עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. יש לי P4 ואני רוצה להחליף את המאוורר הג'נרי שלו למשהו יותר טוב אני בין האפשרויות הבאות : 1. זלמן CNPS6500B-Cu + מאורר כל שהו ללא בקרת טמפ אך חזק + NEXUS 2. VANTEC AIROFLOW + NEXUS 3. VOLCANO 7 + NEXUS - ב HIGH עם שליטה על מהירות

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. ביום ראשון אני מקבל את השילוש הקדוש שהזמנתי, אחרי ש(תודה לאל) נשרף לי המעבד הקודם (פנטיום 3 667 מה"צ) ואני יודע איך לעשות את האוברקלוקינג למעבד, אבל אני יודע שעושים גם משהו לזכרון, ומכיוון שלא קניתי זיכרון מיוחד לאוברקלוקינג, ואני לא רוצה לשרוף אותו אז אשמח לקבל עצות לגבי מה לעשות לזכרונות. המפרט שהזמנתי: AXP 1700+ TBred B (0.13 Micron) EPoX EP-8K9A2 KT 400 MOBO Samsung 256 MB DDR 333/2700 MHz כמו שאתה רואים, לקחתי לוח של איפוקס מכיוון שהם ידועים ביכולות האוברקלוקינג שלהם ולקחתי את המעבד 1700+ עם ה0.13 מיקרון בגלל שההוא מתחמם פחות. תודה לעוזרים, ואשמח לקבל חוות דעת על המפרט.

• 13 תגובות
    • 984 צפיות
  3. Started by Jack_g,

אהלן שאלתי היא כזו . לגבי OC האם מעבד P4 2.0GHZ יאפשר את אותו OC או פחות טוב או יותר טוב ממעבד 1.8GHZ. ואיזה מהם כדי לקנות אם זהה בשבילי לגביי שניהם. עוד שאלה אם קונים אחד מהמעבדים הנ"ל ועושים OC סביר יציב הביצועים של המערכת יהיו יותר טובים או פחות טובים ממערכת המבוססת אל מעבד AXP2000 בהנחה ששאר החלקים במחשב זהים לחלוטין. יש לי כרגע מערכת דיי טובה אבל מעצבן אותי שאני לא יכול לעשות OC טוב בלי לפתוח מכפלה וגם שהמעבד חם נורא אם אני עושה OC והמאווררים עושים רעש נוראי. ויש לי הזדמנות להחליף למערכת אינטל 2גיגה או 1.8 בגלל זה אני שואל אם כדאי האם יהיה שיפור בביצועים במשחקים תוכנות וכו'? תודה מראש.

• 13 תגובות
    • 962 צפיות
  4. פתחתי את המחשב ומולו תקעתי מאוורר חבל על הזמן הוריד לו 10 מעלות (רק על הרמה ה 1) השאלה עם זה יגרום לבעיות תודה למגיבים ???

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by Sweet_Tooth,

??

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. ALLAHH!!! חברה זוכרים את המודינג שעשיתי מקרטון למארז? (יש אותו בגלרייה פה) אז המשכתי למנדג את המארז! קודם כל, הנה המארז לפני: והנה התמונות החדשות בלעדיייי!!! עכשיו קצת פרטים על המשך המודינג שלי (הוספת לדים). השתמשתי בלדים של 3.5 וולט בעוצמה של 3700 קנדל, כחולים. לד אחד כזה עלה לי 8 שקל. חשוב לציין שהכל נעשה ע"י הלחמות וחיבור נגדים, כולל שרוולי כיווץ. 3 לדים מלמעלה, ואני מוסיף בהמשך עוד 2 לדים למטה. יצא פצצה וזה נראה הרבה הרבה הרבה יותר טוב ממה שזה נראה בתמונות!

• 13 תגובות
    • 959 צפיות
  7. איך אני מוציא את הסינק שיושב על הליבה של הכרטיס מסך מבלי לפגוע בכרטיס או בליבה? Shibby 15 ו-E-R-A-N אמרו לי להשים את הכרטיס בתוך שקית אטומה ולהכניס למקפיא לטמפרטורה נמוכה מאוד {קצת מתחת לאפס}, רציתי לדעת מאיפה אפשר לקנות את השקיות האלו? ועם למישהו יש תמונה של כזו שקית או שיש לו והוא יכול לצלם לי, וכמובן האם יש עוד דרכים להסרה של הסינק מהליבה. תודה מראש, דינו.

