אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
-
-
I have Oc'ed my X2 4200+ yesterday and reached 2700MHZ (11*246) on 1.55v and it's stable... but now comes the part I don't know about: does the HTT effect my OC? my friend told me that when I go above 250 fsb I should put the HTT on X3 instead of X4. Is it true? *In addition, I would like to know what does the HTT multiplier really mean. Thanks.
-
- 2 תגובות
- 740 צפיות
-
-
חלק מהאנשים פה אומרי שהוא לא משהוא.. הקיצר קיבלתי אתמול תמחשב החדש שאני יתחיל בהיתעללויות רציניות עליו בקרוב מאוד.. עדיין אין אבר קלוק אבל מחר מחרותיים אני יעשה המעבד על 29 במנוחה 35 אחרי 5 שעות של פרים 95.. הלוח על 19 עכשיו :] כרטיס מסך 26 מאמץ 41 טמפ חדר 23 מעלות אחלה גוף קירור שבעולם.. אם מישהוא רוצה תמונות שיזרוק מילה :] btw , AXP barton AGYFA 2500 abit nf7-s rev 2.0 איזה לוח אלוהים ישמור.. פשוט חלום לאוברקלוקרים!! r 9600 xt X2 OCZ 3200 256mb EL דא: הזכרונות האלה פשוט מטורפים.. גופי קירור מאסיבים ויפים, אני מרית אותם על 5-2-2-2c בקרוב נראה מה המערכת מסוגלת באוברקלוק :] אם מישהוא רוצה תמונות של אחד החלקים שיגיד , לקחתי לא מעט תמונות :] PS. שניתי …
-
- 54 תגובות
- 4k צפיות
-
-
למי שעוקב: http://www.anandtech.com/cpuchipsets/showdoc.aspx?i=2124 קריאה מהנה.
-
- 0 תגובות
- 515 צפיות
-
-
The Professional Dremel Reparation Laboratory או בעברית - המעבדה המקצועית לתיקוני דרמל... משהו שנאלצתי לעשות היום... כידוע לחלקכם, הדרמל שלי התקלקל לפני מספר חודשים, לאחר שנים שהוא בבעלותי (4-5....) כבר הזמנתי אחד חדש מחו"ל ב 50 יורו (250 ש"ח) אבל בכל זאת ניסיתי לתקן את הישן... ניתחתי אותו, והוצאתי את הקפיצים שהם בעצם אחרים למגעים הקטנים של המנוע, הם מחוברים ב 180 מעלות בדיוק, כך לפי עקרון של כל מנוע חשמלי. הקפיצים הללו התרסקו והסתבכו בתוך המנוע וכל הסלילים. נאלצתי לחתוך אותם, ולאחר מכן לאלתר חלופה לשני הקפיצים הללו. לבסוף הצלחתי, אם כי הוא קצת צולע ומכך אינו מגיע למהירות המקסימום שלו. עריכה: אגב, למפלצת הזו יש שני מיסבים אכזריים על הציר המרכזי, שעם קצת WD40 הם…
-
- 13 תגובות
- 939 צפיות
-
-
הנה רעיון למוד שלפי דעתי יהיה מאוד נחמד אם למישהו יהיה זמן לעשות אותו (לי אין, בינתיים) הרעיון הוא לקחת שתי חתיכות פרספקס (עדיף דקות ככל האפשר) ולחבר אותן יחד כך שבינהן יהיה חלל של בערך סנטימטר... למה אתם שואלים ? פשוט מאוד בתוך החלל שופכים את הסופר דרינק הכחול והמוזר הזה (או הירוק או כל מה שבא לכם העיקר שיהיה שקוף, לא כמו מיץ תפוזים למשל) וכל הדבר הזה ישמש בתור חלון למארז. ככה יצא לכם חלון צבעוני, מיוחד, ובשילוב תאורה מתאימה בתוך המארז אני לא חושב שיהיה משהו יותר יפה מזה...
