אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,126 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש מקום שיוכלו לצבוע בו את המארז שלי (בתשלום כמובן). שיצא מדויק ויפה. יש יוזר בשם MAOR או משהו שצבע פצצה והוא אמר שהוא יגיד לי כמה הוא ירצה על הצביעה אבל לא ענה - אז אם אתה רואה את זה אני עדיין מעוניין! אני רוצה שיצבעו אותו באיכות - לאיפה ללכת?
-
- 14 תגובות
- 910 צפיות
-
-
אהלן! יש לי במחשב 3 מאווררים. 2 של 80 ממ ואחד של 120 מ"מ. 2 של ה-80 נמצאים על הדופן, בצד, וה-120 נמצא מאחורה למעלה כאשר ה-120 מוציא אויר החוצה והשנים של ה-80 מכניסים אויר למארז. אם אני יעשה שכולם יוציאו אויר, זה יועיל או להפך- יעלה מעלות? תודה
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי מאוורר s-flex 120mm עכשיו רציתי לדעת בעיקרון איך אני מחבר אותו... יש לו כבל חשמל אז לאן מחברים אותו והאם צריך להגדיר אותו איפשהו או שהוא מוגדר לבד... ושאלה נוספת.. אם אין מקום במחשב להלביש אותו האם הוא יכול להיות תלוי? או שזו בעיה..?
-
- 14 תגובות
- 954 צפיות
-
-
אני מתכוון למארז הזה - http://www.virtual-hideout.net/reviews/voyeurmods_midcase/images/mainimage.jpg
-
- 14 תגובות
- 935 צפיות
-
-
היי, הכרטיס מסך שלי בימים האחרונים על 77 מעלות באופן קבוע, וגם ניקיתי מעבדים. כנראה שהשרב גורם לו להתאמץ, השאלה שלי - איזו פתרונות קירור ניתון להלביש עליו? אני מדבר על משהו שאפשר לקנות, לא "עשה זאת בעצמך" כי אני די גרוע בזה. התקציב שלי הוא בערך עד 400 ... זה ריאלי?
-
- 14 תגובות
- 979 צפיות
-
-
היי, לפני שאני מתחיל, המפרט הוא לא מה שרשום לי בצד אלא מחשב של חבר: Intel Pentium 4 511 2800MHz Asrock 775i65GV Chipset Intel i865GV Integrated Video Card 82865G 2x512 DDR 400MHz C HDD:Maxtor 6Y060M0 פועל על SATA1 IDE D HDD:Hitachi Deskstar 7K250 PSU:Generic 300W והטמפרטורות: Hard Disk Temperature HDS722516VLAT20 : 48 °C Hard Disk Temperature Maxtor 6Y060M0 : 56 °C למעבד זה 50 לוח 43 בפורום בחו"ל רשמו לי שהטמפ' של הMAXTOR גבוהה מדי פניתי אליהם כי יש לי בעיות איתו של CRC וענו שזה יכול להיות בגלל זה אז אני פונה אליכם צילמתי שתי תמונות של המארז אם תרצו לראות את הסיקרולציה: האם יש דרך לקרר את הHDD של מקסטור? לקנות קירור לHDD? הם באמת עוזרים? תודה מראש
-
- 14 תגובות
- 936 צפיות
-
-
אני מעוניין מאוד להחליף את הקירור הנוכחי שיש לי למעבד בקירור peltier,Tec אויר למעבד אין לי מושג איפה לקנות... בארץ יש רק את הקירור של אקטיב קול... שמהבנתי הוא לא יותר טוב מקירור HSF (תתקנו אותי אם אני טועה)... אפשרי גם להזמין מחו"ל (כמובן עדיפות למוצרים שיש בארץ או מוחזקים על ידי חנות בארץ)... פשוט שיהיה עם קירור אויר ולא מים... וחובה קונטרולר, אני לא ממש רוצה להתחיל לשים בידוד סביב המעבד ולמרוח גריז שישמור על שאר הרכיבים מהקור... בלי התקנות מסובכות... מקסימום הוצאה של לוח האם... כמובן קירור מים לא בא בחשבון... אין בעיות תקציב.. תודה :-*
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אז יש לי E6300 עשיתי לו אוברקלוק ל-2.5 ליפני יומיים ועבר מבחן מאמץ של 6 שעות(ב-OCCT) אם טמפרטורה של 65 מעלות. אחרי זה כיביתי את המחשב ואז הדלקתי אותו ומאז הוא ניתקע על 1.4 ולא עולה יותר. עריכה: גם איפוס, של הלוח אם לא עוזר. אשמח לעזרה.
