אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
שלום לחבר יש מחשב עם המפרט הבא CPU Type DualCore Intel Pentium D 820, 2800 MHz 14 x 200 Motherboard Name Gigabyte 8N-SLI Series ספק של HEC 400W 1גיגה זיכרון של ג'ייל ויש לו קירור שהוספתי לו של טרמולייק BLUE ORB רציתי לדעת האם אני יכול לעשות לו OC ? ואם כן איך אני מנטר אחרי הטמפרטורה שלו כי תוכנות כמו CORE TEMP ו REALTEMP לא עובדות ...
-
- 13 תגובות
- 839 צפיות
-
-
יש לי E8400 עם אוברקלוק ל3.6GHZ (כבר לא ><) בכל מקרה הורדתי OCCT.. ופתאם אני רואה 3GHZ מה היה יכול לקרות? מה אני עושה עכשיו? אין דרך להחזיר בלי להתעסק עם הביוס נכון? *עריכה: טוב תראו הנה תמונה שצילמתי מעכשיו ושצילמתי לפני איזה שבועיים (?) כשהיה לי 3.6GHZ לפי הנתונים שפה, מה אני עושה בביוס כדי להגיע לתוצאות האלה? תודה מראש
-
- 17 תגובות
- 961 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי כרטיס מסך GeForce 9500 GT. וכשאני מעלה את האיכות הגרפית במשחקים המחשב מגיב מאוד לאט. חשבתי שאולי זה טמפרטורה. אז הפעלתי את התוכנה HWMonitor ונכנסתי למשחק GTA IV, העלתי את הרזולוציה ל- 1200*1920 והבחנתי שהטמפרטורה הגיעה ל-76. זה תקין? במידה ולא, ראיתי אחד נחמד: Z-Machine GV1000 מומלץ? פרטים נוספים: מעבד: E7200 זיכרון: שני סטיקים של 1 ג'יגה PC2-6400 800Mhz Black Dragon Dual Channel ספק: Enermax Liberty 400W חג שמח, אלעד.
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יצרתי קשר עם אחד המנהלים הראשיים שיוסיף E7400 במאגר ההמהרה ואין שום תשובה , אתם יודעים מה קורה ? אני רוצה לפרסם את הOC שלי
-
- 4 תגובות
- 567 צפיות
-
-
אחרי שהשארתי את המחשב דולק איזה לילה המאוור של הכרטיס מסך התחיל להשמיע רעשים מוזרים. לפעמים הוא עובד שקט, לפעמים הוא עובד קצת רועש (כאילו הוא מתחכך באיזה כבל) ולפעמים הוא עובד, מפסיק להסתובב בפתאומיות ואז ממשיך. ניקיתי אותו מאבק ובדקתי שאין אף כבל שמפריע לו, וזה לא עזר - הוא עדיין ממשיך להרעיש. מה עוד יכולה להיות הבעיה? אם זה משנה, הכרטיס מסך הוא HD4850 תודה לעוזרים!
-
- 5 תגובות
- 635 צפיות
-
-
מדובר ב8800GT של ZOTAC בדרייברים אין אפשרות לשלוט על המאוורר וגם לא בSF הכרטיס מתחמם ומגיע גם ל90 מעלות צלזיוס אבל המאוורר נשאר ב30% (מצב IDLE) איך אני גורם לו לשנו אוטומטית את מהירות המאוורר?
