אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
מה אתם אומרים? אין לי בלוח אם כ"כ הרבה אפשרויות... אני על קרור סטוק עד הניקוי הוא היה על 52 מעלות קבוע אחרי הניקוי והאוברקלוק במנוחה הוא 45 במאמץ 54 זה בסדר?
-
- 1 תגובה
- 436 צפיות
-
-
שלום לכולם הלוח +מעבד שלי +זכרונות מופיעים בחתימה יש לי ספק של tagan 480-u22 אני רוצה לבצע אובר קלוק למערכת ל 2.0@2.5 זאת הפעם הראשונה שאני יעשה אובר קלוק ובאמת שאין לי מושג בזה אז תתחשבו בי בבקשה.. הבנתי שאפשר להעלות את המהירות של המעבד מבלי להעלות מתח למעבד(כמובן אם המעבד מסוגל) אז רציתי לבדוק איך המעבד שלי אם נפלתי על אחד טוב ואני רוצה לסדר את התיזמונים של הזכרונות (אם צריך) התזמונים שלהם כרגע : הטמ"פ הם: נראה לי שה aux זה המעבד... אם אני צריך להעלות עוד תמונות כדי לקבל עזרה תגידו לי ואני יעלה תודה לכל העוזרים..:] (תעזרו לי בבקשה להפיק את המקסימום מהמערכת החדשה.) **עריכה: אגב המעבד שבוע 49**
-
- 26 תגובות
- 967 צפיות
-
-
טוב אחרי שקראתי קצת אתמול והיום החלטתי לנסות לעשות אוברקלוק ל e4600 שיש לי והעלתי את ה FSB ל250 , את הזכרונות שלי שמתי ביחס 5:8 כדי לשמור על תדר העבודה המקורי שלהם, וואלה נראה לי שזה בסדר ככה, אני מעדיף שמישהו יאשר לי שזה באמת סבבה ככה ואז אני אוכל להתחיל עם בדיקה של יציבות מצורפות כמה תמונות [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 547 צפיות
-
-
פעם ראשונה שאני עושה אוברקלוק מעבד AMD64 3000+ WINCHESTER לוח גיגהבייט K8NS NFORCE3 250 ULTRA זכרונות קורסייר 1GB 400MHZ הרמתי את ה HT של המעבד ל 220 (כפול 9) והזכרונות עומדים על 440 הנה התמונה הרצתי פריים95 ולא נתקע שום דבר (זה לא גומר הדבר הזה כל הלילה זה לקח!!!) הטמפ' של המעבד עומדת על 35 במצב אידאלי ועם פריים95 הגיע הכי גבוה ל 42 והטמפ' של המערכת עומדת על 32 במצב אידאלי ועם פריים95 הגיע הכי גבוה ל 39 איך התוצאות?? אפשר להמשיך?? אני רוצה להגיע ל 2.2 או 2.4 איך הטמפ'?? זה הכי חשוב לי תודה על העזרה [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 27 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אוברקלוק ראשון, בקרוב אחליף את הקירור למשהו רציני יותר (TRUE 120 ) מפרט: Core 2 Duo E8500 Gigabyte GA-EP45-DS3R Arctic Cooling Freezer 7 Pro OCZ ReaperX 4GB DDR2-800Mhz CL4 PC2 6400 Sapphire Radeon 4870 512MB GDDR5 Creative SB X-Fi XtremeGamer Seagate 500GB Sata II 32MB Thermaltake ToughPower 750W Coolermaster CM 690 Black GPUZ+SUPER PI: http://up44.siz.co.il/up2/yhmtwzwmi0nf.jpg
-
- 13 תגובות
- 964 צפיות
-
-
תדר 240,מכפלה 12.5 שזה יוצא 3GH SUPER PI השתפר מ 29 שניות ל 19 שניות.... :-) במתחים לא נגעתי ולפי הביוס למעבד יש 1.26 עד 1.265 וכך גם לפי ה OCCT ו CPUZ(המתח למעבד נקרא VCORE אני מקווה כי יש כל מיני מתחים שם) בבדיקה עם OCCT V3.0.0RC1 בבדיקה של 6 שעות , TEST MODE על MEDIUM DATA SET ו Priority על HIGH הטמפרטורה המקסימאלית היתה 54 (לילה קר) והמערכת היתה יציבה עד הבוקר. 1.האם ביצעתי את הבדיקה נכון והאם התוצאות מאפשרות לי לעבוד עם המחשב 24/7 מבלי לדאוג? 2.כשהגדרתי בביוס את השליטה במתחים למצב ידני במקום אוטומטי הופיעה אזהרה באדום שעקב השינויים שנעשו בביוס (מכפלה,מתח וכו) המתחים לא אופטימאלים ושצריך להישאר במצב אוטומטי....האם להתעלם ולהשאיר במצב ידני? האם הכל בסדר או שצריך לשנו…
