עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. באיזה אופציה לבחור בשביל אוברקלוק? תודה לעונים.

• 3 תגובות
    • 677 צפיות
  2. Started by c5123,

asus gtx 8800 אך לבדוק את הטמפרטורה? בדקתי 50 פעם בהגדרות של אינווידיה אבל אין

• 3 תגובות
    • 603 צפיות
  3. Started by EyalKing,

שלום לכולם אני צריך המלצה לגוף קירור למעבד Intel E6300, תושבת 775. אני לא מתכנן OC, הקירור צריך להיות קירור פשוט וזול, מ-KSP. חשוב שהוא יהיה פשוט להרכבה, שאני לא אצטרך להוציא את הלוח אם מהמארז בשביל להרכיב אותו. יש לי משחה תרמית. תודה! אייל

• 5 תגובות
    • 588 צפיות
  4. Started by GTGAL,

שלום, יש לי כרטיס מסך BFG 260 GTX MAXCORE 0C(שאר המפרט שלי נמצא בצד)והתחלתי לעשות לו oc בעזרת riva tuner. העלתי כל פעם בין 10-30 mhz למהירות המעבד(core) עד שהגעתי ל670 ואחרי זה העלתי את מהירות הזיכרונות עד שהגעתי למהירות 1125.הטמפרטורה במנוחה של הכרטיס היא 43 ובמאמץ 60+-. אחרי כל פעם שהעלתי את המהירויות הרצתי את3DMark06 עם 5 לופים לכל בדיקה ושיחקתי במשחקים כמה שעות. רוב המחשקים פעלו כמו שצריך אבל בcall of duty 5 המשחק קרס אחרי 5 דקות שהורדתי את הoc זה יסתדר. הציון שקיבלתי ב3DMark06 בהתחלה היה קצת יותר מ16,000 ועכשיו הציון שקיבלתי הוא 17,007 (ברזולוציה 1680:1050 ובלי פלטרים וAA) יש לי כמה שאלות: 1.כשאני משחק בGTA IV אני רואה בעיקר בסרטונים של המשימות קפיצות כאלה במסך ולפע…

• 2 תגובות
    • 552 צפיות
  5. Started by GoldenGold,

טוב עד תחילת החופש הגדול אבי הבטיח לי לקנות מחשב עכשיו רוב הסיכויים שהוא יקנה לי את ה-q6700 וחשבתי לעשות לו oc ככה שיעריך את חייו ואני יצטרך בהמשך רק להחליף את כרטיס המסך, אבל אני בחיים לא עשיתי oc ואחרי קריאת 3 מדריכים הבנתי שזה תהליך די פשוט שמצריך קצת ידע במחשבים והיגיון. חשבתי לעשות oc ל-q6700 ולא ל-q9400 בגלל המכפלה מספיק לי גם זכרונות של 800MHz בשביל להגיע ל-4GHz ולא נראה לי שאני הגיע לשם. כעיקרון אני קונה את המארז cm 690 ולא כל כך הבנתי את נושא המאווררים לפי מה שהבנתי: 1. יש לו 3 מובנים ואתה יכול לקנות עוד 3 אבל יש שניים למעלה שמצריכים להוציא את הפח העליון, האם זה נכון? 2. איזה מידות לקנות לכל אחד? 3. למעבד חשבתי לקחת את ה-AC Freezer Xtreme כמה אתם חושבים שהוכל להג…

• 4 תגובות
    • 574 צפיות
  6. שלום! אני מעוניין לקנות מאוורר נוסף לכרטיס מסך שלי: HD4850 את המחשב קניתי (לצערי) מ- KSP, ועכשיו הוא אצלם בבדיקה כי הכרטיס מתחמם.. בכל מקרה אני רוצה לקנות מאוורר נוסף www.ksp.co.il - אני רוצה להשקיע בסביבות ה150 ככה... כל עצה תתקבל בברכה, איתי