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אני מחפש קירור כלשהו בשביל הגשר הצפוני (המקורר פסיבית אך לא יספיק ל OC) וגם לדרומי (אשר לא מקורר כלל) של הלוח אם P5N-E SLI האם קיים קירור בשביל לוח אם זה? אני לא בטוח אם זה צריך להיות משהו במיוחד לדגם זה או משהו כללי יותר תודה רבה
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
היי אני עם מעבד 3570K כרגע עובד על 4.0GHZ ומאוורר של זלמן CNPS9700 הייתי רוצה לקראת החורף להעלות קצת את התדר וכבר עכשיו המאוורר במאמץ עושה קצת רעש. חשבתי אולי להזמין כבר קירור מים ודווקא באתרים בסין יש כל מיני מציאות וערכות שלמות במחירים די נוחים (100$ לדוג') http://he.aliexpress.com/item/Common-General-Platform-LED-water-cooled-Computer-CPU-mute-water-cooling-radiator-water-tank-water-pump/32358916448.html אני יודע שיש גם מאווררים זולים יותר שיתנו את העבודה, אבל גם יופי חשוב יש למישהו ניסיון עם הזמנות משם? מוצרים מומלצים? אשמח לעזרה
-
- 14 תגובות
- 5.5k צפיות
-
-
מה אמורה להיות הטמפ' של המעבד אנטל החדשים עם קרור סטוק במנוחה ובמאמץ? ומהאמורה להיות הטמפ' של amd 3000 939 64b עם קרור סטוק במנוחה ובמאמץ?
-
- 14 תגובות
- 757 צפיות
-
-
הנה לדוגמא המעבד שברשותי... מתח סטוק 1.45V תדר סטוק 2 GHZ לאחר UC המתח הורד ל 1.225V יציב לגמרי ומתי שאני לא על המחשב אני מוריד את התדר מטה ל 0.9 GHZ או 1 GHZ אפשר עוד הרבה יותר מטה...מהביוס. אנשים הציגו את תוצאותיכם נראה מי יצליח להגיע לתדר ומתח הכי נמוך, בהצלחה.
-
- 14 תגובות
- 909 צפיות
-
-
שלום שלום .. ברשותי מארז ANTEC TWO HUNDRED ורציתי לדעת אם אפשרי לעשות מודינג ( של סידור הכבלים מאחורי הלוח ) , זאת אומרת = כמה שפחות יראו כבלים וחוטים . לצורך סירקולציה טובה יותר של אוויר וגם לצורך עיצוב \ יופי במארז . תמונות בסוף הפוסט המארז שלי כיום נראה כך : *לא הצלחתי ממש להבין איפה אני אמור להעביר כבלים , אין לי אולי גישה או שהמארז כנראה לא מתאים למוד הנ"ל . אשמח אם למישהו יש רעיון טוב יותר תודה רבה !
-
- 14 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
היי, המפרט שלי בצד. שדרגתי את הספק, RAM והכרטיס מסך. הכרטיס מסך בOC והמעבד לא יציב בתדר הזה. זה מאכזב כי סופסוף יש לי ספק נורמלי... למה זה קורה? התחיל צפצפוף אחרי הOC וההגדרות של הOC נמחקו מהBIOS אחרי זה.
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קבלו: עשיתי OC ישבתי שעתיים ובתודה ענקית למישל ולארקדי (ולחציל !) הצלחתי לשבור את ה 2.8GHZ!!! בדיקות של שעתיים יציב!!!! ב S&M!! הזכרונות גם יציבים גם ב S&M תזמונים של 3-4-4-8 200@255 400@510 ללא העלאת מתח!! על מתח סטוק של 2.65 הצ'יפ הזה UCCC 549 של SAMSUNG פשוט בן זונה!!! ה OC נעשה על ידי הלוח המדהים DFI מאקסימום טמפרטורה CPU שהגעתי זה 44 !! מעבד במתח סטוק!!!! קירור סטוק! http://img71.imageshack.us/img71/9741/screenhunter53hm.jpg
-
אהלן, למישהו יש את המאוורר הזה ויכול לומר לי האם רמת הרעש שלו פחותה או גבוהה מהמאוורר סטוק של אינטל?
