אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,126 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם לפני כמה זמן פתחתי תרד ושאלתי אם אתם חושבים ש ARTIC SILVER 5 במקום המשחה המקורית ( הלבנה הפשוטה ) יעזור לי ב OC אז היום ניסיתי את זה פירקתי את הגופי קירור הקידמי והאחורי וניקיתי עם אלכוהול את הזכרונות/ליבה ומרחתי בזהירות על הכרטיס את המשחה החדשה שסיימתי החזרתי את הכרטיס למקום ובדקתי את היכולת OC שלו ואני עכשיו דיי שמח הצלחתי להגיד ל 480 לליבה ו820 לזכרונות !!! בלי שום חירבוש בכלל !!! התוצאות עלו משמעותית בכל התוכנות שבדקתי... אז בקיצור אני ממליץ לכם לנסות את זה ! תודה ביי ביי
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם הטמפרטורות בתמונה טובות למעבד Intel Pentium 4 530 1MB Prescott ואם לא כמה הטמפ' צריכות להיות? [attachment deleted by admin]
-
- 14 תגובות
- 851 צפיות
-
-
עשיתי OC למחשב החדש שלי ממהירות 2.2 למהירות 3.0 GHZ ע"י מכפלה של 9 כמובן עשיתי בדיקת יציבות וכל מה שצריך וזה עבר בהצלחה מה שמוזר פה שהביוס הראה לי שהגעתי למהירות 3.0 GHZ וכך גם התוכנה CORE TEMP הראתה שהגעתי ל- 3.0 , ואילו הווינדוס מראה מהירות אחרת-3.67 GHZ וכך גם התוכנה S&M מראה מהירות של 3.67 מישהו יודע איך זה יכול להיות? הנה תמונות:
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום זה האשכול השני שאני כבר פותח בנושא .. האשכול הקודם לא סיפק אותי השאלה היא כזאת אני רוצה להגיע למקסימום שקט מהמחשב .. מפרט בצד הקירור העתידי למעבד הוא נינג'ה 2 בלי המאוורר שמגיע איתו עכשיו רק חסרים לי זוג מאווררי 120 לקידמת המארז ולאחוריו המליצו לי על נאנוקסיה אבל אין להשיג במקום שהוא קרוב אלי .. אני מתלבט בין נאנוקסיה לאס פלקס
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכם ידידי אני מעונין לשפר את תוצאות OC שיש לי , אני בעל לוח AMD + 939 טיב המעבד והזיכרונות מופיעים כאן בתמונות הלוח מיועד ל-OC למעבד יש מאוורר מיוחד ל-OC למרות כל זאת לא מצליח לעבור את 2830 MHZ אין לי מצלמה איכותית לצלם את הביוס ולכן שאלות נא לשאול האם יתכן שהבעיה הם הזכרונות ? תוצאות CPU-Z http://img166.imageshack.us/my.php?image=10476720sa1.jpg http://img166.imageshack.us/img166/9045/39798666wc6.jpg http://img166.imageshack.us/my.php?image=61100776as4.jpg
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ברשותי 2 מאווררים מדגם ARCTIC FAN 12PWM. לכל אחד מהם יש שלושה חיבורים: חיבור 4 פינים ללוח האם זכר, חיבור 4 פינים נקבה וחיבור 3 פינים ללוח האם. אין חיבור ישיר לספק הכח. חיברתי מאוורר אחד ללוח האם בחיבור 4 פינים, מאוורר שני חיברתי לנקבה במאוורר הראשון, הגדרתי בלוח האם את הSMART FAN על PWM, והמאווררים פשוט לא עובדים. ניסיתי לחבר רק מאוורר אחד, להשתמש בחיבור של ה3 פינים, לנסות את כל אפשרויות הSMART FAN בביוס, ובכל זאת לא הצלחתי לגרום למאווררים לפעול. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הגיעו הרדיאטורים (rx 480 rx 360 ) אחרי קצת חיפוש הבנתי שצריך לשטוף עם מים מזוקקים חמים עכשיו אם יש איזה תרד מפורט בפורום של כל התהליך אשמח לקישור (לא מצאתי פשוט) ואם אין אז אם אפשר לפרט כמה שאפשר את השלבים תודה
-
- 14 תגובות
- 81.9k צפיות
-
-
שלום, התקשרתי למוקד של פוקספיסי ושאלתי אותם אם הגיע ה קרור V8 או הנירוונה ואמרו לי שלא, ובמקומם הוא המליץ לי על זה - http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=753 , זה קרור טוב??, למה אני לא ממש סומך עליהם, תודה..
