עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by ish,

היי יש לי את המפרט הנל: 3700 SANDY DFI SLI-DR PDP PATROIT TCCD 7900GT קירור למעבד XP120 עם מאורר שקט המעבד עומד במנוחה על 32 מעלות במאמץ על 42 מקס'.. אני רוצה לעשות קצת OC למערכת אני מעלה את הFSB ל210 נותן עוד קצת מתח למעבד, נותן לזכרון 2.8V ומעלה תזמונים שיהיה הכי נוח אפילו ל3-3-3-8 וכלום המערכת לא נותנת POST פשוט לא מוכן להעלות, יש למשהו מושג מה אני עושה לא נכון? ניסיתי להחליף בין הזכרונות כלומר כרגע הם בסלוטים הצהובים וגם לא משנה... הביוס הכי מעודכן שיש.. אשמח לעזרה חברים

• 13 תגובות
    • 866 צפיות
  2. יש לי לוח msineo2 platinum מעבד amd 3000 venice אני נוסע לארה"ב וורוצה לקנות זכרונות שנוכל לעשות איתם אוברקלוק מה אתם ממליצים תקציב-עד 150 $ תודה 8)

• 13 תגובות
    • 705 צפיות
  3. שלום יש לי מעבד 3000 שאף פעם לא הצליח לעשות אוברקלוק טוב בגלל הזיכרונות הג'נריים שלי כל פעם שהעלתי את המהירות הזיכרון ב 10 מגה הרץ המערכת נתקע... לפתע אני רואה בביוס אפשרות לעלות את ה HT CLOCK אז הזכרונות נשארו על 200 ו ה HT CLOCK שמתי על 240 ופתאום אני רואה שהמעבד הוא 3400+ מה זה בדיוק האפשרות הזאת והאם באמת המעבד שלי עכשיו הוא 3400+???? כי הוא עובד יציב ואפילו נשאר על 35 מעלות ומה ההבדל בין לעשות אוברקלוק עם HT CLOCK ועם FSB? הנה תמונה מאברסט [attachment deleted by admin]

• 13 תגובות
    • 750 צפיות
  4. זאת המערכת שהזמנתי intel 805 p5ld2 256X2 DDR2 533 של super tehlent משהו כזה דווקה אחלה זיכרונות עם קירור עלהם ואחלה יחסים בנתיים לא היה לי איתם שום בעיה בOC 7600GT אבל לצערי יש לי בעיות כספיות להסיג את הכרטיס כי קניתי את כול המחשב מזומן כדיי לקבל מחיר עלות ולא נישאר לי כסף לכרטיס והבנדם לא מקבל צ'קים אז אני מנסה להסיג כסף בנתיים הוא הביא לי X300 במתנה כדיי להפעיל את המחשב בכול מקרה הינה הבנצ'ים אני עכשיו על 3.7GHZ יציב וזה כניראה הגבול של הקירור המקורי של אינטל עוד קצת והמחשב קורס מרוב חום אז בנתיים זה הגבול עד שאני יקנה קירור נורמלי המעבד במתח של 1.38 ומחזיק יפה מה שכן לא אהבתי את הלוח אין בו אפשרויות OC מתקדמות רק בסיסיות הינה תמונות: http://rotter.name/Us…

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by no43189,

אני לא יודע אם זה קשור לפורום אבל האם יש כזו אפשרות להוציא תזיכורן של הכרטיס מסך ולהלחים זיכרון אחר גדול יותר??

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by ben007,

אלוהה, קיבלתי היום את הפריזר, שהלצתם לי לקנות בת'רד הזה, ובמילה אחת: תודה! יש המון סקירות ברשת אז רק בכמה מילים על המוצר: בא באריזה קומפקטית עם שכבת משחה MX-1 כבר על ההיטסינק, ומדבקה לקישוט. ההתקנה לדיסלקטים, פשוט מוציאים את הישן, מנקים את המעבד, ושמים את החדש. חצי דקה ולא יותר. אחרי זה, בא השלב הכייפי.. עם הקירור הישן, המקורי, SPIRE, המעבד היה על 50 מעלות ללא OC במנוחה. עם הפריזר, המעבד על 32 מעלות במנוחה ללא OC, ו-40 במאמץ. עם OC, ללא שינוי מתח - 35 מעלות במנוחה, 42 מאמץ [ 2000@2200 ] עם OC, הוספת 0.20V למקורי - 38 מעלות מנוחה, 45 מאמץ [ 2000@2500 ] אז נכון שה-BT טיפה יותר שקט ( לא שאני שומע את זה..) אז נכון שה-BT טיפה יותר קריר ( להוסיף עוד 100 שקל בשביל לה…

• 13 תגובות
    • 795 צפיות
  7. כותרת... הכרטיס מסך הוא: Nvidia GeForce 6200 TurboCache נו אז יש סיכוי חברה? תודה, אבי.