-
- 2 תגובות
- 571 צפיות
-
-
עשיתי אוברקלוק לכרטיס מסך מצורפת תמונה .. הטמ"פ לא עוברת את ה55 מעלות במאמץ במנוחה 42/3 אחרי הOC הליבה בהתחלה 550MHZ זיכרונות 700 אחרי OC ליבה 617MHZ זיכרונות 805MHZ בEVERST הוא מראה לי תוצאה טיפה שונה :s05: [attachment deleted by admin]
-
- 24 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אוקיי אז ככה.. עשיתי אובר קלוק לכ' מסך שלי: Nvidia GeForce FX5700VE 256MB - נמאס כבר 3 שנים הוא באותו מצב הגיע הזמן לז**ן אותו קצת ספק 350W, מעבד 2.6HT, זיכרון 1GB 400MHZ. השתמשתי בתוכנה ATITOOL, לא העלתי וולטים כי אין לי מושג איך ואני אשמח אם מישהו יעזור לי .. הנה התוצאות: לפני: http://img152.imageshack.us/img152/4936/beforexp4.jpg אחרי: http://img170.imageshack.us/img170/2387/afterbe4.jpg בזכרון לא העלתי הרבה כי הוא פשוט עושה לי ריסט =\ שמתי 2 מאוררים על הכ' מסך כי הוא סחב לי רק עד 350 MHZ .. אמרתי ניתן לו ת80מ"מ של המארז. שמתי ת80 מ"מ מול הכרטיס ועוד מאוורר קטן 32 מ"מ מול הכרטיס [מאוד קרוב] סגרתי ונתתי אובר קלוק. המחשב יציב עד עכשיו בלי עין הרע... :] - ה…
-
- 8 תגובות
- 669 צפיות
-
-
היום עשיתי אוברקלוק ראשון על המערכת שלי, דרך הביוס. שינית את הבאס בהתחלה ל240 המערכת הייתה יציבה, העלתי אותו ל266 היא הייתה כמעט יציבה לגמרי אבל היה תקיעות אז הורדתי ל246. נכון לעכשיו הבאס 246, ואלו התוצאות..! והכל בסטוק! גם הניקוד ב3DMARK06 עלה מ3900 ל4100.
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ניסיתי לעשות אוברקלוק ולא לקחתי בחשבון את העובדה שהזיכרון שלי שהוא 400 מגה הרץ לא יעמוד בזה... הסיפור בגדול זה שהלכתי לביוס וראיתי שהFSB שלי עומד על 200 והזה של הזיכרון על ה400... הזכרון שלי זה 400 מגה הרץ קיצר... ניסיתי להעלות את הFSB סתם ל250 לראות כמה זה משפר ואז כעשיתי ריסטרט הטמפרטורה של הזיכרון עלתה לאיזה 65 מעלות ואז המחשב עשה לבד ריסט להגדרות והחזיר ל200 את הFSB. למזלי לזיכרון לא קרה שום דבר... מה שכן קרה זה שאני רואה שהמעבד והנורת'ברידג' חמים נורא... במקום לעמוד כמו פעם על 41-43 מעלות הם מתקרבים ל51 שזאת קפיצה די רצינית... וזה עוד כשהמזגן בחדר פועל... כשהוא לא פועל אז המחשב לפעמים מגיע גם ל57 מעלות. אני די תקוע כי ממה שהבנתי זאת לא טמפרטורה כ"כ נורמלית למישהו עם …
-
- 0 תגובות
- 433 צפיות
-
-
שלום לכולם...החלטתי לבצע את האוברקלוק הראשון שלי - הטמפרטורות במחשב במנוחה - מעבד כ33 מעלות, מאמץ כ-40. אני הולך לפי המדריך הזה שכבר פורסם באתר - http://www.hardforum.com/showthread.php?t=1198647. זה נראה כמומדריך די מקיף. מה שכן יש כמובן הרבה שאלות כיון שזה פעם ראשונה שאני מבצע זאת יש לי לוח אם של ג'יגהבייט. במדריך כתוב לכוון את הPCI CLOCK SYNC.(בנוסף להגדרה של הPCI EXPRESS FREQ.) אך לא מצאתי אפשרות כזאת אצלי(אולי זה רשום בשם אחר?).וכן גם את אופצייאת הDRAM FREQUENCY לא מצאתי. חשוב לי לשאול את זה לפני שאני עושה אוברקלוק שלא אגרום נזק למחשב. אודה לעזרתכם המהירה - אני מאמין שיהיו לי עוד הרבה להתייעץ אתכם.
