עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by מאור247,

ניקיתי את המחשב שלי....וכשהוצאתי את המאוורר של המעבד ראתי שהסיליקון שנמצא שם ממש יבש....עכשיו..זה יכול לגרום משו מלעבד???..ומה אני צריך לעשות??...לשים חדש??

• 1 תגובה
    • 895 צפיות
  2. Started by jean-paul,

שלום, יש לי מחשב מבוסס סוקט 478 מעבד 3.0 לוח אם p4s800 של אסוס. מאתמול המחשב שלי נכבה לי ובבדיקה שלי מול הביוס מתברר שהטמפ' מגיע עד ל 95 מעלות צלסיוס. המאוור נראה עובד תקין משהו כמו 3400 סיבובים לדקה. האם זה הסוף של המאוור האם כדי לקנות חדש?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by שמשון הגיבור,

מעבד-intel core 2 quad q6600 קירור sunbeam tuniq tower 120mm אחרי כמה בדיקות יצא שטמפרטורה של המעבד שלי במנוחה היא 40 ובמאמץ 70 רציתי לדעת עם זה גבוהה או שזה בסדר כי ברצוני לעשות בשלב יותר מאוחר אוברקלוק טמפרטורה מהתוכנה realtemp

• 1 תגובה
    • 657 צפיות
  4. Started by yossi314,

שלום לכל חברי הפורום, היתי רוצה לקבל הערכה לאיזה תדר אני יכול להגיע עם ה-E5200 שלי. עם פתרון-קירור למעבד: Scythe Mugen II. וערכת-שבבים: GIGABYTE P43-UD3L האם תדר של 3.8ghz, זו אופטמיות או ציפיה הגיונית?

• 3 תגובות
    • 603 צפיות
  5. Started by croetro,

באמצע GTA הרגשתי תקיעות קטנות יצאתי שניה מהמשחק ראיתי ב EVEREST שהטמפ' של הכרטיס מסך GPU GK על 71 מעלות. יש אפשרות להגדיר שהכרטיס מסך במאמץ להגביר את מהירות המאוורר שלו ? זה יספיק ?

• 4 תגובות
    • 954 צפיות
  6. Started by סיוון,

התקשרו מהחנות שהזמנתי ואמרו שאין להם במלאי כעת את הקירור ALPHINE 7 שהזמנתי עם המחשב אמרתי להם שאעדכן אותם איזה לשים . הם הציעו את הקירורים האחרים בטענה שיותר טובים (באותו סכום) . מה לדעתכם שקט יותר ? או שכדאי לחכות עוד כמה ימים שיהיה במלאי את ה-ALPHINE 7 הגירה הרגילה (לא ה-PRO) AC ALPINE 7 PRO\ GLACIALTECH IGLOO 5073 אני צריכה עדיפות למה שיותר שקט כמובן . זה למעבד 5200 ללא המהרה במחשב משרדי. מה דעתכם

• 5 תגובות
    • 716 צפיות
  7. במהלך השבוע הזה אני אמור לקבל את המעבד INTEL CORE i7 S1366 2.67GHz 920 ואני מתכנן להוציא ממנו את המיץ כמה שאפשר, כך שאני צריך המלצה למאוורר, מה שחשוב לי זה שהמאוורר יהיה גדול (120 מ"מ לדעתי) ושקט עד כמה שאפשר עם אפשרות שליטה על מהירות הסיבוב שלו. אני אצטרך גם היטסינק טוב למאוורר הזה, הבנתי שהיום Thermalright מייצרים את ההיטסינקים הכי טובים, לא? אז אם יש לכם המלצה אני אשמח. דבר נוסף, אני מתכנן אוברקלוק גם לכרטיס מסך GTX285 וגם בשבילו אני צריך את המלצתכם לקירור אוויר יעיל ושקט. מפרט: 1: מעבד/processor INTEL CORE i7 S1366 2.67GHz 920 - BOX 2: לוח אם/Mother Board ASUS P6T SE 3: כרטיס מסך/Grapgic Card GIGABYTE 1GB GTX285 PCX 4: דיסק קשיח/Hard Drive Western Digital 1TB 32MB S…

• 8 תגובות
    • 810 צפיות
  8. Started by Jenia24,

מה כל אחד מהם עושה? ותגידו איך המעבד שלי בשילוב עם הלוח אם ל-OC אני לא מצליח להביא אותו מעל ל2.31GHZ , יש לך טיפים?

