אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם , יש לי מחשב חדש בן כמה חודשים עם מעבד 805 אינטל . עכשיו ראיתי עם האוורסט שהטמפ' קצת גבוהות למעבד ...אז קניתי גוף קירור חדש . את הדגם הזה : http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=8512 עכשיו אני קצת מבולבלת...על גב הגוף קירור הזה יש ריבוע ועליו שכבה מאוד דקה של חומר בצבע אפור (תרמי?) ..לא ידעתי שזה משחה עד שנגעתי קצת עם האצבע. השאלה שלי האם זה בעצם המשחה התרמית של הקירור ואז אני לא צריכה לקנות משחה בנפרד (ARCTIC SILVER לפי מה שמומלץ כאן) .. במידה וזה המשחה ,האם אני צריכה פשוט להחליף את הקירור וזהו (ואז יהיה מגע של המשחה על המעבד במשחה של הגוף קירור) או שצריך גם להחליף את המשחה המקורית שיש על המעבד או להסירה בכלל ?? אני מקווה שלא סיבכתי ...אני פשו…
-
- 14 תגובות
- 986 צפיות
-
-
עשיתי מודינג קטן למחשב ... מאווררים ועוד כמה דברים ... התקנתי SpeedFan והטמפרטורה במחשב שלי היא 21, זה בסדר? יותר מידי ? תודה לעוזרים !
-
- 14 תגובות
- 637 צפיות
-
-
כרגע סיימתי להרכיב את ה6920 החדש שלי. קודם כל אני רוצה להגיד שהמארז ממש יפה יותר מבתמונות והוא שווה את ה350 שקל ששמתי עליו. שמתי Tunderblade במקום המאורר הרגיל שבא עם הנינג'ה ואני רוצה להגיד שהדבר הזה הוריד לי קרוב ל10 מעלות. אם היה לי 32 מעלות במנוחה אני עכשיו על 22 מעלות במנוחה שנראה לי שזאת בעצם טמפ' החדר. במאמץ הייתי מגיע ל40 עכשיו הוא לא עובר את ה34. המארז עצמו מקורר ע"י שתי מאוררים 120mm. אחד שהיה לי על הנינג'ה מדימה ואחד שבא עם המארז מאחורה. המאוררים עצמם ממש שקטים חוץ מהThunderblade שהוא קצת רועש אבל אני שולט עליו עם Speed Fan. עכשיו שהטמפ' צנחו להן אני מבטיח לעלות השגים חדשים של oc. תודה לכל מי שייעץ לי ועזר לי עם המארז, ירון
-
- 14 תגובות
- 826 צפיות
-
-
אם אני מעלה עוד 3MHZ ה-WIN עולה אבל כל תוכנת בדיקה כמו S&M וגם SP2004 נתקעת.רק איתחול מוציא מהמצב. ניסיתי לתת עוד קצת מתח וללא הבדל.אפשר לתת עוד פוש למתח?כי אני מפחד לא לשרוף. אגב,מה המתח המקסימלי שהמעבד יכול ליסבול?איך אני יודע עד כמה המעבד יכול לקבל מתח? [attachment deleted by admin]
-
- 14 תגובות
- 731 צפיות
-
-
טוב השתמשתי בRIVA TUNER כדי לפתוח צינורות והוזכר בכתבה שצריך לצרוב ביוס ערוך איך אני צורב את הביוס הערוך ומאיפה אני משיג אחד ערוך בכלל?
