עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by The_Byter,

גלשתי לי לתומי ברשת ... ופתאום מצאתי חתיכת הסטוריה קטנה. במאגר הנתונים של Tweakers Australia

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by The_Byter,

יש כבר שש יחידות מעובדות בדרך לחריטה, דיווחים ותמונות בהקדם

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by Bauer,

היי, מישהו יודע איזה ערכות מוכנות יש שמאימות אליו? ושיולו באותה הזדמנות גם לקרר 7600GT? מה עם זה: http://www.tigerdirect.com/applications/SearchTools/item-details.asp?EdpNo=1504109&CatId=1057 תודה!

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by e_perera,

my water cooling system is looking for a new worm and loveing house see information in the following URL. http://www.hwzone.co.il/tradezone/index.php?cat=showitem&item=615

• 1 תגובה
    • 576 צפיות
  5. Started by e_perera,

למישהו יש מוסג איך בונים RELAY למשאבת מים (עבור מערכת קירור כמובן). ראיתי באיזשהו מקום אבל אני לא זוכר.

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. החומר הוא תוסף למים שמפחית את מתח הפנים ואמור להגביר את ספיחת החום שלהם, בנוסף, החומר מכיל חמרים נגד קורוזיה - ראה לינק http://www.water-cooling.com/articles/waterwetter/waterwetter.php בנוסף החומר מכיל חמרים מונעי גידול בקטריות אצות וכדומה.. איפה משיגים בארץ ?

• 3 תגובות
    • 647 צפיות
  7. Started by KvodHagab,

מערכות קירור מים עם הנוזל הזה מקבלות קרוזיה הרבה הרבה יותר לאט מישהו יודע איפה אפשר להשיג כזה דבר? והאם הנוזל קירור של EMP זה בעצם WATER WETTER ?

• 3 תגובות
    • 693 צפיות
  8. מצאתי בלוק לכרטיס הנ"ל שברשותי אבל אני קצת חושש לגביו כי אין מידע תומך שישנו בלוק כלל חוץ מאוניברסלי, מישהו יכול לאשר לי שהוא מתאים?

9. WaterChill CPU/VGA/Chip set cooling kit - KT12-L20 זה קירור מים טוב? וכמה מעלות הוא בערך מוריד למעבד

• 2 תגובות
    • 522 צפיות
  10. Started by vner@,

Hi all ! just took one zm2hc1, and the first thing I thought is about these copper heatpipes I had many 8-10 copper tubes here, so i decided t do something !! I know some of you will say it is not useful, and it is maybe true, but at these hot days, when it gets hotter than 35*c during the day, it can helps... anyways, if it wont cool the HDD, it will work as a RAD for cooling the water while i was heating these pipes to higher than 400*c, I thought of these heatpipes, and remembered that they are full with a liquid.... I dont know exactly what there is inside of these ones, but anyway it had not blown up into my face... also heating it was very long and …

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by Mr Gadget,

האם המחשב הזה באמת עובד? לפי דעתי לא(אז למה לזרוק חלקים?)

• 3 תגובות
    • 575 צפיות
  12. Started by shumaher,

WC-601 טוב ושווה\או שלא? מתאים ל CORE 2 DUO E8200??? וללוח GIGABYTE EX38-DS4???

• 1 תגובה
    • 461 צפיות
  13. Started by LinkTree,

טוב - אני OC מתחיל ולאט לאט - כמו שכתוב בספר - אני מעלה את ה FSB של הלוח ובודק יציבות אבל משהו מוזר קורא - כשאני מעלה את ה FSB - כרגע על 140 - המחשב טוען שהמעבד הוא 2100+ (כשהוא 2000+) וגם WCPUID - טוען ככה ? למה ? (המחשב החדש לא מחובר לרשת (אפילו לא לכונן) ככה שאני לא ממש יכול להעלות תמונות - אבל גם זה יבוא)

• 3 תגובות
    • 504 צפיות
  14. Started by SharP,

כל פעם שאני OC את הכרטיס מסך שלי הכל עובד וההבדלים בסדר גם כשאני עושה RESTART הכל בסדר אבל כשאני מכבה את המחשב ואחרי איזה שעה מפעיל אותו מחדש ה CLOCK של הכרטיס חוזר לרמתו המקורית.... למישהוא יש רעיונות איך ולמה זה קורה? יש לי חלונות XP עם זה משנה..

