עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. מוציאים מהמארז אויר חם או מכניסים ?

• 13 תגובות
    • 659 צפיות
  2. Started by status,

שלום אני רוצה להחליף לד לעכבר.. עכשיו השאלה היא האם הלד האדום חיוני? כלומר אפשר להחליף את הלד בלד נגיד מהחדשים שהגיעו לפנדה.. (כנסו אלה הלדים היחידים שם, אני מדבר על הלד הכחול) וזה יהיה טוב? ועוד שאלה.. אם אני מחליף לד.. צריך לשים איזהשהו נגד או משהו? תודה 8) ;D

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by LiorBracha,

המחשב שלי מתחמם מאוד במאמץ, הוא נקי מאוד מאבק, המשחה הטרמית הוחלפה לפני כחודש עד חודשיים... הקטע הוא שלא כל המחשב מתחמם אלא רק האיזור של המעבד והכרטיס מסך... הדיסקים הקשיחים נגיד נשארים באותה טמפרטורה גם במאמץ במשחק ועיבוד חומרים במחשב... אז לפרטים: המארז פרקטל R3 מעבד I7 3770 ראם 16 ג'יגה עם קירור פאסיבי של קינגסטון (גם מתחמם יחסית) כרטיס מסך HD7870XT קירור מעבד ZALMAN CNPS5X SI EDITION מנוחה: מעבד 35 בממוצע כרטיס מסך 36 בממוצע הארד דיסקים 31 ואחד 36 לוח אם 33 בממוצע זמן משחק (באטלפילד ברשת): מעבד 70-80 כרטיס מסך 85-90 הארד דיסקים 32 ו37 לוח אם 62 גם כשהמארז פתוח האיזור של המעבד והכרטיס מתחמם חשוב לי גם השקט של המארז וכרגע המאווררים הם 2 של 120 בפרונט של המחשב מכני…

• 13 תגובות
    • 2.3k צפיות
  4. Started by teri,

אז ככה אני לא מצליח להעלות את הFSB זה נעול או משהו לא יודע . אז ככה זה מראה לי בביוס . CPU BRAND - INTEL CPU TYPE - P4 CELERON CPU RATIO - LOCKED CPU FREQUENCY - 100MHZ זה מראה לי שאני לא יכול לשנות כלום למה?.....

• 13 תגובות
    • 700 צפיות
  5. Started by Glow,

שלום! קודם כל אני יודע שהנושא נטחן (עשיתי חיפוש....) אבל בכל זאת הייתי חייב לשאול פה...כי אני לא בטוח... יש לי: WDC WD400BB-00CAA0 ואני רוצה קירור טוב בשבילו....ותקציב עד 200...... ושוב אני מצטער שפתחתי דיון על הנושא הטחון הזה אבל אני רוצה לדעת בטוח מה לקחת....

• 13 תגובות
    • 748 צפיות
  6. נכנסתי לביוס וכבר כמעט הכל היה נעול חוץ מה cpu עכשיו יש מקום שמה אני לא זוכר את השם :שאני יכל לעלות מ 200: ל 205 ל 210 מי שמכיר האם זה האוברקלוק למעבד ? פשוט הביוס שלי קצת שונה מזה של המדריך לכן זה קשה .יש מקום שכתוב 1:1 כמו שהמדריך כתב ויש אפשרות לעלות את זה ל 1:4 משהו מכיר מי שיש לו אי סי ומבין באוברקלוק טוב שיביא מספר - אני חייב לעשות אוברקלוק כי אני מתכונן לקנות מחשב חדש e4300 במיוחד לאוברקלוק ובלעדיו לא שווא. כרגע יש לי amd atlon 3.0 אני רוצה ללמוד לעשות אוברקלוק

• 13 תגובות
    • 861 צפיות
  7. Started by slowdive,

הי, יש לי מעבד E6300 ולוח אם ASROCK ConRoe945G-DVI אני מעוניין לעשות את המחשב שקט ככל האפשר ובביוס יש אופציה CPU QUIET FAN במצב DISABLE. לפי החוברת,במצב זה המאוורר עובד במהירות מקסימלית אבל אם מעבירים לENABLE נפתחות כמה אפשרויות (מצורפת תמונה של תוכנת הביוס). אני לא משחק במשחקים.המחשב משמש לאופיס/WINAMP/אינטרנט/צפייה בDIVX אז חשבתי שאולי אפשר להוריד את המהירות ממקסימום בלי לפגוע במעבד. את TARGET CPU TEMP ניתן לשנות מ45 ל-65 צלסיוס. את TOLERANCE לא ניתן לשנות. את TARGET FAN SPEED ניתן להחליף לFAST/MIDDLE/SLOW מה דעתכם,כדאי בכלל להתעסק אם זה?ואיזה שינויים כדאי לעשות? [attachment deleted by admin]