-
- 3 תגובות
- 585 צפיות
-
-
שלום החלפתי לאחרונה את המאוורר של הכרטיס מסך למאוור מאותו סוג מכיוון שהוא היה רועש. 1)הטמפ' שהיו בכרטיס שלי אז היו בין 33-37 במנוחה(ac cooling one fan) ועכשיו אחרי שהחליפו לי כרטיס הטמפ' במנוחה הם:40-42 ואני לא מבין למה כי זה אותו כרטיס.. האם זה משפיע על חיי הכרטיס או ששינוי כזה בטמפ' לא משמועתי? 2)יש לי בעיה שלפעמים שאני מכבה את המחשב ומדליק אחרי כמה זמן הכרטיס נתקע בדקתי את זה בכך שפתחתי את המארז שהמחשב פעל ועצרתי לשנייה אתה המאוור,הייתם מצפים שהכרטיס יחזור להסתובב אחרי זה אבל לא הוא נתקע וזז בתנועות קטנות במקום הלוך חזור(כמו פרכוס). כשזה קורה הכרטיס מגיע למטמפ' של 100 ומשהו מעלות ואז הוא נכבה וזה כבר בעיה יותר מטרידה למרות שהיא קורת בתידרות של פעם בשבועיים ואז אני צריך…
-
- 13 תגובות
- 812 צפיות
-
-
GIGABYTE PCI Express 2.0 x16: ATI Radeon HD 4850 512MB GDDR3 החלפת קירור? אם כן, איזה? יכול להיות גם שהבעיה היא אחרת? מה לבדוק? איך?
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
חבר'ה אולי זאת בעיה לי אבל אני לא מצליח להבין איך עושים OC במחשב החדש שלי.. קראתי ת'מדבריכים אבל נראה שהם מסובכים מדי בשבילי ולא ממש בא לי לשרוף משהו בטעות אשמח אם מישהו יוכל להביר לי בקצרה אני לא מחפש OC רציני.. משהו ממש פשוט שלא יתחמם יותר מדי יש לי מעבד Q9400 לוח GA-EP43-D3S זכונות G.SKILL CL4-4-4-12 900 HZ ספק SEASONIC 400W תודה
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני עתיד לרכוש מחשב חדש מיועד בעיקר למשחקים. אני רוצה לקנות גוף קירור איכותי של חברת Zalman למעבד אינטל Quad Core Q9400 / Q9550 Socket LGA-775 טווח המחירים שאני מוכן להשקיע: 200-350 לא משנה לי אורות (LED) ושטויות אחרות. אמשח אם תוכלו לעזור לי בבחירה.. תודה!
-
- 8 תגובות
- 602 צפיות
-
-
היי אנשים, אני עם המעבד הנ"ל כבר שנה + בערך ועשיתי לו OC לא מזמן וכרגע אני על 2736Mhz הטמ"פ כרגע הן: מעבד 1 : 38 מעלות במנוחה מעבד 2 : 39-40 מעלות במנוחה. במאמץ עם ORTHOS למשך של כרבע שעה + הגיע לכיוון ה 60 מעלות ולא עבר את זה. יש לי לאן עוד ללכת עם המעבד? האם להעלות לכיוון ה 3Ghz? או שזה כבר קצת יותר מסוכן.. אגב מה המעלות המקסימליות של המעבד שאפשרי עדיין להגיע איתו? ועוד דבר בתמונה מלמטה רשום ב WINDOWS7 משום מה שהמעבד הוא על 2.4 ולא על 2.7...מדוע? למרות שבביוס המעבד הוא בבירור על 2.7 וגם ב ORTHOS היה רשום CPU SPEED 2700...ומלמטה היה רשום נתוני המערכת 2.4Ghz...יש איזושהי השפעה על המהירות במקרה הזה? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 564 צפיות
-
-
