אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,126 דיונים בפורום זה
-
אנשים... קודם כל אני שמח שאני הצלחתי להצחיק אותכם (אני אומר את זה כבר עכשיו) יש לי פנטיום 233 (יאללה תצחקו) ;D יש מצב שאני יכול לעשות לו אוברקלוק או משהו?! אני יעשה הכל בשביל שהוא יעבוד מהר יותר ממה שהוא עכשיו... מה לעשות אין לי כרגע תקציב לשפר אותו או לקנות חדש אז בנתיים צריך לעשות כל מה שאפשר... בחייאת תעזרו לי
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי AMD athlon 3200 venice S939 ולוח DFI Ultra Infinity מחפש המלצה לקירור טוב עד 300 ששקלים המליצו לי על הביג טייפון אבל אולי יש לכם יותר דברים להציע
-
- 14 תגובות
- 657 צפיות
-
-
pc2700 333 xtreme ddr עם קרור מובנה בקיצור מיועד לאובר קלוק.. אך לצערי עדיין נתקע בבאס של 148 הלוח שלי מסוג 7vrxp הוא לא הבעיה כי אני ראיתי חבר שלי שהגיע ל166 באס יציב איתו.. אז מה שנשאר זה אולי הסטפינג שלי מסוג agoga יש לי אי אמ די 1900 מה דעתכם האם זאת הסיבה לתקעיות? ראוי לציין שאני מגיע ל148 והמחשב בכלל לא יציב וזאת אחרי העלת מתח מירבית לזיכרון ולמעבד.. אני אשמ לתגובות
-
- 14 תגובות
- 930 צפיות
-
-
שלום, יש לי קירור מסוג: zerotherm nirvana nv120 והבעיה איתו היא שנשברה לו התושבת ועכשיו הוא מחובר באמצעות 2 ברגים במקום 4 בתושבת . לכן אני מחפש קירור חדש שיהיה ברמה שלו ואפילו יותר טוב ממנו ואם אפשר שיתמוך גם בתושבות החדשות. התקציב שלי עד 350 שקלים . תודה וגח שמח .
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה לא עשיתי בשביל להכניס קצת שקט לחיי. עברתי למארז sonataIII וקניתי Scythe ZIPANG, מעוד מאוורר מארז שקט מאוד של Scythe. ועד לפני חודש הכל היה בסדר. אבל אז הכרטיס מסך הסורר התחיל להרעיש. לא חריקות של מאוורר מלוכלך, אלא קולות יניקה חזקות מהרגיל. (הטמפ' אגב, גם במעבד וגם בכרטיס מסך, על 52 במנוחה.). ניסיתי לנקות ולשמן את המאווררים של הכרטיס מסך, אבל זו לא הבעיה. נמאס לי מהרעש הנוראי הזה, ואני מתלבט מה לעשות. האפשרויות שהבנתי שמוצבות מולי הן, מעבר לקירור פסיבי של הכרטיס מסך (Nvidia 9800gt שנקנה עם oc קטן) והאפשרות השניה היא להשקיע קצת (הרבה) יותר ולהינות משקט מוחלט(?). נשבר לי מהקירור אוויר, אבל איני מתכוון לבצע O.C למחשב. איזה רכיבים מומלצים לצרכים האלה? (כאמור, שקט מקסימלי, …
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אז עוד מעט אני רוצה לקנות מחשב חדש עם Zotac 8800GT (בKSP) ושמעתי שהקירור סטוק שלו לא משהו אז אני רוצה להחליף לS1.. (מוכרים אותו בKSP ב109 ש"ח זה בדיוק איפה שאני קונה את המחשב) אבל אני רוצה לשים את הקירור הזה בלי אזיקונים ומאוורר 120MM אין לי כוח להסתבך עם זה אתם אומרים עדיין יהיה לי טמפרטורה סבירה? (שלא יעבור את ה50 מקס' 55 מעלות..) אני רוצה גם שיהיה שקט מאוד לכן אני לוקח את הקירור הפאסיבי ולא רוצה לשים מאוורר לא עושה כמובן OC נ.ב. הודעה ראשונה שלי פה =] תודה
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חברה יש לכם מושג איך אני מנקה אותו ? אין לי גישה ללחץ אוויר... והאם הנקיון יפתור את העיית הרעש ? תודה לכולם !