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  15. Started by Aqualiz3r,

i have a p4p800 mobo and p4 2.4c and after i raise more then 220 mhz fsb it starts freezing and shit like that i also tried to raise the voltage from 1.52 to 1.58 and it didnt help either whats wrong?

• 4 תגובות
    • 572 צפיות
  16. Started by rk666,

אני לא פתחתי את המולטיפלייר. האוברקלוק הכי גדול שהצלחתי לעשות זה מ1533 ל1600 וזה גם זה הקושי בעזרת הבאס ברגע שאני עובר את ה141 בבאס המחשב לא עולה או שXP כותב שיש שגיאה. יש לי AXP PALOMINO 1800+ לוח ASUS A7V333 וזיכרון SAMSUNG PC2700 333 מה לעזאזל לא בסדר!!!!!!!!?!!!?!?!!?! דרך אגב יש לי Thermalright AX-7 עם מאורר אנרמקס 80מ"מ

• 4 תגובות
    • 885 צפיות
  17. Started by Psychopath,

Ok, I read maphisto's thread and it helped me a lot.. but then again.. there wasn't enough info.. Now i have three posebilities for CPU cooling, I'm not sure which one is better, which one is quieter and so on... so just answer my few questions please.. - SLK800 + SF2 - around 340 nis - AX7 + SF2 (maybe a good combination ???) - around 250 nis - AX7 + Delta Fan 80x80x38 , 80CFM, 52dBA - 248 nis - SLK600 + Delta Fan 60x60 ,50.15 CFM, 54dBA - 242 nis - Volcano 11 - 180 nis - SK7 + Delta Fan 80x80x38 , 80CFM, 52dBA - 148 nis 1. Can you rank those from best to worst performace? 2. Can you rank them from the most noise making to the quietest? They're listed from most expensiv…

• 9 תגובות
    • 738 צפיות
  18. Started by RazorJunior,

;D http://asaf.dr-host.info/dekel/untitled.WMV נו, אז מי הולך להגיד לי מה זה...? (תודות לאסף על האחסון)

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. שלום לכולם, אני מאוד רוצה לעשות אוברקלוק למעבד שלי אבל אין לי מושג איך ??? ??? עברתי על המדריכים שיש באתר ועל מדריכים במקומות אחרים אבל הם לא ממש ברורים ואין תמונות מסך של מה ואיך לשנות את ההספק והחשמל. עכשיו זה לא שאני ממש לא יודע איך לעשות את אני פשוט לא יודע לעשות את כל החישובים שצריך לעשות בשביל לברר באיזה חלק אני צריך להוסיף ו להוריד את המתח בביוס. אם מישהו מכיר מדריך יחסית פשוט שמסביר איך עושים את זה אני מאוד אשמח. מה שמוזר זה שלעשות אוברקלוק לכ.גרפי היה ממש פשוט מכיוון שהשתמשתי בתוכנה, למה אין תוכנה שעושה את זה גם למעבד לא ממש הבנתי.. ואם מישהו מכי את המאוורר שיש לי שמח לקבל דיעות.. תודה!!

• 7 תגובות
    • 636 צפיות
  20. Started by OR007,

למישהו יש בנצ'ים או פרוייקטים של O/C שאנשים עשו איתם ?.. ההתלבטוות די קשה ! אני צריך לדעת מי מהם יגיע יותר רחוק אם קיימת תשובה חד משמעית בכלל...

• 6 תגובות
    • 764 צפיות
  21. Started by andrewv,

משהו משהו הwiny הזה .. 400mhz בחור בשם windwithme מ-VR-Zone הריץ את 3000+ winy שלו ל400mhz עם מכפלה 7 (400mhz x 7 = 2800mhz) על מערכת הזאת VR-Zone K8 939 3000+ 0.09 MSI K8N Neo4 Platinum G-Skill TCCD DDR600 256MBX2 SPAKLE 6200 PCI-E PLEXTOR 712A CTW550W 33 שניות ב SuperPi TCCD האלו משהו משה 1t CMD, CL2.5-3-3-5 DDR650 1T CMD CL2.5 4-3-5 לינק לפוסט ב VR-Zone http://forums.vr-zone.com.sg/showthread.php?t=19509