8. ניסיתי בפעם הראשונה לעשות אוברקלוק למחשב שלי ובינתיים אני חושב שדי הצלחתי אני עדיין לא יודע כלום, אין לי מושג אם זה טוב או לא טוב אבל בואו תראו את הנתונים ותגידו לי אתם. התחלתי עם ASUS P5B, E6320 @ 1.86Ghz 2gb kingstone 667mhz גוף קירור למעבד של THERMALTAKE TMG i2 Heatpipe - ביקורת בבקשה! הבאתי אותו ל mhz2330 מהירות הליבה שיניתי את הבאס ל 332.8 וה FSB ל 1331.3 לפי מה שאני רואה כאן ב CPUZ. המתח של המעבד אני רואה הוא 1.312 (להוריד קצת?). אני רואה כאן שה FSB:DRAM = ל 1:1. המהירויות של הזכרונות שיניתי ל 5-5-5-15 (האמת שאין לי מושג מה הם היו בהתחלה) ועכשיו אני עושה בדיקת TORTURE ב PRIME95(ממש ברגע זה) והטמפרטורות הם כאלה: CPU: 58C CORE#0: נע בין 45-47 (כשזה מגיע ל 47 זה יורד י…

• 13 תגובות
    • 661 צפיות
  9. Started by captaincaveman,

מחכה לכמה כבלים כדי לחבר אותו למחשב. חוץ מזה הגיע הבלוק למעבד החדש:

10. Started by ndav,

העלתי קצת מ133 ל 138 [ אני פחדן בגלל חוסר ניסון ] עכשיו ב 138 המחשב עובד ללא בעיות ואני רוצה להעלות עוד מה התופעות לוואי שברגע שהם יופיעו אני ידע שזה המקסימום שאפשר מעבד AMD 1800XP=1900 לוח G7VAXP זיכרון 256DDR TRASCED טמפ' מעבד 43 טמפ'לוח 32

• 13 תגובות
    • 863 צפיות
  11. שלום, כבר די הרבה זמן ששמתי לב שיש לי בעיות טמפ' אבל לא היה לי תקציב בשביל קירור\מאווררים, ועכשיו השגתי טיפה תקציב בשביל זה אז אני רוצה לדעת מה צריך לקנות \ לעשות. צירפתי לאשכול תמונה של הטמפ' של המחשב שלי. אני יודע שהטמפ' בלוח-אם שלי ובכרטיס מסך מאוד גבוהות. המפרט: לוח-אם: Gigabyte GA-P35-DS3R Intel P35 LGA775 Motherboard כרטיס מסך: ASUS 8800GT G92 512MB DDR3 מארז: GIGABYTE - aluminum 3D Aurora 570 - SILVER מעבד: Intel Core 2 Duo 6750 - 2.66 GHz - 4MB cache תודה מראש. [attachment deleted by admin]

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. ברשותי חצי גיגה של זכרון DDR 266 (שני סטיקים של 256 חברות שונות) ואיני מעוניין לקנות חדשים. חשבתי לרכוש לוח NF2 ומעבד 1700 0.13 מיקרון ולעשות לו אוברקלוק נחמד. עכשיו לשאלתי, מבחינת ביצועים יציבות וכו' מה עדיף: -לשים את המעבד בבאס 333 או 400 ואת הזכרונות ב266 (בצורה אה סינכרונית) או - לשים את הזכרונות והמעבד באותה מהירות בבאס של 266 ולשחק רק עם המכפלה. ההגיון הפשוט אומר לי שעדיף באס גבוה יותר למעבד מאשר נמוך יותר למעבד בלי שום קשר לזה שהזכרונות נשארים בשני המיקרים ב 266. *כמובן שאני מדבר על מהירויות של "בערך" רק כדי לתת מושג יחסי. *שימו לב אני מדבר על באס מעבד יותר גבוה מבאס זכרון ולא להפך (שידוע שההפך זה פחות טוב מאשר מהירות סינכרונית - תקנו אותי אם אני טועה). *וא…

• 13 תגובות
    • 695 צפיות
  13. Started by The_Byter,

הגיע אלי הערכה החביבה הזו : ואני שמח לבשר שה+1600 XP שלי נפתח בהצלחה ! מי שמעוניין שיצור קשר.

