אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
אני מעוניין לקנות מעבד E5200 ולעשות לו OC ל3500-3700MHZ.. איזה קירור הכי זול וטוב יספיק למטרה הזאת? אם אני קונה את הקירור ביחד עם המחשב, החנות יכולה להרכיב לי אותו על המעבד בעצמה? בלי שאני יסתבך ויעשה זאת?
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
זה כבר התרד השלישי שלי בנושא עכשיו קניתי MUGEN 2 בשביל לתת עוד מתח ולהישאר בטמפ' טובה אבל לא משנה כמה מתח אני יתן זה לא מתייצב על 2.8 שיחקתי עם הכל אבל כלום לא עזר הבאתי מתח 1.54 גם לNB הבאתי מתח וכל דבר אפשרי אבל בבדיקת OCCT המחשב נתקע בשניות הראשונות של הבדיקה אפשר לעשות משהו או שזהו זה?
-
- 6 תגובות
- 751 צפיות
-
-
שלום לקוראים יש לי כרטיס מסך gainward 8600GT 1gb שמתי לב ב-everest שהוא רושם שהוא מפיק רק 70% מיכולת המאוורר האם זה נכון? האם ניתן להעלות את מהירות המאוורר כך שהוא יפיק את כל מאה האחוז ממנו? האם השליטה על המאוורר של הכרטיס מסך היא בביוס או שישנה תוכנה מסוימת? מצורפת תמונה אודה לכם על תשובתם, מורן [attachment deleted by admin]
-
- 30 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
תודה.
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה לעשות oc למעבד ואני רוצה לקנות קירור טוב וחזק ל i7 שאני יוכל להגיע איתו ללפחות 3 3.2 ghz והטמפ תיהיה על מקסימום 55 בfull תודה רבה המחיר 250 300 גג המפרט בצד תגידו לי אם משהו יגביל אותי או לאיזה ghz אני יכול להגיע בלי הרבה בעיות
-
- 5 תגובות
- 715 צפיות
-
-
שלום לכולם,אני רוצה להתחיל לעשות קירור מים שאני ישתמש בו במועד מאוחר יותר יש לי כמה שאלות ואשמח אם תענו לי על כמה מהם: 1)איך אפשר בדיוק לעשות ככה שיהיה אפשר להכניס 2 קירורים גם למעבד וגם לכרטיס מסך באותה מערכת?. כי פחות או יותר זה מה שאני מכיר http://img103.imageshack.us/img103/9915/watercoolingrl1zn3.jpg 2)יש איזה מקום שאני יכול לקנות בו בחו"ל חלקים טובים? אתרים אמינים מחו"ל? (לא EBAY אין שם הרבה ממש). 3)יש לי רדיאטור של רכב ( למי שמכיר אלפא רומאו 75),האם הוא יתאים?. תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 509 צפיות
-
-
יש לי מעבד Q6600 עם קירור סטוק אני לא רוצה לקנות מחשב חדש בשנתיים הקרובות אז חשבתי לעשות OC מספיק לי להגיע ל3.2. אני מעוניין בקירור AC PRO 7 או ה ULTRA 120 השאלה האם ה פרו 7 יספיק לי??
-
- 8 תגובות
- 620 צפיות
-
-
שלום, המפרט שלי הוא: E2140@2.5GHZ Gigabyte P31-ES3G Freezer Pro 7 4GB Kingston עפ"י הקבצים המצורפים רציתי לדעת אם כדאי לי להמשיך עם הOC או שהטמפרטורות גבוהות מידי. [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 526 צפיות
-
-
שלום כנראה שמדובר בגשר הצפוני והוא רותח (אני לא מסוגל לשים את האצבע יותר מ3 שניות) נתתי לגשר הצפוני 1.2V וכנראה שזה מה שמגביל אותי בתהליך ההמהרה של המעבד 1.על איזה מאוורר אתם ממליצים? 2. הציפסט הוא בצורה מלבנית והוא נמצא מתחת למעבד תודה
-
- 6 תגובות
- 620 צפיות
-
-
בהגדרות של התוכנה של הכרטיס מסך שלך ATI 4670 שמתי את הכל על הגדרות מקסימום ואז הופיעו לי ארטיפקטים ואין לי אפשרות לעשות כלום במסך מה אפשר לעשות? האם אפשר להחזיר את ההגדרות ברירת מחדל איכשהו?
