עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by pc student,

חברה בדקתי ומצאתי את ה sk6 של thermalright מה דעתכם?

• 1 תגובה
    • 536 צפיות
  2. Started by GHOST,

מאיפו ניתן להשיג SK-7? וגם תמליצו על גופי קירור נוספים באותו מחיר (עד 200) חשוב שיהיה שקטים מיועד לבארטון 2500...

• 4 תגובות
    • 633 צפיות
  3. Started by SpiritKnight,

אז ככה. בשעה טובה הגיע הSK-7 לחנות מסויימת ב180 ש"ח ללא מאוורר. אני צריך איזה שני מאווררי מארז טובים ושקטים, אולי עוד אחד לשים מול הריידון ומאוורר לSK-7?. יש גם את הSLK800 באותה חנות ב250 ש"ח ללא מאוורר. אז ככה: SK-7=180NIS WITHOUT FAN SLK800=250NIS WITHOUT FAN מה עדיף? המארז זה ENERMAX FS-710B, טמפ' נוכחיות הן בסביבות ה45-50 למעבד וסביבות ה45-48 ללוח. אני צריך המלצות על מאווררי מארז. GREY METTER המליץ לי על הVANTEC STEALTH, אז אני חושב לקנות איזה 2-3 של 120MM ואני צריך עוד מאוורר להיטסינק(איזה MM הSK-7 יכול?) תודה.

4. Started by ori444,

מה יותר עדיף לקירור AMD ? שניהם באותו מחיר כמעט.... ה VANTEC אמור להיות שקט האם זה שווה ?

• 9 תגובות
    • 823 צפיות
  5. Started by e.t,

אז מה עדיף? SK-7 לינק או AX-7 לינק המוטיב המנחה : שקט ! המארז: Compucase-HEC Midi Tower CI-6A19 BLACK Front USB 300W Case עם 2 מאווררי 120 מ"מ.

• 29 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. Started by Mister-G,

תשמעו שיגעתי מספיק אנשים באי יס יקיו ואמרו לי לשאול בפורום אז כבר נכנעתי.... ;D אז קיצר: אם אני לוקח SLK800 עם המאוורר שבא איתו אז בכמה מעלות בערך הבדל יהיה מ SK-7? (כולל המאוורר שבא עם SK-7) שאלה 2: כשיהיה לי מחשב חדש אני מתכנן על OverClock אוקיי אז אני צריך כמה מאווררים במארז להעברת אוויר טובה נכון? O: אז קיצר המארז שלי אני מאמין יגיע כבר עם 3 מאווררים דה? ואני מוסיף עוד 3 של ThermFlow ומרכיב אותם לבד אני מאמין או שיעזרו לי חברים מאקסימום אבא שלי עוזר גם אז קיצר לדעתכם זה יספיק להעברת אוויר טובה במארז? (6-7מ אווררים, לדעתכם? יש לי קור בבית של בערך 24-28 מעלות וביום חם מאוד 30-31 אפילו שרוב הזמן גם בימים חמים אני סוגר ת'חלונות כמעט כולם בחדר אז זה 26 מעלות) שאלה3:…

• 8 תגובות
    • 597 צפיות
  7. Started by gshhar,

איזה קירור יתן ביצועים יותר טובים?

• 3 תגובות
    • 584 צפיות
  8. יש לידי COOLERMASTER 80MM עם הנתונים הבאים: SIZE:80X80X25 RATED VOLTAGE:12V BEARING TYPE: RIFLE BEARING INPUT CURRENT: 0.15A ROTATION SPEED: 2500RPM NOISE: 25DBa INPUT POWER: 1.80W האם המאוורר הזה יפיק ביצועים טובים על SK-7? כי אני רואה בביוס שהמאוורר של הVOLCANO6 שלי מסתובב בסביבות ה4500-5000RPM... תודה.