יש ברשותי זיכרון של 1GB Kingston HyperX CL5 1066mhz בלוח אם שלי מציג לי משום מה רק על תדר 800mhz ברשותי גם זיכרונות של 2x2GB OCZ Reaper HPC Edition Dual Channel 1066mhz על לוח אם EP45-UD3L s775 C2Q 1600Mhz, Intel P45, DDR2 1066, PCI-E 2.0 ועכשיו לשאלה שלי איך אני גורם לזיכרון של Kingston HyperX CL5 לעבוד על תדר 1066 ביחד עם הOCZ Reaper ושכולם יעבדו על תדר 1066(לא מעוניין לעשות שום המהרה , רק רוצה שיעבוד לי על המהירות שאמור לעבוד שזה 1066) תודה לעוזרים !!!!!!!! http://i41.tinypic.com/2mdhzf4.jpg http://i44.tinypic.com/dfktgz.jpg
-
- 3 תגובות
- 516 צפיות
-
-
החלפתי משחה טרמית למעבד ולאחר ההחלפה שאני מדליק את המחשב הוא מתכבה ואחרי כמה שניות נדלק. ככה בלי סוף. חשוב לציין שכאשר הוא נדלק לא ראו כלום במסך. לאחר שלחצתי טיפה על הגוף קירור המחשב נדלק וכאשר הוינדוס עלה ( כבר טען את התוכניות אתחול) המסך נתקע לאחר מכן מסך כחול ורסט ככה 3 פעמים לחצתי טיפה יותר חזק על הגוף קירור והוא לא מתכבה או נתקע עכשיו עכשיו לשאלותיי 1) הגיוני שהטמפרטורות נעות בין 15-20 מעלות 2) מה גרם למסכים הכחולים ולזה שהמחשב נדלק ונכבה בלי סוף 3) איך זה יכול להיות שהגוף קירור יכול לזוז למרות שהרכבתי אותו טוב וחזק (הוא יכול לנוע מצד לצד) Zalman CNPS9500 Led 4) כאשר שמתי את המשחה לא מרחתי אותה עם שקית, פשוט לקחתי מקל אוזניית פיזרתי אותה טיפה בצורת עיגול וסובבתי מס…
-
- 9 תגובות
- 849 צפיות
-
-
איך מעלים מהירות למאווררים שבמארז יש לי את התוכנה SpeedFan אבל אי אפשר לשנות את המהירות איתה האים יש תוכנה כמו RivaTuner שאפשר לכוון את המהירות כי היא מכוונת רק את המאוורר של הכרטיס מסך המאווררים אצלי על 1500rpm
-
- 6 תגובות
- 678 צפיות
-
-
שלום אני יודע שהנושא הזה חרוש ... עשיתי סריקה בתרד אחרים אבל אני פשוט לא מצליח להגיע ל 3.6 יש לי קירור Venddeta 2 טמפרטורות נמוכות אני עכשיו על 3.2 מכפלה 9 באס 400 זיכרונות על 800 הינה תמונה של המתחים שהגיעו לי אחרי ה POST אבל נתקע בשולחן העבודה להעלות עוד את ה VCORE ? הוא גבוה מאד יחסית ... בקשר למתחים האחרים אני לא יודע ניסיתי גם להעלות את כולם להכי רחוק שהם יכולים וגם זה לא הצליח מישו יכול לדריך אותי קצת ...
-
- 15 תגובות
- 1k צפיות
-
-
המספרים שכתובים הם 2L71768 8A0405 כתוב על התושבבת SLA9V MALAY 2.66GHZ/4M/1333/06 L728A152 כאן כתבתי כל מה שכתוב על המעבד .
-
- 2 תגובות
- 602 צפיות
-
-
היי, יש לי לוח של ג'יגהבייט דגם Gigabyte GA-945GCM-S2L ואני רוצה לעשות OC לכרטיס מסך דגם Club3D HD4830 ולמעבד דגם E7400 של אינטל. הספק שלי הוא מדגם Tomahawk 450W של Enermax. האם יהיו לי בעיות כלשהן בגלל הלוח? אם לא, כמה % OC, לדעתכם, אני אצליח לבצע למעבד ולכרטיס מסך? תודה מראש. ;D נ.ב. אם האשכול לא קשור לפה, בבקשה תעבירו. אני חדש פה ולא כל כך בטוח לאן לשייך כל דבר...