• 13 תגובות
    • 976 צפיות
  8. Started by moshe55501,

האם התיזמונים ניתנים לשינוי ואם כן האם ניתן לשנות תיזמונים בזיכרון הבא http://www.comp-il.co.il/Product.asp?Pid=DR2GEIL1GB&Cat2Cat1ID=1113&Cat2ID=1738&aff=Zap והאם זה מסוכן לשנות את התיזמון

• 13 תגובות
    • 953 צפיות
  9. בעיקרון גבול האוברקלוק שאפשר לעשות למעבד,תלוי במעבד עצמו או בטמפ'? מה עוצר בעצם את האוברקלוק? כי שאני חושב על זה קירור גז מביא את המעבד לטמפ' מתחת לאפס אז מבחנת טמפ' לא נראה לי שיש כאן בעיה להמשיך באוברקלוק עד השמיים. אז הקטע אם יש גבול למעבד עצמו שאליו הוא יכול להגיע? אז שזה פשוט תלוי ברכיבים אחרים כמו לוח אם ומתח שהספק נותן? 1.זכרונות 2.לוח אם 3מתח וספק 4טמפ'(ביטלנו עם הקירור גז) אם מבטלים את כל אלה? איזה עוד דברים מגבילים כאן את ה-oc?

• 13 תגובות
    • 726 צפיות
  10. שלום אני חדש כאן אני רוצה לעשות אוברקלוק למעבד שלי.. הנה הנתונים שאתם צריכים לדעת.. טמפ' נתוני המחשב.. (טמפ' טובות?) והאם להשתמש בתוכנה clockgen כדי לבצע זאת? תודה!! [attachment deleted by admin]

• 13 תגובות
    • 730 צפיות
  11. Started by aderet,

שלום חברים!! איך אני מבצע ניטור טמפרטורה לכרטיס המסך שלי? אני מעוניין בתוכנה שתיתן לי גרף מסודר כולל שעות וכיו"ב. . תודה!!

• 13 תגובות
    • 992 צפיות
  12. Started by avidan28,

שלום לכולם. אני מתעניין על מאוורר חדש לציפסט של הלוח שלי.ורציתי לדעת האם הדגם הזה יכול להתאים http://www.thermaltake.com/2005/coolers/chipset/a1178.htm הלוח שלי זה A8N דלוקס SLI. רציתי לדעת אם מישהו כבר ניסה את זה ואם כן איך זה עובד והאם זה שווה את ההשקעה. הרבה תודה מראש ;)

• 13 תגובות
    • 763 צפיות
  13. Started by Kitt0s,

טוב אז ככה, הלוח אם שלי התקלקל לא מזמן והוא חזר אתמול מתיקון.. המאוורר של המעבד והמעבד שכבו בחוץ די הרבה זמן.. השאלה היא אם אני יכול לשים אותם איך שהם? כי הלבן המגעיל הזה שעליהם כבר די מלוכלך.. כדאי לי לחכות עד יום ראשון ולקנות משחה חדשה? או לנקות את מה שיש או מה?

• 13 תגובות
    • 748 צפיות
  14. Started by TiGeR|_FaCe,

שלום. אני חדש פה. יש לי מחשב מעאפן ואני רוצה לעשות לו OC! עכשיו יש לי כמה שאלות: 1. האם המפרט שלי בכלל מתאים לOC? 2. התקציב שלי הוא 500 ש"ח מה הקירור הכי טוב שאני יכול לקנות אם אני רוצה לעשות OC לכרטיס מסך לזכרונות ולמעבד? 3. האם אני ירגיש בOC? האם הוא ישפר את הביצועים של המחשב בצורה ניכרת? המפרט שלי: Field Value Computer Operating System Microsoft Windows XP Professional OS Service Pack Service Pack 2 DirectX 4.09.00.0904 (DirectX 9.0c) Computer Name CROW2004 User Name Administrator Motherboard CPU Type Intel Celeron, 2400 MHz (24 x 100) Motherboard Name Asus P4VP-MX (3 PCI, 1 AGP, 2 DDR DIMM, Audio, Video, LAN) Motherboard Chipset VIA VT8751A Apollo P4…

