אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
יש לי E8400 בתדר המקורי שלו - שכרגע הורדתי את הC@ שהיה על 3600Mhz טמפ' טובות 33 במנוחה / 38 במאמץ.(אין בעיה של קירור) מעוניין לסחוט את המעבד עוד קצת המלצות כל שהן? 3.8/4.0/4.2 ?
-
- 8 תגובות
- 560 צפיות
-
-
המעבד היה בOC ל 3.2 וקרס במשחקים כעבור 20 דקות וחשבתי שזה הכרטיס מסך..(למרות שגם הוא מתחמם מאוד) התחלתי להריץ מבחן מאמץ בOCCT 3.1 על large וכעבור פחות מ10 דקות המחשב קרס באותו הצורה כמו במשחקים..(הרעש קופץ ברמקולים והתמונה במסך נמרחת לחלוטין..) הורדתי את הOC לגמריי והרצתי שוב בדיקת מאמץ ושוב המחשב קרס כעבור 10 דקות באותה הצורה.. נדמה לי שהמעלות הגיעו באחת הליבות קרוב ל70.. מה המעלות המקסימליות למעבד זה? ומה יכולה ליהיות הבעיה חוץ מטמפרטורות?
-
- 38 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
האם הקירור של אינטל שבא עם המעבד יספיק למפרט עם Q9550? לא מתוכנן OC מארז: Antec P182B ספק: Enermax Modu82+ 525W EMD525AWT במידה ולא, האם Arctic Cooling Freezer 7 Pro יקרר באופן מספק?
-
- 5 תגובות
- 548 צפיות
-
-
שמעו יש לי לוח מסריח שאני לא מוצא בביוס את ההגדרות של הOC ASUS P5PE-VM ומעבד Pentium D 3.4GHZ אמרתי יאללה מצדי שישרף עם איזה תוכנה עושים ? כאילו עם מה אפשר
-
- 8 תגובות
- 613 צפיות
-
-
שלום אני לאחר החלפת מאווררים- הרכבתי AC Freezer 7 Pro ובנוסף120 אחד מאחורה (גם של AC). הטמפ' כרגע עומדת על 45~ (כשיש רק תוכנות רקע רגילות כמו ווינאמפ ומסנג'ר, וכמה טאבים ב-FF). אני מניח שזה בסדר, אבל איך אפשר לוודא שהכל הורכב כמו שצריך? איזהשהו מבחן מאמץ (חוץ מלנסות לחשב עצרת של מיליון )? תודה!
-
- 6 תגובות
- 600 צפיות
-
-
שאלתי היא: אני עם זכרונות של 900MHZ וכרגע אני על FSB של 430. האם במידה ואני יעלה את תדר הזכרונות ע"י המחלק נגיד ל1000MHZ בערך, אז זה אומר שהלוח שלי יוכל לפעול על FSB 500? או שזה לא קשור כלל?