• 13 תגובות
    • 988 צפיות
  8. Started by AirBlad3,

תראו לי דברים בבקשה מה שעשיתם עם המארז ( מודינג וכו)

9. Started by itaysk,

ב +3.3V יש לי 2.62 והוא מזהיר אותי המחשב חדש! יש לי אותו שבוע! מה זה?

• 13 תגובות
    • 917 צפיות
  10. Started by ndav,

העלתי קצת מ133 ל 138 [ אני פחדן בגלל חוסר ניסון ] עכשיו ב 138 המחשב עובד ללא בעיות ואני רוצה להעלות עוד מה התופעות לוואי שברגע שהם יופיעו אני ידע שזה המקסימום שאפשר מעבד AMD 1800XP=1900 לוח G7VAXP זיכרון 256DDR TRASCED טמפ' מעבד 43 טמפ'לוח 32

• 13 תגובות
    • 856 צפיות
  11. Started by shloosh,

http://www.pchardware.co.il/docs/pd-1510457110.htm כדאי ??? ועד כמה יעזור לי באוברקלוק???

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by def,

אז ככה אחרי אובר קלוק המעבד שלי עלה מ2.4 ל2.56 וואלה לא שיפור גדול אבל בסדר המעבד הוא אינטל והלוח הוא ASUS P4B533 הבעיה היא שהמעלות של המעבד היא 51 שזה נראה לי הרבה !!!! והטמפרטורה של הלוח היא 28!! שזה סבבה! אז הנה השאלות! 1.האם הטמפרטורה באמת גבוהה?? 2.עד לאיפה אפשר להמשיך באוברקלוק כמובן בהתחשבות במערכת??

• 13 תגובות
    • 928 צפיות
  13. Started by who_Cares,

Winbond / Twinmos / Corsair / Geil? אני מתכנן לקנות 256/512MB PC3200 ורציתי לדעת איזו חברה טובה יותר ל-OC?

• 13 תגובות
    • 707 צפיות
  14. ובכן.. עד כה השתמשתי בגרסה 2901 שמעתי שזו לא גרסה טובה לכן החלטתי להתקדם ולעבור ל3305 ובכן היא מתקנת מספר שגיאות ומאפשרת שינוי מגה הרצים גם ברמת agressive-turbo הביוס אותו דבר, וראיתי עוד כמה ביקורות בחו"ל שהגיעו איתו לביצועים יותר טובים ( אני עוד לא ניסיתי). מדריך להתקנה: 1. ודאו איזו גירסא יש לכם? , סביר להניח שגם לכם יש את ה2901. 2. הורידו את הקובץ ביוס החדש (3305) מכאן: Http://www.epox.org/bios/8rda/8rda.zip 3.הורידו את הקובץ awdflash.exe מכאן: http://www.epox.org/bios/awdflash/awdflash.exe 4. הקליטו את שניהם לדיסקט קטן. 5. תעשו ריסט למחשב תשנו את הביום לתנאים אופטימלים (חובה!!!) . 6. לאחר מכן שהביוס עושה פוסט לחצו על ALT+F2 זה יכניס אותכם לחלון עידכון אוטומטי. 7. אס…

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by nivster,

יש לי וולקנו 9 (ראו מפרט), המעבד כרגע עומד על 2080 מה"צ, ומגיע ל-44 מעלות במנוחה, ומעל 50 לפעמים בעומס מלא. המאוורר עובד על שיא הכוח (5300 סל"ד), ועושה מלא רעש, אבל אני מפחד להוריד לו את המהירות, לקח ממעבד קודם ז"ל... איפה יכולה להיות הבעיה?

• 13 תגובות
    • 836 צפיות
  16. כתוב בBIOS שהמעבד שלי על טמפרטורה של 60 מעלות ?? האם זה גבוה מה אני אמור לעשות ???

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  17. אני רוצה "לפתוח את המכפלה"(וואו כמה זה לא נשמע טוב בעברית ;D ) ב Athlon XP 2000+ palamino שלי כבר הרבה זמן... אבל אני מפחד שאני אהרוס אותו או אגרום לו נזק חמור... מישהו התנסה בזה?