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה, קניתי את ערכת קרור המים של GIGABYTE שקבלה דווקה ציונים לא רעים והיא ממש לא יקרה יחסית למערכות המקצועיות יותר. בנוסף יצרתי 3 פתחי אורור בקוטר 120ממ בגג המארז ושילבתי 3 מאוררי TT עם לדים כחולים. הוספתי בדלת הצד עוד 2 מאוררים של 92 ממ גם מוארים בכחול. מערכת הקרור החדשה החליפה את ה TR-SP94 הנאמן. הטמפרטורה במנוחה לא השתנת בהרבה (44-5 בTRת 41-4 עם קרור המים) אבל השינוי העקרי מתבטא בטמפרטורת המעבד בזמן מאמץ. כאן כבר יש הבדלים של 10+ מעלות גם לאחר 10 דקות של מאמץ (62 בTR על מקסימום עם מאורר 92ממ דלתא, ו51 מקסימום עם קרור המים. המעבד עשה POST כבר ב3825MHZ אבל הוא אינו יציב. בינתיים אשאר עם 3750. הנה הקישור לתמונות... תחת אלבום case modding abd watercooling http://photos.w…
-
- 14 תגובות
- 883 צפיות
-
-
קודם כל כולם אני חדש פה ככה שאם זה לא המקום הנכון או עשיתי משהו לא טוב תודיעו לי ! עכשיו לשאלה - לפני חודש קניתי מחשב חדש -המעבד AMD PHENOM 2 965 וקניתי לו קירור את הNoctua NH D-14 בכדי לעשות OC . המעלות שלי במנוחה הם 35-37 ואצל כמה אנשים אחרים בעלי אותו קירור ראיתי שהמעלות הם 25-27 בסביבות האלו. עכשיו השאלה שלי איך זה שיש הבדל של 10 מעלות עם אותו קירור ? מה יכול לגרום לזה ?
-
- 14 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
קבלתי את המחשב החדש שלי אני רוצה לקנות גוף קירור הכי טוב שיש למעבד שלי בשביל OC תקציב ללא הגבלה קירור אויר כיי טוב וגם עשיתי היום OC למעבד השתמשתי בתוכנה של הלוח הגעתי למהירות מעבד 2.7 ובזה הפסקתי כי לא רצתי לקחת סיכון אם הקירור שבא אם המעבד ועוד דבר האם יש תוכנה שאני יכול לעשות OC לכרטיס מסך
-
- 14 תגובות
- 688 צפיות
-
-
ב OC ל3.0 עם CORE 1.3312V מקבל 74 מעלות בTAT לעומת 64 בSPEEDFAN ביטלתי את ה OC וקיבלתי 64 בTAT ו54 בSPEEDFAN האם זה הגיוני? זה נראה לי נורא חם? יכול להיות שהמשחה של ZALMAN לא עובדת? משתמש ב CNPS9700 בתוך AURORA 570 עזרה!!!
-
- 14 תגובות
- 750 צפיות
-
-
-
מעבד: Intel Core 2 Quad Q6600 לוח אם : Gigabyte GA-P35-DS3L זכרון פנימי : Geil DDR2 4096MB 800MHZ CL5 Black Dragon Dual Channel Kit כרטיס מסך : NVIDIA GeForce 9800 GTX + ספק :Thermaltek 550W אני לא הכי מבין בזה רק תגידו לי מה אני באמת צריך בשביל לשמור על טמפ' טובה... ואני רוצה לעשות OC למעבד עוד מעט...
-
- 14 תגובות
- 789 צפיות
-
-
-
אני קונה מחשב חדש,ככל הנראה AMD,איזה קירור לשים למעבד? אני צריך כמה שיותר שקט(המאוורר)
-
- 14 תגובות
- 931 צפיות
-