אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
שלום ברשותי כרטיס מסך של connect3d hd4850 oc ,ואני משתמש בati tray tools עקב יציבות מערכת שהוא מביא לי עם הכרטיס. רציתי לדעת האם יש אפשרות לקבוע מהירויות שעון וליבה לכרטיס דרך התוכנה, אשר יהיו קבועות ויפעלו כל פעם עם עליית ווינדוס? אם כן, איך ניתן לעשות זאת? ניסיתי לשחק איכשהו ב-overclocking setting ,ולא הצלחתי לעשות זאת. אודה לעזרה מראש.
-
- 3 תגובות
- 602 צפיות
-
-
-
יש לי את המפרט הבא: i7 920 - hiper 680w - p69 - mugen2 - 6 giga 1600 mhz 9-9-9-27 - gtx 295 - nzxt tempest case - 500giga wd אני רוצה לעשות אוברקלוק למעבד ולזכרונות (עם הכרטיס מסך כבר הסתדרתי) אני אשמח לקבל עזרה ממישהו עם נסיון בOC למעבד הזה כי הבנתי שזה קצת שונה ואני לא רוצה להרוס שום דבר...
-
- 8 תגובות
- 651 צפיות
-
-
מישהו פה יודע איך אני מעלה את המתח למעבד בלוח msi ms-7267 ניקרא גם 945gcm2 ???? אני לא מצליח למצא... יש מצב שפשוט אין את האופציה הזאת? מעבד 2180
-
- 5 תגובות
- 607 צפיות
-
-
יש לי HD4870 והטמפ' שלו מגיעה ל70-78 מעלות במאמץ . ראיתי בגלריית תמונות שיש לאנשים מאורר מתחת לכרטיס מסך , איך אני מרכיב דבר כזה והאם זה עוזר?
-
- 8 תגובות
- 736 צפיות
-
-
יש ברשותי מחשב P4 עם מאבד עם 478 פינים Intel® Pentium® 4 Processors 2.26 GHz זה הנתונים שלו http://processorfinder.intel.com/det...px?sSpec=SL67Y מה המהירות הCORE שלו? כמו כן יש גם 2 כרסיטי מסך Gigabyte Radeon GV-R92S128T סטוק עם צלעות קירור מקוריות( בלי מאורר) בנוסף לזה יש FX 5200 256MB עם רכיב פלטייר ועליו צלעות סטוק שאני יוסיף לו מאורר אבל יש קבל מנופח אבל ניראה לי שהוא עובד עדיין. לוח אם לא מזוה של ASUS בניסיון למצוא את הדגם לפי תמונות לא מצאתי שום דבר דומה. עכשיו השאלה בעזרת מה אני עושה אובר קלוק לכל העסק הזה?
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני צריך שהוא יהיה שקט, במקרה הכי גרוע 20 דציבל גג. צריך שהוא גם יתן לי את זרימת האוויר הטובה ביותר (משום מה, בכל זאת קוראים לו מאוורר). אה כן-הכי חשוב? שהוא יהיה יותר טוב מ Scythe S-Flex 1200RPM. (אני חושב שזה מובן מאליו שהוא אמור להיות 120mm, לא ככה?) תודה.