• 13 תגובות
    • 971 צפיות
  18. Started by gshhar,

יש לי מעבד AMD2000 וולקנו 7 פלוס. הטמפ' של המעבד במנוחה הייתה 55 מעלות בערך וייעצתם לי לפרק את המאוורר ולראות אם מרחו משחה טוב. אז פירקתי את המאוורר וראיתי שיש משחה מסביב לליבה ולא עליה אז תיארתי לעצמי שכשהרכיבו את המאוורר אז טיפה צריך לשחק איתו לפני שהוא נתפס בחלק התחתון אז המשחה נמרחה בצידי הליבה,מכיוון שאין לי משחה אז הצלחתי למרוח טיפה על הליבה וגם מהצד של המאוורר איפה שנוצר ריבוע(של הליבה) והטמפ' עמדה על כ-10 מעלות פחות(כ-44 מעלות בערך). השאלה שלי היא (מכיוון שאני די חדש בעסק) מה הייתה הבעיה? האם ההשערה שלי נכונה? האם המשחה אמורה הייתה להיות על הליבה והאם הטמפ' עכשיו נורמליות?(יש לי רק מאוורר אחד במארז 120מ"מ ומחר אנ ארכיב עוד אחד דומה מקדימה)

• 13 תגובות
    • 773 צפיות
  19. Started by rk666,

יש לי בעיה עם הOC אני לא מצליח לעבור את הBUS של 141. אני חושד בכרטיס קול של AUREAL A3D 2 או ברטיס רשת של REALTEK ברגע שאני עובר את ה141 וינדוז לא עולה ורושם מסך כחול אומר שיש תקלה תבדוק את ההד דיסק חיבורי חומרה וכאלה "אם התקלה חוזרת תתקשר למי שסיפק לך את החומרה". הקטע הוא שברגע שאני מחזיר את הBUS אחורה (מתחת ל141) ההרד דיסק הופך לפיו מוד (אל תסבירו לי איך לסדר את זה אני יודע איך ואפילו הסברתי לכמה אנשים). למה זה קורה, ולמה אני לא יכול לעבור את ה141 FSB את המפרט המלא יש בצד ימין כמובן....

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by 47,

מה המוד נותן? מה כל כך טוב בו? ואיזה חומרים צריכים למוד? ואיך מבצעים אותו?

• 13 תגובות
    • 877 צפיות
  21. Started by kyyle,

מישהו יכול להסביר לי בבקשה מה זה ---->http://www.pchardware.co.il/docs/pi1439370655.htm כי אני רואה את זה בגלריה של המודינג כל הזמן. האמת היא שגם אני רוצה לעשות משהו דומה אז אם אפשר לקבל הסבר קצר אני אשמח.

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  22. מחירים, סוגים וכאלו. ???

• 13 תגובות
    • 925 צפיות
  23. המעבד שלי לא מומהר, והוא על 61 מעלות ברגע זה. על המעבד יש Thermaltake VOLCANO 6CU. המארז פתוח עם מאוור מקדימה שמכניס אויר מאורר אמצעי ומאוור אחורי ומאורר שמוציא. יש למישהו דרך זולה ויעילה לפתור את הבעיה הזאת בלי הוצאה כספית גדולה(אם היציאות חש"ן, לא שווה לי להשקיע גרוש).

• 13 תגובות
    • 862 צפיות
  24. מקסימום 210. ואם אפשר גם קישור ומחיר

• 13 תגובות
    • 747 צפיות
  25. Started by GamePad,

יש לי שלושה מאוררים, 2 של 80 : אחד גנרי והשני של TT שעושה רעש של טרקטור, כששניהם נמצאים על הצד של המארז אחד מכניס ואחד מוציא. המאורר השלישי הוא של 120 ג'נרי , שגם הוא שם את ה gforceFX בכיס הקטן מבחינת רעש, והוא נמצא על החלק העליון פחות או יותר מעל המעבד ומכניס אויר. איך אפשר להשתיק אותם? (בלי הוצאה כספית גדולה) הוספתי גם תמונות לעודד את ההשראה... http://photos.walla.co.il/adam_2002 יאללה חברה רעיונות תודה

• 13 תגובות
    • 914 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.