אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,126 דיונים בפורום זה
-
http://www.hitechmods.com/mods/surfboard/cable_modem.shtml LOL :lol: ROTFL
-
- 15 תגובות
- 2k צפיות
-
-
עשיתי OC למעבד שלי E4XXX 2.4@3.0 ואין הבדל לא מרגיש כלום המחשב מגיב אותו דבר אין שוני במהירות , למה ? ולמה שאני מעלה את המעבד ל 3.2 אז המסך של המחשב נכבה ? בחוברת של היצרן רשום 1333FSB !!!! ב 3.2 ה FSB הוא על 1066 סה"כ !!! יש לי גם בעיה בלוח בביוס אין לי הרבה אפשרויות יש לי OC למעבד שזה אומר FSB ושינוי זכרונות 200 - 266 - 333 וזהו ... שמתי את הזכרונות על AUTO כי ממילא שאני לוחץ 333 וזה מראה בביוס 333 ב CPUZ זה מראה 250 זה הזוי . ואם כרגע המעבד שלי על 3GHZ לאיזה מעבד הוא מקביל E5200 ?
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי בעיה נשברו לי שני קליפסים במאורר שעל המעבד מה אני אמור לעשות אני מרגיש שהמחשב זז לאט תעזרו לי
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
OK כמה דברים על המערכת שאתם רואים בצד הבדיקה התבצע במארז פתוח ללא מאווררים!!! רק המאורר של ה TUNIQ שהחלפתי ב מארוורר של SILVERSTONE להלן התוצאות המעבד ללא OC ! CPU idle 24-23C (firefox + winamp + everest ) CPU burn 27C ( firefox + winamp + everest + cpu burn) CPU burn 27C ( firefox + winamp + everest + SuperPi 1mb) CPU burn 29-28C ( firefox + winamp + everest + cpu burn+ superpi 2mb כן אתם רואים נכון! לא עברתי את קו ה 30 מעלות!!! בלי שום מאווררים שמכניסים או מוציאים אווירר! מטורף!!! מומלץ!! אם יש עוד דרכים לחמם את המעבד תתנו לי נראה למה הוא מסוגל השילוב הזה ואני פשוט חייב לציין את העבודה שאין פה שום מאוורר שמוציא או מכניס אוויר! פי 2 ביצועים באותה רמ…
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קניתי נייד חדש עם מעבד Centrino 2 הוא מתחמם יותר מאשר Centrino הרגיל? כי הוא כבר הגיע לי ל 70 במצב שאני גולש באינטרנט בלבד
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי מעבד amd64 3000 הוא נורא רועש מהתחלה אמרו לי שזה בגלל שככה זה המאוורים למעבדים של 64 (המאוור מקורי של AMD) הציאו לי קירור פאסיבי אמרו לי שזה לא עושה רעש אבל לא הסבירו לי בידוק מה זה ומה זה עושה ועם זה טוב וכל זה....מישהו יכול בבקשה להסביר לי על העניין הזה של הקירור פאסיבי והעם זה דבר טוב.........וגם לתת לי הצעות לקירור פאסיבי טוב.....תודה מראש.
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי היום שילוש חדש הMB הוא Gigabyte 945g-s3 המעבד הוא הקונורו 6300 ולפי הביוס, speedfan ואיזי טיון הוא נע בין 28 ל30 מעלות. עדיין לא יצא להעמיס עליו, אבל זה נורמלי? ובכלל, איך אני רואה מה הטמפרטורה של הלוח? היא לא מופיעה בeasytune. נ.ב, חשוב לציין שמרחתי MX1 והקירור הוא קירור סטוק
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
טוב כך, דורון 800 ב1066 עם VOLTAGE של 1.8 לא עובר את 35 בIDLE, ובFULL LOAD הוא מגיע ל38 ופשוט לא עובר את זה. עשיתי כמעט כל דבר לנסות להעלות את הדבר הזה מעל 40, כמו בימים הטובים שהיה עליו את הSuper Orb המסריח... אני מתחיל לחשוד כאן במשהו, אני משתמש בVIA HARDWARE MONITOR.