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
לא יודע אם הופיע אצלכם בפורום המוד הזה אך הוא בינתיים המוד האולטימטיבי שלי - וחלום פרטי שלי. אתם שואלים מה זה YOSHI BOXX. מיתוך התוכנית בערוץ TECHTV בתוכנית THE SCREEN SAVERS הוצג פלא טכנולוגי זה שהוא שילוב של : Atari 2600 Nintendo Entertainment System Microsoft Xbox Nintendo GameCube Sony PlayStation 2 ומחשב חזק (לתקופה בה נבנה) לכתבה לתמונות
-
- 2 תגובות
- 701 צפיות
-
-
אוקיי, ראיתי את הקירור נראה די טוב האמת.... אני רק לא מבין בדיוק איך הוא נתפס, ראיתי את הבידרות וידאו באתר של 3די גיימאן ופשוט לא הבנתי איך הוא נתפס ולאן בדיוק, בנוסף משקלו עומד על כ732 גרם זה הרבה מדי?? חוצמזה הוא נראה מעולה הציג טמם' של 43 במנוחה ו58 במאמץ באובר של 3.0@3.8 במתח 1.6 וטמם' חדר של 24C בלי אוברקלקו נראה לי הוא באיזור ה35+- מה אתם אומרים? (בגדול אני מתלבט בינו לבין הזלמן 7000CU)... תודה לכל העוזרים!
-
- 6 תגובות
- 642 צפיות
-
-
שלום לכולם האם מישהוא שמע אם יש דבק טרמי לחיבור קבוע של heatsink לציפ ואם כן אז איפה ניתן להשיג אותו הערה-אין הכוונה למשחה טרמית דוגמת המשחה הסיליקונית הלבנה שמגיעה עם כול מעבד וגוף קירור אלא לדבק שיש לו יכולת גבוהה של העברת חום לשם חיבור קבוע של גוף קירור חשבתי להשתמש במרק אפוקסי דו-רכיבי epoxy merk אותו חומר בצורת גליל שנימכר תמורת 20 שח בחנויות ושאופן השימוש בו הוא על-ידי חיתוך פרוסה מהגליל בסכין יפנית לישת הפרוסה והצמדתה לחלקים שרוצים להדביק אבל הבעיה שאין לי שום מושג אם החומר הזה מעביר חום היטב או שהוא דווקא מבודד ואז עלול להיגרם נזק לרכיבים שונים עקב הצטברות חום בתוכם הערה: מדובר על רכיבים ישנים שכבר אין לי אחריות עליהם ממילא כמו כרטיס מסך וגשר צפוני על לוח…
-
- 0 תגובות
- 633 צפיות
-
-
הורדתי סרטון מהאתר של AMD שמסביר על פד דבק תרמי. הם אומרים שם שאם התקנת ההיטסינק היא לטווח ארוך עדיף להשתמש בפד תרמי. הם גם אומרים שבדבק תרמי יש להשתמש רק כשההתקנה היא לטווח קצר (כמו לבדיקות של היטסינקים) כי המשחה מתפוררת או מתכלה או משהו כזה לאחר זמן רב וזה גורם למגע ישיר בין ההיטסינק למעבד. מה אתם אומרים?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
רציתי לדעת עם למישהוא יש רעיון איפה לשים חיישן טמפ' לפנטיום 4 חוץ ממתחת למעבד כי הפינים קטנים והחוטים לא עוברים שם.
-
- 2 תגובות
- 665 צפיות
-
-
Hi ! I got a TT SF2 blue and ended up not using the supplied thermal sensor. Well thinking about the many uses i could do with this i checked the manual and caught up with the PWRTMP1 connector. Plugged it in, set it up in MBM as ASUS3 and vaulaa extra thermal sensor for that GPU/NB :dance: I checked it up against reading from thermal diode on CPU - and dead on accurate. BTW if this is old news, please ignore/flame/spam ;D
-
- 0 תגובות
- 526 צפיות
-
-
אני מודע לעובדה, שאני ידוע ברחבי הפורומים של אתר זה בתור האדם הכי סקפטי כשזה נוגע למוצרים של TT, ולמעט האורבים הקטנים ומקררי הזכרונות אני לא ממליץ על שום דבר של החברה הזאתי. לי אישית היו אכזבות רבות מהחברה הזאתי, כך שאני מאוד סקפטי בנוגע למוצרים של החברה, בעיקר כאשר כמעט כל אתר חומרה שעוסק בתחום טוען שTT מבססים את המכירות שלהם על עשיית רוח סביב המוצרים, במקום על מוצרים שעושים רוח - עם טענה זאת תמיד נטתי ואני ממשיך לנטות להסכים איתה. יכול להיות שהמבקרים הראשיים של TT הינם אנשים, שהם אוברקלוקרים ואנשים שממש איכפת להם מקירור מאסיבי של המעבד שלהם בכל מחיר, ובכן לא רב האנשים הינם כך. לא כל אדם מוכן ליסבול רמות מסויימות של רעש כמו של מאוררים הדלתא השונים אלא מעוניים בפתרונות קי…
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני רוצה להזמין מפה את אחד ההיטסינקים הבאים, איזה מהם הכי כדאי?
