אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,126 דיונים בפורום זה
-
המעבד במנוחה עובד על 50-52 מעלות זה בסדר? במאמץ הוא מגיע ל75 מעלות בדקתי אותו בOCCT אחרי 2 דק' הוא מגיע ל90..... על קירור סטוק? zalman cnps 9900 חשבתי על הקירור הזה איך הוא? או COOL MASTER V8 מה אומר נתון שעות העבודה שלהם? אצל הראשון 50000 הקול מסטר 40000 ?? עד כמה הטמפ' של המעבד תירד? תודה.
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מערכת המחשב: Intel Core 2 Duo E6300 1.8ghz 1024MB Ram 667mhz Gigabyte GA-965P-S3 Radeon X1950XT קירור סטוק. עשיתי OC למעבד ובינתיים הגעתי לתוצאה של מהירות באס 375mhz מהירות המעבד: 2.7ghz ה OC עובד מצויין.. הרצתי את התוכנה Prime95 ואת S&M והמחשב עבר בלי בעיות. טמפרטורה במאמץ מגיעה לכ 60 ולא עוברת.. במנוחה הטמפרטורה היא 50-55. אבל משום מה יש לי בעיה.. כשאני עושה ריסט למחשב והכל.. אין שום בעיה הכל תקין והמערכת עולה. אבל כשאני מכבה את המחשב למשל לכל הלילה, ובא בבוקר ומדליק אותו, הוא עושה רעש מאוד חזק של מאווררים.. משהו כמו וווווווווווווו....... להרבה מאוד זמן (כמה דקות.. שזה הרבה מאוד) ואז המחשב נכבה, ואז הוא שוב נדלק ועושה את הרעש הזה לעוד איזה דקה-שתיים ואז הוא נדלק ומע…
-
- 13 תגובות
- 822 צפיות
-
-
שלום, לי יש סלרון 1000 מומהר ל1100 110*10 ורציתי לדעת אם הוא יותר טוב מפנטיום 3 1000 בתודה מראש יאיר
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אז ככה.. יש לי מאוורר סטוק של אינטל.. הוא מסתובב על 1000rpm ואני רוצה שהוא יסתובב יותר מהר.. שהמעבד מתחמם הוא עולה ל 1300rpm אבל בכל זאת זה לא שינוי גדול.. יש לי לוח של אינטל שידוע כחסר פיצ'רים אבל בכל זאת יש שם אפשרות לשנות את מהירות המאוורר: slow-normal-agressive ..אבל הבעיה היא שאין שינוי בין נורמל ואגרסיב... הוא מסתובב באותה מהירות.. מה אני יכול לעשות כדי לגרוםלמאוורר להסתובב יותר מהר?
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
העלתי את תדר המעבד ל (2.97GHz (330X9 מתח למעבד- 1.38 (המעבד מגיע ל 2.8GHz במתח סטוק). הרצתי אורתוס 5.5 שעות, הכל יציב. טמפרטורה ב-TAT הייתה 60 מעלות, באוורסט 47 מעלות. אחרי אורתוס הרצתי 3DMARK05 ובחלק השני של הבדיקה, כאשר היא בודקת ת'מעבד, התרסק לי לדסקטופ. אני לא מבין, אורתוס לא מספיקה בשביל לבדוק יציבות? קראתי פה המון המלצות לבדוק איתה.. מה אני צריך לעשות? להעלות מתח למעבד? להריץ אורתוס 15 שעות? להריץ 3DMARK05 בלופים? עריכה: בסוף העלתי את המתח למעבד והמחשב עכשיו מצליח לסיים את בדיקת 3DMARK05 . כנראה שאורתוס לא מספיקה בכדי לבדוק יציבות.... :-\ בכל מקרה, האם זה הגיוני 1.4 וולט למעבד בשביל תדר כזה נמוך? קראתי כאן על אנשים שמגיעים לתדר הזה ללא העלאת מתחים בכלל...…
-
- 13 תגובות
- 909 צפיות
-
-
היה לי מאוורר מקורי של אינטל ובזמן מנוחה הטמפ' 48 ועכשיו כשהרכבתי את הפולו 735 כשהוא על פוול rpm הוא עומד על 2-3 מעלות פחות... למה זה לא משפיע לי עד כדי כך??? ציפיתי ליותר! למה הבעיה?