-
- 9 תגובות
- 686 צפיות
-
-
הקיץ בא ועם זה התחממות המחשב, כנראה. לפני כמה דקות קפצה לי הודעה באמצע המשחק שמזהירה אותי מהתחממות המחשב. הופתעתי מאוד, כי זה משחק מאוד קל (RYL), וזו הפעם הראשונה שזה קורה לי. (קרה בעבר עם משחק אחר, אבל הורדתי את ה-AA והבעיה נפתרה). מוזר מאוד כי לפני כן שחקתי במשחק אחר, כבד יותר שלקח יותר משאבים מהמחשב (הסנדק 2), ולא היית שום בעיה. איך זה ייתכן? במשחק היותר קל שלוקח פחות משאבים אני מקבל הודעת התחממות, אבל במשחק היותר כבד שלוקח יותר משאבים אני לא מקבל את אותה ההודעה. בנוסף להודעה אין שום דבר אחר שמעיד על חום המחשב. בדקתי עם היד (חאפר, מה לעשות) והמחשב לא מרגיש כ"כ חם כמו שהוא הרגיש עם משחקים אחרים, ובנוסף גם ירידת FPS מה שמאוד צפוי שיקירה ביחד עם התחממות המחשב. אשמח אם מ…
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לפני כמה ימים רכשתי 9500 GT ומאז שאני נכנס לביוס המעבד על 70 אחוז יש לי 3 מאווררים פנטים 4 ספק של G-PRO 500W 12V מה אתם חושבים יכולה להיות הבעיה ..? וכן ניקיתי את המאוורר של המעבד ויש מישכה טרמית והכל... תודה
-
- 7 תגובות
- 597 צפיות
-
-
שלום אני בתכנונים לקנות מחשב חדש עם מעבד E5200 וסטיק זכרון של 2 ג'יגה VALUE הקירור על המעבד יהיה כנראה Freezer 7 והתקציב ללוח אם זה כ-300 שקלים בתקציב כזה מצאתי את ה-ASUS P5KPL-CM איך הוא לאוברקלוק ? האם מספיק טוב בשביל שאני יצליח להביא לשינוי משמעותי בתדר המעבד? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 621 צפיות
-
-
מעבד: Intel Core 2 Quad Q9550 לוח-אם: ASUS P5Q PRO כ.מסך: Club3D GTX 260 216 processors 896MB GDDR3 FHD דיסק קשיח: Seagate ST3500410AS 3.5" 500GB SATA2 16MB זיכרון פנימי: OCZ Platinum DDR2 4096MB (2048MBx2) 1066Mhz CL 5-5-5-18 צורב: LG GSA-GH22N X22 SATA DVD מארז: CoolerMaster CM 690 ספק כוח: Hiper S625 625W 80+ Bronze קירור למעבד: Thermalright Ultra-120 eXtreme 775 Nexus Real Silent Case Fan 120mm מסך: Asus 22" MW221C 2ms LCD טמפ' http://img95.imageshack.us/img95/5429/tempq9550.jpg מה עוד אני יכול להביא שיעזור ? איך אני יכול להגביר את עוצמות המאווררים של כ.מסך ושל המעבד?
-
- 11 תגובות
- 756 צפיות
-
-
לצערי לגוף של זלמן שהגיע עם הכרטיס נשבר אחד הברגים(חיזקתי אותו יותר מדי), אז אלא אם יש למישהו המלצה למקור לברגים כאלו, אני מניח שאני אצטרך להחליף את הגוף כולו. אם אפשר שיהיה שקט, מה טוב. אבל חשוב לי שהטמפרטורה של הכרטיס תרד, הוא ישב בממוצע על 45 מעלות לפני הנזק בממוצע והטמפרטורה כבר מגיעה ל55 במנוחה, שוב בממוצע, וזה מדאיג אותי כי כל יומיים שלושה זה עולה עוד קצת. חשבתי על Accelero S1 Rev. 2 + RC Turbo Module של ARCTIC COOLING שיוצאים בערך 120 ש"ח. או על הArctic Cooling Accelero Twin Turbo Dual Fans VGA Cooler גם של אותה חברה שעולה 150 ש"ח.
-
- 6 תגובות
- 687 צפיות
-
-
הייתי רוצה לדעת מהי הטמפרטורה הכי גבוהה שהכרטיס יוכל לשאת? ועל איזה טמפרטורת זה צריך לנוע במנוחה ובמאמץ?
-
- 10 תגובות
- 854 צפיות
-
-
אחי זמן מסויים שאני משחק ב GTA אני מגלה שהמשחק פתאום לא חלק כמו בהתחלה. אפילו פעם אחת נתקע לי והייתי צריך לעשות ריסט. אני כמעט בטוח שזה בגלל שהכרטיס מסך מתחמם. הוא פשוט רותח. האם יש סטוק קירור יותר טוב ל GTX 260 שאפשר לקנות ?
