אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
הסיבה שאני רושם פוסט זה הינה בגלל שקיימת רווחה שהעלאת המתח למעבד מעבר למה שאינטל ממליצה מקצרת את חיי הרכיב חברים יש המון תגובות של אוברקלוקרים ברחבי הרשת בנושא זה. חלק מהאנשים אומרים חודש ,שלושה חודשים,שנה וחצי... בקיצור אין מאגר נתונים מספיק גדול... וחבל אז בבקשה מכם אוברקלוקרים תנו יד ואני אבצע מבחן סטטיסטי ברמת דיוק של 95% כמה זמן מעבדים אלו מסוגלים להחזיק(בהנחה שיהיו מספיק תגובות) ברמות מתח שונות. מה שעליכם לעשות זה: 1. להעלות מפרט מחשב 2. תמונה מcpu-z 3. כמה זמן המחשב יציב במתח שאתם משתמשים. 4. כמה זמן המחשב פועל רצוף . לדוגמא 24/7 אני בטוח שמאגר זה ישמש לטובה
-
- 5 תגובות
- 698 צפיות
-
-
שלום לקוראים יש לי כרטיס מסך gainward 8600GT 1gb שמתי לב ב-everest שהוא רושם שהוא מפיק רק 70% מיכולת המאוורר האם זה נכון? האם ניתן להעלות את מהירות המאוורר כך שהוא יפיק את כל מאה האחוז ממנו? האם השליטה על המאוורר של הכרטיס מסך היא בביוס או שישנה תוכנה מסוימת? מצורפת תמונה אודה לכם על תשובתם, מורן [attachment deleted by admin]
-
- 30 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
לאור הצלחת MUGAN 2 החליטה חברת Scythe להוציא מהדורה מוגבלת לקירור המעולה בדומה למה שעשתה חברת THERMALRIGHT עם דגם הTRUE שלה ל120 ULTRA EXTREME כידוע לכולנו הקירור המעולה לא רק נראה גדול, הוא גם שוקל לא מעט, כ870 גרמים איך החברה המזרח אסיאית לא עוצרת כאן, והחליטו לשחרר מפלצת במשקל 1.8 קילו טהור של נחושת! פשוט להניח על המעבד שלכם והקירור ידאג לשאר בגלל המימדים העצומים שלו הגרסה לאספנים תעלה מעט יותר מהקירור הרגיל, בקרוב בישראל...
-
- 9 תגובות
- 923 צפיות
-
-
זה כבר התרד השלישי שלי בנושא עכשיו קניתי MUGEN 2 בשביל לתת עוד מתח ולהישאר בטמפ' טובה אבל לא משנה כמה מתח אני יתן זה לא מתייצב על 2.8 שיחקתי עם הכל אבל כלום לא עזר הבאתי מתח 1.54 גם לNB הבאתי מתח וכל דבר אפשרי אבל בבדיקת OCCT המחשב נתקע בשניות הראשונות של הבדיקה אפשר לעשות משהו או שזהו זה?
-
- 6 תגובות
- 786 צפיות
-
-
אני לא מצליח להעלות את המהירות של המעבד הזה!!! תמונות מהביוס: ואולי זה יכול לעזור אם התשובה... תמונה מCPU-Z:
-
- 3 תגובות
- 622 צפיות
-
-
בהגדרות של התוכנה של הכרטיס מסך שלך ATI 4670 שמתי את הכל על הגדרות מקסימום ואז הופיעו לי ארטיפקטים ואין לי אפשרות לעשות כלום במסך מה אפשר לעשות? האם אפשר להחזיר את ההגדרות ברירת מחדל איכשהו?