-
- 13 תגובות
- 698 צפיות
-
-
שלום האם אפשר להשתמש במים מזוקקים עם אנטי פריז שקונים בתחנות דלק או שחייבים מים מזוקקים ולהוסיף להם רכיב קנוי למערכות קירור מים?
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי מעבד ישן P4 Preskott 3GHz 478 ואני צריך למצוא עבורו קירור. מבחר ל-478 היום די מוגבל, מוצרים חדשים מגיעים ללא תמיכה ל-478. סה"כ ראיתי ZALMAN 7000AL-CU שהוא כנראה לא רע אבל קצת ישן ולא זול ו- ThermalTake (ThermalRock) Silent Torch RC-PM0020 ב-160 ש"ח ב-goldtop.co.il שאין על קירור הזה שום מידע חוץ מנתונים טכניים. עזרו לי לבחור משהו טוב במחיר סביר כדי לקרר מעבד שלפעמימ מגיע עד 80 מעלות.
-
- 13 תגובות
- 543 צפיות
-
-
היום כשקמתי די שיעמם לי, וניזכרתי במדריך שאסף פירסם לפני כמה זמן, אז החלטתי לנסות... (http://www.fresh.co.il/dcforum/Modding/462.html) וזה מה שיצא: http://uploaded.fresh.co.il/3ec63e581b279f8b.jp-g http://uploaded.fresh.co.il/3ec63e681b433e09.jp-g http://uploaded.fresh.co.il/3ec63e7e1b6cbdd3.jp-g http://uploaded.fresh.co.il/3ec63e881b930ecf.jp-g הערות ותגובות יתקבלו בשימחה
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, במחשב חדש של בן דוד שלי שאני מתקין עשיתי לו אובר ל3.0GHZ המפרט הוא: E6420 P5B ASUS 2GB CL4 GSKILL PK HD 250 WD YS ASUS LS DVDRW ומאוורר למעבד BIG TYPHOON VX מכוון על 70% בערך הבעיה היא שכאשר אני מפעיל ORTHOS למשך של 5 דקות בערך ויותר הASUS PC PROBE2 מתריע לי על טמפ' גבוהה. במנוחה הוא נמצא ב51 כאשר התדר עומד על 2.2 בערך ובמאמץ כשהתדר עולה ל3 הטמפ' עולה ל68-72 במאמץ מלא של ORTHOS האם הטמפ' בסדר או להוריד קצת אוברקלוק???והלוח אם עומד על 40 מעלות יציב..מארז של HEC 6A ושני AC עובדים על 2000RPM+-(אחד מוציא אחד מכניס)
-
- 13 תגובות
- 754 צפיות
-
-
היי ושלום לכולם.... ברצוני לדעת מה עדיף לקנות בכדיי להגיע לאוברקלוק מקמסלי ויציב בסידרת הכרטיסים 8800 GTS 320 אני עומד לקנות אחד הכרטיסים האלה והפעם לעצמי.... אין צורך לציין שהכוונה לעשות לכרטיס אוברקלוק מקסימלי ויציב השאלה מה עדיף לקנות כרטיס עם OC של היצרן ואז לעשות לו OC עד המקסימום או לחילופין כרטיס ללא OC בכלל? על הפרק http://www.evga.com/products/moreinfo.asp?pn=320-P2-N817-AR&family=23 אשמח לחוות דעת מיקצועית...