• 2 תגובות
    • 798 צפיות
  9. Started by haimvrt,

http://img5.imageshack.us/my.php?image=123qxa.jpg במנוחה זה עד 42-43

• 1 תגובה
    • 580 צפיות
  10. Started by bagetrek,

שלום לכולם . והינה אני כאן הגשמתי היום חלום , סוף סוף הוצאתי משהו מה 3800+ הזקן שלי . אני חושב זה הMAX שהצלחתי אני להוציא פה .. יותר מכך לא היתאפשר , אי אפשר להעלות עוד מתח הוא לא נותן לי . ב-CRYSTAL CPU ולתמונות : טמפ' מנוחה : מעבד 35-38 לוח 38-43 טמפ' עבודה : מעבד 42 בלחץ ! לוח 47 בלחץ ! קרידיט ל-LEGENDARY_Undertaker על העזרה והתמיכה והתוצאה שהגעתי עד פה . *שימוש ע"י STEP RECORDER בווינדוס 7 , במדריך שנעשה דרכו שעזר לי בפרוייקט !. ושכחתי לציין , שהכל על קירור סטוק !! אוויר כמובן . מאורר של הCPU של TT RC1 משהו כזה - מה שהגיע עם המעבד לפני שנתיים .

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. מחשב חדש , כל הטמפרטורות תקינות , מעבד , הליבות , הכל בגדר הנורמה ,ואפילו נמוך, רק לוח האם קצת חם. האם זה תקין? האם הקריאה נכונה? האם אני צריך להתחיל לדאוג? המחשב חדש. המחשב עובד ללא דופי ולוח האם לא עולה על 51 מעלות. בנוסף power aux נמצא על 124 c שני ה core על 35 מעלות. והמעבד על 17 מעלות. המדידה נעשתה ב pc wizard . מארז comucase 6a19 מעבד E-5200 ספק hec 450 . לוח אם אינטל DG31PR חג שמח ותודה מראש לכל המשיבים.

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. מבקש שיהיה זול עד כמה שניתן גג 150 ש''ח אם אפשר פחות! :-\ ומה זה אוברלוק יש סוגי אוברלוק? האם אני יכול לבד או עדיף מעבדה ?

• 9 תגובות
    • 568 צפיות
  13. שלום לכולם... רובכם בטח לא מכירים אותי אבל אני נכנס לפה לפחות פעם ביום ובעיקר קורא... רציתי לספר את סיפור הפרויקט המופלא שלי הכל התחיל לפני כשנה כשמצאתי מיכל אידוי של פולקסוואגן גולף זרוק ליד השטח של הבדואים בעיר שלי והחלטתי שאני הולך לבנות למחשב שלי מערכת קירור מים (אתם מוזמנים להציץ במפרט של המחשב שלי ולהבין שלפני שנה וחצי זה בהחלט היה מפרט סוף ) אחרי המון המון בדיקות ומאמרים בעברית ובאנגלית שקראתי כולל סרטונים ביוטיוב על מערכות של אנשים אחרים ואיך לבנות בחרתי את המפרט שאני הולך לקנות: 1 x Antec 200 x 30 mm Big Boy 200 Tricool Fan w/ 3-Speed Switch - Sleeved - Sleeve Color: Neon UV Blue - Heatshrink Color: UV Blue $29.99 1 x EK-FC88 GT/GTS (G92) High Per…

