אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
אהלן אחיי.... ברשותי פרסקוט 3 גה"צ סוקט 775 על קירור סטוק (במאמץ לא עובר את ה50 מעלות) אמור להגיע אליי הArctic Cooler Freezer 7 pro וחשבתי לעשות אוברקלוק חמדמד... עד כמה הוא יגיע עם הקירור הנ"ל?? (עד כמה מה"ץ) תודה מראש..
-
- 4 תגובות
- 515 צפיות
-
-
איך בידיוק עושים צריך להעלות רק את ה FSB או עוד משהו שם?? הנה תמונה http://img13.exs.cx/img13/3781/gfg4ob.png מדובר על ה AMD Athlon 64 3000 939
-
- 1 תגובה
- 451 צפיות
-
-
שלום , עשיתי פעם פעם אוברקלוק למעבד , ואני מעוניין לעשות שוב מעבד - Amd Phenom II X4 920 @ 2.8ghz לוח אם - Gigabyte GA-MA790GP-DS4H כרטיס מסך - NIVIDIA GTX 550TI 1GB קירור - Scythe MUGEN 2 מאוורר בכל צד ומאוורר שמוציא החוצה בסוף המארז יש סידור חוטים טוב עם אזיקונים והכל . החום של המעבד - מנוחה 27 - 40 ובמאמץ Call of duty Aw - 50 ככה האם אפשר להביא אוברקלוק נחמד ? זכרונות - 2 כרטיסים של A-DATA 2GB 1066 כל אחד. ו2 כרטיסים של Kingstone 2GB 800 כל אחד
-
- 2 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
שלום חברים ברשותי מעבד של אינטל e6750 2.6gh אני מעוניין לבצע בו אוברקלוק עם לוח אם של asrock g31m-vs2 בנוסף יש לי קירור של ZALMAN HP-92F-02A התחלתי באוברקלוק ולאט לאט העליתי fsb כרגע אני ב2.9 GHZ הבעיה שלי היא שהמאוורר לא מגיע ליותר מ2200 rpm והמעבד נורא חם במאמץ עם prime 95 הוא מגיע ל 75-76 מעלות ,אני מעוניין להגיע ל3GHZ+ (ניסיתי בדיקה עם 3gh מסך כחול,אותו טפרטורות) איך אני עושה את זה מה צריך להגדיר במתחים על מנת להגיע למהירות הזו? ??? תודה רבהה לעוזרים
-
- 12 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
-
שלום , רציתי לעשות OC אז קראתי את המדריך שלכם ולא כל כך הבנתי תחלק השני של ביצוע האובר קלוק קודם כל יש לי E4300 GA - 965P DS3 TWINMOS TIWSTER 2 GB 800MHZ G FORCE 8800GTS 320 BFG OC LIBERTY 400W אז מה שהבנתי זה שקודם כל אני פותח תמארז ומוצא איזשהו ג'אמפר על לוח האם ( שאין לי מושג מה זה ) למקרה שמשהו ידפק אחר כך אני עושה DISABLE ל : Spread Spectrum CPU Thermal Trottling EIST - Enhanced Intel SpeedStep Technology להגדיר טפמ' ל SHUTDOWN שאין לי מושג איזה טמפ' להגדיר כי לא כתוב שם למעבדי CORE2DUO או E4300... להגדיר אופציה של זכרונות ל 1:1 איפשהו... ואם יש לי אופציה בלוח שקוראים לה DRAM Bank Interleave אז להפעיל אותה.. את ההמשך לא הבנתי בכלל כי כל העקרון שמה מבוסס על מעבדי AMD …
-
- 4 תגובות
- 512 צפיות
-
-
שלום... אני רוצה לעשות אוברקלוק למעבד אז בינתיים עשיתי ככה, תמונה: http://www.myg.co.il/index.php?loc=see&pic=phpFABqFz.jpg ובזיכרונות ככה תמונה: http://www.myg.co.il/index.php?loc=see&pic=phpFABqFz.jpg עכשיו ב Ruw Refresh Cycle Time , לא היה לי באפשרויות 46, המס' הכי קרוב שהיה שם ל 46 זה ב45 זה בסדר מה שעשיתי שם?... ועכשיו השאלה שלי האם זה בסדר?, ומה אני עוד צריך לעשות כדי להתחיל באוברקלוק תקין?.. תודה לעוזרים...