-
- 14 תגובות
- 894 צפיות
-
-
כן כן , אני מדבר על ה M64 זה לא סתם TNT 2 , זה דגם אפילו עוד יותר חלש! טוב חלאס עם הציניות המהירות שלו עכשיו זה 125/143 ראיתי באיזה אתר שזה צריך להיות 125/150 מגיע לי עוד 7 MHz !! אז הלכתי לriva tuner, ויש לי אפשרות לעשות 160/180 שאלות: 1) זה יתן לי הבדל בביצועים? 2) זה יפעל בכלל ? (יש לי היטסינק, בלי מאוורר) תווודה
-
- 14 תגובות
- 961 צפיות
-
-
רכשתי כרטיס מסך של INNO3D בגירסת הfreezer edition והמאוורר ממש מרעיש. הדרייברים מותקנים והכל. ופשוט שומעים את המאוורר עובד גם 5 מטר מהמחשב... מה אני עושה? יש פיתרון? ניסיתי דרך riva tuner לווסט את מהירות המאוורר אבל חוץ מלשנות מהירויות שעון לא הצלחתי לשנות את המהירות של המאוורר, בתוכנה זה משתנה אבל בתכלס זה נשאר באותה מהירות. הכרטיס: http://www.inno3d.com/products/graphic_card/gf9/9800gtx_plus_dht.htm
-
- 14 תגובות
- 916 צפיות
-
-
טוב יש כמה דברים שרציתי לשאול לכמה מעלות המעבד הזה צריך להגיע במנוחה (מומלץ) ולכמה יכול (כאילו PUSH TO THE LIMIT) קראתי וראיתי שזה ל- 40 מעלות תקנו אותי אם אנ יטועה עכשיו לפי כמה תוכנות החום של המעבד שלי נע בין 26-30 לכמה אתם חשובים אפשר להגיע? CPU Type Intel Pentium 4A, 1600 MHz (16 x 100) CPU Alias Northwood, A80532 לוח אם : Motherboard Name Intel Maryville D850MV עכשיו נכנסתי לביוס וכל הקטע עפ המכפלות והמהירויות היה במין צבע אפור ולא יכולתי לגשת אליו יש איזו שהיא דרך לעבור את זה?
-
- 14 תגובות
- 499 צפיות
-
-
היי, אני מעלה תמונה של הטמרפורות של המחשב שלי. תגידו לי אם הטמפרטורות טובות או לא ואם אני צריך לקנות קירור לאחד החלקים. הטמפרטורות הן בזמן שאני גולש באינטרנט, מדבר במסנג'ר וICQ והאנטי וירוס פועל. הנה התמונה: והנה המפרט מחשב שלי: מעבד:E6750 לוח אם: P35-DS3L כרטיס מסך: 8500GT דיסק קשיח: 160GB זיכרון: 2GB תודה.
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מעבד Q6600 עם מאורר סטנדרטי של המעבד INTEL משום מה מדי פעם הוא מפסיק ואחרי חצי דקה - דקה הוא חוזר לעבוד. זה פתאום קרה לי, שנה שלמה הוא עבד מצויין. יש למישהו רעיונות? תודה רבה.
-
- 14 תגובות
- 784 צפיות
-
-
ראיתי בפורום שמישהו כבר החליף את המשה המקורית של אינטל , ואמרתי לעצמי למה לא ? בוא נוריד כמה מעלות טובות . פתחתי בזהירות , ניקיתי את המשחה הקיימת ושמתי MX-4 סגרתי המעבד ואופס הטמפרטורה לא השתנתה. לאחר בירור קצר התברר לי שצריך משחה מסוג אחר (מתכת נוזלית-LIQUID ULTRA) . הזמנתי את המשחה הזו ואתמול סוף סוף הגיע , ואני בהתלהבות רוצה כבר להחליף, נכנס למחסן , מוציא המעבד , מנקה בזהירות את המשחה הקיימת ושם את החדשה, מרכיב את המעבד בחזרה,מדליק המחשב וכלום לא קורה . המחשב נדלק אך אין שום תגובה. מופיע לי בלוח הדיגיטאלי 00 . יש למישהו מושג מה הבעייה? הלוח הקיים הוא של אסרוק z87m oc formula . חיפשתי בחוברת את משמעות התקלה אך זה לא מופיע.
-
- 14 תגובות
- 5k צפיות
-
-
יש לי את המפרט הבא Intel E4300 ASRock 4CoreDual-VSTA (4 PCI, 1 PCI-E x16, 1 AGP, 2 DDR DIMM, 2 DDR2 DIMM, Audio, LAN) 2048 M - G Skill F2-5400PHU1-1GBNT*2 NVIDIA GeForce4 Ti 4400 (128 MB) אני מצליח להעלות את ה FSB עד ל 300 מעבר לזה המחשב נתקע באתחול ויש בצד ימין למטה את הקוד 6B38 אני עובד עם ה TUNIQ, בנוסף האם זה נכון שהכי מומלץ לעבוד ב 1:1 ? לפי הספר של הלוח הוא יודע לעבוד ב FSB של 90 - 340 אני מנסה להגיע ל 333 וזה לא כ"כ הולך. יש מצב להפעיל אחריות על דבר כזה במידה והלוח הוא המגביל ?