-
- 2 תגובות
- 719 צפיות
-
-
הנה לכם אני נכנס להיות מקום שלישי בטבלה בSUPER PI. כרגע אני עובד יציב על 4325MHZ ואני עובד על להעלות את התדר הסופי לאט לאט ואני יעלה את התדר זה פשוט לוקח המון זמן. ונראה לי שגם מרחתי את המשחה לא בצורה טובה. אבל אין ספק שקירור מים תיהיה ההשקעה הבאה שלי-ואתם פה בפורום תעזרו לי להרכיב בקשה. http://img217.imageshack.us/img217/2567/34552408.jpg
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מתכנן לעשות OC לE5200 שלי בעוד מספר שבועות, לוח האם הוא MSI G31M3-F http://www.msicomputer.com/product/p_spec.asp?model=G31M3-F&class=mb עם ALPINE 7 PRO פשוט, משום שלוח האם שלי כאמור לא מאפשר העלאת מתחים כמעט בכלל, אני לא מצפה לעבור את ה3.7. השאלה שלי היא האם מישהי התנסה עם הלוח אם הספציפי או דומים לו? עד כמה הוא יעיל ולמה אפשר לצפות? :s05:
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי שרוול אוויר שמחובר למארז שנצמד למאוורר של המעבד. השרוול הזה ניתן לכיוון אצלי, פנימה והחוצה, מה מומלץ לעשות? להצמיד את השרוול למאוורר? או שלעשות מרווח מקסימלי בינו לבין המאוורר?
-
- 2 תגובות
- 688 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעייה של התחממות עם הכרטיס מסך. הכרטיס די ישן מסדרת X700 של ATI הבעייה שברגע שהכרטיס מגיע ל-40 מעלות, הוא מנתק את יציאות הוידאו שלו, הפתרון שאני עושה הוא לפתוח את המארז, חיבור מאוורר חיצוני, ואז הוצאה והכנסה מחדש של הכבל של המסך. זה פותר את הבעייה. ניקיתי כבר את המחשב מאבק ואת הכרטיס בפרט, לא עזר (אפילו שמתי מחדש משחה טרמית על הציפ של הכרטיס מסך, גם לא עזר) חשבתי אולי ללכת להגדרות של הכרטיס ולכוון לו שיתכבה רק כשהוא מגיע ל-45 מעלות נגיד... יש אפשרות לעשות זאת? אשמח גם לעצות נוספות.
-
- 14 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
היי, אני כרגע עם קירור סטוק (מאינטל) למעבד Intel Quad Core Q9550 (2.83GHz) (בלי OVERCLOCK), אך הוא מרעיש ואני מעוניין לקנות קירור שקט, איכותי ואמין. אפשר הצעות? פרטים (אני נותן הרבה פרטים): * לוח אם: GIGABYTE GA-EP45-DS3 * כרטיס מסך Geforce 260 GTX * ספק ENERMAX PRO82+ 625W תודה רבה
-
- 19 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני יודע שהמאווררי סטוק של אינטל דואל קור (נכון שזה מזוויע לכתוב את זה ככה בעברית? ) באים עם משחה שמרוחה עליהם בצורה מוזרה, כלומר זה לא מכסה את כל שטח הפנים של הקירור שבא במגע עם המעבד, כנראה שמישהו באינטל חשב להיות יצירתי משהו אבל יש 2 פסים בצדדים ובאמצע יש איזה מעויין או דלתון או צורה לא מוגדרת כזאת ובין האמצע לפסים בצדדים יש רווח. * האם צריך למרוח את המשחה על כל שטח הפנים או פשוט לשים את זה כמו שזה בא על המעבד? * מהי האיכות של המשחה הזאת? אם אני אוריד אותה ואשים OCZ Freeze Extreme Thermal במקום, בכמה מעלות זה יכול להוריד לי את הטמפ? תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 535 צפיות
-
-
לא היה לי זכרון נוסף זמין, לכן הSingle Channel, אחרת הייתם רואים עוד איזו שנייה אחת פחות בSuper PI. זהירות, לשים אטמי אזניים
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
במסך FREQUNCY VOLTAGE חסרים לי שם מלא אפשרויות כמו CPU Clock Ratioו Performance Enhance וגרוע מזה אני לא יכול לשנות מתחים ידנית System Voltage Control מה אפשר לעשות? המעבד שלי הוא E2140 1.6 עם קירור סטוק . בתמונה התחתונה הצילום מסך ללא האופציות בתמונה העליונה יש את כל האופציות שחסרות לי ואף יותר.נלקחה תמונה ממחשב של חבר. לוח אם GA-EP45DS3 GIGABYTE [attachment deleted by admin]
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=1668 מה הרושם לגביהם? שקטים רועשים? איכותיים גרועים? ואיך אני גורם להם להוציא אוויר או להכניס אוויר או שלא ניתן לעשות זאת?
