עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by shibby15,

על מה אתם ממליצים יותר??

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. אני ממש צריך לקנות לעצמי Fan Controller. האם אחד הדגמים הללו נמצאים בארץ? הם בכלל יהיו, אם לא? מה להערכתכם תהיה העלות?

• 4 תגובות
    • 595 צפיות
  3. Started by Qtec,

http://www.thermaltake.com/coolers/chipset/a1394.htm שווה את ההשקעה? ( 84 ש"ח ~ בזיג זאג) יש לי Gainward GeForce 4 Ti 4600 עד איפה אשפר להגיע עם הכרטיס בOC והאם זה כדאי?

• 5 תגובות
    • 776 צפיות
  4. Started by SnakeBite,

שלום, אני קונה מחשב חדש....ובעיקרון הזמנתי את ה kandalf silver והוא כבר הגיע לחנות אבל אני יכול לשנות ל gigabyte ולחסוך 440 שקל...אבל עזבו את הכסף כרגע (אפילו שזה גם שיקול) אם נדבר במונחי קירור בלבד ...מבחינה קירורית טהורה....איזה מארז כדאי לי יותר..כאילו את העובדות אני יודע..אני יודע שה kandalf שוקל 10 וה gigabyte 7 . אני יודע שהkandalf בא עם 4 מאווררים 2 120 ו2 90 וה gigabyte עם 3 של 120 ...אני יודע שעדיף 2 של 120 מאחורה כמו ה gigabyte אבל tt לא סתם עשו את הספק שוכב זה כדי שיהיה אפשר לסדר את החוטים של הספק על דופן המארז בלי שיחסמו את האויר ול kandalf יש מגירה של hd מאחורה שמקוררת ע"י מאוורר 90 שזה יתרון חשוב על ה gigabyte כי אצלו זה נמצא מקדימה כאילו זה שואב את האויר הח…

• 12 תגובות
    • 925 צפיות
  5. Started by integral,

ראיתם את זה? http://www.dvhardware.net/review80_tt_mini_typhoon.html

• 5 תגובות
    • 799 צפיות
  6. Started by roeiw,

כאמור מה יותר טוב? (ה Tt בשילוב המאורר סיילנט-קט)

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by Pitzinyelo,

האם המאוורר הספציפי הזה בא עם פד תרמי כמו מאווררי הסטוק הפשוטים, או שמצורפת אליו משחה למריחה?

• 7 תגובות
    • 581 צפיות
  8. Started by STFU!!,

שלום לכל חבריי הפורום אני מעוניין לדעת עם ה-tt sf2 טוב ?

• 5 תגובות
    • 984 צפיות
  9. Started by nesber,

האם כדאי לרכוש את המאוורר הזה לAMD64? אני מפחד שהטכנאים בחנות ירכיבו אותו לא כמו שצריך....האם יש בסיס לחששותי? איזה קירור אחר של TT הייתם ממליצים?

• 3 תגובות
    • 666 צפיות
  10. Started by liorgadidi,

קניתי את המאורר למעבד thermaltke silent tower והוא פשוט מ-ד-ה-י-ם! הטמפרטורה במעבד שלי לפני ששמתי אותו הייתה בין 49 לבין 58 מעלות! התקנתי את המאורר הזה והכל ועכשיו הטמפרטורה היא..... למטה.... למטה... 36 מעלות!!!! 18-19מעלות זה הוריד. לא יאומן! איזה מערכת טובה! שווה כל שקל בקניה!

• 10 תגובות
    • 942 צפיות
  11. Started by Vatos-Locos,

דגם ראשון : הסמארט הישן והטוב (הכתום..) דגם שני : הסמארט בגירסא החדשה (שחור עם כנפיים כתומות) דגם שלישי : הסמארט השקוף עם הלדים הכחולים דפי מוצר דגם ראשון לא מצאתי דגם שני : http://www.thermaltake.com/accessories/dcfan/smartfan/a202829.htm דגם שלישי : http://www.thermaltake.com/accessories/dcfan/led/bluesmart.htm עד כמה שזכור לי גם הסמארט הרגיל הכתום מגיע ל 4800 סלד עם 48 ברמת הרעש, ודחיפת אוויר של 72 אז בעצם מה התחדש בדגמים השחורים ?

• 3 תגובות
    • 597 צפיות
  12. Started by waizman,

אוקיי, הזמנתי מפנדה את ה Smart Fan 80mm של ThermalTake, אבל לצערי נגמר להם המלאי של זה. לאחר שלא הצלחתי למצוא מאוורר שישמש לי כתחליף, הגעתי לפיתרון: אני יקנה Volcano 7 וינתק ממנו את המאוורר (זה אותו המאוורר - הסמרט פן). והנה השאלה: זה אפשרי בכלל??? ואם כן - איך המאוורר מוצמד לגוף קירור? עם דבק או ברגים או עם מה???

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by iakovl,

אני עכשיו עורך קצת שידרוגים לקירור ואני יכול לקנות את הSONICTOWER ב~160 האם שווה? עקרונית אני די מכוון על הסינק הזה אבל אני רוצה לשמוע דעות

• 1 תגובה
    • 575 צפיות
  14. קיצר כמוש שאלתי בכותרת, מאוורר 26 אינטש וסוניק טואוור זה ילך טוב או לא? כי לי אין נסיון עם הסוניק טואוור אז אני לא יודע. תודה מראש מבריה.