-
- 14 תגובות
- 761 צפיות
-
-
-
האם ניתן לשנות את שם המעבד עוד מהביוס. יש לי מעבד 2.6 שאני רוצה לשנות את שמו ל- 3 GHZ איך עושים זאת ?
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הי חברה יש לי שאלה, אני כרגה מזמין מערכת קירור של מים מ - performance-pcs.com ורציתי גם להוסיף מערז לזה, מישהוא כאן עשה את זה בעבר? כתוב לי בההזמנה תחולק ל-2 (2 חבילות של 43.7 פאונד) אבל המערז אצמו שוקל 45 פאונד. לא רק זה, אני מנייך שהמכס אולי ישתגו אל זה כי זה אנק, למישהוא יש ניסיון בנושה? ואים לא, יש מישהוא שיודעה למי שני יכול לפנות כדי להשיג מערז של Silverstone TJ07?
-
- 14 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אני יודע שנשאלו הרבה שאלו בנושא( ראיתי בחיפוש) אבל רציתי לדעת איזה מאווררי 80 הם הטובים ביותר ( שקטים !!!) יש של אנטרמקס והם רועשים לי ( 2 מקדימה ) האם יש יותר שקטים מהם שיכניסו לי אוויר ( גם) נ.ב קיבלתי את המאוורים עם הדרגון אלומיניום שלי
-
- 14 תגובות
- 881 צפיות
-
-
כרגע המאוורר של המעבד שלי הוא 40 ממ והוא יכול לעבוד על 5000 RPM קיים מאוורר 120 ממ שמגיע ל4500-5000 RPM?
-
- 14 תגובות
- 740 צפיות
-
-
לילה טוב לכולם.. הבעיה עצמה קיימת הרבה זמן, פשוט לא יכול לכתוב פה מחוסר זמן.. אז ככה, המפרט המלא המצא בצד ימין. כרגע המעבד עובד על 360*9 עם 1.5375V... לאחר חיפוש ברשת הבנתי שזה מתח מאוד גבוה למהירות הזאת... הטמפ' בסדר גמור, 50 מעלות אחרי תשע שעות של מאמץ. אבל עדיין אני חושד שיש פה בעיה כלשהי. ניסיתי להוריד מתח, אבל לא מצליח להגיע ליציבות.. למישהו יש רעיון מה הבעיה? או אולי יש משהו אחר שאני צריך להגדיר בביוס? בעיקרון התיכנון שלי היה להגיע ל400*9, ראיתי המון אנשים שמגיעים למצב הזה, ואני לא רואה סיבה שעם רכיבים כמו שלי אני לא אגיע.. *ד"א, כל פעם שהעלתי 5mhz הייתי חייב להעלות 0.015V, אחרת לא הייתי מגיע ליציבות.. תודה מראש Install
-
- 14 תגובות
- 798 צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי מחשב מחבר שלי במחשב בוצע OC רציתי בבקשה לשאול איך אני מבטל את ה OC. נכנסתי לביוס וראיתי שזה טיפה מסובך אז עזבתי המפרט הוא: INTEL E8500 ASUS P5Q קירור ZALMAN 9900 ASUS 9800GT OC 4GB DDR2 CROSSAIR תודה לעוזרים וחג שמח.
-
- 14 תגובות
- 2k צפיות
-
-
כותרת תודה מראש.