• 1 תגובה
    • 643 צפיות
  7. שלום רב אנשים יקרים.. היום החלטתי לקחת את עצמי בידיים והחלטתי לסדר את כל הכבלים במארז ככה שתהיה זרימת אוויר טובה יותר וכד'.. עכשיו, אחרי שאני מפעיל את המחשב אני קולט שהטמפרטורה של כרטיס המסך עלתה עוד יותר.. =\ וזה עוד כרטיס מסך בלי OC... מדובר על כרטיס מסך מדגם HD4870 והטמפ' שהייתה קודם היא 47-50 ככה ועכשיו זה 55+ וזה עוד כשיש קירור של מאוורר שעומד על 50% פעילות.. =\ מה הבעיה?!?!?! \=

• 4 תגובות
    • 550 צפיות
  8. Started by n857,

יש לי מעבד Q6600 ולוח אם של GIGABIT P35 אני מנסה לעשות OC למעבד הוא נותן לי לעלות עד 2.6 ושאני עושה 2.7 ואז שמירה הוא מכבה לי את מחשב אוטומטי ואז מדליק מכבה ומדליק ואז הוא נידלק אחרי איפוס ל2.4 וזה לא שהחום גבוהה החום מגיע ל36 רק. מה זה יכול ליהות ? וכששמתי על 2.6 ניתקע לי המחשב והיתי צריך לעשות ריסט

• 62 תגובות
    • 2.9k צפיות
  9. שלום אני מנסה לעלות את התוצאה ב 3DMARK עכשיו הצלחתי להגיע ל12270 בתדרים 800 לGPU ו 1100 לזיכרונות עכשיו כל פעם שאני מנסה לעלות לדוגמה את ה GPU ל 820 אז אני מקבל תוצאה נמוכה יותר 12200 הבדיקה עוברת ללא בעיות והמחשב לא נתקע וחום של ה GPU לא עולה על 75 מעלות למה זה קורה ? יש משהו שאני לא עושה כמו שצריך?

• 4 תגובות
    • 485 צפיות
  10. Started by SuperStyle,

עשיתי למעבד OC 2.3@2.88 פרטים: מהירות באס:250X11.5 זיכרונות:960 מתח 2.3 תיזמונים 5-5-5-15 דגם OCZ 2G GOLD EDITION מתח למעבד +0.025 עכשיו כשאני מנסה לעלות עוד 5 לבאס המערכת עולה אבל בווינדוס זה קורס וזה ביגלל הזיכרונות כי הם לא עומדים ב 976MHZ בביוס הזיכרונות מוגדרים כ800 וכדי שהOC יצליח הורדתי ל 667 אבל כשאני מוריד אפילו המערכת לא עולה למה?

• 20 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. ואם אני פשוט שם קצת על מטלית יבשה ומנגב תודה

• 5 תגובות
    • 736 צפיות
  12. Started by MagnuM_47,

לוח אם ABIT IL9 PRO מעבד -E6300 זיכרון 4GB 667 יש אפשרות לבצע OC אם כן מישהו יכול לעזור?

• 1 תגובה
    • 611 צפיות
  13. Started by barakjan,

קניתי מאורר 12c והרכבתי אותו לצד של הדלת. כמו בתמונה: עכשיו יש לי שאלה הרכבתי אותו והמאורר עושה אוויר לכיוון בחוץ ולא לכיוון המחשב עצמו לאיזה כיוון הוא צריך לעשות אוויר? תודה ברק!!!

