עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by joe2010,

שלום, יש לי PRESCOTT P4 3Ghz, על לוח ASUS P4P800SE (זה Socket 478). הטמפרטורה הייתה 60 במנוחה אז שמתי את ה Big Typhoon. בהתחלה זה היה ממש טוב - הטמפרטורה ירדה ל 28 מעלות. אבל לאט לאט (חודשים) היא החלה לעלות - עכשיו היא כבר אזור ה 45 מעלות. פעם אחת היא אפילו עלתה ל -90 ואז הדקתי עוד יותר את המאוורר והיא ירדה שוב. והגרוע מכל - פעם בכמה חדשים המחשב לא עולה. אני מדליק אותו, יש מתח נוריות הכל, אבל אין תגובה - אפילו לא המסך של ה BIOS (זה לא ספק - החלפתי ל liberty400). אז אני מזיז קצת את המאוור, מהדק אותו, מוציא את כל החומרה האפשרית, מנסה הכל, ופתאום הוא חוזר לחיים. ממש לא ברור מה הסיבה לכל זה (גם לא נראה לי הזכרונות - ניסיתי להוציא את כל ה DIMMים, להשאר אחד אחד, סלוט ס…

• 13 תגובות
    • 951 צפיות
  2. Started by Snufkin,

אחרי הרבה בדיקות הבנתי שהמחשב של חבר שלי הוא +AMD Athlon xp 2200 . (אני אומר הרבה בדיקות כי ב- EVEREST היה רשום גם 2200 וגם 2600). המחשב הזה הוא מחשב ל... (איך נגדיר אותו?!) ניסוי וטעיה. לטובת OC. בנתיים דרך הBIOS העלתי את ה-SYSTEM CLOCK וע"י כך העלתי את מהירות המעבד ל2000MHZ מ-1800. אפשר להעלות יותר? ואם כן אז איך???? צירפתי מסמך מתוכנת הEVEREST שכוללת את כל הפרטים על המחשב. ואם משהו גם יכול להסביר לי למה תחת הכותרת - Processors / Pro3200A+ רשום: Processor Properties: Manufacturer AMD Version Pro3200A+ External Clock 133 MHz [glow=red,2,300] Maximum Clock 3000 MHz[/glow] Current Clock 1800 MHz Type Central Processor Voltage 3…

• 13 תגובות
    • 769 צפיות
  3. הצלחתי להגיע איתו ל 2.9 ויצב משהו לא נתן לי בעבר המעבד בחניקה וממש בחניקה הגיעה לטפמ של 65 אם להוריד את ה oc? ה cpu היה ב 100% שימוש במשך של 5 דקות

• 13 תגובות
    • 681 צפיות
  4. אותו הדבר כמו בביוס... Amd 3200+ 2.0Ghz @ 2.4Ghz קירור: ביגטייפון עם TT Fan Control v2(מכוון על מינימום)

• 13 תגובות
    • 664 צפיות
  5. Started by ElroyD,

תקציב: לא ידוע פשוט תתנו דגם מעבד: Intel i7-4820K LGA2011 דגם הלוח אם: ASUS P9X79 WS LGA2011 שימושים: לקירור ממשי של המעבד האם יש חשיבות לשקט בקירור: 5 מארז שברשותך: עדיין לא קיים אזור מגורים ו/או חנות מועדפת: Los Angeles, Anahaim חנות: Amazon קירור לבקשת חוות דעת: (במידה ויש). הערות נוספות: שיהיה קירור אוויר שיהיה מעולה++ !!!