• 13 תגובות
    • 637 צפיות
  15. יש לי מארז מיקרו שוכב ... http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=1840 כולל מאוורר 80 מקדימה ו 2 מאווררים 60 מאחורה. לאחרונה הוספתי לו מאוורר 80 בגג (יש מקום מוכן) כרגע הוא עובד כמכניס אוויר אבל אין שום שינוי קריטי בטמפ! לדעתכם מה יתן את המקס' יעילות? (הכנסת או הוצאת אוויר) כרגע הטמפ' במנוחה: לוח 38 - 39 NFORCE2 מעבד 44 (מעבד סמפרון 2200) ספק 40 דיסק קשיח 44 תודה

• 13 תגובות
    • 645 צפיות
  16. Started by shloosh,

כל אחד למה שהוא יותר מתחבר... אני פעם ב...משחק אבל אני לא בוחר ב-1 לדוגמא. אני אישית הולך עם 3.

17. Started by JSK,

שלום, אני הולך לקנות מחשב עם e6300,ga-945p-s3,x1900xt ושאר ירקות. השאלה שלי היא: מה זאת משחה טרמית? אני צריך לקנות אותה? מה עושים איתה? תודה

• 13 תגובות
    • 735 צפיות
  18. אני עומד לקנות ביג טייפון, שיעלה לי בערך 260 ש"ח. חשבתי אם כבר, להוסיף איזה 70 ש"ח או משהו דומה, ולקנות גוף קירור טוב יותר מהאתר: http://www.performance-pcs.com/catalog/index.php?main_page=index&cPath=185 ברשימה שהבאתי, יש גוף קירור טוב יותר מהביג טייפון, עד 60$? מה שחשוב הוא השקט, מקום שני הביצועים.

• 13 תגובות
    • 618 צפיות
  19. Started by victory,

זה המחשב שלי 1)עם איזה תוכנות אני בודק טמפרטורה 2)איזה קירור כדי לקנות למעבד ? אני חשבתי על BT 3)כל עזרה נוספת תהיה ברוכה [attachment deleted by admin]

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. יש לי מחשב לפני 6 שנים.פתחתי אותו ואין לי שם עוד משחה טרמית.זה מסוכן? כדאי להזדרז ולהשים?

• 13 תגובות
    • 788 צפיות
  21. אני לא מוצא אותו, אולי מישהוא כן יודע ?

• 13 תגובות
    • 779 צפיות
  22. שלי עם לוח של INTEL P965L הטמפרטורה היא 52 מעלות במנוחה.(שלא נדבר על מאמץ). זיוף או בדיקה מדוייקת, לא יודע. האמת, לא אכפת לי. אני רק רוצה שיראה לי פחות מ50 מעלות!

• 13 תגובות
    • 940 צפיות
  23. קודם כל אני רוצה שזה יהיה גם יפה. 1 מה ההבדלים בין השניים האלו ומה הם בדיוק עושים ז"א אם אני קוה את אחד מהם מה אני עוד צריך למערכת קירור מים : http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_394&products_id=3310 http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_394&products_id=3301 2 מה זה הדבר הזה ? http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_394&products_id=3662 האם זו מערכת מורכבת ? ושוב אם לא מה אני עוד צריך ?

24. יש אחת קבועה כזאת שהיא המיינסטרים שכולם משתמשים בה? (כמו 3Dmark לבדיקת כרטיסי מסך) אני צריך בדיקה של המעבד והזכרונות עם דגש על הזכרונות.

• 13 תגובות
    • 692 צפיות
  25. חברים שאלה חשובה. רצוי מניסיון פרקטי בפועל, מי שהתנסה, איזה מגופי הקירור הטובים שקימים היום מתאימים ללוח הזה. השאלה אולי נראית טריוויאלית אבל אני שואל מכיוון שללוח הזה יש גוף קירור בצידו השני של הלוח, כפי שנאמר לי ע"י אחת מחנויות המחשבים המוכרות. ולפיכך טענו כי רב הפתרונות הטובים אינם מתאימים (מלבד ב FREEZER 7 PRO) מכיוון שלא ניתן לעגון אותם בצורה נכונה ואפקטיבית בגלל אותו גוף קירור שבא עם הלוח בצידו השני. שוב מי שכבר עשה בפועל והיתנסה בפרוצדורה על הלוח, אשמח אם תגיבו.

• 13 תגובות
    • 744 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.