-
- 1 תגובה
- 391 צפיות
-
-
אז ככה יש לי GeForce 4 Mx440 גרוע...כבר הרבה זמן בכל מקרה עשיתי לו אוברקלוק שעכשיו הוא נמצא ליבה 325 זיכרון 475 וזה בלי קירור לזיכרון ורק הוספתי קריסטל אורב במקום מה שהיה שם שהיה דיי זבל...יש לי מארז דיי מאוורר ואני רוצה להגיע עוד יותר רחוק בקטע הזה אפילו עד שהכרטיס עצמו ממש יראה איך אומרים את המוות בעיניים...התכנון הוא להצמיד היטסינק טוב ולשים עליו מאוור של וואנטק רועש Tornado עם דחיפת אוויר שהייתי מכנה עצבנית למאוורר 80 מ"מ שהיא 84CFM עזבו את הרעש הוא לא מעניין אותי אבל אני פשוט לא יודע איזה היטסינק להשתמש מה יהיה הכי מתאים לגוף הכרטיס של VisionTek GeForce4 Mx440...וכמובן משהו שמאוורר 80 גדול יכול להתישב עליו, איך שאתם ממליצים לי ואומרים לי שבהחלט יש דרך להתקין אני משם …
-
- 19 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
עשיתי אוברקלוק ל GTX 670 שלי דרך MSI Afterburn אני רואה שיש אפשרות לסמן שהאוברקלוק יכנס לתוקף עם עליית הווינדוס. האם אפשר לבצע אוברקלוק רק לפני שאני הולך לשחק ומיד לאחר שאני מסיים לעשות ריסט ולהחזיר את ההגדרות המקוריות? זה חוסך בחשמל או שזה זניח?
-
- 6 תגובות
- 989 צפיות
-
-
שלום, האם עדיף לעשות אוברקלוק למעבד ע"י שינוי המכפלה (העלאה שלה) במקום להעלות FSB? זה לא יותר טוב? כי הרי זה בעצם מעלה את המהירות של המעבד ולא של כל המערכת כמו FSB (תקנו אותי אם אני טועה... מה שהגיוני) ע"י העלאה של המכפלה אפשר למנוע הפרעה של חלק מסויים בתפקוד המערכת (לדוגמה אם איזה מודם מפריע ל OC) שוב, תקנו אותי אם אני טועה ותגידו לי אם יכול לקרות משהו ע"י האלעת מכפלה למטרת אוברקלוק (הרבה להעלות), והאם זה עדיף על oc רגיל... תודה!
-
- 7 תגובות
- 623 צפיות
-
-
לחבר שלי יש את המפרט הבא: Pentium 4 1.6 Socket 478 המעבד בליבה Willamette לא Northwood! Asus P4S333 DDR 266 PC 2100 טוב אז ככה הוא ממש לא מבין במחשבים הוא סתם שיחק עם הביוס והוא אמר לי שהוא שינה בטעות את המהירות. הוא עשה אוברקלוק ל- 2100 Mhz טוב מה שאני רוצה לשאול אותכם הוא שאין סיכון באוברקלוק הזה? אין לו שום קירור מיוחד...
-
- 11 תגובות
- 827 צפיות
-
-
http://www.nordichardware.com/news,2734.html מדהים!!1 אוברקלוקר שוודי המכונה "Crotale" עשה זאת באמצעות חנקן נוזלי. Intel Mobile Celeron 1.4GHz@4242.9 MHz תמונת CPU-Z VERIFIED: http://www.nordichardware.com/image3.php?id=889&thumb=0 עריכה: §ΩeladΩ§ אתה צודק הוא זכה במקום הראשון באליפות אוברקלוק השוודית הזאת הנה שלושת הפיינליסטים: http://www.nordichardware.com/news,2736.html מקום שני: "himura" עם 171% Intel Mobile Celeron 1.5GHz@4072.36 MHz מקום שלישי: "perco" עם 136% Intel Celeron 266MHz@626.5MHz
-
- 23 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם , זה הנושא הראשון שלי בפורום רציתי לשתף אתכם באוברקלוק שעשיתי על E6700 ES והגעתי ל 4012 MHZ קירור אוויר היעד הבא : שבירת שיא בקרור אוויר עם E8500 והנה המפרט : מעבד : : E6700 ES לוח אם : LANPARTY UT P35-T2R זכרון : : OCZ DDR2 Reaper 2048MB (1GBx2) 800MHZ CL4 דיסק קשיח : 2 *250 GB כ. מסך : ATI Radeon 2600XT קירור מעבד : Thermaright IFX-14 עם שני מאווררי Scythe 120* 38 87 CFM כל אחד ===================================== וזאת תמונה של המחשב : מתח מעבד :1.6