-
- 19 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כותרת. הטמפ' הן במנוחה. לוח אם- msi g31m [attachment deleted by admin]
-
- 11 תגובות
- 739 צפיות
-
-
שלום לכולם וחג שמח.. בקצרה, קניתי לפני שנה כרטיס 8800GT מקיאספי, שבוע לפני סיום האחריות, התקלקל הכרטיס, אחרי מריבות עם קיאספי נתנו לי את הכרטיס HD4850 512MB SAPPHIRE. ..והם אמרו לי שאין לי אחריות עליו (כלומר רק לבדוק שבוע שאכן הכרטיס מסך תקין וזהו). אז הכרטיס מסך אכן היה תקין חודש בדקתי(שיחקתי במשחקים קרייסיס שעה, קול אוףדיוטי ושאר ירקות. עשיתי בדיקות יציבות וכו'. .. ובגלל שהוא מתחמם בצורות מטורפות..100 מעלות בקרייסיס ומאמץ וכדומה, ומרעיש כמו סילון. החלטתי לרכוש אחרי התייעצות כאן את הS1 ACCELERO ושמתי אותו על הכרטיס מסך שלי עם מאורר 120ממ. נכון לעכשיו במנוחה הכרטיס בד"כ 40 (היום חם במיוחד אז זה 45). במאמץ, הוא מגיע לאזור ה80, אבל המהירות של המואורר קבועה ואיני שומע אותו. …
-
- 13 תגובות
- 910 צפיות
-
-
שלום וחג שמח, בהמשך לאשכול הקודם, שלא נמצא פיתרון(למרות העלאת ה RPM) הטמפ' נשארו גבוהות אני מצרף לאשכול תמונה של המארז + מפרט מלא כמו שאתם רואים הטמפ' בזמן מנוחה הם 49 מעלות אם מישהו עם מפרט דומה יודע\נתקל בבעיה דומה אני אשמח לשמוע הסירקולציית אוויר היא כזו: שני מאווררי 120 בחזית מכניסים אוויר מאורר 120 על הדלת של המארז מכניס אוויר אחד מאחור מוציא אוויר [attachment deleted by admin]
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן רציתי לדעת האם הטמ"פ האלו נחשבות תקינות? זה במנוחה לאחר OC ל 3GHZ. תודה רבה. [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 560 צפיות
-
-
לוח : msi k8n neo4 platinum 939 הקירור: AC Freezer Extreme לא מצאתי בדף המוצר את הלוחות שהוא תומך
-
- 12 תגובות
- 586 צפיות
-
-
היי נפל לידיי קירור של חברת AVC לא רשום עליו דגם או משהו אבל בעקרון הוא דומה לסיילנט סקיורה פרו של אסוס.. אותו עיקרון , והוא מאלומניום למישהו יש מושג על החברה? מכיר אותה ? התרשם לטובה/רעה?