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הצלחתי להגיע עם הכרטיס ל 1.25 ghz ו 530 MHZ לשעון שיפרתי ב 3DMARK06 ב600 נקודות אבל שמתי לב שהטמפרטורה מגיעה ל 80 מעלות במאמץ של 3DMARK06 שזה לא הרבה מאמץ, כל דקה וחצי יש מנוחה יש מה לדאוג לגבי ה-80 מעלות ?? מהירויות סטוק הם 1 GHZ ו 425 MHZ
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי בעייה עם האובר רק בnfs carbon (יש לציין ששמתי את ההגדרות כולם על הכי! גבוהות שאפשר כולל aa x2,שזה ממש נס שהמחשב שלי סוחב את זה ועוד מהר)..אחרי איזה 5-10 דקות של משחק המסך מתמלא בקשקושים וצבעים וחייבים לכבות ולהדליק אותו,יש לציין שזה קורה רק במשחק הזה ובשום משחק אחר זה לא קורה במהירויות שהכרטיס מסך שלי עליהם עכשיו (במפרט רשום),הורדתי את האובר ב10 מגה הרץ לליבה ולזיכרון ועכשיו הקשקושים מגיעים אחרי שעה בערך של משחק,השאלה שלי מה לעשות בהתחשב בזה שזה קורה רק בnfscarbon כשההגדרות גרפיקה הכול על הכי גבוה? להוריד את האובר? (שממש לא בא לי כי זה קורה רק במשחק הזה),או להוריד את ההגדרות לנמוכות יותר?(המשחק פשוט פועל דיי מהר בהגדרות הכי גבוהות אז קצת חבל לי)..יכול להיות שזה בגלל…
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מעבד PENTIUM D 830 החום שלו מגיע במאמץ עד 80 מעלות...<צלזיוס כמובן> שמתי עליו מעיין מאוורר קירור שנתנו לי<יותר טוב מהסטוק של אינטל> אין לי מושג מה לעשות... יש המלצות לפני שאני קורא למכבי אש???
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כמה ה CORE1 והCORE2 צריכים להיות במאמץ מקסימלי בOC יעני מה המקסימום שלהם?(E6300) אני יודע ש20 מעלות למעבד עצמו זה מצויין (קירור סטוק ד"א) ומה זה GPU Ambint אשמח אם תגידו לי גם מה הטמפרטורות של כל דבר שהן כבר לא מומלצות , אני יודע שמעבד לא צריך לעבור את ה60 במאמץ , והכרטיס מסך (GPU) , את ה90 שוב תודה...
-
- 14 תגובות
- 944 צפיות
-
-
יש לי כמה לוחות ל C2D שאני מעוניין בהם, והצלחתי לצמצם את הרשימה לשניים הבעיה שאחד הוא ציפסט 975, והשני 965 היות ואין לי מושג מה הטמפ' של כל אחד מהם, אולי אתם תוכלו לעזור... וככה אני אחליט
-
- 14 תגובות
- 822 צפיות
-
-
קבלתי את המחשב החדש שלי אני רוצה לקנות גוף קירור הכי טוב שיש למעבד שלי בשביל OC תקציב ללא הגבלה קירור אויר כיי טוב וגם עשיתי היום OC למעבד השתמשתי בתוכנה של הלוח הגעתי למהירות מעבד 2.7 ובזה הפסקתי כי לא רצתי לקחת סיכון אם הקירור שבא אם המעבד ועוד דבר האם יש תוכנה שאני יכול לעשות OC לכרטיס מסך
-
- 14 תגובות
- 685 צפיות
-
-
המחשב שלי מאוד מרעיש לאחרונה אני מדליק אותו והמאוורר של הכרטיס מסך מאוד מרעיש והכרטיס מסך חדש.. רק כמה חודשים (גי'פורס FX5500) אני מפחד להוציא אותו ולנקות את המאוורר כי ככה נהרס לי הקודם.. ניראה לי שזה נוגע במשהו שם ומרעיש כי אני מדליק את המחשב והוא עושה רעשים אני מכבה מזיז קצת את המחשב לצדדים אחורה קדימה מדליק וזה מיסתדר, אם זה לא מיסתדר אני חוזר על הפעולה. ניסיתי גם להוזיז את הכרטיס טיפה להוציא ולהחזיר והרעש עדיין נישאר.. עכשיו לעיניין, יש לי במחשב מלא אבק ורציתי לנקות את זה ושמעתי שיש מין ספריי כזה של אוויר דחוס שמיועד לדברים האלו. רציתי לדעת עד כמה הדבר טוב? כמה הוא עולה? והאים מסובך לשימוש.. אשמח לתגובות ממישהו שמתמש או הישתמש בזה קודם. תודה מראש!