-
- 10 תגובות
- 630 צפיות
-
-
פעם ראשונה שאני מנסה, אז תהיו סלחנים לגבי טעויות של מתחילים ... המפרט : לוח אם : p35-d3sl מעבד : E6750 זיכרון : 2gb 800mhz (CEON ) זכרון סטדנרטי כרטיס מסך : inno3d nvidia 8600gt קירור : מעבד - ezcool (אין לי מושג איזה דגם -איך בודקים ?) מארז - ezcool x2 12X12cm ועוד אחד קטן על גב המארז אני חושב 9X9cm [list/] עברתי על שתי המדריכים בכלליות מה שיש כאן באתר ועוד אחד מhttp://www.tomshardware.co.uk/forum/page-245679_11_0.html כרגע אני מריץ S&M על השינויים הבאים: מהירות שעון: 3504 (438*8) מתח מעבד : 1.35v כל השאר נורמל SPD : 2.00 Memory Frequency: 800 (826~)zzz אחרי הבדיקה בהנחה שהכל יעבור ,איזה תוצאות אני יצטרך להעלות לפורום כדאי לקבל חוות דעת…
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מפרט : e8400 EP43-ds3l BFG GTX 285 Kingstone 4G CL 4 Corsair 550w קיצר עשיתי בדיקה ב3DMARK 06 כמה פעמים : ואני מקבל 14200.. זה הגיוני? ראיתי אנשים שמקבלים מעל 15 עם 4870 ..
-
- 1 תגובה
- 511 צפיות
-
-
התקנתי atitool לבדוק ארכיפקטים-הכרטיס בoc רצחני עם קירור סטוק. לחצתי על כפתור default,המסך מחשיך ורק איתחול עוזר. איך מאפסים הכרטיס להגדרות מקוריות? תודה-חג שמח!! כרגע גם קיבלתי מסך כחול:0x000000ea חיפוש קצר בגוגל מצא כי הבעיה בכרטיס המסך
-
- 3 תגובות
- 503 צפיות
-
-
מדובר על מעבד קריר לפי מה שהבנתי הרבה יותר מה-P4 מהדור הקודם . באיזה טווח טמפר' המעבד הנ"ל עובד בקירור סטוק או חלופי לסטוק . ללא אוברקלוק ובעבודה משרדית רגילה של גלישה בלבד.
-
- 4 תגובות
- 599 צפיות
-
-
שלום , מחפש גוף קירור למעבד שירכש בקרוב (כחלק משידרוג ) . לא יבוצע אוברקלוק בכלל. יש היצע גדול של קירורים בטווח המחיר ואני צריך משהו שנחשב באמת שקט כי המארז שלי לא בדיוק מבודד רעשים..החלפתי לו כבר מאוורר אחורי שקט והספק המקורי שלי מאוד שקט ..כך שעקב האכילס הינו הקירור של המעבד . ראיתי בהיצע הקירורים הרבה סוגים של GLACIALTECH ו-AC ועוד.. מישהו יכול בבקשה להמליץ על קירור ? עדיף ללא צורך בפירוק לוח האם . לגבי חנות עדיפות ל-IQPC אבל אם יש משהו טוב באיזור ראשלצ (ואפילו קצת חורג בתקציב אם זה ממש שקט) , אז אין בעיה .
-
- 4 תגובות
- 737 צפיות
-
-
מפרט בחתימה התחלתי להעלות bus, כרגע ב-3.2, יש עוד הרבה להמשיך אבל רציתי לשאול בקשר למתחים, כולם מוגדרים בלוח על auto, יש צורך לשנות את זה ? הם יכולים לעלות לבד כאשר על auto ? ועוד שאלה בקשר ללוח הספציפי הזה, איפה אני רואה את המחלק של הזכרון ? לא הצלחתי למצוא אותו תודה
-
- 5 תגובות
- 610 צפיות
-
-
הוצאתי את הקירור שעליו יש את המאוורר... איך אני מוציא את המאוורר? ואפשר לסגנן איזה קירור טוב? ישלי 2 קירור סטוק של מעבד.. ושלוש מאווררים של 80
-
- 29 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ברשותי המפרט הבא: amd athlon 64 3200+ @ 2.4ghz ga-k8n-sli geforce 6800gs רץ על ווינדוס XP pro 32bit עכשיו לבעיה, הכרטיס מתחמם יותר מדי גם כשאני משחק במשחקים פשוטים אפילו למחשב שלי. אני משתמש ב-gpuz וב-speedfan כדי לבדוק טמפרטורות הכרטיס מגיע עד ל-118C במאמץ גם ניסיתי להוציא את הכרטיס ולנקות אותו אבל שום דבר לא עזר הכרטיס נמצא ב-66C ב-ideal
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-