• 0 תגובות
    • 642 צפיות
  22. Started by davidbr,

ראיתי בכל מיני אתרים בכל שמוכרים Window Appliques שזה מעין מדבקות כאלו שמדביקים אותן על חלון (של מארז) זה יוצא אפקט של etched - חרוט. אפשר לקנות כאלה בארץ? (איפה?) הייתי מעדיף להכין את זה... ראיתי באתר קובץ אם הרבה תמונות שאפשר להדפיס, איך אפשר להדפיס את זה על נייר מדבקה ככה שזה ייצור את האפקט של החריטה? צריך להדפיס בצבע מסוים? תודה, דוד.

• 3 תגובות
    • 752 צפיות
  23. Started by nafroman,

היי אנשים , אני עובד פה על 7 ... ואני על OC (מפרט למטה) שמתי לב שהמחשב נתקע (קופא) אחת לכמה זמן ..לא קבוע... אז הלכתי והרצתי INTEL BURN TEST ואכן הוא נתקע כל פעם ...אחרי 4 סיבובים העלתי את ההספק וולט ל CPU אבל עדיין נתקע אני תוהה אם יכול להיות שWINDOWS7 פחות יציב מVISTA (גרסאות 64 ביט) בVISTA המערכת עובדת על אותה תוצרת BIOS לOC בצורה תקינה ויציבה . אם למישהו יש רעיון מה לעשות , אני אשמח להצעות .(תודה) כרגע אני הולך להריץ TEST במצב רגיל בלי OC לראות שזאת באמת הבעיה ...ולא איזה משהו אחר .

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by ofirrjd,

היי, טוב, אז ככה, לפני שאני מוציא אלפי שקלים על מערכת חדשה, החלטתי לנסות למצות את המערכת הקיימת (מפרט בצד). כהתחלה, החלטתי לבצע OC למעבד. המטרה שלי היא סביב ה 3.4 (ראיתי כאן באתר שהרבה הצליחו להגיע לזה עם מערכת פחות או יותר כמו שלי) לכן המהרתי את הבאס ל 230 מה שאמור לתת תוספת של 15% למעבד, בחישוב פשוט 3000*15%=3450. את מהירות ה RAM השארתי על 400MHz = DRAM FREQ. התוצאה, באיתחול אני מקבל את המסך של safe mode של ווינדוס שאומר ששיניתי משהו בחומרה (מה אתה אומר...). אני בוחר הפעלה ב normal mode אך ווינדוס מסרב לעלות, פשוט מרסט את עצמו. חום המעבד מצביע על 47 מעלות שזה בסדר גמור, שנים עבדתי עם חום כזה עד שהבנתי שהטכנאי שהרכיב לי את המערכת נתן 0.1V offset תוספת, למה? לא יודע. ברגע…

• 2 תגובות
    • 448 צפיות
  25. במהלך המשחק הנ"ל, לאחר מס' דקות משחק המסך היה נכבה ומציג הודעה שהרזולוציה גבוהה מדי ומכבה את עצמו, לחילופין הייתה הודעה של הדרייבר שבוצע RECOVERY לכרטיס או משהו בסגנון ואז המשחק היה מציג הודעה World in conflict is loading resources, והיה צורך לסגור את המשחק בעזרת השילוש הקדוש(alt+ctrl+del). הייתי בטוח שזו בעייה כלשהי במשחק, עד אשר שעשיתי ריסט לאחר מסך שחור שגרתי, הביוס השמיע צפצוף האומר שאין כרטיס מסך (באופן מפתיע הווינדוס עלה ברקע ללא תצוגה - שמעתי ברמקולים את צליל הפתיחה), ריסט נוסף שיחזר את אותו המצב. כיבוי והדלקה לאחר מס' דקות והמחשב שוב עובד כרגיל. עכשיו ניסיתי לשחק במשחק עם דלת הצד של המארז פתוחה, כך שהאוויר החם(מאוד) יוכל לצאת החוצה, וראה זה פלא - סוף סוף הצלחתי ל…

דיונים חדשים בפורומים