-
- 4 תגובות
- 536 צפיות
-
-
האם המחשב שלי שלי יהיה טוב לאוברקלוק..? מעבדי ?AMD? Athlon64 3200+ (S-939) VENICE CORE קירור למעבד Thermaltake BIG Typhoon לוחות אם למעבדי ?amd - ABIT KN8 Ultra S-939, nForce4U,GBL,SATA II זכרונות? 512Mb 400MHz Twinmos CL2.5 x 2 כרטיסי מסך? ASUS Price Units Total 7800 GT 256MB DDR3 DUAL DVI+VIVO PCI-E דיסקים קשיחים? WESTERN DIGITAL 200GB SATA II 7200RPM 8MB כוננים Teac/SONY 1.44 צורבים? NEC 3550A DVD±RW x16 Dual x8 מארזים? HEC Compucase CI-69U6 400W אני רוצה לעשות רק למעבד , לכרטיס מסך אני לא רוצה לעשות , רק עוד הרבה זמן.. לכמה אני יוכל להגיע עם אובר למעבד בלי לפגוע בו ושהוא ישאר קריר ולא יתחמם? משהו יכול לעזור לי בלעשות את האובר קלוק? הסברים משהו? כי לא…
-
- 27 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי מעבד 3 ג'יגה הרץ פרסכוט 1מגה של אינטל ............... אני חדש בנושא האוברקלוק וראיתי שבמדריכים יש רק מדריך לאוברקלוק של הכרטיס מסך....... המהירות באס שלו היא 199.5 והFSB 800 איך עושים את זה ? אצלי זה דרך הביוס ............ בדקתי! לאיזה מהירות כדאי לי להעלות את הבאס ,כי נראה לי שזה הדבר שמעלים כשעושים אובקלוק????.. ואיך אני יכול לקרר את מקלות הזכרונות...............? המפרט שלי הוא :מעבד: 3 ג'יגה הרץ פרסכוט 1מגה של אינטל ............... לוח אם :ASUS P4P800S SE זיכרון:KINGSTON DDR PC 3200 400 MHZ X1 כרטיס מסך: FX 5200 ASUS 128 MB 120 BIT דיסק קשיח: GB120 MAXTOR -SATA
-
- 4 תגובות
- 597 צפיות
-
-
טוב אז ככה. א. אני רוצה לעשות אוברקלוק למעבד שלי INTEL Q6600 מ 2.4 GHZ ל 3.4 לפחות, כלומר שיהיה יציב. ב. בעבר עשו לי אוברקלוק אבל הוא נהרס ולא היה יציב והמעבד נדלק בחזרה עם 2.4 GHZ. ג. אני יודע שאוברקלוק תלוי בספק כוח, שלי לצורך העניין זה 520 WAT של חברה טובה ניראה לי HEC משהו כזה וגם תלוי בזכרונות... יש לי 6 ג'יגה זיכרון DDR 2. ד. אני אשמח למדריך שיעזור לי לבצע את סעיף א'. המון תודה,
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
טוב....בחיים לא עשיתי אוברקלוק ויש לי מחשב חדש שקיבלתי רק לפי כמה ימים...עם הלוח אם קיבלתי דיסק של תוכנה שנקראת EasyTune 5.0 של ג'יגהבייט. התקנתי אותה וראיתי שזאת תוכנה שעושים איתה אוברקלוק...אז סתם בשביל הניסיון ניסתי להעלות את המעבד ב- 7% יותר ווואלה זה העלה לי ועכשיו זה יושב על 3.2 GHZ המעבד הוא Pentium D 830 3.0 יש עליו קירור Big Typhoon. עכשיו משום מה שהעליתי ת'אחוזים...זה גם העלה לי את המהירות של הזיכרון ואת כל המערכת בקיצור.... עכשיו אני רוצה לדעת איזה תוכנה אני צריך להריץ בשביל לבדוק שהאוברקלוק בריא לכל החלקים שזה עשה...שזה לא יעשה לי בעיות. ד"א המעלות של המעבד זה כרגע 38C. תמונות:
-
- 1 תגובה
- 504 צפיות
-
-
יש בבעלותי מעבד מסוג סלרון 2800 מג"הצ כמו כן מותקן עליו קירור מסוג ביג טייפון. התחלתי באובר קלוק קטן ואני עומד כרגע על מהירות של 3144 מג"הצ. יש לי כרטיס זיכרון אחד של 256 מגה-בייט 400 DDR שעכשיו נמצא על 450 בערך. עד כמה אני יכול להגיע? ושאלה קטנה על טמפרטורה שיותר חשובה בתוכנה easy tune 5 שקיבלתי בדיסק של הלוח אם מופיע 45 מעלות במנוחה ואילו בביוס 50 במנוחה,מי צודק? עד איזה טמפ' אפשר להגיע?
