עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by Vatos-Locos,

אני תמיד פחדתי לפגוע במארז ולחורר אותו כי בסך הכל אין לי כסף אחרי זה לקנות מארז חדש ואין לי מארזי ניסויים אבל החלטתי שאני רוצה לעשות חור בגג והבנתי שהכי אפקטיבי זה הוצאת אוויר (אפילו שההוצאת אוויר שלי לדעתי מספיקה מאחורה ליד המעבד, ודווקא הכנסת האוויר אצלי לא טובה כי יש רק מאורר אחד שהפאנל הקדמי נורא עוצר את זרימת האוויר יש לי 2 שאלות הראשונה איך עושים במדויייייקקקקקק את החור והחורים לברגים כי אני לא רוצה פאשלות ושתיים, לפי השרטוט של המארז שאני יצרף עוד מעט, עדיף להכניס אוויר או להוציא אם אני מכניס אוויר אז כמו שאתם רואים האוויר יכנס מבחוץ (אוויר קר) ויגיע ישר למאורר 70ממ שיזרוק אותו לכיוון המעבד אם זה מוציא אוויר, אז כמובן שזה יוציא אוויר קר מלמלה כמו שתמיד…

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. ההודעה על האוברקלוק והקירור בסלרון שלי, בעמוד השני, הודעה חמישית בערך , תודה ההודעה המקורית: ------------------ אני מחפש מעבד לאובר קלוקינג לא משהו מוגזם מעבדי 1.7 עד 2.5 AMD\INTEL הבנתי שיש למשל לפנטיום כל מיני דגמים 2.4C וכאלה דברים.. ולמעבדי AMD יש את ה ברטון ו"טי-ברד" מה הכי מומלץ מה ההבדלים בניהם וכמובן איזה לוח לAMD\INTEL הכי מומלץ לאובר קלוקינג אה כן.. וזכרונות (400)

• 14 תגובות
    • 923 צפיות
  3. Started by Bah_gots_pIII_450,

אני לא הולך לבצע OC בזמן הקרוב. אבל אני הולך לקנות מעבד 1.4 שמעתי שהמאוורר שמקבלים איתו מאזטק הוא דרעק. כדאי לקנות מאוורר יותר חזק?

• 14 תגובות
    • 2.8k צפיות
  4. Started by onn_the_vy,

שלום... הודתי היום את המעבד מ60 מעלות ל 48 מעלות... הכל בעזרת מאוורר 12 סמ' שסמתי בלמעלה של המארז.... i am a hapy nem....p ;D ;D ;D

• 14 תגובות
    • 2.7k צפיות
  5. Started by Component,

תראו את זה: אני אכזרי??

• 14 תגובות
    • 2.9k צפיות
  6. הייתי בבית של ידידה שלי, והיה לה פח במטבח כמו של הקיוסקים האלה, אתם יודעים, גדול כZה שלמעלה יש חצי עיגול כזה שפותחים וסוגרים, עכשיו אפשר בקלות יחסית להפוך אותו למארז אדיר, גדול, מרובח, נוח לשימוש, ואם המחשב מתחמם פותחים לעלה את המחסה, טיפה לא נוח ל-lan partys אבל זה בסדר, מציירים עליו וזה יוצא ממש מודינג מגניב לגמרי.

• 14 תגובות
    • 2.2k צפיות
  7. Started by yoav9,

יש לי crystal orb וחבר שלי הציע מוד שהוא ראה באינטרנט, לקנות delta 60 מילימטר לחתוך אותו ולהפוך אותו ל40 מילימטר, לשייף לו את הקצבות טוב ככה שהזרימה עדיין תהיה טובה ולהחליף אותו במאוורר שיש על הcrstal orb, כדי?

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. אורח athlon
    Started by אורח athlon,

http://www.tekforums.co.uk/posts.php?threadId=8414 בתאבון לכולם.

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. אוקיי צירפתי פה תרשים ואני יפרט עליו קצת: 1)מאוורר המעבד 2)מאוורר שלקוח מספק ישן אשר מוציא אוויר החוצה 3)הוספת מרוורר של 486 לכרטיס מסך GF2 MX 4)מאוורר בתחתית המארז אשר מכניס אוויר 5) מאוורר על דלת המארז אשר מכניסה אוויר לכיוון ההרד דיסק * מאווררים 2,5 יהיו מחוברים לסוויטש בקידמת המארז כך שרק אם יהיה צורך לקירור אז אפעיל אותם (חוסך רעש) עכשיו שראיתם וקראתם, מה אתם אומרים? אפשר לעשות אוברקלוק טוב למחשב ולכרטיס מסך?? אשמח לשמוע הערות והצעות... גבי

• 14 תגובות
    • 2k צפיות
  10. היא בממוצע 69 אבל אחרי הלילה היא בערך 50 יש לי AMD DORUN 1100 עם לוח אם של GIGABYTE 198זיכרון מה צריך תרשמו . אני בתהליכים לקנות מאוררים למארז אבל אני מסתבך אז אני תקוע . לא ייודע בסופו של דבר מה לקנות. סידרתי היום קצת את כל החוטים במארז הוצאתי את הכונן הנשלף של הדיסק הקשיח הוא היה מאוד מפריע במארז הקטן שיש לי מה כדאי לעשות . ד.א גם הטמפרטורה של לוח האם גבוה אבל היא לא קבועה בכלל ממוצע:41-50

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by captaincaveman,

הנה קצת תמונות שלו: עכשיו צריך למצור רדיאטור מאיזו גרוטאה, לקנות משאבה וצינורות ולחבר הכל

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by -=Flamester=-,

שוב שלום, הפעם יש לי שאלה נוספת. אני מעונין לקרר את המארז שלי בצורה טובה יחסית (טובה יותר ממה מהמצב שהוא נמצא בו עכשיו). תוכלו להמליץ לי על מאווררים ספציפים ועל גדלים שונים, וחנויות שבהם מומלץ לקנות אותם (בארץ כמובן). שאלה נוספת, תוכלו להמליץ לי על מאוורר טוב לקירור המעבד ? השתמשתיבMini Copper Orb, והוא מאוד מרעיש יחסית, ולא נראה לי שהוא ביצע את עבודתו כראוי :'(. תודה על העזרה מראש.