• 19 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. שלום ! יש לי 1700+ 0.13 סטפינג : JIUHB 0303 עם ננט תרם בלו 2.... SK7 ועליו SF2. אני ב-OC עכשיו ל-2200...ואני על הכי גבוהה של ה-SF2 שזה מאוד מאוד רועד ! המעבד ב-46 מעלות ב-IDLE !!! נורמלי 1"?!?!?!?! המתח כרגע הוא 2.05 זה בסדר...גבוה מדי ? עד כמה זה בסדר להעלות ? יש לי Epox 8RGA+ ורציתי לשאול מהו מתח שבערך סביר לעבודה לאורך זמן... אני לא רוצה לצלות את המעבד ! תודה!

• 10 תגובות
    • 784 צפיות
  10. Started by zolder,

יש לי וולקנו 9 עם SF2 ואני ממש לא מרוצה מהגוף קירור הזה. אני חושב להזמין SK7,מה יהיו ההבדלים בקירור לדעתכם?(יש לי את ה-XASER 3 עם ה-7 מאווררים),האם ה-SK7 טוב משמעותית מהוולקנו 9?

• 2 תגובות
    • 541 צפיות
  11. Started by Bessmertniy,

איפה ניתן להשיג את ה sk 7 הזה....הרבה מדברים עליו ואומרים שהוא טוב אבל לא ראיתי אותו בשום חנות בארץ....

• 15 תגובות
    • 979 צפיות
  12. והאם זה לא פוגע באחריות

• 3 תגובות
    • 635 צפיות
  13. Started by אדם לוי,

אמרו לי שזה אפשרי אבל צריך לעשות משהו אם איזה עיפרון על השבב של הnF4 זה נכון? ואם כן אפשר הסבר קצר איך לעשות את זה? ואיך לדעת אם התהליך הצליח. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 526 צפיות
  14. היי יש לי slk 600 extreme שבא עם מאורר 60 על 60 של דלתא שעושה מלא רעש. רציתי לשאול אם אפשר להחליף אותו נגיד למאורר של 80 על 80 נגיד שיעשה פחות רעש אבל אותו קירור. http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_139_472&products_id=1970 תודה.

• 10 תגובות
    • 968 צפיות
  15. Started by danieln9,

שלום רציתי לדעת עם יש מקום לSLK 800 A או 900 על הA7N8X Deluxe כי יש מיספר היטסינקים שלא עולים עליו. חוץ מזה אם אפשר האם כאדיי לי לשים איזה מאוורר BLOWER עליו או TMD מה יותר מומלץ.

• 9 תגובות
    • 575 צפיות
  16. Started by Eternal Bliss,

היום הגיע לXXX מאורר עם 4 לדים(כתום,אדום,ירוק וכחול) משהו פצצה... אז שאלתי את XXX אם אני יכול לקחת לבדוק אותו עם ה SLK-800 שלי והוא נתן לי אני חייב להגיד לכם שזה פצצה, זה הוריד לי את הטמפרטורה(בעבר השתמשתי בהיטסינק ומאורר הרגלים שמקבלים עם המעבד) ב 10 מעלות וזה אפילו בלי להשתמש ב Arctic Silver, אני משער שכאשר אני ישים AS זה יוריד בעוד כמה מעלות.... לפי מה שאני רואה XXXX שמו לזה מחיר מזה זול(55 שקל) וזה שווה את זה... זה שקט מאוד(אני לא שומע אותו) ומומלץ... וגם ה- Rheobus החדש שלהם נראה מאוד יפה, הוא יתאים לכל מארז.. אני הולך לקנות אותו ברגע שיהיה לי כסף תודה אין פרסום בפורום שנתן לי לבדוק את המאורר החדש הזה ראשון הנה כמה תמונות של המאורר: תמונה 1תמונה 2תמונה 3 …

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by roeiw,

מה יותר טוב מבחינת ביצועים ללא יחס לרעש SLK-900A עם מאורר סטנדרטי או CNPS7000A-Cu ??