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי ספק כח FSP BlueStorm II 500W. הוא היה שקט להפליא בשנתיים האחרונות אך לפני יומיים התחיל להרעיש בצורה בלתי נסבלת לאחר זמן מסויים של עבודה. לוקחות מספר שעות של עבודה עד שהוא מתחיל להרעיש. לפעמים הוא מפסיק לבד, אבל הרעש מתחדש אחרי זמן מסויים. לפי מה שאוורסט אומר לי המאוורר רץ על 3700 RPM. לא הבדל רציני מה 3650 שהוא רץ עליו עם הפעלת המחשב. לפני שאני גורר אותו למעבדה, מישהו יודע מה עלולה להיות הבעיה?
-
- 4 תגובות
- 569 צפיות
-
-
אז ניסיתי לעשות OC למערכת העקומה שלי וזה מה שיצא: http://img520.imageshack.us/img520/7121/77443858.jpg לא הצלחתי לנעול התדר של ה PCIX על 100 אלא רק על 115 הוא ננעל(עברתי בקפיצות של 5), את התדר של ה PCI נעלתי על 33.33 כמו שצריך. למעבד נתתי 1.575V לזכרונות 2.1V ב ICH ו MCH לא שיניתי מעבר לAUTO כי זה פשוט לא שינה כלום. ניסיתי להוריד עוד קצת את התזמונים של הזכרונות אבל מעבר למה שיצא לא עבד. עכשיו לשאלות: האם זה משנה שהתדר של ה PCIX לא על 100? מדוע הזכרונות לא עובדים ב 2T(שעד כמה שידוע לי זאת צורת עבודה מועדפת)? למרות שנתתי להם 2.1V וקבעתי אותם על 4-4-4-12-2 ומה לכל הרוחות מגביל אותי לעבור מעבר לשיפור המינימלי הזה?(ההנחה שלי היא הספק הדפוק שיש לי). תודה לעוזרים. עריכה: שמתי לב…
-
- 5 תגובות
- 750 צפיות
-
-
עוד גיבור קומיס פלש לשוק קירורי המעבדים, אחרי הפטישים של ת'ור, תורו של הבאטמן להגן על פושעים לא רצויים מפני המחשב היקר שלנו לפי הביקורת הבאה, הוא גם ינסה לעצור את הג'וקר IFX-14 ולכלוא אותו בטירת העטלפים, בגלל המחיר הזול שלו בהרבה כנגד המתחרה, האם הוא גם יצליח? http://www.xbitlabs.com/articles/coolers/display/avc-esp.html#sect0
-
- 9 תגובות
- 689 צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום, שרציתי לשאול הוא שהזיכרונות שלי (PI-1000 GSKILL) כושלים במאמץ עם תוכנת PRIME95 נתונים על הOC: כרגע על 436FSB ושתי הליבות על 62-63 מעלות לאחר שעתיים (הזיכרונות מוגדרים ל1:1:0),אך ברגע שאני מגדיר את הזיכרונות ל1:1:20 ותדר עבודה של 1042~ לאחר 20 דקות עם פריים ליבת מעבד אחת חודלת לעבוד.. יש לציין שמתח מעבד מכוון על :1.285 ומתח זיכרונות על.~1.9 בערך מה לעשות ע"מ שאני יעבוד ביחס של 1:1:20 עם הזיכרונות (מה ההבדל בין היחסים?) יש לציין שמשחק מעלה עם מתח המעבד לא משפיע על על יציבות המעבד/OC דבר נוסף:ברשותי הקירור הנ"ל של המעבד ויש עליו כרגע מאוורר מקורי אחד מותקן (כפי שרובכם יודעים ישנה אפשרות להתקין לו עד 4 מאווררים במקביל). שאלה ראשונה שלי היא שאני צריך מאוו…
-
- 22 תגובות
- 2k צפיות
-
-
כי לפי כל מני תמונות באינטרנט הבנתי שצריך לפרק הקירור מגיעה עם משחה או צריך למרוח חדש? ואם כן אז להסיר קודם את מה שיש על המעבד?