-
http://www.zalman.co.kr/usa/product/view.asp?idx=198
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי את הקירור הנ"ל http://www.techpowerup.com/reviews/ArcticCooling/Freezer64Pro/2.html ללוח הזה http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2554 עכשיו ראיתי שהוא דורש חיבור אחר ל 3 חורים כפי שנראה כאן http://www.techpowerup.com/reviews/ArcticCooling/Freezer64Pro/3.html ולי יש רק את זה מה עושים? האם צריך מתאם? לא קבלתי אחד כזה עם הלוח
-
- 15 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום יש לי לוח אם מדגם P7N SLI PLATINUM עכשיו נכנסתי לתפריט של הCELL MENU ועשיתי שינוים לתדר של המעבד(OC) עכשיו מתי שהדלקתי את המחשב אז הוא כותב לי את התדר של המעבד כפי ששינתי אותו אבל מתי שנכנסתי למערכת הפעלה ובדקתי עם כמה תוכנות אז התדר של המעבד נשאר כמו שהיה בהתחלה למרות שבביוס זה לא כך מה אני עושה ואם זה דפק בלוח אם אז יחלופו לי את זה במסגרת האחריות? בתקווה לתשובה בקרוב בתודה מראש
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לא מזמן עשיתי סדר ניקיון למחשב שלי (אני מניח שככה מתחילים רוב הטרדים של תאונות) השתדלתי לעבור על כל המאווררים בשביל לנקות אותם מאבק אך לא הצלחתי להגיע למאוורר הסטוק של INTEL לCPU, ולכן החלטתי להבין איך לעזאזל מוציאים את הקירור ומנקים אותו, נחשו מה, עם קצת מוח והרבה כוח הצלחתי וניקיתי אותו משאריות אבק כולל את צלעות הקירור (כמה שיכולתי), הבעיה היא שבמהלך הניקיון בטעות נגעתי עם האצבע במשחה הטרמית שנמצאת בתחתית צלעות הקירור וחצי מכיסוי המשחה נחמק כליל, אוי ואבוי לי מה אעשה ? אין לי משחה בכל מקרה אז פשוט החזרתי את זה למקומו (שוב בעזרת מוח והרבה כוח) בעקבות חשדותיי שהקירור כבר לא יעבוד טוב כבעבר החלטתי לבדוק מה השתנה ? וגיליתי שבמאמץ המעבד (Core 2 Duo E6550) מגיע ל-71 מעלות שזה…
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן יש לי מחשב שהוא בערך בין 3 שנים זה המפרט : מעבד : i5 2.66 ghz 8mb לוח אם : Gigabyte GA P55 UDR3 זיכרון : G.SKILL 2X2 GB DDR3 1600MHZ כ. מסך : Sapphire HD 4870 512 MB GDDR5 כ. קשיח - Western Digital 500 GB 12MB SATAII צורב : SANSUNG SH-S22B DVD ספק כוח: Seasonic 500W BRONZE S מארז: קולר מאסטר CM 690 BLACK NO PSU אני הולך לשדרג רק את כרטיס מסך , נכון להיום יש לי מאורר פשוט למעבד , היות והמחשב ישן חוץ מניקוי יסודי והחלפת משחה כדאי אולי להחליף מאורר למעבד ? אם כן איזה לשים? אולי להוסיף קירור מסוג אחר? כיוון שהחלקים כבר לא הכי חדשים . תודה מראש.
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לפני: לוח אם: GA-P31-DS3L מעבד: PENTIUM D820 זיכרון: 667MHZ CEON אחרי: לוח אם: GA-P31-DS3L מעבד: E8300 2.83 זיכרון: CORSAIR XMS2 800MHZ DDR2 הלוח לא משהו אני יחליף חודש הבאה איזה OC אפשר להגיע אם המעבד הזה?
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה ניסתי לעשות טריק כזה שהמעבד מוגדר כ 166 במקום 200 ואז ככה אמורים להגיע למהירות האס גבוהה יותר.. ואצל הרבה אנשים זה עובד ואני לא ממש מצליח, למישהו יש רעיונות ? מפרט למטה ומכו כן הנה לינק שמסביר: http://www.geocities.com/trats102002/nf7sFsbsense.html תודה כל העונים.. 8)
-
- 15 תגובות
- 984 צפיות
-
-
קבלו פנטיום 630 פרסקוט 3 ג'יגה 90 נאנו מיטר קרירררררררררר 29 מעלות במנוחה ו 47 מעלות במאמץ מלא פריים X2 ! על קירור סטוק!! אני מאמין שהלוח תורם הרבה לטמפרטורה הנמוכה הזאת ASUS P5N32 SLI יש לו איזה משהו שניקרא 8 שלבים לא יודע בדיוק וה STACK COOL 2 כניראה שהיה משתלם להשקיע בלוח כזה!! [attachment deleted by admin]
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לעשות OC למעבד שלי דרך הלוח אם intel skyberg dp45sg , שהוא מאפשר OC , ואני לא יודע איך , כל המדריכים לOC הם ממש שונים בBios שלי שם יש דברים אחרים , בקושי יש שם דברים .. מי שיכול לעזור לי אפילו בטלפון איך לעשות OC למעבד דרך הלוח אם הזה אני יודה לו!
