אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
קניתי היום את כרטיס המסך הזה. משום מה אין אפשרות להציג טמפ' GPU ב ATT (גרסא 1.3.6.1042). ב CCC יש הצגה של הטמפ' אם כי אני לא בטוח לגבי אמינות הנתון מאחר שהנתונים מופיעים כ- grayed out, למרות שעושה רושם שהנתון מתעדכן מדי פעם. צירפתי תמונות של שתי התופעות. יש למישהו מושג מה קורה? האם ייתכן שהסנסור דפוק, למשל? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 697 צפיות
-
-
שלום לכולם! לפני הרבה זמן קניתי X800 מNEWEGG הכרטיס לא היה חדש אלא OPEN BOX כאשר בדקתי אותו בפעם הראשונה התאכזבתי לגלות שהכרטים שלי סובל מחום גבוה והמון לאגים לא ידעתי מה לעשות (עוד לא התמצאתי ב oc) החזרתי אותו לקופסא והשארתי אותו בארון. לאחרונה בדקתי אותו שוב עם תוכנות ל oc וגיליתי שהטמפרטורה שלו בלי שום התאמצות 70 מעלות צלזיוס לאחר שהורדתי את הטמפרטורה למינימום כמה הפעלות חדשות של המחשב והבעיה נעלמה גם בתדר אורגינלי מישהו יכול להסביר לי בבקשה מה הייתה הבעיה? או שהיא עדיין קיימת? עוד שאלה חשובה, ראיתי שאפשר לעשות את הכרטיס ברמה של x850 xt האם האפשרות הזאת קיימת גם לגבי הכרטיס שלי? ושוב, x800gto agp תודה לעוזרים!
-
- 10 תגובות
- 960 צפיות
-
-
לוח אם - 945PL NEO MS-7236 מעבד - pentium d 820 אני רוצה להעלות מתח למעבד כי המערכת מתחילה להיות לא יציבה כרגע מתח המעבד בביוס היא קבועה ועומדת על 1.3 ואני לא יכול לשנות או לגשת אליה. מה לעשות?
-
- 8 תגובות
- 582 צפיות
-
-
ברשותי יש מעבד q6600 שעבר המהרה ל-3.2GHZ יש לי גם TT V1 כך שהטמפרטורה של המעבד במנוחה עומדת על 27-30 מעלות. עד היום השתמשתי בתוכנה occt הישנה לבדיקת מאמץ המעבד ויציבותו והטמפרטורות במאמץ לא עברו את ה-65 מעלות. לפני כמה ימים הורדתי את התוכנה החדשה למי שמכיר: OCCTPT3.0.0.zip-התוכנה גם מאמצת את הכרטיס מסך ועוד כל מיני שאני לא זוכר. הבעיה שראיתי ונדהמתי זה שהפעלתי אותה לרבע שעה והטמפרטורה של ה-CPU הייתה על 98 מעלות. core 1...2...3..4 היו על 55-60 בערך. בכל מקרה לא קיבלתי שום שגיאה והמחשב לא נתקע. השאלות שלי הם: 1. איך יכול להיות שהטמפרטורה הגיע למצב כזה בפרק זמן קצר של רבע שעה? 2.האם התוכנה הזאת עד כדי כך מעמיסה על המחשב שהוא הגיע לטמפרטורה כזאת? 3.מדוע גם לאחר שהפסקתי את הב…
-
- 3 תגובות
- 589 צפיות
-
-
מעבד - Pentium d 820 2.8 לוח אם - ms-7236 זיכרון - 2*1000MB של KINGSTON כרטיס מסך - 7600GS OC - רוצה להגיע ל 3.3
-
- 5 תגובות
- 502 צפיות
-
-
אהלן לכולם! היום בזמן שהייתי בחנות מחשבים בחדרה ראיתי מאוורר זלמן ושאלתי את המוכר אם הוא יביא לי את זה בחינם? התשובה הייתה כן! (להפתעתי) רק הבעיה שלמאוורר אין תושבת... האם יש אפשרות לחבר תושבה כזאת או שזה סופו של המאוורר? המאוורר:http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2969&CatCode=414 התמונה:
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
האם הגדרתי נכון את הזיכרונות ביחס לFSB? המחשב עבר בהצלחה בדיקות מאמץ OCCT וS&M הטמפ' הממוצעת 44c-46c כשבמנוחה המעבד על 32c האם הנתונים האלו טובים? הבנתי שצריך להעלות גם מתח איך עושים את זה? עד לאן אני יכול להגיע עם הלוח אם הזה והקירור, כי הבנתי שהם מגבילים תודה רבה לעונים. [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 806 צפיות
-
-
היי oc למעבד שלי מ 2.4 ל 2.88 יש צורך בהעלאת מתחים? הוא יציב ללא העלאה כלשהיא שיחקתי רק עם fsb ומכפלת זכרון בדקתי אותו עם prime 95 יצא טוב מאוד בטמפרטורות טובות גם
-
- 1 תגובה
- 568 צפיות
-
-
אז ככה יש לי מעבד E8500 שהתדר שלו הוא 3.16 ג'יגה הרץ. המכפלה שלו היא 9.5 והתדר הוא 333 עכשיו השאלה שלי היא אם אני ישנה את המכפלה ל6 ואת התדר ל527 (כך שגם יוצא 3.16 ג'יגה הרץ +-) אז הביצועים ישארו אותו דבר הוא שירדו\יעלו??????? ומה יותר טוב מכפלה גבוהה או תדר גבוהה???? עריכה: יש לי זכרונות של OCZ 4Gb Kit DDR2 800MHz PC2-6400 Reaper HPC 4-4-4-15 נראה כמובן שהם יכולים לעמוד בתדר של 527 FSB.... הלוח שלי הוא EP45-DS3R והמעבד E8500 והלוח: תודה לעוזרים!!!