• 2 תגובות
    • 516 צפיות
  14. Started by Drek Boy,

אני מתכנן לקנות מערכת חדשה e8400 gigabyte e43 ocz 2X2 reaper 800 ddr2 modu82+ 425 watt enermax gtx260 zotac שאלתי היא אם אני יעשה OC במערכת... איזה רכיב יגביל אותי בשלב זה או אחר?! טמפרטורת המעבד? תזמונים גבוהים של זכרונות? לוח אם לא מתאים לOC? או ספק חלש מדי? חשבתי לקנות ac freezer extreme או ac freezer 7 pro עזרתכם תעזור לי מאוד

• 24 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. AMD Athlon 64 X2 Dual Core 5050e BOX AM2 2600MHZ 45W (http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=4397) איזה גוף קירור לקנות לו מחברת נועה מחשבים בלבד. הנה האתר עם כל הגופי קירור למעבדים על מה ללכת במחיר מינימלי וטוב למעבד זה האתר עם כל הגופי קירור: http://www.noacomp.co.il/Category.aspx?CatCode=285 תודה רבה לעוזרים הנחמדים

• 5 תגובות
    • 529 צפיות
  16. בוקר טוב ושבת שלום חבר'ה. אני לא יודע בדיוק איך קוראים לזה, אבל הכוונה שלי היא למדבקה שמיועדות להעביר את החום לנחושת כמו המשחה הטרמית. אני כמעט בטוח שאתם מבינים את כוונתי. אשמח לעזרה, היכן ניתן למצוא ולקנות כאלה?

• 10 תגובות
    • 892 צפיות
  17. מדובר על P6T DELUXE של ASUS עם I7 920 כרטיס GTX 280 ? מארז ARMOR של TK .. מאוורר מקדימה גדול ומרעיש קצת יש דרך לווסת את המהירות שלו ?? שבוע טוב לכולם. בלי קשר.. יום רביעי בע"ה ברכת החמה זה קורה פעם ב28 שנה וזה מצווה חביבה ונדריה! ממולץ בחום חברים.(למי שלא מכיר אשמח לענות וגם אפשר לחפש בגוגל...).

• 1 תגובה
    • 518 צפיות
  18. אוקיי, אז בהמשך לשיחתנו - בחרתי לקנות את ה - THERMALRIGHT IFX-14 עם 2 מאווררי SCYTHE "SLIP STREAM" 1200RPM 140mm מקווה שלא יהיו רועשים מדיי העניין הוא שראיתי שניתן לשים עד 3 מאווררים ולא רק 2 , כמה אפקטיבי זה לשים 2 או 3 מאווררים ? וכמובן, כיצד הכי נכון למקם את המאווררים: תמונות להמחשת כיוון זרימת האוויר : אופציה א' אופציה ב' אופציה ג' אופציה ד' אופציה ה אופציה ו' ההימור שלי הוא... בחירה באופציה ד' ?? או ג' שמבוססת על אותו רעיון, רק עם 2 מאווררים :s05: תודה רבה לכל העוזרים ...

• 5 תגובות
    • 662 צפיות
  19. Started by mokisho,

יש לי שאלה שעדיין הדעות חלוקות עליה כמה שחפשתי בפורום לא מצאתי תשובה ברגע שאומרים לא ממומלץ לעבור את הטמ"פ 61 מעלות למעבד קורנו למה מתקוונים למעבד או לליבה אז כמה מותר למעבד וכמה מותר לליבה מבחינת טמפרטורה ומה לא ממומלץ לעבור כאשר עושים O.C תודה

• 5 תגובות
    • 703 צפיות
  20. ערב טוב, E5200- בביוס הטמפ' מראה על 40 מעלות בעוד ה-SPEEDFAN (המחשב במצב מנוחה) , מראה לע 60 ויש לי אייקון של להבה לאחר חציית התחום המותר בתוכנה - 50 מעלות) 1) האם הפער בגלל זיוף החיישנים או בתוכנה ומה הטמפ' הרצויות למעבד הנ"ל ?? 2) למה בSPEEDFAN אני רואה רק סימון בהגדות טמפ' , רק של אחד המאווררים ? עליו מצויין 1600RMP ועל ה-2 האחרים מצויין הערך 0 . 3) הערך של ה-CPU FAN SPEED הינו 0 .. ושל ה - SYSTEM FAN SPEED ,הינו 1600. יכול להיות שהמאוור של המארז עובד במהירות גבוהה כ"כ? תודה מראש.