• 8 תגובות
    • 2.4k צפיות
  14. שלום, אני עובד על מעבד Q6600 ולוח אם Gigabyte GAEP43CDS3, למעבד קירור פשוט יחסית של ThermalTake, שבמצב עבודה מחזיק את המעבד על 42 מעלות תחת עומס. ברגע (או כמה שניות אחרי) שאני מנסה להעלות תדירות המחשב נתקע (אם אני עושה זאת דרך התוכנה של Gigabyte), או עושה כמה איתחולים וחוזר לתדירות המקורית (אם אני עושה זאת דרך הביוס). יש לציין כי המעבד והלוח חדשים (בני כחודשיים שלושה). האם הגיוני שזאת פשוט היכולת המקסימלית של המעבד? או שיכול להיות שהלוח אם תקול ויש להחזירו לחנות ולבקש חדש (יש עוד כמה בעיות מוזרות שיכולות אולי להגרם על ידו). תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 550 צפיות
  15. Started by זאק,

משום מה במארז שלי (cm 690) המאוורר שעל דלת המארז עושה המון המון רעש.. הבעיה היא לא במאוורר אלא בחיבור שבין המאוורר לדלת.. יש למישהו מושג איך אני משתיק את זה??????

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. איך שאני מגדיר משהו שונה בביוס, אבל כמו שצריך אפילו בקפיצות קטנות. המחשב לא עובר את הבדיקה של הזכרון . במצב רגיל המערכת יציבה אפילו הספקתי לשחק קצת בWOC על ויסטה 64 משהו הזוי כאן....

• 21 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. שלום, לאחר שהבנתי באשכול הקודם(http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=403229.20) שהטמפ' שלי גבוהות מדיי... ושיניתי את הRPM דרך SPEEDFAN, הדרך לשנות שם ל ON/OFF ארוכה ומסורבלת האם יש תוכנה\דרך אחרת לשינוי RPM בקליק אחד? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 610 צפיות
  18. Started by Coop,

פתחתי בפורום מפרטים ת'רד על מפרט חדש שאני מרכיב ( http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=402834.0 ), והוספתי עליו את הקירור Thermalright SI-128 SE. כפי שניתן לראות, נאמר לי שיש אפשרויות טובות יותר בתחום שציינתי. שאלתי היא האם קיימת אפשרות טובה יותר בסכום של עד 300 ש"ח (הקירור + מאוורר), עם דגש לקיים אצל Zigzag. המטרה היא OC קל עד בינוני, עם חשיבות גבוהה לשקט. תודה מראש למגיבים, עזרתכם תוערך מאוד.

• 21 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. טוב אז לכבוד האביב והשרבים המתקרבים החלטתי להקדים תרופה למכה שהולכת לבוא עלי. כמו שאתם יכולים לראות מהמפרט שלי יש לי מספיק רכיבים שאוהבים לחמם (באמצא החורף אחרי משחק של FAR CRY 2 אפשר היה לחמם ביצה על הכרטיס מסך :-\) הבעיה העיקרית היא שהמחשב יושב ליד הרגליים שלי במין מקום שדי חסום לאוויר. והיום תודות לשרב פשוט נשבר לי והחלטתי שאני חייב למצוא פיתרון קירור שיוריד ממני את החום (ואולי גם יוריד את רמת הרעש) אחרי ההקדמה הקצרה באה הבקשה להמלצה למערכת קירור מים טוב(עם מחשבה לOC בעתיד הקרוב) הדרישה היחידה שלי מהמערכת (חוץ מקירור טוב, ושקט) הוא שלא יהיו חלקים מחוץ למארץ, שהכול ישב במקום של הכונני ה5.25 (משהו כמו הBigWater 760is) אני בכוונה לא מגדיר מחיר(יש אפשרות להביא מארה"ב דברי…

• 24 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by EgoManiac,

אני יודע פתחתי על זה נושא לפני איזה חודש אבל הפעם הצלחתי לייצב את המעבד על 2700MHZ 258x10.5 מתח רק למעבד 1.392 השאלה אם אני יכול לעלות עוד כי עכשיו הטמפ' הייתה במאמץ 56 במנוחה 45 אם אני יביא MUGEN II אני יוכל להעלות את המתח ליותר ל24\7 או שזה כבר מסוכן? http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=544055

• 11 תגובות
    • 665 צפיות
  21. Started by n3b,

במנוחה... הטמפ' לא משהו או שזה אופייני למזג אויר של התקופה? מעבד: Q9450 מארז: CM690 ללא OC [attachment deleted by admin]

• 22 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. אוקי אני מחפש מאוורר שהיה קודם כל שקט ויהיה יעיל מספיק לי כמו המאוורר סטוק שלי פשוט שלי עובד על 2300RPM ומתחיל לעשות רעש של שריקה מעצבנת O.C קל לא יותר מזה. אגב יש הבדל בין SpeedStep ל C1E שניהם יש לי בביוס תודה לכול העוזרים. תקציב 200-300.