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הלוח מגיע עם חורים לקירור 775 כך שמבחינת החורים אין בעיה.. אבל הרי לכל לוחות ה-P55 יש מן פלטת מתכת שמחזיקה את הסוקט מתחת ללוח, ה-backplate של ה-True120 לא תתנגש בה?
-
- 3 תגובות
- 888 צפיות
-
-
http://heatsinkfactory.com/cgi-bin/HFAstore.pl?user_action=detail&catalogno=HS-005
-
- 7 תגובות
- 605 צפיות
-
-
-
אהלן, למישהו יש תשובה חד משמעית לתת לי ? בדקתי בכל מני אתרים של השוואות, בכל אתר קירור אחר יודע שידו העליונה... היתרון היחידי שאני רואה לנכון כרגע ל V10 הוא שהוא מגיע עם תמיכה גם בתושבת LGA775 (מה שיש לי כרגע), וגם בתמיכה ל 1366 ... מבחינת מראה שני הקירורים נראים מצויין, ה V10 נראה חולני אבל מי עדיף מבחינת ביצועים ?
-
- 20 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
Hi, everyone. Where can I find Thermalright heatsink products in Israel?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, כחלק מבניית מפרט אני צריך לדעת האם ניתן להפעיל מעבד בעומס מלא בצורה כמעט פאסיבית (ללא מאוורר על ההיט-סינק, עם שני מאווררי 120/140 על מינימום). המארז הוא ככל הנראה אנטק 300. מה המעבד הכי "חם" שניתן יהיה להריץ שם? בפרט האם ניתן יהיה להריץ: Athlon X2 5600 Phenom X4 9550 Intel E8400 מבחינת רכיבי חומרה אחרים יש שם כונן אופטי אחד, 4 דיסקים קשיחים, ספק אנטק טריו 430W וכרטיס מסך משולב בלוח. אשמח לשמוע חוות דעת או הצעות למשהו פאסיבי אחר שכן יעמוד במשימה...
-
- 3 תגובות
- 537 צפיות
-
-
http://tinyurl.com/y38vxl מנצח בהפרש קטן את קירור הסטוק של הX1950XTX כשהאחרון מכוון על 100%, הישג לא רע בכלל החסרונות היחידים הם המחיר הגבוה (49$ MSRP) יחסית לקירורי VGA מתחרים וחסימת הסינקים לזכרונות (בחלק מהכרטיסים) נמתין לביקורות נוספות אבל מה שבטוח בינתיים HR-03 נראה טוב מאוד
-
- 2 תגובות
- 668 צפיות
-
-
איך הקירור הזה ? איך הוא בהשוואה לULTRA 120 ? אני מתכנן לקנות אותו חוץ מאיך שהוא מקרר אני רוצה אותו בגלל שהוא קירור עם פוזה וכן חשוב לי איך המחשב שלי נראה יש פה עם הקירור הזה? אה ועוד שאלה קטנה יש לו את הגוף הקטן שבא מתחת ללוח האם ההיט סינק שלו יוצא מחוץ למארז ?
-
- 31 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היום קבלתי איזה צעצוע לשחק איתו , למי שלא מכיר : בקיצור זה אחד הקירורים החזקים ביותר , באוויר לפחות . עכשיו יש לי שאלה , הבנתי שזה קורה בהרבה מוצרים של THERMALRIGHT , הפלטה שמתיישבת על המעבד לא פלס , וכשמים אותו על המעבד רק המרכז של הפלטה נוגע במעבד , והחום לא עובר כמו שצריך . יש איזו דרך לפלס את הפלטה ? ללא צורך של מכונת CNC או משהו .
-
- 1 תגובה
- 490 צפיות
-