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש ברשותי הבלוק קירור הזה ורציתי לשים אותו על הלוח שלי , פירקתי את הבלוק הישן ולתדהמתי גיליתי שהחורים על הלוח לא תואמים לחיבור של הבלוק החדש . עכשיו אני בבעיה ולא יכול לחבר אותו ולא יודע מה לעשות , אולי למישהו היה ניסיון עם זה או שיודע איך אפשר לאלתר איזה משהו. הגוף קירור נקנה בחו"ל והובא כמתנה אז שאין אפשרות להחליף ...
-
- 14 תגובות
- 655 צפיות
-
-
אני רוצה קירור למעבד מה הכי טוב שיש. לא גדול מידי עדיפות למאוורר אבל גם מים בסביר
-
- 14 תגובות
- 962 צפיות
-
-
ב OC ל3.0 עם CORE 1.3312V מקבל 74 מעלות בTAT לעומת 64 בSPEEDFAN ביטלתי את ה OC וקיבלתי 64 בTAT ו54 בSPEEDFAN האם זה הגיוני? זה נראה לי נורא חם? יכול להיות שהמשחה של ZALMAN לא עובדת? משתמש ב CNPS9700 בתוך AURORA 570 עזרה!!!
-
- 14 תגובות
- 744 צפיות
-
-
הביאו לי את הקירור הנ"ל (http://hwzone.co.il/reviews/vga_coolers_roundup/14/) ואני רוצה להרכיב אותו עכשיו יש לי 70% אלכוהול כדי להוריד את המשחה הטרמית מגוף קירור הקודם (מה שמקבלים איתו) וקיבלתי עם זה משחה טרמית הכרטיס מסך שלי עומד על 31 מעלות בקירור הרגיל שלו (סטוק בלי מאוורר) עכשיו יש לי כמה שאלות 1.האם המשחה בסדר? (אני מאמין שכן אם הביאו אותה..) 2.האם אני יכול להחליף תמקומות של הכרטיסים בלוח אם (כדי שיהייה מקום בישבילו) 3.האם הוא נחשב טוב ויכול בהחלט להוריד לי מתחת ל 30 מעלות את הכרטיס מסך (GeForce 5200 FX)
-
- 14 תגובות
- 898 צפיות
-
-
אני מחפש מאורר 80MM עם לדים ב40 שקל בערך... אני שם 2 ואני צריך משהו שרק יוציא אוויר למארז קטן ולא משהו רציני... מה עדיף מבין אלה? (או אולי יש אחרים?) http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3077 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6185
-
- 14 תגובות
- 704 צפיות
-
-
הטמפרטורה מגיע ל 50 מעלות במנוחה,והhd יושב בקדימה של המחשב ויש ממולו מאורר של 120,ועל הדיסק קשיח יש את זה http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=14535&catid=1126 ממה נוצרת הטמפרטורה הזאת? ועם אפשר עוד שאלה אחת על הטמפרטורה של הספק הוא גם מגיע ל 55 מעלות יש לו מאורר אחד שמוציא
-
- 14 תגובות
- 630 צפיות
-
-
אוקיי אז ככה- אני קונה ( סוףסוף ) מפרט חדש בעוד כמה ימים. עכשיו רציתי לשאול כמה שאלות לגביו. המפרט - http://img207.imageshack.us/img207/8856/memory1oi.jpg 1. המפרט יהיה מקורר? או שווה לי להוסיף קירור ? 2. המעבד, הזכרונות, והכ.מסך יחזיקו לי בOC טוב? 3. המארז והספק הזה, מגיעים עם מאווררים? לינק למארז/ספק - http://www.memorypc.co.il/default.asp?catid={B4022E96-F3E1-4D10-8BD3-6CD4D02632AB}&details_type=1&itemid={E6AAFDE3-ECEE-4112-A11A-D0E894FFD303} תודה לכל העוזרים.
