עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. הזמנתי בהתחלה את האנרמקס 80 מ"מ אבל היה חסר אז לקחתי את הנ"ל,לפי המפרט שלו הוא גם חזק יותר מהאנרמקס 92 מ"מ. דרך אגב המאוורר ל-Thermalright SP97 for AMD . איך הוא? אין לו בורר מהירות אבל יש לי את ה-XASER 3 אז יש לי את הפאנל השאלה אם הוא ישלוט עליו או שאין אפשרות?

• 0 תגובות
    • 416 צפיות
  2. Started by desheh,

אני מעוניין לקנות את הגוף-קירור הזה, מכיוון שאני תקוע עם המאוורר המקורי (יש לי AMD Athlon XP 1900+) ועל 53 מעלות במנוחה.. :\ לפי הבנתי, זהו הגוף-קירור המשתלם ביותר. שאלה 1: האם הוא מתאים לOC? שאלה 2: כמה מעלות יהיה לי בערך במנוחה? שאלה 3: יש גוף קירור (באותו טווח-מחירים) שנותן ביצועים יותר טובים/יותר משתלם?

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. חברים, לא הגזמנו קצת ? הכתבה לא מעניינת ולא ניתן להסיק ממנה כלום - ממש לא !!! גובהי 1.80 ולכן אני מלך ומי שעומד מלפני ומצדדי ומאחורי לא קיים.

• 7 תגובות
    • 809 צפיות
  4. Started by Psychopath,

Aight here goes: I bought my new vantec Aerflow VA4-C7040... I installed it and my CPU temp is 45 at idle(5 higher than with the stock cooling.. my steps of installation: 1. remove old heatsink 2. wipe the thermal pad left overs from the CPU with ear sticks 3. apply some (I'm not good at that) thermal paste on the CPU, and some one the heatsink.. 4. put on the heatsink 5. running the computer... ---------------------------------- The fan of the AerFlow works faster, the heatsink is better... what in hell can go wrong? the installation. I have a feeling i didn't install the heatisnk right (maybe some bad thermal paste applying, god knows.. please help me out here... advice…

• 7 תגובות
    • 539 צפיות
  5. Started by go_go,

יצרנית פתרונות קרור גז ASETEC הוציאה מוצר קרור חדש VAPOCHILL MICRO נראה מעניין ביותר.... http://www.asetek.com/

• 7 תגובות
    • 794 צפיות
  6. Started by poi,

מתח המעבד אצלי הוא 1.75-1.77 (ככה היה כשקניתי אותו) האם זה גבוה מדי? מפרט: AMD XP 2000+ ASUS A7V333

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by Jenia24,

מה כל אחד מהם עושה? ותגידו איך המעבד שלי בשילוב עם הלוח אם ל-OC אני לא מצליח להביא אותו מעל ל2.31GHZ , יש לך טיפים?

• 2 תגובות
    • 797 צפיות
  8. Started by ashafir,

שלום, הנה המפרט שיש לי כרגע : i7 3770K 4.2GHz kingston beast hyperx 1600mhz 2x8GB Asus p8z77-v NH-D14 CPU Cooler טוב אז כרגע אני על 4.2GHZ ושאני משחק לדוגמא BF3 אז ה vcore הוא בין 1.05-1.2 . ניסיתי להריץ את המעבד על 4.5GHZ וה vcore היה 1.33-1.49 ורציתי לדעת האם זה מסוכן להריץ את המעבד על vcore של 1.49 ? מה ה vcore האופטימלי בשבילי? ואיך לדוגמא לאנשים שמריצים את המעבד על 4.8GHZ יש vcore יותר נמוך משלי?? תודה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 981 צפיות
  9. Started by esxadmin,

אהלן חבר'ה, מעבד 3770K לוח אם Asus P8Z77-V DELUXE זיכרון Kingston beast 2400mhz קירור - h100i in a push-pull config כרגע אני מיוצב על 1.29v במאמץ בטמפרטורה לא גבוהה מ-70c תמונה של הבדיקה האחרונה : האם זה בסדר in the long run ? תודה על תשובתכם.