-
- 18 תגובות
- 993 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני שובר ת'ראש כבר יומיים על הזכרונות האלה , לא מצליח לעבור את ה- 1120MHZ ב 5-5-5-18. הם מסוגלים הרבה יותר ... אם יש למישהו ניסיון איתם או יכול לעזור , אני אשמח מאוד ! Corsair Dominator 8500c5d+f 2.1v v1.1(D9GMH זה הקונפיג עכשיו (יציב): Maximum Supported Memory Clock: 533.3 MHz Current Timing (tCAS-tRCD-tRP-tRAS): 5.0-5-5-18 Command Rate: 2T Read to Read Delay (tRD_RD) Same Rank: 4T Read to Read Delay (tRD_RD) Different Rank: 6T Write to Write Delay (tWR_WR) Same Rank: 4T Write to Write Delay (tWR_WR) Different Rank: …
-
- 3 תגובות
- 449 צפיות
-
-
שלום. המפרט הנוכחי שלי הוא: לוח אם: MSI 945GM3-F מעבד: E2140. זיכרון: 1G 533 כרטיס מסך: MSI R4830 ספק: HEC 500W. מאחר ולוח האם ישן ותומך בעד 2G זיכרון ב 667 MHZ אני שוקל להחליף ללוח אם אחר ואז לבצע OC למעבד. הרעיון הוא לעשות מה שאפשר עם הקירור הנוכחי כי אם אני מתחיל להוציא כסף על קירור אני כבר אחליף מחשב (ואני לא ממש רוצה). השאלות שלי הן: האם אפשר וכדאי לעסות OC עם המפרט הנוכחי? ולכמה אוכל להגיע בערך? במידה ואני מחליף MB, איזה מומלץ (הכי זול שאפשר)?
-
- 10 תגובות
- 735 צפיות
-
-
מאווררי המארז שלי התחילו לעשות בעיות, זה התחיל מרשרוש מעצבן ולא סדיר שהתגלה כנובע מהמדבקה הכסופה שבמרכז המאוורר ומסתירה את חיווטי החשמל שבו, והמשיך בפעולה לא סדירה של המאווררים שלפעמים לא מתחילים לפעול ללא דחיפה, מה שמאלץ אותי להפעיל אותם על מהירויות גבוהות יותר בשביל להבטיח את פעולתם. מכל הסיפור יוצא שכל יתרונותיהם של המאווררים השקטים של המארז עם המהירות המשתנה שלהם אבדו. האם אלו בעיות מוכרות? האם יש להן פתרון פשוט? ואם צריך להחליף אותם, אני אשמח להמלצות על מאווררים 120mm, עם דגש על השקט. תודה מראש
-
- 12 תגובות
- 837 צפיות
-
-
היי אנשים. מכיוון שאני לא מצליח להירשם לאתר של EVGA (וגם מכיוון שאין לי בכלל מוצר שלהם ) אני צריך לינק להורדה מאלו שדווקא כן הצליחו להוריד את התוכנה. המטרה היא ניתור המתחים של ה-GTX295 שלי במטרה להקצין קצת יותר את ה-OC. נ.ב. האם ניתור המתחים יכול להיות אקסטרימי או שאין מה לחשוש ממתח יתר, כלומר שריפת הכרטיס. תודה רבה לעוזרים
-
- 11 תגובות
- 988 צפיות
-
-
שלום ופורים שמח!!! במחשב הישן שלי יש לי זלמן VF700-Cu http://www.zalman.co.kr/ENG/product/Product_Read.asp?idx=139 שאלתי היא אם אני אקנה ATI HD4830 אז אני יוכל להחליף בין הקירורים?
