.. חפיף צמוד להיטסינק למטה היה מודבק המעבד.. :-/ בכל מקרה הוצאתי את המעבד הסתכלתי שלא חסרים פימים הנעילה הקטנה שלו על הלוח (המוט ברזל הקטן הזה) נשאר סגור!! אז עם משיכת המעבד לצדדים הוא התנתק מההיטסינק.. ניקיתי אותו מרחתי משחה חדשה פתחתי את נעילת הסוקט על המעבד.. הכנסתי את המעבד והכל והרכבתי את ההיטסינק החדש... איך אפשר לחסוך מקרים כאלה בעתיד והם המקרה הזה לדעתכם יכול להזיק או לפגוע במעבד עצמו (הוא כבר 3 ימים עובד בנתיים טוב, אבל אולי יש דברים שלא …
-
- 8 תגובות
- 762 צפיות
-
-
רוב הלוחות המבוססים על שבבי אינטל (כרגע האופציה השפויה למשתשי קונורו) משתמשים בגוף קירור פסיבי, שקט מאוד אבל חם. קירור הגשר הצפוני יכול בהחלט לתת עוד כמה מגה הרצים נוספים ל fsb ולשפר את מצב האוברקלוק. כרגע יש היצע מוגבל יש בגופי קירור טובים לגשרים הצפונים, אבל הנה אחלה אופציה שצפויה בקרוב להגיע לארץ: tt extreme spirit 2 גוף קירור עשוי נחושת כולו עם 2 פייפים חמודים, שקט יחסית - 19DB, קל להתקנה ויושב על ציר מסתובב ככה שהוא אמור להתאים לרוב הלוחות הקיימים בשוק - בעלי ה dfi ultra/sli - אין לי שמץ אם הוא יתאים ללוח שלכם בגלל הכרטיס מסך. ניסיתי בדקתי, מדובר בגוף קירור טוב, על האינטל הוא הוריד לי 7 מעלות לעומת הגוף המקורי + מאוורר 80, ונתן עוד כמה MHZ . המחיר: בחול הוא עו…
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מעבד Intel Core 2 Duo E8200 Box ¤ 808 לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3L ¤ 440 זיכרון Mushkin DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-15 SP ¤ 202 איך האופציה הזו לOC ? האם שווה להשקיע עוד 100 שקל בשביל 8400 ? התקציב שלי גם ככה מוגבל,אז מה כדאי ? ועד כמה רחוק אפשר להגיע עם ה8200 בקירור BOX ? [הOC יתבצע ע"י החנות]
-
- 2 תגובות
- 640 צפיות
-
-
מישהו יודע אם אפשר להגיע לעוד אופציות נוספות בביוס של AMI על לוח ASUS בלוח הקודם שלי של GIGABYTE הייתי לוחץ CTRL F1 והיו נפתחות לי עוד אופציות בביוס הזה זה לא עובד מישהו יודע??@?
-
- 1 תגובה
- 478 צפיות
-
-
זה מה שמופיע אצלי : וכך זה אמור להיות :
-
- 0 תגובות
- 519 צפיות
-
-
שמתי לב שלאחר עדכון לגרסאות האחרונות של הדרייבר של כרטיס המסך שלי, האם יש דרך להחזיר את האופציה? בדקתי גם ב7.10 וגם ב7.9.
-
- 0 תגובות
- 457 צפיות
-
-
יש לי 150 שח לקניה קרור לכרטיס מסך ! אני רוצה להוציא ממנו את הכל ראידון 9700 פרו איזה לקנות ?! ומאיפה אפשר להזמין אותו באיטרנאט תודה...
-
- 20 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ויש לי מספר שאלות בנושא אוקי התקציב כרגע עומד על 500 שקל. אני מעוניין לעשות מודינג פלוס קירור למחשב שלי המחשב מכיל קירור סטנדטרי בלי תוספות עכשיו חשבתי על הוספת נורה כחולה למבנה המחשב השאלות הן כאלו יש לי ספק כוח ישן אי שם איך אני יכול לארגן אותו בתור מאורר למארז? האם כול מנורה כחולה תהיה בסדר עבור האור איך אני מחבר אותה בדיוק לחשמל האם זה יהיה בטריות? גורם חיצוני? או על המעבד עצמו? כמו כן כמה עולה הפלסטיק השקוף כמדומני פרספקט דק נכון? האם יש מישהו שמיצר את זה לפי מידות? לאילו כלים אני יזדקק והאם המנורה בתוך המארז לא תגרום לו להתחממות יתר? מצטער אם הפגזתי בשאלות אבל אשמח לדעת אם יש לכם מאמרים בנושא מודינג וקירור אשמח לקבל קישורים כי הנושא הזה מרתק אותי
-
- 1 תגובה
- 586 צפיות
-
-
איך משנים את מהירות ה ram אם אפשר?
-
- 9 תגובות
- 758 צפיות
-