-
- 7 תגובות
- 625 צפיות
-
-
היי, אז כפי שכבר טענתי בשרשור אחר (OC כנגד רצוני) http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=422734.0 החלטתי שאני רוצה בעצמי לשדרג את המחשב שירוץ קצת יותר מהר אז לשם כך אני מתעתד לקנות: HD4870 Sonic 1GB 2X2GB RAM מאוורר חדש למעבד משחת קירור. עכשיו - המעבד שלי (למי שלא טרח להסתכל ב "מפרט") הוא E6600 שכרגע רץ ב 2.53 בנוסף - הלוח אם שלי כנראה אמור לאכול OC בכיף (Abit AB9-PRO) - אל תשאלו למה במשך שנתיים לא עשיתי OC עכשיו למעבד יש מאוורר סטוק, אז אותו אני רוצה להחליף במשהו קצת יותר טוב, והבנתי שזה לא כזה טריויאלי וצריך למרוח משחות וכאלה. לא התעסקתי בזה מעולם (החלפתי כוננים / כרטיסים / זכרונות, אבל אף פעם לא מאורר / מעבד) כמו כן, יש לי במארז חוץ מהמאורר של הספק…
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ראיתי מבחנים, בדיקות, השוואות, ועוד. לפי אלה, הקירור הזה הוא הקירור המוביל/בין המובילים בעולם. האמנם? אי אפשר לדעת מהי טמפ' החדר בבדיקות אלה, מהי הצפיפות במארז ואיך הקירור משפיע על זרימת האוויר בו. מישהו אי פעם באמת ניסה את הקירור הזה? כי ראיתי שעשו אוברקלוק ל Q6600 (המעבד שלי) ל 3.6GHz (התדר שאני "חושק" בו) והגיעו לטמפרטורות של 57 מעלות בבדיקת המאמץ ! אצלי המחשב קורס בגלל חום יתר (82-3 מעלות). התוצאות נראות לי בדיוניות מדי.. אם היו אומרים לי שאלה תוצאות של קירור מים, ניחא. יש למישהו הוכחות בשטח שמה הוא לא כל-כך "סופר קירור"? אחרת, ב 56$ אני קופץ על הקירור הזה
-
- 9 תגובות
- 727 צפיות
-
-
שלום לכולם... אני צריך עזרה בבחירת קירור למעבד 2.8 סוקט 478... אני רוצה להאיץ אותו כמה שיותר ואני חייב קירור טוב. התקציב הוא עד 150 ש"ח. האופציות שחשבתי עליהן הם: 1.SCYTHE KATANA III http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=5456 SCYTHE NINJA II .2 http://www.skypc.co.il/pl_product~SCNJ2000~18~0.htm מה יותר טוב (מבחינת ביצועים ושקט) והאם בשניהם יש אופצייה להוריד את המאוורר? אם יש עוד הצעות אני כמובן אשמח... תודה...
-
- 8 תגובות
- 762 צפיות
-
-
יש לי ANTEC SONATA 3 לוח אם P35 הרגילים.. ואיזה טכנאי הגביר לי את המאוורר במארז ועכשיו הוא מרעיש לי כמו טנק.. מישהו יכול לעזור לי להנמיךל את המאוורר
-
- 6 תגובות
- 850 צפיות
-
-
יש לי כרגע לוח אם Gigabyte GA-945GCM-S2L עד כמה שהלוח הזה ישן הצלחתי להגיע איתו עם המעבד שלי E5200 למהירות של 3.20GHZ (במקור 2.50GHZ) עכשיו הלוח הזה עושה לי בעיות ואני רוצה לקנות לוח אם חדש, השאלה שלי אם אני אקנה לוח אם פשוט נגיד צ'יפסט P31 אני עדיין אוכל להגיע למהירות הזו של המעבד, או שצ'יפסט P31 פחות טוב ל OC מה945GC שיש לי עכשיו? ואני לא צריך OC יותר טוב, מה שיש לי עכשיו מספיק לי חשבתי על הלוח אם הזה http://www.skypc.co.il/pl_product~39277~10~0.htm יש עוד הצעות? התקציב הוא עד 350 ש"ח עדיף מ skypc אבל לא עקרוני