-
- 1 תגובה
- 487 צפיות
-
-
שלום אני צריך מאוור די פשוט למארז שלי שאין לו מאוור צדדי בדלת שמוציא אויר ראיתי שני דגמים של זלמן באייבורי (כולה מאווררים והם קרובים אז לא נורא) אשמח לדעתכם Zalman ZM-F1 http://ivory.co.il/product.asp?productid=2772&CatCode=414 Zalman ZM-F2 http://ivory.co.il/product.asp?productid=2771&CatCode=414 תודה
-
- 6 תגובות
- 518 צפיות
-
-
מדובר במוצר הבא http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=3513. האם יש משהו עדיף עד 80 ש"ח?
-
- 6 תגובות
- 510 צפיות
-
-
מעבד: INTEL PENTIUM D 820 קירור למעבד : סטוק (מהחברה) לוח אם: MSI 945PL NEO SERIES MS-7236
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רואה שיש הבדל קטן במחיר, אבל מה ההבדל מעבר לזה? http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3029 מול http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productID=4213
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני רוצה להעלות כFSB בהדרגה ומעוניין לדעת האם משחק של כמה שעות בקרייסיס יהווה מדד לגיטימי ליציבות המערכת? האם הוא מאמץ את המעבד כמו S&M? (חיפשתי ולא מצאתי עוד תוכנות לבדיקת מעבד כי רובן מיושנות כבר). בהגדרות הכי גבוהות 1000X1600 הממוצע 35 FPS. תודה.
-
- 7 תגובות
- 621 צפיות
-
-
היי חברים יש לי את הטרמלטק וי 9 לאחרונה שלפתי ממנו מאורר לפי החברה נאמר שזה מאורר 230 ובמדידה שלי ככה זה ניראה. האם הוא באמת 230 ? הסיבה שאני רוצה להיות בטוח , אני רוצה להזמין את המאורר הזה מחו''ל (כי הוא שקוף עם לדים אדומים) http://www.performance-pcs.com/catalog/index.php?main_page=product_info&cPath=327&products_id=25135 משלוח יקר ובמחיר של המאורר הזה אפשר לקנות מארז כבר. אני ממש לא רוצה לטעות ולהזמין משהו אחר .. האם המאורר הזה יתאים לי לשמה ? משהו נוסף , העובי של המאורר השחור שלי הוא 20 מילימטר , פה מצויין , שהוא שלושים מ''מ זה יפריע ? ובקיצור , מישהו יכול להמליץ לי על מאורר שיוכל להחליף את המאורר השחור שיש לי ? (חובה שיהיה שקוף עם לדים ר…
-
- 9 תגובות
- 672 צפיות
-
-
יש לו כבר מקום לשים עליו עוד מאוורר נכון?.
-
- 7 תגובות
- 648 צפיות
-
-
יש לי את המערכת של TT 745i כרגע הכול בסדר ותקין , הזמנתי מכל מים שנכנס ב-5.25" במקום במארז על הרצפה .. עכשיו המשאבה שלי מוציא מים מלמעלה ורציתי לדעת אם אפשר לשנות את זה בכל דרך שהיא.
-
- 8 תגובות
- 627 צפיות
-
-
היום קניתי תמארז הזה מ-ksp איך הוא קניתי אותו ב-390 שח רציתי לדעת איך הוא מקרר ואיך הוא בכללי?!!?! והעם הוא מארז טוב!?יותר מ-CM 690 Black
-
- 2 תגובות
- 557 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי כרטיס מסך GEFORCE 5200 (כן כן שמעתם נכון) והמאוורר שלו ממש מרעיש . עכשיו יש לי כמה שאלות... דבר ראשון - אפשר לראות את הטמפרטורה שלו או שאין לו חישן תנועה? אם כן איך? דבר שני יש לי גוף קירור ומאוורר של הסטוק של אינטל נראה לכם שאפשר לקמבן איתו משהו במקום הקירור הרגיל?
-
- 10 תגובות
- 723 צפיות
-
-
ראיתי בfoxpc שליטה על מאווררים-NZXT SENTRY LX איך מחברים את זה? זה שימושי?
-
- 6 תגובות
- 958 צפיות
-