• 2 תגובות
    • 801 צפיות
  10. Started by p-o-i,

שלום..פשוט יש לי שאלה פשוטה....זה יותר עצה......על הוולטים של המעבד......יש לי AMD 2500+ Barton ועשיתי לו אוברקלוק ל3200+ ז"א 1800Mhz @ 2200Mhz אז העלתי את הוולטים מ1.6 ל1.725...........האם זה גבוהה מידי נמוך מידי ?!.....

• 1 תגובה
    • 487 צפיות
  11. Started by shemiraz,

ה vcore1 מתח מעבד משתנה במנוחה הוא על 1.15 ובמאמץ על 1.30 יש אובר קלוק כרגע ל 3 גיגה האם זה תקין שזה משתנה לבד?

• 5 תגובות
    • 666 צפיות
  12. Started by composite,

אוקיי, לא מעט נתקלתי במושג VDIMM MOD. הבנתי שהוא קשור לאוברקלוקינג ולזכרונות. אז השאלות שלי הן: מה זה? ומה בדיוק זה עושה? איך עושים את זה? וכמובן איך מבטלים את זה. למה זה תורם? מה היתרונות או החסרונות של זה? תודה מראש לעוזרים!

• 6 תגובות
    • 756 צפיות
  13. Started by guylederer0,

שלום שוב אני ... קניתי היום 4 מאווררים חדשים ... + Vendetta 2 ... לקח לי כמעט כל היום לעשות קומבינות למינהם כדי להחביא את כל הכבלים כולל לחתוך ולשבור וכ'ו ... ( כולי פצוע דם ) אבל בסוף הצלחתי :] החלפתי את כל המאווררים במארז ( פה בצד ) שמתי חדשים עכשיו יש סירקולציה נורמלית שמתי את ה Vendetta 2 אחלה של קירור ... חוץ משהסתבכתי להכניס את הפינים נגד הרעש היה קל מאד יש לי מעבד Q6600 ב OC ל 3 ... טמפרטורת מקס בעבודה ( + מפזר חום בחדר ) 58 מעלות ובמנוחה בין 30 - 40 ... אני יוכל להגיע איתו ל OC של 3.4 + ? ( אולי גם 3.6 ? )

• 37 תגובות
    • 2.2k צפיות
  14. Started by eran131,

מעבדים AMD Phenom II X4 940BE 3.0GHZ TRAY ¤1053 פתרונות קירור למעבד THERMALTAKE BigTypE VALUE PACK EXTRA SATELLITE FAN 120MM ¤220 לוחות אם Gigabyte GA-MA770-UD3 AM2 ¤423 מארזים Cooler Master RC-690 No Power Supply ATX Mid Tower Case ¤385 מאוררים למארז/גופי קירור Cooler Master 120mm x2 Silent Fan 120 S13 Blue Led ¤74 ספקי כח Silver Power 650W SS-650HT 52A@12V 80Plus Bronze SeaSonic Production BOX ¤495 זיכרונות G.skill DDR2 4096MB 800MHZ PI Black Dual Chanel CL4-4-4-12 ¤336 כוננים קשיחים Samsung 500GB HD502IJ 16MB ¤309 כרטיסי מסך ATI ATI Radeon HD4890 1GB DDR5 PCIe ¤1050 כוננים אופטיים צורב פנימי DVD+\-RW X 22 תוצרת SAMSUNG דגם SH-S223F SATA ¤125 רמקולים Logitech S-220 2.…

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. מה קורה חברים?... אז כך קיבלתי לידיים שלי מעבד חדש לבדיקה מה שניקרא.. חח אולי אני ישמור אותו.. בכול מקרה הסטפינג שלו הוא החדש שיצא.. E6 LBBWE 0528 CPU-Z לא מזה לא את הדגם בכלל מוזר.. כניראה שהוא לא מכיר את החדשים... בקיצור קיבלתי אותו ממש הבוקר ושיחקתי איתו מעט והינה תוצאה יפיפיה... מקווה להגיע ליותר מ 3450 יציב!!! ואז להתחיל להיכנס לחברה הגדולים... בקיצור תהנו.. יחיאל http://valid.x86-secret.com/show_oc.php?id=38960 [attachment deleted by admin]