• 4 תגובות
    • 463 צפיות
  23. Started by benicohe,

חג שמח לכולם יש ברשותי את הגוף קירור שבכותרת 1) איך מפרקים את הגוף קירור הישן המקורי של אינטל ומרכיבים את החדש . בישן המתוקן כעת ראיתי שיש 4 חיבורים ללוח בתצורת פינים עם ראש שעליהם סימון של חץ (כביכול אינדיקציה לסיבוב) .כנ"ל גם בחדש . האם צריך לבצע בלחיצה וסיבוב ע כיוון החץ , ע"מ לנתק את החיבורים מהלוח ? ואיך לבצע את הרכבת החדש, האם בלחיצה בלבד של חיבורי הפינים או לחיצה וסיבוב ע"מ שייתפס בלוח . 2) הגוף קירור של AC ישב אצלי בארון כמעט שנתיים . יש עליו בבסיס כבר משחה תרמית המרוחה כהלכה (כל הקירור בקופסא המקורית) .האם צריך בכל זאת לנקות אותה ולשים חדשה במקומה שאין תפוגה וכל עוד לא הרכבתי , היא יכולה להיות יעילה גם אחרי כמה שנים ? תודה לי שעוזר

• 9 תגובות
    • 635 צפיות
  24. שלום , יש לי לוח GIGABYTE GA-G31M-ES2L וקירור AC למעבד 5200 בביוס ראיתי שהמאוורר עובד על 2000RPM בעוצמה חזקה מאוד שקצת מפריעה מבחינת הרעש . המעבד לא מתאמץ יתר על המידה כי אני עולה לשולחן עבודה ומפעיל נגן ווינאמפ וזהו. הטמפ' גם לא גבוהות איך אני מוריד את עוצמת המהירות של המאוורר ? זה תלוי בגירסת הביוס או בלו האם או בדגם הקירור ? בביוס נכנסתי לכל האפשרוות , כולל PC HEALTH ובשום מקום אין אפשרות לשנות עוצמת המאוורר (ניתן רק לצפות במהירות הקיימת) וגם בתוכנתSPEEDFAN אני בכלל לא רואה את המאוורר של המעבד מוגדר (עברתי שלב שלב לפי הסטיקי על התוכנה כאן בפורום) מוזר..או שהלוח הזה בכלל לא תומך או הביוס שלו או שעדיף לי כבר לקנות קירור אחר (והאם זה יפתח לי את האפשרות לשנות את המהירות …

• 13 תגובות
    • 6.3k צפיות
  25. הכרטיס הוא בעל קירור סטוק של GIGABYTE http://up51.siz.co.il/up2/0d1zymmdizn2.jpg כמו שאתם רואים , MEMORY על מקס מבחינת RIVATUNER מעל זה כבר אם סימן קריאה ואמרתי זה כבר מיותר , הGPU ב849 גורם לVPU RECOVER , אז הורדתי ל839 שלא יהיו בעיות , סך הכל לא מבין כל כך בOC לכרטיסי מסך רציתי לשאול אם זה OC קטן או בינוני? ואם הכל טוב , אגב המאוורר על 40% לא יודע למה רשום 0% זה קירור סטוק בקשר לציון ב3DMARK זה נתן לי תוספת כזאת 15200 אם OVERDRIVE של ATI שזה 750@790 ו900@1100 , קיבלתי אחרי הOC אם RIVATUNER את המספר 15700 , תוספת של 500 בקיצור , זה הרבה?

• 5 תגובות
    • 600 צפיות

דיונים חדשים בפורומים