-
- 2 תגובות
- 678 צפיות
-
-
לא היה לי זכרון נוסף זמין, לכן הSingle Channel, אחרת הייתם רואים עוד איזו שנייה אחת פחות בSuper PI. זהירות, לשים אטמי אזניים
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
למרות שמדובר במעבד המבוסס ליבות הE2xxx\E4xxx המעבד מחביא בתוכו פוטנציאל אוברקלוק גבוה מאוד. ערכו השוואה מול E6850 כאשר הE1200 הומהר ל3.4GHZ הביצועים בתוכנות רינדרור ועריכה היו לרוב זהות ואף גבוהות באחוזים בודדים מהמתחרה שעלותו גבוהה בהרבה. במשחקים המעבד נופל בכך שהL2 CESH שלו רק 512kb ויש נפילה של 40% בקירוב מול הE6850 שבעל L2 גבוה יותר. הבעיה היחידה במעבד הזה הוא התמחור,בהפרש לא גדול ניתן לרכוש כבר E5200 שבעל פוטנציאל OC גבוה ביותר וכמובן בעל ליטוגרפיה של 45nm. המתחרה בשוק AMD לא השאירה מקום לE1200 כאשר ניתן למצוא מעבד 4200x2 AM2 בקטגורית התמחור שמתחת ל300ש"ח. למי שאינו משחק,שתקציבו אינו בשמיים שמעוניין בפעולות DESKTOP ועריכה פשוטה וקצה כוחו מלרכוש את הE5200 הE1200 יכו…
-
- 0 תגובות
- 653 צפיות
-
-
אני לא מאמין, אחרי שכבר קניתי קית מיוחד לקרור של ה 4850X2 בא משהו (XSPC) ומוציא את זה http://www.xspc.biz/razor4850x2.php ניתן לקניה מוקדמת כאן : http://www.watercoolingshop.co.uk/store/p90-vgagpu-blocks/Razor-4850X2.cfm לא יודע אם הם עושים משלוחים לארץ. אבל הם : http: כן.
-
- 2 תגובות
- 676 צפיות
-
-
אני פשוט רוצה לדעת אם אני יכול לחסוך בקטע הזה ואולי לקבל ביצועים טובים יותר? אני יודע שהרדיאטור הוא אם לא החלק החשוב ביותר במערכת קירור והייתי רוצה לדעת אם רדיאטור של מכונית או אופנוע יעזור לי באיכות הקירור לעומת טרמוצ'יל 120.3?? אגב לגבי מיקום זה לא משנה כי גם ככה הוא יהיה מבחוץ. מה יהיה יותר טוב מבחינת ביצועים , אשמח לדעת זאת.
-
- 4 תגובות
- 612 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום אני מרכיב מפרט למחשב וכרגע זה המפרט מעבד E5200 לוח אם p43 ds3l של gigabyte כ.מסך עוד לא סגרתי אבל בסגנון ה 9600GT \ HD4670 הארד דיסק 500 GB זכרון 4GB מעוניין באוברקלוק בינוני למעסד ולכ.מסך... 1.קראתי באתר על קירור של shyte ninja rev2 שהוא טוב , האם זה מצדיק את הבחירה? רועש מדי? מה הפרמטרים שלו ? כי המליצו לי גם על freezer7pro השאלה מה כדי , מה מתאים, והאם שווה לשים את ה80 שקל יותר על הנינג'ה.? 2. איזה מארז לבחור? - שיתאים לקירור , והבנתי שיש דבר כזה מארזים עם מסנן אבק וזה נשמע רעיון מצויין מכיוון שיש לי המון אבק בחדר אבל איזה לבחור , הכוונה היא לבחור בהכי זול כן.. 3.יותר קשור לפורום ספקים, אבל אני ישאל, איזה ספק לשים? של איזה חברה? צריך משהו זול ,בטוח …
-
- 1 תגובה
- 456 צפיות
-
-
חברים שלום, יש לי מעבד P4 3Ghz המעבד בשבוע האחרון סתם ככה התחיל להיתחמם לרמה של 100 מעלות ויותר, וכמובן שהמחשב קורס תוך כמה דקות. לפי בדיקה שערכתי המאוורים עובדים על מהירות של 2500RPM אני מדבר על המאוורר של המעבד ( של אינטל) והמאוורר של המארז, כשאני נוגע בצלעות קירור של המאוורר של המעבד הם רותחות. עכשיו מה יכולה להיות בעיה אם שניהם עובדים יכול להיות שהמעבד נדפק?
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני בודק את האופציה לבנות קירור מים למחשב חדש מבוסס I7. רציתי לדעת כמה אמורה לעלות מערכת כזאת בהנחה שאני מזמין מחו"ל את כל החלקים (בניגוד למערכת מוכנה קומפלט). אני אשמח לשמוע הצעות לגבי קירור למעבד ולכרטיס מסך (לצורך הדיון בואו נאמר שמדובר בGTX260) - אם הבנתי נכון זה נקרא 2 לופים (תקנו אותי אם טעיתי). אם מישהו אפילו נחמד ויכול להעלות לפה סוג של "מפרט" עם כל מה שצריך לקנות אני ממש אודה לו.
-
- 10 תגובות
- 904 צפיות
-
-
שלום, קודם כל רציתי לשאול מה הטמפ' בS&M מייצגות? יש את השורה המודגשת עם טמפ' של 72 מעלות, ושורה מתחתיה עם 40 מעלות.