-
- 4 תגובות
- 604 צפיות
-
-
שלום לכולם. עם בוא הקיץ ועלית הטמפרטורות והחום במחשב אני אשמח לעזרתכם במחשב שלי. את המפרט שלי תוכלו למצוא בחתימה. המארז שלי הוא http://www.compucase.de/englisch/produkte/gehaeuse/supermidi/6a21.php# מאווררים. 1. על המעבד (סטוק רגיל). 2. מאורר פליטה באחור המארז. 3. מאורר על S1 ACCELERO REV2 שנמצא על הכרטיס מסך. זהו. היה לי מאורר בקידמת המארז שמכניס אוויר קר , אבל הוא הרעיש לי את כל המערכת בצורה מטורפת. חייב לציין שהטמפרטורות של הכרטיס מסך עלו ב8 מעלות בערך ל-42.. ועם המאורר באזור ה35.. אבל זה עשה רעש ובד"כ המחשב דלוק בלילה וזה מפריע.. רציתי לדעת איזה מאורר אתם ממליצים לקנות לשים בקידמת המארז או לשפר לי בכללי את הסירוקלציה.. תודה חבר'ה...יאיר
-
- 5 תגובות
- 539 צפיות
-
-
שלום לכם. ברצוני לעשות OC למעבד+כרטיס מסך מעבר למה שעשיתי הנה תמונת מצב(נ.ב המפרט נמצא בצד): http://www.zix.co.il/images/630364821.GIF כמו שאתם רואים הגעתי ל4GHZ במעבד. טמפ:במנוחה:42 במאמץ 52 בכרטיס מסך הגעתי ל GPU 714MHZ |MEM 812MHZ טמפ:במנוחה:50 במאמץ: 56 אשמח לעזרה איך להתקדם הלאה עם המעבד והכרטיס מסך. כמו כן יש לציין שהזיכרון הוא 512MB(כרטיס מסך) כלומר 128 מובנה והשאר מן זיכרון הזיכרון הפיזי. יום טוב ותודה לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 480 צפיות
-
-
האלן הכרטיס שלי הוא 9800GT מגיע ל 90 95 מעלות.אני רוצה לקנות קרור (Accelero S1 Rev. 2) אך לא בטוח לגבי אופן ההרכבה. דוד שלי נתן לי כרטיס שאני אוכל להרכיב עליו את הקרור,ובכך להתנסות בהרכבה כיביכול.הבעיה היחידה ששכחתי זה שהקרור מגיע עם משחה תרמית,כך שברגע שאני אנסה על כרטיס אחר הוא פשוט כבר לא יהיה טוב. הצעות ? תודה
-
- 14 תגובות
- 927 צפיות
-
-
אני שואל את זה גם עם קשר לאוברקלוק וגם בלי קשר לאוברקלוק דבר ראשון, ממליצים לבטל אותם לOC יציב יותר, במה הביטול עוזר? דבר שני, אם המעבד שלי במהירות רגילה 3.7GHZ ובמהירות עם שמירת הכוח 2.4GHZ, במידה ואני יבטל את האפשרויות 3.7GHZ יתן לי פי 25% יותר מהירות במצב "מנוחה"? דבר שלישי, עד כמה ההגדרות האלה חוסכות והאם כדאי לי באמת לבטל אותן.. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 530 צפיות
-
-
לפני זמן מה התחלתי לקבל הודעות של ATI שהכרטיס מסך שלי מתחמם יותר מידי. לכן ביצעתי היום ניקוי אבק יסודי (היה המון אבק). לאחר הניקוי הטמפ' ירדו משמעותית: כרטיס מסך ירד ל 47 מעלות, לוח אם 33, מעבדים 30 ו 35, דיסק קשיח 29-30 (כל הבדיקות במנוחה) וכעת אני בודק את הטמפ', ולהפתעתי הן: כרטיס מסך 80 מעלות, לוח אם 39, מעבדים 35 ו 39, דיסק קשיח 41. מה הולך פה?
-
- 12 תגובות
- 834 צפיות
-
-
ראה מפרט מחשב: CPU: Intel Core 2 Duo E6550 2.33GHz 1333FSB 4MB MB: Intel Buffalo Creek DG33BU Chasis: HEC Compucase 6A19 Chasis Colling: 120mm Rear , 120mm Front PS: HEC-300AR-TF Memory: Kingston 1 GB DDR2-667 DDR2 5-5-5-15 X 2 Graphic Card: Gigabyte 8600GT 256MB DDR3 HDD's: Maxtor 80 GB, SATA WD 250GB, SATA WD 500GB External USB Optical Drives: DVD-RW X16 DV-W516E - TEAC LG GCE-8525B 52x32x52 CD-RW IDE Drive Screen: BenQ FP767 17" LCD Speakers: Creative Inspire 2500 ------------------------------------------------------------- ראה תמונה מצורפת. הטמפרטורות נכונות למצב IDLE
-
- 8 תגובות
- 661 צפיות
-