-
- 11 תגובות
- 629 צפיות
-
-
ניתן לבצע במעבד כזה אוברקלוק? אם כן אז איך, בתודה מראש.
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עשיתי אובר קלוק למעבד מ - 2.71 ל - 2.92 יש משהו שאני צריך לדעת? הטמפרטורות לא עלו.. יציבות וכל זה איך בודקים? תודה
-
- 6 תגובות
- 826 צפיות
-
-
שלום אני חדש פה... חשבתי שאולי תוכלו לעזור לי בהאצת המחשב יש לי בעיות איתו בזמן האחרון וכבר החלפתי מאוורר לא פעם אחת אבל אחרי כמה זמן הטמפרטורה מגיעה לי ל 60 מעלות כשבחודשים הראשונים שאני מתקין את המאוורר הוא עומד על 45 מעלות.... כרגע אני שוב צריך לקנות מאוור חדש וחשבתי שכדאי לי לקנות משהו טוב וחזק ולא ב50 שקל כמו הקודם.. וגם היה לי רעיון שאם אקנה משהו טוב אוכל להאיץ אותו.. בעבר ניסיתי להאיץ אותו מהסטנדרט שזה 1.67 ל1.75 ויותר עם המאוור הסטנדרתי וכמובן שלא הרגשתי הבדל משמעותי..אבל הפעם אני רוצה לנסות להגיע ל2.0 ועכשיו השאלות.. איזה מאוור אתם הכי ממליצים? ואיפה להשיג.. כשהאצתי את המחשב היה רשום לי בביוס 133 שזה הסטנדרת והאצתי את זה ל44 -45 כשעברתי את זה המחשב לא עלה ונ…
-
- 4 תגובות
- 535 צפיות
-
-
שמעתי שהמעבד הזה מתפקד מצויין עם אוברקלוק, אבל הבנתי שאת המכפלה שלו אי אפשר לשנות, רק את הבאס. אז כדי לעשות לו אוברקלוק, מה שאני צריך לעשות זה פשוט להעלות את הבאס? אני צריך לשנות עוד משהו? אולי את המתחים שהוא מקבל? ועד כמה בערך אני יכול להעלות את הבאס?
-
- 6 תגובות
- 553 צפיות
-
-
יש לי מעבד Intel Core 2 Duo E4300 ואני רוצה לעשות לו אוברקלוק. איך בעצם עושים אוברקלוק? ועם איזה תוכנה אני יכול לבדוק את הטמפרטורה של המעבד? ד"א הקירור זה קירור של המארז: Cooler Master Elite 330 (RC-330) הקירור הזה יספיק לאוברקלוק?
-
- 3 תגובות
- 618 צפיות
-
-
שלום, יש לי E8400 וכרגע הוא על אוברקלוק של 4.05GHZ נתתי לו מתח של 1.4000 האם זה סביר המתח הזה לאוברקלוק ?, כי רק ככה הוא עובר בדיקה ב - OCCT . לזיכרונות נתתי מתח של 2.0 . תודה .