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. חבר שלי החכם עשה אוברקלוק רצחני 160X12.5 עם מעבד TBIRD 950 ולוח ASUS A7V133. ואחרי שהוא הגדיר המחשב לא נדלק, ומאתמול הוא לא מצליח להפעיל את המחשב, חוץ מהמאוררים ונורות. יש דרך לאפס את הביוס בג'מפר או דרך אחרת? או בכלל לגרום לו לעבוד.

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by or,

האם גם ה 1.8a טוב ל-OC כמו ה-1.6A או שהוא יותר טוב

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. אנשים... קודם כל אני שמח שאני הצלחתי להצחיק אותכם (אני אומר את זה כבר עכשיו) יש לי פנטיום 233 (יאללה תצחקו) ;D יש מצב שאני יכול לעשות לו אוברקלוק או משהו?! אני יעשה הכל בשביל שהוא יעבוד מהר יותר ממה שהוא עכשיו... מה לעשות אין לי כרגע תקציב לשפר אותו או לקנות חדש אז בנתיים צריך לעשות כל מה שאפשר... בחייאת תעזרו לי

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. לאחרונה מגיעים לארץ מארזי אלומניום , מה בדיוק היתרונות . חסרונות של המארזים האילו ? ומה מחירם ?

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. Started by ybe,

יש ברשותי כרטיס v8200 ti 200 של asus , התוכנה שמסופקת עם הכרטיס smartdoctor לא נתמכת על ידי מערכת ההפעלה שמותקנת במחשב שלי-WIN XP PRO . מכיוון שבצעתי המרה "כבדה" לכרטיס 220/500 אני מעונין לבדוק את הטמפ'(אני מעונין לנסות עוד להתקדם), יש איזה תוכנה מומלצת?

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. בינתיים קחו תמונה אחת, המארז יעלה בקרוב לגלריית המודינג, וצפויים שלבים נוספים...

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by onn_the_vy,

וואלה..?, לא ידעתי...

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. טוב אז ככה, כמה זמן אני צריך לחכות אחרי ששמתי את הנוזל הזה על הליבה והדבקתי את המאוורר(עם הדבק הדו צדדי הזה) ... ?? אני פה פשוט פה באמצע התהליכים ולא יודע כמה זמן לחכות איתו....

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by m0tek,

טוב..אז התקנתי תמאוור המעולל , כמו שכתוב בהוראות.. עכשיו ,, יש לי תתוכנה של אינטל , Acrive Monitor שפועלת ברקע..אמורה להתריע מטמפרטורה.. מאז שהתקנתי את הולקאנו , הוא מתריע על טמפרוטרה גבוהה (50+) , למרות שהמעבד פועל כרגיל...הוא רושם גם שהמאוורר עצמו לא פועל , למרות שהוא כן..המערכת יציבה.. מה נסגר עם זה?! (כן , בדקתי שהכל במחשב פועל , המאוור צמוד טוב..) שימו לב לתמונה..אומנם הטמפרטורה יחסית בסדר..למרות שמקודם עם המאוור הקודם של אינטל קיבלתי טמפרוטרה של 37 בערך.. שימו לב שהוא כותב שהמאוור לא פועל (FAN1( למרות שכולם פועלים.. (כן כן בדקתי - 3).

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by Arik,

ברצוני לפתוח את המכפלה על ה XP1800 שלי (לוח - MSI KT3 ARU).. אני יודע שאני צריך לחבר את הגשרים של הL1 שלי , אך איך? אם מה? ... תודה...

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by KoDkOd,

קיבלתי מחשב...ישן מאוד... 100GHz ועוד מחשב אחד עם מעבד 300HGz ו-VOODO 2 רציתי לדעת אם יש לכם הצעות נחמדות מה לעשות...אבל לא להרוס..אלה רק לשפר ולהוסיף...

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by godisme171,

טוב אז ככה: לא מזמן עשיתי אובר למחשב שלי והוא התחיל לעשות לי בעיות אז החזרתי אותו למצב הנורמלי שלו. ומאז שאני מעלה משחקים לפעמים הוא נכבה לי לבד? מישהו יודע מה הבעיה? :-/ :-/ :-/ :-/ :-/ :-/

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by Jar with me,

שלום הוצאתי את המאוורר של הספק הישן שלי (לפנטיום 133) במטרה לשלב אותו במחשב הנוכחי שלי (פנטיום 3 550) , אבל אני לא יודע איך מחברים אותו למחשב. שמעתי שאפשר לחבר אותו או ללוח אם או לספק , נראה לי שלחבר אותו ללוח אם זה יותר קל . מישהו יודע איך לחבר אותו ללוח אם (או לספק)? אני רק יודע שמהמאוור יוצאים 2 חוטים , אחד חכול ואחד אדום , שניהם מתחברים בסוף למעין פלסטיק לבן עם 2 חורים . ומה זה אדמה? אמרו לי שהחוט האדום זה המתח אם אני לא טועה , והכחול זה אדמה , מה זאת אומרת ? תודה

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.