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן חברה. ברשותי מעבד Athlon XP 2000 לוח GIGABYTE Nforce2 Ultra 400 Dual Channel 1 סטיק זיכרון 512 וכרטיס מסך FX5200 של STLAB (כן,כן, אני יודע שהוא גרוע). מה ניתן לעשות כדי לשפר מעט את הביצועים (מבלי להשקיע בכרטיס מסך). תודה שמוליק
-
- 14 תגובות
- 848 צפיות
-
-
^^^ מדובר על קירור במחיר שפוי, שזה אומר שאני מעדיף בסה"כ לא לעבור את ה-200 ש"ח. ואני רוצה להדגיש עוד הפעם, החשיבות היא לשקט, קירור הוא משני. OC, אם יהיה בשלב מסויים, אני לא מאמין שיהיה רצחני. תודה.
-
- 14 תגובות
- 970 צפיות
-
-
-
שלום יש לי שאלה רק אליכם התותחים באמת כי מהחובבנים התיאשתי אז ככה כמו שהבנתם יש מעבד amd שמתי שתי מאוורים אחד למעלה שפולט אוויר ואחד למטה שיונק אוויר לתוך המחשב יש לי גם מאוורר על המעבד שהוא נחשב טוב thermaltake dragon 3 וחומר קירור בינהם ARTIC SILVER grease {בין המעבד למאוורר} ויש לי טמפ של 68-72 תלוי כמה אני מעמיס מה לעשות אני כבר עובד עיצות
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מחפש קירור שקט למעבד שלי, אני לא מתכנן OC לא היום ולא בעתיד התקציב הוא 200-300 שקל אני מקווה שזה יספיק למאוורר שקט למעבד כמו שלי.... מאוורר זה יצטרף כנראה ל-3-4 מאווררים במארז שאני אוסיף ל"השקטת המחשב".... תודה לעוזרים מראש
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איך ניתן לשפר את ה Arctic Cooling Freezer 64 Pro? החלפת מאורר תשנה הרבה? להכין לו תעלת אוויר לצידי הסינק? מישהו ניסה משהו שעזר? או שראה אחרים שניסו משהו שעזר?
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני לא הולך לבצע OC בזמן הקרוב. אבל אני הולך לקנות מעבד 1.4 שמעתי שהמאוורר שמקבלים איתו מאזטק הוא דרעק. כדאי לקנות מאוורר יותר חזק?
-
- 14 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
הביאו לי את הקירור הנ"ל (http://hwzone.co.il/reviews/vga_coolers_roundup/14/) ואני רוצה להרכיב אותו עכשיו יש לי 70% אלכוהול כדי להוריד את המשחה הטרמית מגוף קירור הקודם (מה שמקבלים איתו) וקיבלתי עם זה משחה טרמית הכרטיס מסך שלי עומד על 31 מעלות בקירור הרגיל שלו (סטוק בלי מאוורר) עכשיו יש לי כמה שאלות 1.האם המשחה בסדר? (אני מאמין שכן אם הביאו אותה..) 2.האם אני יכול להחליף תמקומות של הכרטיסים בלוח אם (כדי שיהייה מקום בישבילו) 3.האם הוא נחשב טוב ויכול בהחלט להוריד לי מתחת ל 30 מעלות את הכרטיס מסך (GeForce 5200 FX)
-
- 14 תגובות
- 902 צפיות
-
-
Eheim 1250...Centrifugal pump Pump output 1200 l/h 264 lmp. gal./h. 7317 U.S. gal./h. Delivery head 2,00 m/wat.col. 6 ft. 7 in./wat.col. Power consumption 28 W Hose connection (suction side) Ø17mm (3/4") Hose connection (pressure side) Ø13mm (1/2") Dimensions: lenght x width x height 180 x 95 x 120 7.1 x 3.8 x 4.7 in. המשאבה שלי נכון חמודה ? **כל יום במשך שלושת הימים הקרובים (אם לא תהיה בעיה) אני אפרסם תמונות ממערכת המים החדשה...
-
- 14 תגובות
- 967 צפיות
-
-
יש לי את הSF2 שהוא בעצם המאוורר של הוולקנו 9, אבל אני מתלבט בין הסינקים SK7 או סט שלם של ונטק? תודה לעונים :-*
-
- 14 תגובות
- 882 צפיות
-
-
Asus rampage formula 4gb ddr2 1066 corsair 9800 gx2 Intel Q9450 הרכבתי את המחשב עשיתי בהתחלה בדיקה בביוס של הטמפרטורה והוא נע בין 68-72 (אני משתמש בקירור סטוק שהגיע עם המעבד) ניסיתי להחליף את המשחה הטרמית ועדיין, שום דבר לא עזר. הטמ' במנוחה בBIOS מגיעות אפילו ל80C. אני מנסה להתקין את הWIN והמחשב קורס (מהחום ככל הנראה) יש למישהו מושג מה יכולה להיות הבעיה (פרט לזה שקירור הסטוק לא כ"כ אפקטיבי), ואיזה פיתרון אפשרי ? תודה מראש.
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-