• 23 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by arkadur,

שלום עלה בדעתי הרעיון לדחוף מע' קירור מים קטנה בפרוייקט שלי (במארז הקטן, בגדול כבר יש ) הלוח הוא MINI ITX, ופליטת החום שלו היא מזערית, ואפילו קירור פאסיבי יספיק.. אבל אני רוצה ללכת עם זה עד הסוף, וחסרים לי כמה דברים 1.מידות המע' (יש לי מקום מאוד מוגבל במארז, וכל MM חשוב) 2.מה ההבדלים בין ה"רגיל" לPLUS? (מלבד המפצלים והבלוק הנוסף), האם יש שינוי במידות המע'? האם המשאבה חזקה יותר? רדיאטור משופר? 3.האם המשאבה "תצליח" לסחוב עוד בלוק לHDD? ואשמח לשמוע עוד דברים אודות המע' (אני יודע שהביצועי המערכות של TT הם על הפנים, אך כאן משחק הגודל..)

• 7 תגובות
    • 675 צפיות
  16. Started by ExploiT,

השאלה בכותרת וזה דחוף כי מחר אני אמור לקבל תהזמנה תודה

• 11 תגובות
    • 961 צפיות
  17. Started by Swimmer,

מאחר וחופש סוכות הבא עלינו לטובה מתקרב, ואיתו 7 ימי עבודה =) חשבתי להחליף את ה-BT שלי, המחשב עצמו דיי יבש, ואני מעוניין להאיר אותו קצת (את ה-Tribe נאיר עם קטודה או שתיים) ותמיד חשקתי במים וגם עם הזמן להשפר את הקירור מים[אם וייקנה](בלוק + פלטייה)[אולי נשדרג בעתיד] השאלה שלי, האם עדיף להישאר עם הטייפון או לקנות את ה-Tribe? (תיכננתי במקור להזמין קירור מים מ-DD אבל אין תקציב לזה) קישורים: Tribe: http://www.thermaltake.com/watercooling/cl-w0020tribe/cl-w0020.htm

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by ksksday17,

האם יש הבדל בין שני המאווררים האלה חוץ מהצבע?

• 3 תגובות
    • 635 צפיות
  19. אליו מבין 2 הגופי קירור הללו יותר טוב? (למעבד את'לון64) ***עריכה*** אם אפשר גם המלצה למאוור 120mm שחור, כמה שיותר שקט בבקשה.

• 3 תגובות
    • 404 צפיות
  20. Started by R9547655G,

מה אתם חושבים? זה לסוקט A . ולא משנה הרעש ו כן אני מתכוון לעשות אןברקלוק... משאו כמו 500MHZ או 600MHZ נוו מא אתם חושבים?

• 19 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by OmEr8,

היי לכולם. אני רוצה לקנות HSF שקט וטוב. אני כרגע מתלבט בין הוולקנו 6 לבין ה-SK6. האם מישהו יכול לעזור לי? מה יותר כדאי לי לקנות אם כסף כאן הוא לא העניין? תודה, עומר

• 24 תגובות
    • 3k צפיות
  22. Started by PeaS,

עכשיו אני צריך להחליט מה מאלה לקנות בארה"ב.. מה נראה לכם? המערכת קירור מים דיי "מושכת" אותי , בגלל השקט והביצועים, אבל השאלה היא כמובן, המחיר. מישהו יודע כמה בערך מערכת כזו עולה? מה הפרשי הביצועים בינה לבין ההיטסינקים שהזכרתי? על הראש אני לא ישאל, זה ברור מאליו.. ) חוצמזה, אם אני יקנה אחד מההיטסינקים האלה, על איזה מאוורר אתם ממליצים? ד"א, המאווררים החדשים של Y. S. TECH מתאימים להיטסינקים האלה? מוכרים אותם כבר או שהם עוד לא יצאו? נראית קנייה כדאית...

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by W0lverine,

ערכה מחברת Tt שלפי הפירוט כוללת מאורר סמארט פאן 2 (בעיצוב טיפה אחר) שעולה בדרך כלל בין 60 ל80 שקל מאורר (או איך שתקראו לזה) X BLOWER שעד כמה שהבנתי משמש בשביל להוציא אוויר חם וגם מבצע עבודה די טובה ופאנל קדמי לשליטה על מהירות המאוררים השאלה שלי היא האם הערכה הזאת באמת שווה 180 שקל?

• 6 תגובות
    • 524 צפיות
  24. Started by ScreameR,

האם יש חנות בתל אביב שמוכרת מוצרים של ThermalTake? אם כן אפשר שם וטלפון?

• 0 תגובות
    • 691 צפיות
  25. בחיי שמגיע קצת כבוד ל-TT על הישיבה עם האצבע על הדופק.. החברה שם לא מפסיקים.. :yelclap: TT החליטה להרחיב את משפחת הסיינט קאט שלה (מי שלא יודע, מאווררים שקטים ביותר בעלי ביצועים מעולים יחסית לכמות הרעש.. משתמשים ב"טכנולוגיה" של כונסי אוויר מהצדדים של המאוורר ולא רק מצידו העליון..) עד היום הגדלים של המאווררים במשפחה כללו מאוררים בגדלים של 80 ו-92 ממ, והחידוש הוא מאוורר נוסף במשפחה בגודל 120 ממ אידאלי לכל מי שמעוניין בקירור אוויר שקט ויעיל מאוד (כמעט כל אוברקלוקר...) לדוגמה, מתאים במיוחד לשימוש בשני מאוורים בסוניק טאוור נתוני המאוורר: Product Name Silent CAT Fan Dimension 120 x 120 x 25 mm Fan Speed 1600 +-10% RPM Max. Air Flow 62.2 CFM Noise …

• 7 תגובות
    • 899 צפיות

דיונים חדשים בפורומים