עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by hag911,

אני קונה אותו בארצות הברית ויש לי כמה שאלות http://www.jab-tech.com/product.php?productid=3846 1) מה זה החלק השלישי בתמונה זה שמצד שמאול 2)איזה מאורר 140מ"מ אני צריך?! 3) http://www.performance-pcs.com/catalog/index.php?main_page=product_info&cPath=49&products_id=22545 או http://www.moddersmart.com/index.php?target=products&product_id=490 זה די דחוף, תודה

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. לאחרונה שידרגתי את הקירור של המעבד מ Bigtyphoon למשהו שחשבתי שיהיה יותר אפקטיבי והוא Thermalright IFX-14 המוצר נקנה במיטב כספי כ 420 ש"ח, לאחר התקנה לא מסובכת ע"פ הוראות היצרן מסתבר כי הלוח אינו נדלק(משהו שגרם לי להיות בלי מחשב למשך שבוע וקצת) בהתחלה חשבתי כי הלוח ככל הנראה נדפק(כמובן לאחר כל הבדיקות הסטנדריות) , רק לאחר שחיברתי את הגוף קירור המקורי הלוח עלה כאילו לא קרה כלום ניסיתי שוב להתקין ושוב המערכת לא עלתה התחלתי להבין כי משהו בקירור לא מורכב כמו שצריך ושיש קצר איפהשהו. בסופו של דבר ההתקנה הצליחה לאחר בידוד מקור הקצר שהיה כאשר הברזל של הגוף נגע במייצבים וגם ללוח כמעט להישרף!!!(לוח שעולה 1400 ש"ח). מסקנה: חברה שימו לב למה שאתם קונים ואת התאימות ללוח הצפציפי ש…

• 7 תגובות
    • 910 צפיות
  3. Started by Danix60,

יש לי כמה שאלות חברה =] לגבי שיוף הקירור שיש בכותרת 1. איך אני משייף אותו ? 2. מה אני צריך בשביל להביא אותו לרמה שרואים כמו במראה (אחרי LAPP) 3. ומה המצרכים?

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by PrefaceAlumni,

אהלן, איזה משני המערכות קירור הללו הייתם מעדיפים מבחינת רעש\איכות קירור? לThermalright MST-9775LE CPU Cooler יש יתרון שהמאוורר מוריד אוויר למטה ולא לצד לכן הוא מקרר עוד חלקים על הלוח אם. ה AC 7 הוא אהוב הפורום...(-: אשמח לדעת מה דעתכם על ההשוואה בינהם? (המחיר שלהם כמעט זהה).

• 4 תגובות
    • 674 צפיות
  5. Started by icebreak,

http://www.rojakpot.com/default.aspx?location=3&var1=246&var2=0

• 0 תגובות
    • 662 צפיות
  6. Started by HeaT-SinK,

אתם יודעים מה יותר טוב ? לא מצאתי סקירות ראש בראש ... אבל לפי איזושהי סקירה הוא (הקולרמרסטר) עוקף את ה SK-6 במעלה (לטובתו). {שניהם מתאימים למאווררים 60) לקולמאסטר יש גם היטפייפ . וההשוואה האמיתי שלי היא הקולמאסטר + מתאם + מאוורר 80 נגד ה SK ומאוורר 80 .

• 2 תגובות
    • 484 צפיות
  7. Started by THE FOX,

איך הסינק הזה?... איזה מאווררים הייתם ממליצים לשים עליו? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_934_943&products_id=6498

• 2 תגובות
    • 638 צפיות
  8. Started by ccc,

עוד מוצר מדהים של חברה מעולה- קבלו REVIEW http://www.cooltechzone.com/reviews/cooling/947u_1.php

• 10 תגובות
    • 849 צפיות
  9. כמו שהכותרת אומרת ;D

• 4 תגובות
    • 524 צפיות
  10. Started by Bessmertniy,

הבנתי ש את ה sk7 אין מקומות שאפשר להגיד אותו , אז עכשיו מה בקשר ל Thermalright SLK900A קראתי עליו הרבה הבנתי שהוא מעולה..והכל... אבל האם יש איזה חנות שניתן להשיג אותו ? וכמה הוא עולה בערך? ומה יהיה יותר כדי volcano 12 או Thermalright SLK900A??? ( מטרות OC..)

• 9 תגובות
    • 856 צפיות
  11. Started by ben007,

Thermalright SP-94 with Enermax 92m"m Fan האם זה הקירור הכי משתלם לפנטיום 4? ואם אתם יכולים להגיד לי כמה זה עולה ( אם לינק לחנות - תבורכו ) ואם יש עוד מומלצים ( רק לפנטיום 4 ) תודה מראש 8)

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by YakiTraki,

אהלן. ברצוני לדעת אילו מהסינקים יניב ביצועים טובים יותר במארז "חם" יחסית עבור הברטון שלי?

• 6 תגובות
    • 613 צפיות
  13. Started by The UnKnown,

שלום רב, (ברוך שובו של הפורום )! אז אוקיי הזמנתי את השילוב המצויין בכותרת, אני רוצה לדעת אם עשיתי בחירה טובה בלקיחת מאוורר 92 מ"מ בגלל שאומרים שיש לו שטח DZ גדול יותר משל מאוורר 80 מ"מ, האם זה נכון? שאלה נוספת, האם האנרמקס הוא בחירה טובה או שעדיף איזה מאוורר אחר? אגב, מישהו יודע כמה CFMs האנרמקס דוחף? בעיקרון ראיתי בחלק מהאתרים 40 ובחלק 65 ככה, מי מהם הוא הנכון? המון תודה! 8)

• 16 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by swampfrog,

אני היתי רוצה לדעת דבר ראשון אם זה מה שאתם קוראים לו heatsink ואם אני צריך להוסיף לזה מאוור או שזה מקרר לבד? אני יודע שזה שאלה מטומתמת אבל אני לא מבין נגרוש כשזה מגיע לקירור

• 4 תגובות
    • 656 צפיות
  15. Started by Vatos-Locos,

heatsink for p4 מי מהם יותר טוב ולמה תודה.