-
- 2 תגובות
- 478 צפיות
-
-
המערכת שאני אקנה: בלוק: Swiftech Apogee GTZ Extreme Performance Waterblock או Enzotech Sapphire CPU Water Block Rev. A with "Micro-Pin Design משאבה: Swiftech MCP655-B 12v DC Pump w/Tach Sensor מיכל- לא סגור: Swiftech MCRES Micro Revision 2 reservoir צנרת: Tygon R3603 1/2in. ID 3/4in. OD Laboratory Tubing # AAC00038 זהו פחות או יותר. עכשיו ברשותי 5 מאווררים של Scythe SlipStream 1900RPM 110CFM 37DBA. ממה שהצלחתי למצוא הוא שהלחץ סטטי שלהם הוא 2.30mmAq זה לא כל כך אומר לי אם זה גבוה או נמוך. העניין הוא שאחרי שראיתי כל מיני מבחנים אני רואה שההבדל בין הרדיאטורים (ואני מדבר על טריפל) שעולים 130$ לבין אלה שעולים 80$ אין הבדל משמעותי בRPM גבוה. האם יהיה כדאי לי לקחת…
-
- 6 תגובות
- 722 צפיות
-
-
המחשב שלי כבר בן שנה והגיע הזמן לעשות לו טיפול 10,000, אני מחפש מעבדה שמבינה בקירור ובאוברקלוקיניג ולא רק במחירה של מחשבים.. מישהו מכיר מעבדה מקצועית באזור השרון שתעשה לי אוברקלוקינג עם אחריות ותתקין את הקירור הדרוש? יש בכלל מעבדות שמתעסקות בנושא? נראה לי די פשוט לעשות לבד עלפי המדריכים באתר אבל האחריות חשובה לי.. אז מה יש לי במחשב: asus p5n-d Intell Q9300 2.5 8Gb Memory 2x9800GTX (SLI) Antec 850 אפילו צירפתי תמונה של הבייבי שלי.. [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 561 צפיות
-
-
שלום התחלתי לעשות אוברקלוק. עכשיו אני לא מבין רשום במדריכים למשל פסים ומשולשים מראים את הטופ של הזכרונות עיגולים וכדוריים מראים את הטופ של הליבה בחיים לא ראיתי עיגולים וכדורים! שאני עושה סריקה ב 3DMark06 יש לי רק פסים ומשולשים בחיים לא יצא לי ליראות עיגולים וכדורים. יש מצב מישו מביא לי בבקשה תמונה להראות מה זה מראה עד לטופ בזיכרון ועד לטופ במעבד? ראיתי הרבה תמונות בקשר לזה ואחת מהם אפילו לא ראיתי באוברקלוק שאני עושה במחשב שלי. תמיד יש לי פסים ומשולשים שחורים בהרצה הריאשונה אין הרבה יש קצת אבל בהרצה השנייה שיש את 2 הזוהרים האלה שמטיילים ביער אז שם אני רואה הרבה פסים שחורים. ועוד משו זה בסדר שאני עושה רק את ההרצה הריאשונה והשניה? רק את אלה אני רוצה רק ליבדוק את הכרט…
-
- 5 תגובות
- 492 צפיות
-
-
הייתה לי בעיה שהמחשב הפעיל את עצמו מחדש כל חצי שעה בערך. הזמנו טכנאי שאמר שהבעיה היא במאוורר שלא פועל,הוא החליף ועכשיו הכול בסדר,רק ש...ההודעה ממשיכה להופיע בכל פעם שאני מפעיל את המחשב. אז...מה עושים כדי לבטל את הופעת ההודעה? (יש לי ווינדוס XP HOME) תודה מראש!
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך GF9400GT והוא פשוט מתחמם יותר מדי!! לפי EVEREST חמישים ומשהו מעלות במנוחה!!
-
- 2 תגובות
- 671 צפיות
-
-
מה ההבדל בין טמפרטור של ליבה ושל המעבד כיצד הן נמדדות האם הם בערכים מוחלטים כיצד יתכן שטמפרטורה של ליבה היא תמיד 53 נמדד על יד everest cortemp מרגע הדלקת המחשב וגם בעומס וטמפרטורת המעבד משתנה לפי עומס. מ 17 עד 35 e5200 on gigabyte g31m-esl2
-
- 4 תגובות
- 904 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מרכיב מחשב חדש מבוסס I7 ככל הנראה וממה שהבנתי הקירור סטוק של אינטל מאוד רועש. שקט זה הדבר הכי חשוב לי במחשב חדש(המחשב הנוכחי שלי עושה רעש ברמה פשוט עצומה,ניתן לשמוע אותו כבר מהכניסה לבית) ואני מחפש קירור שקט מאוד מאוד(מאוד! ) שיקרר טוב את המעבד. נכון לרגע זה,לא מתוכנן OC. הבנתי שהקירורים הללו הם המומלצים ביותר כאן,ואני מעוניין לדעת מי משניהם הוא השקט היותר(ביצויעם פחות חשובים לי). תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 660 צפיות
-