-
- 14 תגובות
- 617 צפיות
-
-
ציא עולם יצראלי http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?p=1377273#post1377273
-
- 14 תגובות
- 975 צפיות
-
-
http://www.vr-zone.com/?i=3437&s=4 :coolman:
-
- 14 תגובות
- 879 צפיות
-
-
שלום לכל מי שקורא איך אני יכול להגדיל את צינוריות העיבוד ב כ.מסך . (אני אפרט איזה כ. מסך רק עם יהייה תשובה רלוונטית ) רק מי שיודע שיתן לי תשובה .. כי זה סתם מבלגן את הראש כל התשובות השטותיות (אולי גם השאלה שטותית ) .. תודה מראש לכולם\ן )אגב למה לא שמו את המוד שלי במודינג, מחשב מטורף 12 אלף ש"ח חבל תוסיפו .. ( כשה ישימו תחזיקו צלחת שלא יפול הריר
-
- 14 תגובות
- 768 צפיות
-
-
ובכן, עוד התייעצות ברשותכם. מכיוון שבעבודה מלאה הAC7PRO נשמע כמו מקדח קטן, ובעבודה עם QFAN הוא שקט, אבל מתחמם יותר מידי לטעמי. החלטתי לשאול בכיוון של בקרה ידנית... עם מה אוכל לבצע בקרה ידנית ? עדיפות למוצרים תקציבים ביותר וללא יותר מידי "פאנסי-שמאנסי" ועוד שאלה שאולי תהייה די טפשית, אבל מילא - נניח וארכוש לוח בקרה שכזה, דוגמאת Hardcano, המאורר של הלוח-אם/שאר המאווררים גם יוכלו להתחבר אל הלוח אם, כדי שאוכל לקבל מהם קריאות ? (בהנחה שהלוח בא רק עם בקר מהירות) בתודה מראש, אלירן.
-
- 14 תגובות
- 905 צפיות
-
-
שלום כולם! אז ככה יש לי דותן 730 שרץ בסטוק ואפשר לראות הכל בתמונה.... הלוח הוא hunter שקיבלתי עם הlw60 express שלי של lg. אז ככה הלפטופ שלי קצת חמים, אבל הדותן ב45 במאמץ והוא מדורג לעבודה עד 100 ככה שיש עוד הרבה מקום לתמרון. המחשב הוא לפטופ ככה שהוא לא מאוורר מדי, אז אני יצטרך להזהר עם המתחים. אבל איך לע***ל אני מתעסק עם הביוס המקולל של הלוח הזה? אני יכול להעלות screenshot של הביוס אם צריך... בעיקרון אם לא הבהרתי את עצמי, אין בביוס, או לפחות אני לא מצאתי, אפשרות לשחק עם fsb או מתחים. ווואי ואם אפשר מכפלות זה יהיה אדיר, אבל הוא נעול לא? קיצר, תודה לכולם, ואני ממש מקווה לסחוט קצת את הדותן שלי! [attachment deleted by admin]
-
- 14 תגובות
- 759 צפיות
-
-
אהלן ! יש לי 3700+ ע"ג לוח ASUS דגם A8N-SLI Deluxe, החלטתי לקנות ביג טייפון אבל יש לי דאגה קטנה, המארז שלי נמוך יחסית ולכן המרווח של הלוח אם לספק הכח קטן יחסית. לכן אני מפחד שלא יהיה מספיק מקום בשביל הביג טייפון כי הרי ידוע שהוא מאוד רחב. אם מישהו פה התקין ביג טייפון על לוח כמו שלי ויוכל לומר לי בכמה הוא בולט החוצה מחוץ ללוח אם מאוד אשמח. תודה !
-
- 14 תגובות
- 845 צפיות
-