• 76 תגובות
    • 5k צפיות
  16. Started by dmanbuhnik,

אוקי, המערכת החדשה הגיעה מפרט- מעבד 3000+ VENICE E6 LBBWE 0521DPAW זכרון 512MB של ADATA PC4000 + זכרון 512MB של ADATA PC3200 VALUE לוח אם DFI NF4ULTRA INFINITY כרטיס מסך X800XL 256MB POWERCOLOR ספק ANTEC 480W NEO POWER HD - של WD 2*80GB בRAID0 צורב - 3500 NEC קירור - FREEZER64 120ממ מאחורה מוציא 120ממ מקדימה מכניס מארז 6A19 עד כה אחרי מספר מועט של שעות על המחשב: בערב אני ימשיך בעקרון הזכרון PC3200 מאוד מגביל אותי, אפשר להגיע עד 220 בלבד לא משנה תזמונים וגם מתח של 2.8 לא עושה הרבה הVNICEים האלו לא אוהבים מתח ממש.... ב9*300=2700MHZ המעבד לא יציב גם ב1.55, וגם ב1.65 לא עוזר הטמפרטורות מעולות - 31 מעלות (אבל זה עם מזגן בחדר!) ו36 מעלות ללא מזגן (ב1.52V)

• 5 תגובות
    • 655 צפיות
  17. בזמן האחרון הייתה מעט אכזה ממספר שבועות בהם מעבדי venice 3000,3200... הפגינו יכולות אובר קלוק דוחות ומפחידות.מדובר משבועות 20 ומעלה. עכשיו יצאו השבועות החדשים אשר מפתיעים ואף מצליחים לעבור את השבועות הישנים אשר נחשבו לפנינות oc.אמנם זה עדין מקרה אחד אבל המקרה היחיד שראיתי עם סטפינג כזה חדש. http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=70629

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by ExploiT,

שלום כולם רציתי לדעת אם אם הוונט סילנט בוסט זה הוונס שאורמים שהוא הכי טוב לאתלון64 מתי ששאלתי איזה קירור טוב לתאלון עד 200 שקל אמרו לי ללכת על הוונס שהוא די שקט ונותן ביעוצים טובים האם זה נכון ? והאם זה הוונס המהולל או שזה וונס שונה תודה!

• 1 תגובה
    • 605 צפיות
  19. Started by אוריפ,

אני מתכנן לקנות מחשב חדש, והחלטתי ללכת על הANTEC1000AMG. עכשיו במארז יש 5 מקומות למאווררים, ואני רוצה לנצל את כולם למקסימום איוורור. עכשיו המארז כבר בא עם 2 מאווררים, ויש לי עוד 80 מ"מ של קולר-מסטר. זה אומר שאני צריך עוד 2 מאווררים של 80 מ"מ. חשבתי ללכת על סדרת הSTEALTH של VENTAC. עכשיו אני יודע שהם מאוד שקטים (80% פחות רועשים), אך הCFM שלהם קטן יותר מהמאווררים של קולר-מסטר. האם בכל מקרה כדאי לי ללכת על הונטק? השקט חשוב, אבל גם הביצועים...

• 7 תגובות
    • 640 צפיות
  20. Started by waizman,

אני שוקל לקנות את אחד מההיטסינקים האלה. הוונטק יותר זול, ושמעתי עליו רק טובות, אבל לעומתו עומד המלך ה(כמעט) בלתי מעורער, ה AX7... אם אני יקנה את ה AX7 אז יצורף אליו SF2. מה דעתכם? אז איזה לבחור? המפרט שלי בצד אם זה עוזר

• 5 תגובות
    • 836 צפיות
  21. Started by waizman,

אוקיי, יש לי את הקריסטל כבר הרבה זמן, ולפני כמה חודשים נשברה לו כנף אחת... בעקבות השבר, הרעש העצום שלו גדל אפילו עוד יותר... חשבתי על 2 פתרונות: 1. לקנות את הכרום אורב ולהחליף מנוע כפי שמתואר במדריך שבאתר. e-Pit@m אמר שהמנוע הזה לא מרעיש כמו הקודם. 2. לקנות את Ventec IceBerg ולשלוח את הקריסטל לעזאזל... אז 2 שאלות: 1. מה יותר טוב - הקריסטל (לא אחרי מוד) או האייסברג? 2. מה מבין האופציות שלמעלה כדאי לי לעשות? נ.ב. הכרום אורב עולה כ-50 שקל, לעומת 75 לאייסברג... תודה