-
- 8 תגובות
- 793 צפיות
-
-
שלום, לאחר שלא הצלחתי להעלות על הגורם לטמפ' הגבוהה, הבחנתי בכך שכאשר אני נמצא בווינדוס ויסטה(בד"כ אני על אקספי..) הטמפ' צונחת בכ7 מעלות. באקספי היא על 49 במנוחה ובויסטה על 42 מדוע זה קורה? כמו כן יש לי אנטיוירוס(NOD32) באקספי ואין תוכנות מיותרות ברקע... מעבד Q9450+AC EXTREME
-
- 5 תגובות
- 568 צפיות
-
-
אהלן, יש לי מעבד E8400 ואני מעוניין במאורר טוב ושקט באיזור ה 150 ש"ח. כרגע המעבד שלי עובד באיזור ה 45 עד 47 (עם הזלמן 7500) מעלות שזה נראה לי די הרבה.. תודה מראש ושבת שלום.
-
- 8 תגובות
- 548 צפיות
-
-
יש לי לוח של BIOSTAR {P43 {במיפרט מחשב} בדיסק התקנה הגיעה תוכנה ששמה הוא-T-UTILITY OVER CLOCK III ועשיתי שיעשה על אוטומטי ואז הוא עשה כמה בדיקות.. והוא שינה כמה דברים שם.. ועל זה רציתי הסבר.. המעבד הו E5200 CPU SPEED-3176.5 MHZ CPU CLOCK-254 MHZ MEM CLOCK 508 MHZ PCI-E CLOCK-100 MHZ PCI CLOCK-33.3 MHZ זה חלק א' ועוד שאלה זה על ה-"VOLTAGE" CPU-1.152 MEMORY-1.888 וזה בצבע אדום... CHIP-1.088 FSB-1.022 מה כל זה אמור להגיד לי זה עשה לי OC או משו כזה צריך לשנות משו ומזה אומר הצבע האדום ב-MEMORY<? תודה רבה
-
- 62 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
טוב אז ככה קניתי מחשב חדש אתמול המפרט בצד מחשבבב מעולהההה באמת טוב אז ככה לשאלות 1.יש לי i7 והטמפרטורה במנוחה היא 45-48 ובמשחק היא 55+- 2.יש תוכנה אחרת חוץ מהדריבר של ati שיכול לשלוט לי אוטמטי במאורר כי הוא גרוע 3.בכרטיס ב מנוחה שהוא על 40% מאורר הוא על 42 ובמשחק 53 +- 4.יש תוכנה שיכולה לשלוט במאוררים של המארז כולם מחוברים ללוח אם ושאני משתמש בתוכנה של asus במקום לעלות את המהירות הם מורידים מהירות 5.עם איזה תוכנה אני יכול לבדק את המחשב שלי 6.ושאמרתי מחשק דברתי על crysis אהה ולמה אני לא יכול לבחוק very high תודה רבה עמית
-
- 8 תגובות
- 618 צפיות
-
-
בשעה טובה רכשתי קירור חדש למעבד שלי Scythe mugen 2 הכל בסדר הוא חרישי להפליא /מקרר לא רע הבעיה שלי יותר נכון שאלה האם עדיף לשים אותו ממש מול המאוורר שמוציא אוויר הוא ממש צמוד אליו .
-
- 13 תגובות
- 828 צפיות
-