-
- 4 תגובות
- 668 צפיות
-
-
שלום לכולם ברשותי הכרטיס המצויין בכותרת. כאשר אני בודק טמפרטורות\מהירויות מאוורר באמצעות התוכנה של אסוס ניראלי שהטמפרטורה קצת חריגה,אלא אם כן אני טועה,ו.. האם יש מצב שהמאוורר לא באמת עובד בקצב שהוא אמור ? אז ככה GPU = 77 מעלות RAM = 61 מעלות במנוחה אני רק עובד קצת באינטרנט\פייסבוק והמהירות של המאוורר מסומנת על 99 אחוז,והמהירות שלו זה 3064 RPM \ הגיוני ? נורמלי? תודה לכולם
-
- 9 תגובות
- 627 צפיות
-
-
עשיתי OC מ2.33GHZ ל2.8GHZ ואני רואה הבדלים בביצועים במשחקים כמו GTA 4 שדרושים כוח עיבוד רב במשהו כמו 9 FPS אבל כל מה שעשיתי זה להעלות את התדר ולבטל כמה פונקציות שכתובות במדריך OC פה באתר אני לא יודע איך להעלות מתח ולא יודע אם צריך בכלל ולא יודע איך לשנות את המחלק ל1:1 אני לא מבין בדברים האלה והמדריך פה לא מסביר איך לעשות את זה אלה רק אומר לעשות את זה אז אני אעריך מאוד עזרה ממשהו שיודע איך לעשות OC
-
- 20 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בעיקר רוצה לדעת עד כמה אוברקלוק הוא מסוגל - זאת אומרת שאני מחפש לוח אם שלא יגביל אותי בכלל , שהדבר שיגביל אותי בOC יהיה טמפרטורה או פקטור אחר... הלוח שלי פשוט גרוע לOC .. הOC יתבצע לE8400 הזכרונות גם יוחלפו ל1066
-
- 22 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מפרט מלא בפורפיל... אחרי בדיקת מאמץ למעבד דרך OCCT על 3.4 ומתח של 1.4(לפי הביוס.. בCPUZ הוא רושם 1.39) המעבד עובר בהצלה בדיקה של שעה וטמפרוטרות לא גבוהות יחיסת (52-53 למעבד.. הליבות עומדות על 42 לערך, הלוח עומד על 55). המחשב רץ בלי שום בעייה למשך יום וחצי יומיים ופתאום מתחיל לזייף (שירים מתחילים להיתקע למשל כמה שניות, IE ניתקע) עד שהמעבד ניתקע וצריך לעשות ריסט. הOC נעשה רק ע"י העלת המכפלה של המעבד והעלת מתח למעבד.. שום דבר אחר שונה במכפלות ובמתחים של שאר הרכיבים... זכרונות עומדים על 800MHZ והגשרים על 2000. יש סיבה לירידה בביצועים אחרי שהמעבד עבר בדקית מאמץ?
-
- 21 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
טוב אז אחרי שהבנתי שהV60 הוא צעצועון והוא לא מספיק לQ9550 מעל 4 החלטתי להחליף אותו , כי ממילה הוא הולך להיות במחשב הורדות ..(שמה יהיה מעבד חלש יחסית E6300 או משהו ) חשבתי לקחת את האולטרה 120 הנחושת .. מזה שהיא כבדה אני לא דואג כי אני יבנה לה תומכות .. מה לגבי ביצועים? יש הבדל משמעותי בין הנחושת לאלומניום? מה עם השחור ?
-
- 40 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
הרכבתי מחשב מבוסס P4 PRESSCOT 2.6 עם ביג טייפון עליו. הביוס, ספידפאן ואוורסט מדווחים לי על 17 מעלות למעבד : האם יש תוכנה כלשהיא שתצליח לזהות מה הטמפרטורה האמיתית של המעבד? הלוח הוא GIGABYTE G31M-S2L עם ביוס עדכני.