-
- 13 תגובות
- 708 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לשאול אותכם איזה מאורר שווה לי יותר שיתן לי הורדת חום מקסימלית ממה שיש לי אהההה המעלות של המעבד שלי כרגע זה 68 מעלות שזה ממש גרוע אני חייב חדש ונישתי הכול יש לי כבלים מעוגלים הכול מסודר אין הפרעה של אוויר בתוך המארז אז אני צריך את ההמלצה שלכם לגבי זה ואם אפשר בבקשה שתתנו שם של חנות בחיפה תודה לכול העוזרים
-
- 13 תגובות
- 773 צפיות
-
-
מ 2.4 עליתי ל 2.5 הטמפ' של המעבד בסדר. עליתי בזכרונות מ 333 ל 350. כמה אני יכול לעלות עוד? (אין לי מושג מה הטמפ' של הזכרונות שלי)
-
- 13 תגובות
- 726 צפיות
-
-
לי זה נראה בסדר גמור, מה אתם אומרים ? אגב ה FAN01 זה כאילו המאוררים שיש לי בתוך המחשב שהוספתי? יש לי אחד ... תמונה :
-
- 13 תגובות
- 966 צפיות
-
-
חברים שאלה חשובה. רצוי מניסיון פרקטי בפועל, מי שהתנסה, איזה מגופי הקירור הטובים שקימים היום מתאימים ללוח הזה. השאלה אולי נראית טריוויאלית אבל אני שואל מכיוון שללוח הזה יש גוף קירור בצידו השני של הלוח, כפי שנאמר לי ע"י אחת מחנויות המחשבים המוכרות. ולפיכך טענו כי רב הפתרונות הטובים אינם מתאימים (מלבד ב FREEZER 7 PRO) מכיוון שלא ניתן לעגון אותם בצורה נכונה ואפקטיבית בגלל אותו גוף קירור שבא עם הלוח בצידו השני. שוב מי שכבר עשה בפועל והיתנסה בפרוצדורה על הלוח, אשמח אם תגיבו.
-
- 13 תגובות
- 748 צפיות
-
-
כרגע הוא מכניס אוויר לתוך המארז(יש מאוורר 12CM בתחתית הספק שמכניס אוויר). כדאי אולי לגרום לו להוציא אוויר כדי שגם יקרר קצת את המארז? זה לא יכול לדפוק אותו? זה הספק: http://www.datech.co.il/product_info.php?products_id=7043 ובבקשה בבקשה בבקשה, אני יודע שהוא "ג'נרי", לא צריך להזכיר לי את זה.
-
- 13 תגובות
- 806 צפיות
-
-
זה הקירור הכי טוב עד תקציב של 200 ש"ח מ-KSP למעבד I5 2500 שלא אמור לעבור אוברקלוק?
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שבת שלום לכולם, נתקעתי קצת עם משהו מוזר על המערכת הנחמדה שלי =/ התחלתי להעלות את הבאס אך נתקעתי עם חוסר יציבות של המעבד בערך מעל3050mhz כאשר במאמץ מקסימלי הוא מגיע ל57 מעלות ולכן רציתי להעלות את המתח כדי לאפשר לו עוד קצת התסכלתי במתח שהלוח נותן לו אוטומטית והוא רושם לי 1.2v אך כאשר הגדרתי אותו לבערך 1.25 (אני לא זוכר בידיוק כמה הגדרתי) הוא הראה לי שהמתח המתקבל הוא 1.18 ובקיצור לא ממש היה אכפת לו מה הגדרתי ידנית =/ מה אפשר לעשות עם זה? עד איזה טמפ' אגב אני יכול להעלות אותו פחות או יותר? (ה57 נמדד עם RealTemp)
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכם,קניתי לפני כמה ימים מחשב חדש עם המארז שבכותרת,דיפדפתי קצת בחוברת שלו וראיתי שיש אפשרות לשים מאוורר מן הצד הימני של המארז(מהצד בו יש לוח מתכת שעליו יושב הלוח אם),כאשר הוא אמור,לפי מה שהבנתי,לספק קירור נוסף למעבד מן הצד השני(הקירור ה"מרכזי" נמצא מהצד השמאלי). עכשיו,בחוברת היה כתוב משהו מוזר "FAN 8015MM",אז אני הבנתי שחסר שם סלאש (/),בין ה80 ל15,והבנתי שהמאוורר צריך להיות בקוטר 80 מילימטר ובעובי 15 מילימטר...ניסיתי לחפש מאוורר כזה ובקושי ראיתי כאלה-האם זהו הגודל שהמאוורר הזה אמור להיות? מישהו יכול להביא לי הצעה למאוורר כזה? והאם בכלל שווה ויש טעם לשים מאוורר שכזה??