6. אני קצת מתלבט בין קירור המים של THERMALTAKE 735 לבין קירור האויר של SCYTHE INFINITY 1000 לפי מה שהבנתי קירור אויר בצורת TOWER זה הכי יעיל מכל השיטות ולפי הביקורת הזאת http://www.frostytech.com/articleview.cfm?articleID=2214 הקירור של SCYTHE הוא אחר היעילים ביותר שיש ובו בזמן גם אחד השקטים שיש מצד שני הוא נורא כבד (כמעט קילו) ונורא גדול במימדים, מה שיכול לגרום נזק ללוח M והוא גם לא הכי יפה במארז עם חלון צד לעומת זאת קירור המים של THERMALTAKE 735 נראה יפה עם הצינורות הירוקים (UV REACTIVE) ומתאים לצבע של המארז שאני הולך לקנות (בצבע שחור-ירוק) ועם קתודה של UV זה נראה ממש ממש יפה בקטע של OC אני לא בטוח שאני הולך לדחוף את המערכת עד קצת היכולות, אני לא מחפש שום שיא אם אני יגיע …

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by the hero,

אם אני יעשה OC למעבד שלי, זה ישפר לי את הביצועים במשחקים?או שזה רק הכרטיס מסך? (Pentium 4 3.0 GHZ) *קירור סטוק *השאר במפרט

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by ccc,

1. 2315 מה"ץ במתח 1.775 זה טוב ובריא לעבודה בקציבות למעבד DLT 1800? 2. מה עדיף, 2300 על כמעט 1.8 או 2250 על 1.65 (שימו לב לקפיצה) 3. התוצאות הנ"ל נראות לכם תוצאות בסדר למעבד הזה? כי אחרי שראיתי את המעבד של fire דרשתי מזה הרבה ותר.

• 13 תגובות
    • 693 צפיות
  9. Started by Salwaby,

אני חושש שבמחשב השני שלי הטמפ' של המעבד אולי עוברת קצת תגבול כרגע המעבד הוא p4 2.8ghz presscot 800mhz השתמשתי ב speed fan כדי לבדוק טמפ' וזה מה שקיבלתי (קובץ מצורף) התוצאות שם מראות דברים מוזרים , גם ב fan וגם ב temp ואני רואה שם גם איזה אייקון של שריפה שלא מוצא חן בעיניי טמפ' של 1 ו 3 נשארות קבועות פחות או יותר של 2 היא נעה בין 52 ל 56 האם יש סכנה? תודה. [attachment deleted by admin]

• 13 תגובות
    • 741 צפיות
  10. Started by nati246,

שלום! יש לי מחשב P-4 64bit 3.0G עם מאוורר של זלמן. הטמפרטורה של המעבד בזמן שאני גולש באינטרנט הוא: בסביבות ה 55 מעלות, ללא אוברקלוק. רציתי לדעת אם זה טמפרטורה נורמלית? ד.א המחשב חדש!

• 13 תגובות
    • 953 צפיות
  11. Started by BaRKiD,

עשיתי OC למעבד E8500 של 20% ואחרי בדיקה בOCCT בשורש LINPACP של שעה קיבלתי ERROR אחרי חצי שעה.. מה אני צריך לעשות כדי שOC יהיה יציב? מעבד:E8500 לוח אם:DFI LANParty DK X48-T2RS זיכרון:Mushkin DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 XP תמונה של מה שיצא: http://www.siz.co.il/my.php?i=5ngimwzg4izm.png

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by din264,

היי. ישלי מחשב די ישן CORE DUO 2.E6400 בדקתי קצת טמפרטורות, והם ניראותחמות 57 המעבד . ישלי 2 ג'יגה RAM. עכשיו אינלי מושג בOC, אני פשוט יודע שזה יכול לשפר את המערכת אבל זה גם מסוכן... אם אני יביא לכם מפרט אתם תוכלו להגיד לי מה לעשות כדי להגיע לתוצאות טובות ויציבות? תודה מראש מעבד E6400 לוח אם ABIT AW9MAX כרטיס מסך radeon x1950 pro 512mb Power Color אם קירור גדול עליו ומאוורר זכרונות שתי יחידות של ג'יגה (ביחד 2 ג'יגה) של CORSAIR עבים כאלה אם קירור מובנה עלו הכי יקר בזמנו ספק כח ספק כח SeaSonic 520W Modular 80+ Bronze Active PFC 12cm Fan M12II-520 רציתי לציין שהמעבד אם הגוף קירור המקורי האם הכרחי אחרי 4 שנים להחליף לקירור אחר ולמרוח משחה טרמית לאחר שמנקים אם אלכוהול ? …

• 13 תגובות
    • 2.3k צפיות
  13. Started by 47,

מה המוד נותן? מה כל כך טוב בו? ואיזה חומרים צריכים למוד? ואיך מבצעים אותו?