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=3215 איך הוא? הוא יתאים לכרטיס מסך שלי?
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רק היום הגיע אליי ה7600gs של לידטק, אחרי חצי שעה משחק, אני יוצא מהמשחק, בודק טמפרטורה והופה, 71 מעלות! וזה לא השתנה במשך 20 דקות! מה אני יכול לעשות?!?! יכול להיות שהוא מזייף? תודה למי שעוזר, זה ממש דחוף, אני לא רוצה שיגרם לו נזק
-
- 15 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלומצ'יק, תמצית : לאחר שדרוג המעבד במערכת שברשותי מ-3500+ חד-ליבתי (שעבד יציב ב-OC מתון של 10%), ל-4000+ דו-ליבתי (65nm), המערכת איננה יציבה בעומס. רקע : מערכת זו מותקנת במארז מתוצרת HEC/Compucase ומדגם 6K31 (מארז בתקן uATX). במארז מותקנים גם 2 מאווררים עצמאיים (יניקה למטה (בינוני), ופליטה למעלה (חלש)). (ובכוונתי להחליף לפחות את מאוורר הפליטה למשהו חזק יותר (ולעלות מ-92mm@35CFM ל-92mm@92CFM)). במערכת זו מותקן ספק-כוח מתוצרת CoolerMaster ובהספק 430W, ולוח-ראשי מתוצרת Asus ומדגם M2NPV-VM (עם גירסת ה-BIOS האחרונה (0901)). תיאור הבעיה : עם הקירור המקורי (OEM), המעבד החדש הנ"ל הגיע אל מעל 70 מעלות (בעומס של 100%), והרתיח את כל מה שסביבו במארז (ובעיקר הכוננים הקשיחים - לערכת-ה…
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
זה מה שהצלחתי להגיע.העלאת מתח גדולה יותר גם לזכרונות כבר מעלים לי את טפ' ה-NF4 ל-75 מעלות והמעבד במאמץ ל-50. האם כדאי להמשיך?מה יגביל ואיזה קירור לבקר?כי הכרטיס מסך יושב בידיוק על הבקר. [attachment deleted by admin]
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הכוונה היא לעשות בדיקת מאמץ ובמקום לשבת מול המחשב אז לתת לתוכנה שתמדוד מה היתה הטמפ' המקסימלית של המעבד במהלך הבדיקה. מישהו מכיר תוכנה כזאת? אני יודע שזה לא הפורום המתאים אבל פה יש הרבה יותר סיכויים שיענו לי פה מאשר בפורום תוכנות
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המעבד (1.7GHz 478) מסתדר רק עם היטסינק ומאוורר גנריים כבר שנתיים. הטמפרטורות בIDLE הן 38-45 ובשעת עבודה גם יכולות להגיע ל60. האם יש סכנה כלשהי במריחת Arctic Silver 5, שהוא יישרף לי? כי אם כן, אני לא אמרח ואמשיך ככה. בנוסף, האם כדאי למרוח גם על ליבת כרטיס המסך שלי? (Radeon 9000 Pro) תודה..
-
- 15 תגובות
- 799 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחר הרבה ניסיונות חיפוש לא מצאתי אף לא השוואה אחת בין המערכות השונות. אמנם זה פחות קשור ל-overclocking ולרוב משתמשים בגופי קירור מתקדמים בכדי להגיע ל-overclock, אך אני מוצא את עצמי, בתור לקוח Media Center, דיי באמצע. הדרישה שלי היא גוף קירור פסיבי כך שהמעבד לא יתחמם אך יחד עם זאת ללא מאוורר בכדי להגיע לשקט מוחלט. האם מישהו מכיר / שמע / יודע היכן למצוא השוואה עדכנית בין גופי הקירור שמסוגלים להתמודד עם המעבדים הנוכחיים ללא שימוש במאוורר? המוצרים שמצאתי שאמורים לבצע את העבודה: 1. Thermalright IFX-14 (למרות שהחברה לא מצהירה עליו ככזה, נראה שהוא אמור לעשות עבודה טובה גם ללא מאוורר). 2. Thermalright hr-01 plus 3. Zerotherm BTF95 Fanless אשמח אם אתם מכירים נוספים שא…
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
עשיתי OC למעבד מ3.4 ל3.8 והוא כרגע על 45-46 מעלות בidle.. האם זה תקין?oO
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-