• 5 תגובות
    • 613 צפיות
  18. Started by Nemesis,

בוקר טוב, קיבלתי סופסוף את ה SLK-947U שהזמנתי (ועוד כמה שטויות). http://www.farkash.org/Resize of Arctic Silver Ceramique.jpg http://www.farkash.org/Resize of SLK947U.jpg http://www.farkash.org/Resize of SLK947U Up close.jpg http://www.farkash.org/Resize of Clips.jpg http://www.farkash.org/Resize of Sleeves.jpg השאלה היא איזה מאוורר לשים עליו. בינתיים אני אשים עליו או את ה Y.S. Tech 70mm TMD או את ה SFII (ה 70 ממ עובד טוב יותר על ה SK7 מאשר הסמארט פאן ברמות רעש נסבלות). עכשיו כשאני חושב על זה אני מרביץ לעצמי שלא שמתי לב שיכולתי להזמין גם Panaflo 92mm מאותו אתר. מישהו יודע אם אפשר למצוא איזה Panaflo בארץ? הצעות אחרות גם יתקבלו בברכה. המטרה - כמה שיותר שקט בליווי טמפרטורה …

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by TermiNal,

בהמשך לשידרוג אותו אני מתכנן אני מתכוון להשקיע במחשב חזק חזק ל-OC. אני קונה Barton 2500+ A-DATA 512 PC4000 X2 יש סטיקים כאלו בחו'ל... EP-8RDA3+ אז ככה, אמרו לי ש-SP97 יעבוד באותה יעילות עם מאוורר חלש והן עם חזק ואני רציתי להפעיל אותו עם טורנאדו עליו.. ושמעתי שה-SLK-947U יעבוד ביעילות רבה יותר עם מאוורר חזק יותר, אני מתכנן לשים עליו טורנאדו, באמת כדאי לקנות ת-SLK ולא ת-SP ? וד'א כל הרכיבים יהיו בתוך סופרטאלנט אם זה משפיע.. תודה.

• 1 תגובה
    • 577 צפיות
  20. Started by Ido.K,

תודה ענקית לעזורים.

• 2 תגובות
    • 421 צפיות
  21. Started by LermanIsUberCool,

אני יכול לקנות את זה + מאור שקוף 20~52 CFM ב200 ש"ח... שווה? נ.ב.: ניועד לAMD העתידי שלי

22. Started by WarMachine,

מישהו ראה כבר את זה במבחנים? אני רוצה שיביאו לי אותו מחו"ל כדי לקרר את הAMD שלי שפשוט מזיע ב69 מעלות...... שווה לקנות אותו?

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. Started by Holy,

כן כן אני יודע שזה יקח עידנים עד שיהיה לי כסף לקנות את זה אבל הליבה של ה-barton 3000 ממש גדולה והבסיס של ה-SLK800 ממש קטן ויש לי הרגשה שהSLK לא יכסה את כל הליבה יש למישהו מושג אם זה מתאים אחד לשני? כי בסופו של דבר אני תמיד קונה ללוחות אם שלי את המעבד הכי מהר שהם תומכים ורק אחרי זה מחשב חדש...

• 5 תגובות
    • 832 צפיות
  24. Started by Holy,

אז ככה היום נמאס לי מה-60 מעלות שלי עליתי על האוטו ונסעתי לפנדה שם כמובן קניתי SLK800 + TT smart fan 2 בבית גליתי שהSLK800 משומש!!! (חוצפה הם עוד ישמעו ממני) אחרי חצי שעה של התקנה הכל עובד מאורר על 5000 סלד מעבד על 25 מעלות במנוחה מ60 ל25!!! הוא היה על 60 כי כל הגריז היה מרוח מסביב לליבה וכל הגריז שהיה על הליבה נשרף ככה שהליבה היתה מבריקה דרך אגב AGOIA נחשב לסטפינג טוב עבור 2000+? תמונות http://photos.walla.co.il/zasdf

25. Started by Killer-Storm,

החלטתי לאחר קריאה מעמיקה, דיונים רבים. זה ההיטסינק שאני רוצה(!) אבל מתי הוא יגיע ואיפה אוכל להשיגו במחיר טוב ?

• 3 תגובות
    • 661 צפיות

דיונים חדשים בפורומים