• 13 תגובות
    • 893 צפיות
  14. Started by HumanFly,

שלום, אני בוחן את האופציה של לרכוש מפרט ל OC בעבור COREi7 ויש לי מספר שאלות. א). איזה ספק צריך לקנות וכמה וואט ? (כמובן שהכי זול ואיכותי שאוכל למצוא, המליצו לי על טרמלטייק 750, אבל זה לא קצת יותר מדיי WATT ?) ב). האם קירור אוויר של טרמלטייק V1 AX שונה מה COPPER ? או שזה אותו דבר רק שה AX תומך בתושבת נהלים ? דבר נוסף האם הוא יהיה קירור אפקטיבי ל OC של CORE7, במידה ולא האם יש קירור אחר יותר אפקטיבי בטווח המחירים של עד 250 שקל ? ג). האם בכלל כדאי לעשות OC למעבד Ci7 - דווקא הבנתי שיש לו פוטנציאל OC טוב אבל האם זה הולך להיות יציב על קירור אוויר אשמח לקבל טיפים והסברים קצת האם בכלל כדאי או משתלם לעשות לו OC, והאם אפשר לקחת אותו ליותר מ 3 ג'יגה הרץ באופן יציב לחלוטין ! על קירור…

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  15. איך אני מוריד את הגוף הקירור הזה שמתלבש עליו?אני מצרף תמונה תודה מראש

• 13 תגובות
    • 718 צפיות
  16. שלום לכולם, הקירור(סטוק) שעל המעבד שלי מרעיש נורא, והיום נמאס לי החלטתי לפרק אותו ולהרכיב מחדש, חשבתי אולי זה יעזור(זה לא עזר...), השאלה שלי היא כזו, האם אחרי שפירקתי את ההיטסינק+מאורר והמשחה נמרחה טיפה צריך למרוך משחה מחדש? או שזה בסדר? תודה

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by BeNzZy-BoY,

טוב חברה אני רוצה לדעת אחת ולתמיד איך המארז הזה Simbadda Master I LU - Silver - 480W + WINDOW + NEON ? ? ? אני יודע שהספק כוח שלו הוא של ג'נרי וזה קקה אבל זה לא משנה מחליפים אותו.. השאלה שלי היא לכל השאר, איך הבפנים מבחינת מיקום המאווררים, איך העיצוב, הבנתי גם שהוא עשוי מפח שזה לא משהו.. הבעיה היא שחלק אומרים שהם דווקא ממש ממש מרוצים ממנו ושאין להם בעיה איתו, והשאר אומרים שהוא *רא ושהוא לא שווה תכסף בלה בלה בלה.. אז אחת ולתמיד אני רוצה לשמוע את הדעות של כולם !! הינה תמונה למי שלא יודע על איזה מארז מדובר שחור : כסוף :

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. מישהוא יכול להמליץ לי על גוף קירור למעבד הנ"ל אבל כזה שלא בא עם מאורר עליו ושיתאים למאורר 90 M שיש לי ( לד של טרמלטייק) אבל שלא יעבור את ה250 שח תודה

• 13 תגובות
    • 650 צפיות
  19. המחשב החדש שלי כבר הגיע וכעת המחשב הישן הולך לאחייני, לפני שאני מתקין לו מערכת נקייה אני רוצה להגיש לו את המחשב שיהיה כמה שיותר מהיר, פשוט להוציא ממנו את המיץ כמו שאומרים.. מדובר ב: - לוח אם אסוס דגם P3V4X (עדכנתי לו את הביוס), יש לו ביוס של Award (מצורף תמונה להמחשה) - מעבד סלרון שהוחלף לאחר שהפנטיום 3 733 נשרף (כתוצאה מקצר חשמלי). המעבד הוא מעבד סלרון 1033 מגהרץ אך בפועל אני מצליח להגיע איתו עד 850 מגהרץ (יש 3 דרגות מהירות למכבד בביוס, 566, 850, 1033). - זיכרון 512 RAM . - דיסק קשיח 80 גיגה. אני מצליח להפעיל את מהירות השעון בדרגת ה-850mhz אך באוברקלוקינג אני מצליח להגיע גג עד 980 מגהרץ וזה ע"י שינוי של CPU/PCI Frequency בלבד ל-115 ! המכפלה שלי נעולה על 8.5, ה-Vcore נמצא…