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לדוד שלי בעיה: המפרט: 1700 p4 256RDR mboard intel(לא זוכר את הדגם בידיוק) ויש לו את הביוס עם הטפריט הזה למעלה והוא אפור כזה, בקיצור לא הצלחתי להכנס לאפשרות העלאת באס או Mhz אז בבקשה חייב עזרה
-
- 13 תגובות
- 684 צפיות
-
-
היי! .. יש לי הארד דיסק של WESTERN DIGITAL של 120GB ... ובמאמץ הוא יכול להגיע לי ל50 מעלות! אתם יכולים להמליץ לי על איזהשהוא קירור שאני יכול לשים על ההארד דיסק? ושלא יהיה יקר מדי... (הטמפרטורה של המארז היא סבירה.. אז זאת רק בעיה עם הדיסק קשיח) תודה!
-
- 13 תגובות
- 616 צפיות
-
-
שלום יש לי היטסינק יותר שאני לא צריך, אני לא משתמש בו והוא סתם שוכב בפינה...הטמפ' במחשב שלי לא גבוהות ואני לא מריץ שום אוברקלוק כרגע.. מה אני יכול לעשות עם הסינק הזה ואיפה לתקוע כדי שבכל זאת יתרום בצורה כל שהיא לקירור המחשב? מפרט המחשב: AMD 3200+ R9800PRO 128 512X2 DDR 400MHZ NFORCE 3
-
- 13 תגובות
- 883 צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן לרכוש כרטיס מסך חדש (gtx 460) בעקבות המלצה פה בפורום, ואמרו לי שהמעבד קצת יגביל את הביצועים של הכרטיס מסך. מה שכן, אמרו לי גם שאני יכול לבצע OC למעבד והוא יפעל מצוין עם הכרטיס מסך. אז בגלל שאני לא מבין ב-OC וזה יהיה הראשון שלי, אני מעדיף להסתכן כמה שפחות ולהמהיר אותו רק עד לרמה שבמשחקים אני אוכל לנצל את המקסימום של הכרטיס מסך ושל המעבד. אז, כמה כדאי לי להמהיר אותו? אני גם יכול לקנות קירור למעבד ולא להישאר עם הסטוק, ראיתי שהמליצו בעבר בפורום קירור על זה http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=shipment&uin=10258 אבל ליתר ביטחון אני אשאל שוב בפורום קירור בהתאם למהירות שתמליצו לי פה (אם אפשר לשלם פחות, למה לא? ) תודה מראש לכל העוזרים!
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
8) טמפ' עבודה ברגיעה 27-29 מעלות, בלחץ 38 מעלות. סטפינג CBBHD 0444 MPM. מתח מינימלי. יש עוד הרבה לאן לטפס, הבעיה שבלי עזרה מהזכרונות, ה Gain לא כזה משמעותי. זכרונות Vitesta ארורים שמראים סימני חולשה אל מעבר לבאס 230 מגהרץ. תודה לאל למחלקים. הדגנרט החזיק יפה מאוד 2.5 ג'יגהרץ במתח הזה, כך שבהחלט יש לאן לשאוף. אמתין לגירסת ביוס עדכנית יותר שתגרום ל Ultra-D להיות פחות בררן עם זכרונות בקונפיגורציית D.C. [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
עד לאיזה ביצועים של כרטיס מסך יותר טוב פשר להגיע והאם צריך קירור נוסף לכרטיס? אפשר לפתוח צינורות? והאם למישהו יש מדריך לזה....
-
- 13 תגובות
- 652 צפיות
-