-
- 17 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
Acer Aspire 5745G-354G Intel® Core™ i3-350M Processor, 2.26GHz,3MB Cache,1066MHz FSB 4GB DDR3 1066MHz (2 x 2048 MB), Up to 8 GB לוח אם ACER ZR7 HM55 אפשרי בכלל לעשות OC? אם כן כיצד? טעות בפורום מרב שחיפשתי הרבה דברים על המעבד פתחתי דווקא פה דניאל תעביר בבקשה :-*
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, חשבתי לנסות ולבצע OC למעבד שלי, אשמח אם תוכלו לסייע בנושא. לאחר ניסיון להמהרה ל3.3 בוולטאג' של 1.3 המחשב קרס בבדיקת סטרס של prime95,ככה שאני מניח שאני עושה משהו לא בסדר(קראתי כמה מדריכים בנושא ועבדתי על פי הם),הספקתי לראות גם שהטמפרטורות עלו למעל 75(משהו שלפי מה שהבנתי לא מומלץ). מדובר ב: מעבד: Intel Core i5 750 @ 2.67GHz קירור למעבד:buffalo(לצערי אני לא זוכר את הדגם המדוייק) לוח אם: GA-P55-US3L זכרונות:2x4GB Corsair DDR3 1600Mhz XMS3 ספק כוח: seasonic 550w לוח האם שלי תואם למתחים האלה? יש צורך לשנות את התיזמונים של הראם שלי?(ההגדרות הדיפולטיביות היו על 9,9,9,24) מה ההגדרות ההתחלתיות אשר אתם ממליצים לגבי המפרט הזה? תודה מראש לכל העוזרים!
-
- 4 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, ברצוני לבצע OC למעבד שלי! המפרט כזה: לוח אם: MSI 865PE Neo2 מעבד: Intel Pentium-4 2.6GHz Hyper-Threading Technology זיכרון: PQI 256 x 2 400MHz DDR אז ככה: אני רוצה לבצע OC רציני (זה נחשב לרציני? :s05:) - שה2.6 שלי יהיה 3 או אפילו 3.2GHz... במה עלי להתחשב? כיצד לבצע זאת בכלל? האם אני צריך מאוורר חזק? מהי הטמפרטורה האופטימלית למעבד, לוח-אם, זיכרון ודיסק קשיח? תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 573 צפיות
-
-
שלום לכל הפורום,יש לי מעבד יחסית חזק,INTEL Pentium 4 3.0Ghz 32 BIT שזה מעבד מעולה (רק חבל שהוא 32 BIT,אבל אני לא דואג,ויסטה תצא גם בגירסאת 64 BIT) עכשיו אני רוצה לעשות לו אוברקלוק ולראות עד כמה אני יכול לשפר אותו. יש תוכנה מיוחדת לזה? ואם כבר אפשר מדריך אליה?
-
- 3 תגובות
- 561 צפיות
-
-
שלום לכולם אני בשבוע הבא מקבל כרטיס מסך 6600GT ואיתו גם עוד 512 זכרון, ואז המערכת שלי תיהיה p4 2400 asus p4s533 1giga ram 6600GT עכשיו אני רוצה לעשות אוברקלוק למעבד שלי ואין לי מושג בתכום הזה, אני יודע שהעסק צריך קירור וזה, יש לי מחשב דיי מקורר ועם מוד כבר וכל המסביב. עכשיו מה אני צריך לעשות כדי לעשות אוברקלוק טוב? איך אני ממהיר את החלקים שלי? יש איזה מדריך או משהו בעיברית שמסביר שלב אחרי שלב איך עושים אוברקלוק טוב ?
-
- 18 תגובות
- 963 צפיות
-
-
יש לי פנטיום 4 (כמו שכבר ציינתי אין לי מוסג איזה) ואני רוצה לעשות לו אוברקלוק, אייך אני עושה את זה? ואייך אני בודק מה טפ' המעבד שלי?
-
- 8 תגובות
- 521 צפיות
-
-
שלום, לא מצאתי מידע בחיפוש, אז אני שואל כאן: * האם ניתן להוריד מכפלה למעבד הנ"ל? * מה המהירות המירבית שהגיעו איתו עם קירור אוויר (Bigtyphoon אם להיות יותר קונקרטי) ? תודה
-
- 11 תגובות
- 776 צפיות
-