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. זה ThermalTake Giant III VGA Cooler : או זה:Arctic-Cooling NV Silencer 5? מה עדיף ומה יותר חזק? אל תענו לי לפי היופי...

• 13 תגובות
    • 657 צפיות
  21. אני גייסתי חנות מסוימת לעזור לנו להביא לארץ בלוקים של מים עכשיו אנחנו צריכים להתארגן ולעשות הזמנה מרוכזת של בלוקים (כולם חייבים להיות אותו דגם) אני מניח שהרוב ירצו DD או סיווטק משהו נוסף שצריך לקחת בחשבון זה שבלוק שעולה 50 דולר בחו"ל יעלה בארץ סביב ה 70-80 דולר . לכן בבקשה רק אנשים רציניים השאירו פרטים פה ואני ישלח את הדיון לאותה חנות (שעושה את זה כשרות ולא כרווח ! ) לכן אני מפרסם את זה בפורום . לכן גם את שם החנות אני לא רושם. תנאי נוסף יהיה תשלום מראש על הפריטים (כלומר PRIORDER של המוצר) אני כמובן מזמין גם אחד. הבמה שלכם.

• 13 תגובות
    • 970 צפיות
  22. Started by shloosh,

כל אחד למה שהוא יותר מתחבר... אני פעם ב...משחק אבל אני לא בוחר ב-1 לדוגמא. אני אישית הולך עם 3.

23. Started by AirBlad3,

תראו לי דברים בבקשה מה שעשיתם עם המארז ( מודינג וכו)

24. Started by TiGeR|_FaCe,

שלום. אני חדש פה. יש לי מחשב מעאפן ואני רוצה לעשות לו OC! עכשיו יש לי כמה שאלות: 1. האם המפרט שלי בכלל מתאים לOC? 2. התקציב שלי הוא 500 ש"ח מה הקירור הכי טוב שאני יכול לקנות אם אני רוצה לעשות OC לכרטיס מסך לזכרונות ולמעבד? 3. האם אני ירגיש בOC? האם הוא ישפר את הביצועים של המחשב בצורה ניכרת? המפרט שלי: Field Value Computer Operating System Microsoft Windows XP Professional OS Service Pack Service Pack 2 DirectX 4.09.00.0904 (DirectX 9.0c) Computer Name CROW2004 User Name Administrator Motherboard CPU Type Intel Celeron, 2400 MHz (24 x 100) Motherboard Name Asus P4VP-MX (3 PCI, 1 AGP, 2 DDR DIMM, Audio, Video, LAN) Motherboard Chipset VIA VT8751A Apollo P4…

• 13 תגובות
    • 651 צפיות
  25. שלום לכולם, לאחרונה התחלתי עם אוברקלוקים וכשניסיתי לבדוק תוצאות בתוכנה Super-PI הופיעה בכל פעם אחת מהשגיאות הללו: NOT EXTRACT IN ROUND או NOT CONVERGENT IN SQR05.. תוכלו לעזור כיצד לגרום להן להיעלם ולתת לבדיקה לרוץ עד הסוף? ניסיתי העלאת מתחים עד שמחשב כבר קרס .. (1.550V + 1.10%) <= ככה עשיתי במתחי המעבד.. ומלבד זאת יש לי עוד שאלה: האם הזכרון שלי דפוק? אני שואל מפני שבשום צירוף אפשרי לא הגעתי ל600MHZ שהובטחו מראש וכדי לייצב אותו הצטרכתי לתת לו 3.2V (!!) כשהזכרון הוא TCCD... תודה לעוזרים, עמית

• 13 תגובות
    • 936 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.