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום , המעבד שלי E6750 מגיע ל70 מעלות והמחשב מתחיל להיתקע, אני לא יכול לעבוד כשאני למשל עושה מצגת הכול כזה נתקע... ושהוא ב60 מעלות שזה קורה אולי בערב אז הכול עובד נפלא... אם צריך קירור איזה קירור יוריד אותו באיזה 10-15 מעלות??? איכותי כמובן.... והמעבד בלי OC.... תודה,רן
-
- 10 תגובות
- 872 צפיות
-
-
יש לי מחשב בן שנה וחצי מ TMS,שעבר אוברקלוקינג על ידם. מאז התקנתי ושיניתי רכיבים (החלפת כרטיס מסך, הוספת זכרון) מפרט: e6750 4gb ram p35-ds3l corsair 450 hd4870 המערכת עבדה ב 3.2 GHZ , והם השאירו לי פתק עם הנתנוים כדי שאני יוכל לשנות במקרה ויקרה משהו: מעבד 400X8 זיכרון 400X2 מתח 1.300 PCI-E 100 עכשיו בדקתי עם everest את המערכת שלי וזאת התמונה http://img43.imageshack.us/gal.php?g=everesty.jpg תמונה ראשונה אז נכנסתי לביוס ושיניתי את הנתונים לפי מה שהם נתנו לי: http://img43.imageshack.us/gal.php?g=everesty.jpg תמונה 3 אבל אז אני שומר ומפעיל מחדש, ונכנס לביוס וזה מראה לי את זה http://img43.imageshack.us/gal.php?g=everesty.jpg תמונה 2 מה אני עושה לא נכון ?
-
- 1 תגובה
- 509 צפיות
-
-
ראיתי קירורים מטורפים של COOL MASTER וזלמן.... הV8, V10...גם הSPINQ של THERMAL.. נראה חייתי... אני פשוט חושב שדעתכם, אלה אם הנסיון, היא השיקול הטוב והנכון ביותר...(נכון שקירור משפר את מראה המחשב אבל את האמת זאת תכונה שולית) הצעות עד 400 ש"ח נראות לי הגיוניות, מי שמכיר קירור מים איכותי בסטייה של 250 ש"ח שישמיע קולו. תודה!
-
- 18 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב אני רוצה לקנות מאוור למעבד בגלל זה שיש לי שבא עם המעבד מרעיש נורא ואני צריך אותו למעבד פנטיום 4 והמטרה שיהיה הכי שקט שאפשר בסיבבות ה 150-200 תודה
-
- 12 תגובות
- 802 צפיות
-
-
שלום לכולם הזמנתי מחשב החלטתי לקחת MUGEN II המומלץ אולם הוא לא במלאי בחנות ולא יהיה גם עוד חודש - אני צריך אלטרנטיבה בסדר גודל של המחיר הזה החנות היא SKYPC אבל אמרתי להם שאם אני ארצה משהו שאין להם אני אקנה ואביא להם להרכיב תודה מראש...
-
- 8 תגובות
- 645 צפיות
-
-
ואפשר בכלל לבקש? או מה שהם פותחים, פותחים? כ-tray, לא box
-
- 10 תגובות
- 830 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לשדרג מערכת שעובדת כרגע באוברקלוק בינוני עם Pentium E2160 )1800@2700) בבאס 300 במקום 200. לוח האם - Gigabyte P35 DS3L וקירור - Max Orb כרטיס גרפי - Sapphire ATI HD 2400XT האובר קלוק יציב כבר חודשים, בלי עומס מטורף. אני מעוניין לשדרג את המעבד לצורך עריכת וידאו (פרימייר, פינאקל סטודיו, סוני ווגאס - לא Avid media composer) ומחפש מעבד תקציבי שיעשה את זה. תקציב - כמה שפחות - מעוניין ביחס עלות-תועלת מקסימלי שאלות: 1. האם מרובע או כפול ליבה? 2. איזה מעבד מומלץ לאובר-קלוק בכל אחת מהאפשרויות הללו? 3. האם כרטיס המסך מספיק? אם לא - איזה כרטיס תקציבי מומלץ לשימושים (שוב - יחס עלות-תועלת לפני הכל) תודה,
-
- 14 תגובות
- 736 צפיות
-