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי 7600GT של לידטק, הכרטיס ב45 מעלות בזמן מנוחה, עם קירור סטוק. שווה לי לעשות OC ? כמה מעלות זה חם מידי בישביל מנוחה? עד כמה אני יכול להגיע איתו? [ עד איזה רמה של כרטיס אחר.. ] תודה אגב- צריך מדריך קטן לOC עם RIVA TUNER
-
- 14 תגובות
- 792 צפיות
-
-
מהי מערכת קירור מים הכי טובה שיש (סתם שאלה לידע כללי) תודה מראש...... :coolman:
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
עריכה: יודעים מה? תשכחו מ HardOCP, האתר של הבחור עם המארז המדהים: http://www.angelfire.com/indie/osman/computercase/index.html
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז סוף סוף ישנה התקדמות בפרוייקט שלי , היום קניתי משאבה של 800 ליטר לשעה ב 70 שקל, לא ממש חזקה אבל נראה לי שהיא תספיק ואם לא אני יקנה יותר חזקה. ולאחר שעות רבות של תכנון ושבירת עצמים ועצבים רבים הצלחתי לחבר את הבלוק לסוקט 370 שלי, כי היתי צריך להכין סוגר חדש לגמרי שיתאים למידות של הבלוק ויחזיק אותו טוב על המעבד. ועכשיו המערכת מכילה רק משאבה טבולה בתוך דלי ובלוק על המעבד וכבר הטמפ' ירדה ב 20 מעלות !!! במאמץ ל 31 מעלות כש לפני זה היתה היתה על 51 מעלות. עוד מעט אני יעלה תמונות כשאני יקנה סוף סוף את הדיגיטלית שלי. עריכה: אני רק רוצה לציין שאני עושה את הקירור מים לא בשביל ביצועים כי אני לא עושה שום OC (לוח של אינטל) אלה בשביל השקט. אני מתכוון לעשות מארז אם 0 מאוורר…
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכם. יש לי מחשב ישן (ממש ישן. טיכו , אתם יכולים לראות מפרט), ובזמן האחרון הוא התחיל פשוט לזחול. ממש עגלה. אני מנסה לברר מה הבעיות שלו, ואחת מהן לפחות היא הטמפרטורה של המעבד. כמו שאתם יכולים לראות בתמונה המצורפת, תוכנת Sandra מדווחת שהטמפרטורה של המעבד שלי עומדת על - תקשיבו טוב - 100 מעלות!! כן, שמעתם נכון, מאה מעלות צלזיוס!! כדי לראות מה הבעיה, פתחתי את המארז, אולם אני לא מצליח לשלוף את המאורר מעל המעבד. איך אני אמור לעשות את זה? כבר הוזזתי את שני ה'גשרים' הלבנים, כל אחד לצד הנגדי שלו, וזה שיחרר קצת, אבל עדיין, הוא תקוע שם איכשהו. אני אמור פשוט לשלוף אותו וזהו, או שצריך ללחוץ שם על משהו? כי אני מפחד לנסות לשלוף בכוח. ובקשר לטמפרטורה - איך באמת מעבד מגיע לטמפר…
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם כבר שנתיים שיש לי את הפריזר 7 פרו, ובזמן האחרון המאורר שלו התחיל להשתגע... הוא עושה רעשים של חריקה, וכל יום כבר מיום חמישי אני משמן אותו ( כל יום! ) פעם זה עוד היה יותר טוב, זה היה קורה רק אחרי לילה שהמחשב מכובה, אבל עכשיו גם כשהוא דלוק זה קורה, אין לי כבר כוח. התקציב הוא באזור ה 150 שקל. הקירור עצמו צריך להיות במימדים נורמליים ולא גדול ( המארז לא יסתדר עם זה ). יותר חשוב לי שקט מאשר ביצועים, אבל עדיף שלא יהיה פאסיבי כי המארז דפוק מדי בשביל להחזיק משהו על טמפ' טובה.... עדיף שיהיה ב PANDAS ( מעדיף להזמין משם ), או KSP\SKYPC מכיוון שהם בראשון ויהיה לי יותר נוח להגיע ( עם עדיפות ל KSP כי הם הרבה יותר קרובים ) את המפרט ( הדיי עלוב ) אתם יכולים לראות בצד, …
-
- 14 תגובות
- 680 צפיות
-
-
3 שכבות של צבע (2 ספריי + 1 לא ספריי) אם משייפת חשמלית אפשר להוריד ????? ואני רוצה שאחראי שאני יוריד המארז לא יראה תחת !!!!!! אלא יראה בסדר
-
- 14 תגובות
- 962 צפיות
-
-
שלום, ברשותי מארז Compucase 6A19, קניתי אתמול סט מאווררים + פאנל שליטה של Thermaltake: אני רוצה להתקין בצד המארז 2 מאווררי 80 מ"מ (את ה - 120 מ"מ שמתי בתור מאווררים קדמיים ואחוריים) ואני לא בדיוק יודע איפה כדאי לי לשים אותם. לפי התמונות איפה אתם חושבים שכדאי לי להתקין את המאווררים? http://img236.exs.cx/img236/5761/img22321fn.jpg http://img236.exs.cx/img236/4733/img22337bg.jpg http://img236.exs.cx/img236/931/img22364pe.jpg
-
- 14 תגובות
- 674 צפיות
-
-
מה זה בדיוק סידור חוטים טוב? ברצוני לעגל את הכבלים מהסידי ללוח ומהדיסק הקשיח ללוח כל כמה גידים צריך לחתוך? אל תדברו איתי ATA דברים כאלה כי אני לא יודע למה כל אחד שייך.
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-