• 20 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by Imbernir,

בזמן האחרון המעלות במחשב שלי עלו בצורה דרמטית פעם הם היו על 35-40 עכשיו הם 50-60 P-4 2.53 Ghz Radeon X800 XT (שבוע הבא) . עכשיו R 9700PRO 1GB ram יש לי 5 מאוורים כולל עברתי בכמה אתרים ושמעתי על ה Thermalright SP94 for Pen 4 רובם אומרים שהוא המקרר הכי טוב בינתיים אבל יש כמה שאומרים שלא כדאי לקנות אז אני רוצה לשאול אותכם , האם כדאי לי? ולא אני לא רוצה בשביל אוברקלוקינג ואין לי בעיה שזה עולה 200-300 שקל נ.ב: אם כבר פתחו כזה THREAD אז סליחה אני פשוט חדש ;D

• 7 תגובות
    • 696 צפיות
  17. Started by roeiw,

למי שיש והוא מאזור מרכז בבקשה שיצור איתי קשר באיסקיו 7712733 אני רוצה לדעת כמה פרטים..

• 9 תגובות
    • 712 צפיות
  18. Started by gshhar,

מה מהם עדיף ועל איזה מאוורר אתם ממליצים לי בשביל ה- SP97 (רצוי עם וסת מהירות).

• 20 תגובות
    • 879 צפיות
  19. Started by taotao,

שלום לכולם, אני נמצא בתהליך עדכון קטן של המערכת קירור מים שלי (החלפת מיכל/צנרת וכו), ו"על הדרך" הזמנתי גם את ההקירור הנ"ל של TR. הנה כמה תמונות. אריזה הקירור עצמו אביזרים הסרה של הקירור מה8800GT של BFG. זום על הליבה והזיכרון, לזכות BFG יהמר שהם לא חסכו במשחה הטרמית, שהגיעה לכל מקום בליבה. התקנה של קירור הזיכרון, שלמרות הפאד הטרמי ה"דק", נדבקו כמו שצריך. התקנה של הקירור עצמו היא די פשוט, הברגה של 4 מוטת אל הבסיס של הקירור, משם לכרטיס מסך, ונעילה עם ברגים בחלקו האחורי. קצת על העובי של הקירור ;D זהו בגדול, לצערי אני תקוע בלי מיכל, ולכן עצרתי את פרויקט עד שהוא יגיע בהמשך, תמונות נוספות, טמפ' וכו אני אעדכן בהמשך.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by carock,

לא הבנתי משהו.. הקירור הזה כבר בא עם מאוורר והוא בעצם עולה 331??? או שצריך להרכיס לו מאוורר ואז בעצם הוא עולה 400+ ??? http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=220

• 10 תגובות
    • 802 צפיות
  21. Started by manticore,

יש ברשותי את המארז הנ"ל ואני רוצה לקנות את הקירור הנ"ל למעבד של אינטל השאלה שלי אם הקירור הזה בכלל יוכל להכנס למארז הזה כך שהוא יוכל להסגר ואם כן, האם אני אוכל לחבר אותו במאוזן כמו בתמונה על הלוח הזה (Abit IP35-E)כדי שהמאוורר שלו ימשוך אוויר והמאוורר האחורי שנמצא לי במארז יוכל יש להוציא אותו כי הוא נמצא מולו? תודה.

• 1 תגובה
    • 453 צפיות
  22. Started by manticore,

יש ברשותי את המארז הנ"ל ואני רוצה לקנות את הקירור הנ"ל למעבד של אינטל השאלה שלי אם הקירור הזה בכלל יוכל להכנס למארז הזה כך שהוא יוכל להסגר ואם כן, האם אני אוכל לחבר אותו במאוזן כמו בתמונה על הלוח הזה (Abit IP35-E)כדי שהמאוורר שלו ימשוך אוויר והמאוורר האחורי שנמצא לי במארז יוכל יש להוציא אותו כי הוא נמצא מולו? תודה.

• 12 תגובות
    • 737 צפיות
  23. התקנתי את גוף הקרור Thermalright Ultra 120 eXtreme במערכת של 1155 מעבד 2600K הגוף כרגע יושב בלי מאורר עליו והמעבד בחום ממוצע של 31 מעלות, מדהים! בשביל לעשות OC חשבתי להוסיף מאורר אחד או שניים, יש המלצה למשהו שמתאים לגוף קירור הזה? תודה!

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. במקרה שאני אשדרג יש מצב להשאר עם הקירור הזה?

• 6 תגובות
    • 602 צפיות
  25. אני מתכנן לקנות מערכת מבוססת i7 ואני מתלבט בין שני הקירורים הנ"ל למעבד. גיגלתי קצת ומצאתי מבחן ביצועים בין השניים ובו ה TR השיג תוצאה של 2 מעלות פחות מה SCYTHE במאמץ. האם עדיף להשקיע עוד ~150 ש"ח עבור ה TR או שאפשר להסתפק ב SCYTHE? לא מתוכנן OC כבד למעבד. לפחות בהתחלה לא מתוכנן כלל ומאוחר יותר OC של לא יותר מ 3.5ghz.

• 2 תגובות
    • 940 צפיות

דיונים חדשים בפורומים