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. לינק למארז: http://www.silverstonetek.com/products/p_spec.php?pno=PS02&area=usa

• 4 תגובות
    • 542 צפיות
  22. יש לי מחשב די ישן (בן 4 שנים) קניתי אותו באיבורי (ואני מאוד מצטער על כך) והמחשב עושה לי המון בעיות חימום אני כל הזמן מנקה אותו בלחץ אויר ומחליף לו את המשחה הטרמית. בכל מקרה כרגע אין לי תקציב להחליף מחשב אבל אני מתכנן להחליף בעוד שנה.. אני רוצה גוף קירור טוב ושקט שיעשה לי קצת שקט נפשי.. קצת פרטים על המחשב. המארז הוא של איבורי (לא של חברה מוקרת) ואין לו כרגע שום מאוורר במארז (נותקו) המעבד Intel® Pentium® 4 CPU 3.00GHz socket 775 תודה מראש לכולם. נ.ב: עדיף משהו שיש לksp אני פשוט עובד איתם הרבה

• 6 תגובות
    • 683 צפיות
  23. אני כרגע הורדתי את המכפלה של המעבד למינימום כדי לראות אם הלוח בסדר או שהמעבד לא בסדר. אני רואה אנשים עם E7200 שמגיעים ל4GHZ+ בקלות ו עם הP5Q לבאס שלפחות 480 בכדי לשפוט איזה חלק הוא הבעיתי עשיתי את הדברים הבאים: א. לא הגיוני שאני מריץ את המחשב כרגיל ביום יום על 430X9 ועל460X6 הוא לא יפעל ממש לא הגיוני אז אני בטוח שזה לא המעבד. ב. הזיכרון(2X1GB G.SKILL 6400 800MHZ CL4)- היה לי פעם מעבד E6300 וזה היה עם לוח אחר אך עם אותו הזיכרון. והגעתי עם לוח של P31 ל 480MHZ אז אני מאוד בטוח שזה לא הזיכרון שמגביל אותי. ג. הספק שלי הוא ENERMAX PRO 82+ 525W ככה שהמתחים הם מצויינים. ד.מבחינת קירור... המארז(CM 690) שכרגע סופר מאוורר עם 5 מאווררים של Scyth 1900RPM-110 CFM!!! ועוד 2 מאווררים של …

• 12 תגובות
    • 908 צפיות
  24. Started by MatanFrenkel,

החלטתי שאני מסתפק בזה לבנתיים , נורא נמשך לזה ונורא מעניין אותי אבל הלוח אם ימח שמו מגביל אותי , לא חשבתי שארצה OC כשקניתי את המחשב בכ"מ מפרט בצד זכרונות 5-5-5-15 על 419 MHZ תמונה: http://up45.siz.co.il/up2/rzgmzktyqmzj.jpg תראו את המקסימום טמפרטורה 52 ו51 זה גבוהה/נורמלי/נמוך בשביל TRUE 120 אם מאוורר של 1600RPM 120MM? 4 שעות של OCCT מספיק?

• 3 תגובות
    • 519 צפיות
  25. מדובר במאווררים מאוד שקטים לפי נתוני היצרן . רמת רעש עליונה עומדת על 14DB בלבד בזמן שהמאוורר דוחף 53CFM מכובדים . לצורך השוואה מאווררים של NOCTUA ו SCYTH לא מתהדרים בנתונים כאלה . כמו כן המחיר של המאווררים הללו עומד על 70 שח ליחידה שזה זול יותר מהמתחרים . מה אתם אומרים ? שווה או שמשהו פה לא נכון ? איפה הקאצ' ?

• 2 תגובות
    • 607 צפיות

דיונים חדשים בפורומים