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, כידוע לי, לוח האם שלי (MSI G31M3-F) הינו mATX במחיר נמוך יחסית ונורא משתלם, וזאת חוץ מעובדה אחת שלא ידעתי עליה עד אחרי קניית לוח האם - הBIOS לא מאפשר העלאת VCORE כמעט בכלל, כל שהOC המקסימלי היציב לו אוכל לצפות ינוע בין 3.5-3.6GHZ (תקנו אותי אם אני טועה) כרגע במארז הקטן והג'נרי (אייבורי+מבצע 22"+מחשב ב2200 ) שלי יש מאוורר קדמי להכנסת אוויר, Arctic Cooling Alpine 7 Pro לקירור המעבד, ומאוורר שהוצאתי מקירור המעבד במחשב הישן, שלCOOLER MASTER מאחורה, להוצאת אוויר. כרגע ע"פי אוורסט ALPINE מסתובב על סביבות ה2100RPM וה-COOLER MASTER מגיע ל2400RPM פחות או יותר. המחשב ללא פעילות רבה, טמפ' בסקרין כאן - http://i175.photobucket.com/albums/w144/ripzombie/screenie.jpg הרבה פרט…
-
- 1 תגובה
- 734 צפיות
-
-
כל הזמן מדברים פה על ה 1.6A (נורת'ווד) ושאר בבל"ת... רציתי לדעת מה לגבי המעבד הנ"ל, לדעתי שמו וויליאמיט... הוא פועל במכפיל של 15... אתם כל הזמן מדברים על 3/4, 1/1... איפה אני רואה את הדברים בתוכנות שיש לי (Sandra למשל), איך הם נקראים? אם רשום לי 4X100MHZ זה המכפיל של הFSB נכון? ועוד כמה שאלות נוספות- 1.יש לי לוח של אינטל D850DMV האם זה משפיע על האוברקלוק האפשרי למעבד? 2. האם עם המעבד הנ"ל אפשר לעשות אוברקלוק טוב בלי להוסיף מאווררים, עד כמה ניתן להגיע עם אוברקלוק כזה? 3.איך אני משנה את המכפיל ואת ה FSB?
-
- 5 תגובות
- 877 צפיות
-
-
שלום, יש לי לוח אם gigabyte ga-k8nf-9 וזכרונות pdp liberty 512 pc3200 400mhz*2, עכשיו לפי אברסט רשום לי שזה פועל רק על 200mhz ואני רוצה שזה יפעל על 400mhz*2=800 כי יש לי דואל, איך אני עושה את זה? תודה.
-
- 1 תגובה
- 388 צפיות
-
-
שלום כרגע אני עומד על 180 ללא קריסות בלי הוספת מתח כשאני עולה ל185 הוא מגיע לטעינה של הווינדוס הוא עושה ריסטארט ומתאפס לא עלתי שום מתח למעבד וגם בלוח אם שלי הagp וpci לא יכולים להנעל מה לעשות ??? ??? ???
-
- 11 תגובות
- 725 צפיות
-
-
אז ככה החלטתי לעשות אוברקלוק למחשב לפני הכל כל הפעולה נעשתה על מתח סטוק של 1.4 וולט אז ככה: HT Frequency:3 Cpu Clock:280 Cpu/DDR Clock Ratio:333 Mhz Memory Timing: 3-4-4-8-12-1T-16 טמפרטורה במנוחה 34-35 במאמץ 45-46 ושוב להזכיר ששום מתח לא שונה והאם אני יכול להמשיך עוד בלי להוסיף מתח!? קצת תמונות: [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 498 צפיות
-
-
שלום בצד המפרט שלי ואני רוצה לדעם אם הכול בסדר ולא מסוכן מבחינת אוברקלוק ומתחים מתח מעבד:V1.35 מתח גשר צפוני:V1.45 מתח זכרונות:2.00V טמפ מנוחה:45C טמפ מאמץ:50-53C 2133@3200 MHZ תזמונים של זכרונות 5-5-5-15 \ 1:1 מה אתם אומרים הכול בסדר ובטוח? נ.ב מצטער על גודל התמונה [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 687 צפיות
-
-
היי הרצתי OCCT , מצורף מסך הפתיחה. לפי מה שזה מראה המעבד עובד על 2GHZ במקום 3.. זה תקין? (מעבד E8400) [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 861 צפיות
-
-
עשיתי אובר קלוק לכרטיס מסך MX 440 128MB CORE:310@354 MEMORY:364@400 אני לא בטוח במהירויות סטוק כי זה אחרי שעשיתי לריבה טיונר DEFAULTS... עכשיו אני נוגע גם מאחורי הליבה וגם על ההיט סינק והם לא חמים כל כך...(אפשר לגעת כמה שרוצים) אבל שאני מתחיל לשחק בניד פור ספיד אנדרגרואונד 2 על האיכות הכי גבוהה אז יש המון תקיעות! אם מישהו יודע למה ויכול לעזור אני ישמח מאוד תודה מראש יונתן 8)
-
- 0 תגובות
- 402 צפיות
-