• 9 תגובות
    • 871 צפיות
  22. Started by Psychopath,

Ok i helped a friend build a computer, and we used this CPU cooling: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_139_486&products_id=2031 and this case: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_402&products_id=2681 only one 120mm fan int he back of it and a slot for one in the front..b ut he didn't buy a front fan on the first boot, the CPU's temp was 15 degrees, and it slowly rised to around 18.. that's when i closed the bios menu.. and i havn't checked whatt he temp was later on but is that normal for a first boot or did he just get himself really amazing cooling?

• 3 תגובות
    • 710 צפיות
  23. Started by matteo,

אוקיי היום הגיע אליי הקירור ל 6600 gt agp מבית gigabyte ממבט ראשון אני מרוצהההה מאודדדדדדדד עם הקירור סטוק שהקירור סטוק חשוב להבהיר היה עשוי כולו מנחשות הזלמן שקניתי מביא לי כאלו ביצועים: סטוק (מנוחה) - 54 מעלות זלמן (מנוחה) - 43 מעלות שיפור של 11 מעלות עבודה מסיבית: סטוק - 70 זלמן - 48-49 עבודה מאסיבית = tdm cod 2 ומי שלא מבין לשחק טי די אמ בקוד 2 זה פחד שאי אפשר להאמין פתחתי את הטרד הזה מכיון שלפני שקניתי אותו כל הזמן הייתה לי התלבטות אם הוא טוב או לא אם לאחד מכם יש את אותה ההתלבטות אני ממליץ בחום על המאורר הזה רעש = לא שומעיםםםםם (12v) ביצועים= מעל ומעבר יופי = יפה מאוד (בלי לדים) יש גירסא של לדים למי שרוצה משקל = כבד גודל = ענקקק (הוא נראה בתמונות פי 10 יותר קטן) בק…

• 13 תגובות
    • 974 צפיות
  24. אני מזמין היום קירור לכרטיס מסך ואני כבר כמעט סגור לגמרי על ה FC-ZV9 של זלמן. עכשיו אני לא בטוח כבר =\ כי באיזה פורום אחד אמרו לי שה VF900 ממש תותח וכל זה.. אז מישהו יכול להכריע חד וחלק מי מביניהם לוקח..?! ומה באמת ההבדלים בין השניים מכל הבחינות שקיימות..? תודה רבה ואם אפשר שיהיה בהקדם האפשרי כי אני כבר רוצה להזמין..

• 6 תגובות
    • 555 צפיות
  25. Started by maphisto324,

שלום לכולם.. אני מעוניין לקנות את הכרטיס הנ"ל (zalman vf900-cu)- עבור ה6600GT שלי ב-PCIE. עשיתי חיפוש קטן כאן בפורום, והתגובות שראיתי דוקא הפתיעו אותי.. מכמה תגובות שקראתי כאן המסקנות שהיסקתי: 1. הVF900 והSILENCER בערך באותה רמה? 2. הוא פולט אויר חם אל תוך המארז? 3. מומלץ להשתמש במשחה תרמית כמו MX-1 או AS5 במקום המשחה שמגיעה עם הכרטיס? אם למישהו יש אותו הייתי מאוד מעוניין אם מישהו היה יכול לכתוב עליו קצת, ועל השיפור שהוא עשה עבורו. מישהו ציין גם שיש ביקורת עליו כאן באתר? איפה היא ?לא מצאתי.. האם החיבורי מתח של הכרטיס הם כמו ב VF700? האם אתם יודעים על חנויות באיזור המרכז (איזור ראשון) מוכרות את הקירור? KSP מוכרת? תודה לכם על כל תשובה

• 1 תגובה
    • 487 צפיות

דיונים חדשים בפורומים