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by Drek Boy,

רציתי להחליף את הקירור של הכרטיס מסך שלי כי הוא מרעיש כמו מטוס ובלעדיו פתאום יש שקט אקיצר יש לי 6600GT של XFX ורציתי לדעת אם זה מתאים אליו תודה מראש על העזרה

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. היי אני ממש חדש בנושא הoverclocking אבל יש לי את ההבנה הבסיסית (אני מקווה)... 8) בכל מקרה את המפרט שלי אתם יכולים לראות בחתימה. אני רוצה להריץ את ה E6850 עם לוח p35 DS4 של ג'יגהבייט לפחות ב 3.6GHZ במקום הסטוק 3.0GHZ. אז מה אתם אומרים יש מצב? אם כן אשמח לקבל הדרכה אחד לאחד מה צריך להגדיר ואיפה.. תודה.

• 13 תגובות
    • 979 צפיות
  16. יש לי שאלה... אני רוצה לקנות מאוורר חדש למעבד שלי, ובנתיים נראה לי שאני הלך על ה-: TT BT. הוא כמובן בגודל של- 120MM שזה טוב ( שקט יותר ), אבל זה יכול לעורר לי בעיה קטנה: במארז שלי וגם ככל הנראה במארז החדש שאני נתכוון לקנות יש / יהיה איירדאקט בגודל של 80mm שיוביל למאוורר של המעבד. זה לא יצור בעיות בגלל שהאיירדאקט קטן? האיירדאקט יעזור בכלל למרות שהוא קטן מידי? או שעדיף כבר לא לשים איירדאקט?

• 13 תגובות
    • 794 צפיות
  17. Started by ofir_b,

יש לי innovision 9600gso 768MB, אין לו חיישן טמפ',אבל אני מרגיש שהוא חם אם שמים יד, וגם ניסיתי ATI TOOLS ואין שם צג של מאוורר, אותו הדבר גם בזה של הNVIDIA... מה לעשות? איך לשנות?

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. Started by matan007,

יש מעבד AMD לסוקט AM3. האם הקירור scythe ninja 2 יתאים לתושבת שלי? רשום עליו שהוא מתאים לתושבת AM2 ו- +AM2. האם זה טוב גם ל- AM3? יש גרסה REV.B לקירור הזה ועלייה רשום גם AM3, אך האם זה אומר שהגרסה הראשונית לא מתאימה? אני מתכנן לקנות אותו יד-2 ובגלל זה אין אפשרות לקנות את ה- REV.B יש למישהוא ניסיון בכך?

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. כשה אני מחבר אותו המחשב לא עובד!! שמתי לב שזה בגלל שזה כרטיס מסך האם יש דרך לנטרל את זה גם בלי שהמחשב יעובד?????[מבלי להיכנס לביוס] יש דרך כלשהית להרוס אותו שהכיאלו ה pci יראה שאין שם כלום??? שמתי תמונה כי רציתי להשוויץ לא במצלמה חחח חג שמח

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by esaly,

אהלן חבר'ה! אני מעוניין להמהיר את המפרט שמצויין בתחתית.... אשמח לעזרה...

• 13 תגובות
    • 671 צפיות
  21. המחשב שלי היום פעל מצוין אומנם קצת לאט אז פתחתי אותו ועם פן עשיתי לו רוח כדיי להעיף את כל האבק אחר כך חיברתי הכל והדלקתי אותו והשולחן עבודה עלה ופתאום נכבה המחשב אחר כך כל הפעמים שניסיתי להדליק את המחשב הוא הגיע עד לקטע של הסמל של וינדוס ורואים אותו שקוף כאילו בקושי רואים אותו ואז נכבה המחשב אז מה הבעיה? תודה מראש לעוזרים

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by yoav9,

יש לי מאוורר אנרמקס שוף בצד הדלת, ואני מתכנן לקנות קטודה, עכשיו האם הוא בכלל יושפע ממנה ויציג אור יפה (יש לי חלון) שונה מהאור בשאר החלון או שזה סתם יהיה שם?!?! זה משנה כי אני חושב אם לקנות עוד מאוורר שקוף ליותר למעלה במארז אבל אם זה לא יהיה יפה...

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. שלום, יש לי כרטיס מסך Asus V84400, קראתי איפשהו שאפשרי לפתוח צינורות עיבוד לכרטיס הזה, האם זה נכון ? אם כן איך אני פותח צינורות לכרטיסי nVidia ? תודה מראש לעוזרים. Monti

• 13 תגובות
    • 796 צפיות
  24. Started by The Grey Matter,

אני רוצה לקדוח חור בגג של הצ'יפטק שלי... איך אני מפרק אותו? הוא לא מחובר בברגים אלא במשהו שדומה למסמרים.

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by DORAZABI,

אני יכול להמהיר אותו כך שישתווה ל780? אם כן איך אני אדע את המספרים המדוייקים להביא בכל קטגוריה כגון:ליבה גרפית וכו' נ.ב הקירור של הכרטיס של WINDFORCE מארז המחשב של פרקטל דיזיין R4 עם 3 מאווררים

• 13 תגובות
    • 9.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.